yıllık iznini doğum sonrasına bıraksana kuzum ücretsize ne kdar geç başlarsan o kadar iyi
Selam sekerler,bugunde hastaneye kaydimizi yaptirdik cok sukur buda bittiEylulde`de esimle birlikte kursa basliyoruz insallah haftada 3 gun Hastaneyi gezicektik ama 6 dogum vardi malesef gezemedik
Selam sekerler,bugunde hastaneye kaydimizi yaptirdik cok sukur buda bittiEylulde`de esimle birlikte kursa basliyoruz insallah haftada 3 gun Hastaneyi gezicektik ama 6 dogum vardi malesef gezemedik
Hoşgeldin canım onuda atlatmışssın hadi gözün aydın
hadi hayrlı olsun. eşime ben kursa gidelim desem kabul etmez.sen git öğrendiklerini ban anlat der :) doğum fotoğrafçısı tutalım dedim üff ne gerek var o bizim mahremimiz dedi. sen gir doğuma dedim ben kaldıramam dedi :)
bizim kurumda yıllık izin seneye devredilmiyorbenm de 40 haftam ekimin ortasında doluyor ya inşallah bir sıkıntı çıkmaz da 37 e kadar çalışır raporu alırım.doğumdan sonra 13 haftam kalsa, 13 hafta ile seneyi bitirmiş oluyorum
Saatlerce surmuş demekmrb canlar ben geldım dok gıttm bugun evet bende ılk dogummda hemen gıtmedm gece 11de basladı sancılarm yarım saatte bır sonra sabah 5 kadar evde cektm baktm en sonunda sıklastı 1odk bır has gıttk daha 3cm acılms sunı sancı falan öglen 1 bucukta dogdu kızm bundada hemen gıtmeyı düşünmyrm has ortamı daha kötü
Kuzumm cok sükür hic agrisini hissetmedim ama galiba bu halsizligin nedeni o.vallahi kac gündür deli gibi geziniyorum ortalikta.insaallah jaseminim zamaninda gelsin yavrucuklarimiz sen iyimisin bakalim?
bugun dok gıttm 29 +6 dedı 1250 gr 30 cm olms oglusm ama ben daha fazla beklıyodm dok gayet ıyı dedı ama burdakı arkdaslara bakarak bıde kalsıyum vardı bıde sordm ılk dogumm norml bunda panık atak var yapabılırmym dıye dok sen sezaryanmı istysun dedı bende yok hayır dedım yaparsn bı sorun olmaz dedı
Canım dün gıtdım söyledım ama tshrt göturmedım kırlılerdeydı ordakı calısana durumu izah etdim fiş var mı dedı yok dedim yardımcı olmaya calısırız müdür bey e bir söyleriz dedilerHosbulduk tatlim Allaha sukur buda bittiTshirti naptin :26:
slm kızlar nasılsınız nasıl gidio
En azından evdesin canım dediğin gibi. Uzatır bacakları yatarsın insallah.iyi düşünelim iyi olsun canım yaa evde olcam en azından öyle teselli buluyorum
doğru didin dünür
ben de gün sayıyorum 28 iş günüm kalmış izne çıkmama
Hadi gozun aydin hayırlı olsun insallah canım.Selam sekerler,bugunde hastaneye kaydimizi yaptirdik cok sukur buda bittiEylulde`de esimle birlikte kursa basliyoruz insallah haftada 3 gun Hastaneyi gezicektik ama 6 dogum vardi malesef gezemedik
Canım dün gıtdım söyledım ama tshrt göturmedım kırlılerdeydı ordakı calısana durumu izah etdim fiş var mı dedı yok dedim yardımcı olmaya calısırız müdür bey e bir söyleriz dediler
selam canım hoşgeldın ıyıdır sen nasılsın bakalım?
Her bebisin bünyesi farklı olur canım. Sen bakma baska bebislere.
Bak normal doguma da sorun olmaz demiş Dr. Ne guzel.
Canım dün gıtdım söyledım ama tshrt göturmedım kırlılerdeydı ordakı calısana durumu izah etdim fiş var mı dedı yok dedim yardımcı olmaya calısırız müdür bey e bir söyleriz dediler
selam canım hoşgeldın ıyıdır sen nasılsın bakalım?
Heh soyle gelde yuzunu gorelim klnum hosgeldinnBenim oglan ters dondugu icin o minik ayaklar ya boslugumda yada tam gogus kafesimin orayi tekmeliyo arada uyariyorum ama banamisin demiyo sen napiyosun?
En azından evdesin canım dediğin gibi. Uzatır bacakları yatarsın insallah.
Hadi gozun aydin hayırlı olsun insallah canım.
İyiyiz canım sen nasılsın?
En azından evdesin canım dediğin gibi. Uzatır bacakları yatarsın insallah.
Hadi gozun aydin hayırlı olsun insallah canım.
İyiyiz canım sen nasılsın?
Fotoyuda hallettik biz hastanenin vardi,esim dogumuma giricek insallahBelki biraz anlatsan ikna olur en azindan dogum fotosu olsun
bizde iyiyiz kızlar
bugün oğluşumla ilk oruça teşebbüs ettik bakalım akşam olcakmı bize
benimkide geçen haftaya kadar tersri loorim zor oluo öyle allah yardım etsin.
benim kuzunun plesentası alttaymış bu kezde
hayırlısı bakalım
kızlar hamılelıkten dolayı bana baygınlık hıssı çok gelıyo sızede geliyormu özellıkle oturunca sandalye gıbı yerlerde hemen bayılacak gıbı oluyorum zor kendımı yataga atıyorum sızlerdede oluyormu
seni kıskandığım maddelerinin içine birini hatta ikisini daha ekledin. eve ebe geliyor fotografcı var koca da doğuma girecek. her şeyi sen kullanma bize de ayır. hastaneye neden kayıt yaptırıyorsunuz. başka hastaneye doğum için gitmeye kalksan almayacaklar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?