2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
yıllık iznini doğum sonrasına bıraksana kuzum ücretsize ne kdar geç başlarsan o kadar iyi

bizim kurumda yıllık izin seneye devredilmiyor benm de 40 haftam ekimin ortasında doluyor ya inşallah bir sıkıntı çıkmaz da 37 e kadar çalışır raporu alırım.doğumdan sonra 13 haftam kalsa, 13 hafta ile seneyi bitirmiş oluyorum

Selam sekerler,bugunde hastaneye kaydimizi yaptirdik cok sukur buda bitti Eylulde`de esimle birlikte kursa basliyoruz insallah haftada 3 gun Hastaneyi gezicektik ama 6 dogum vardi malesef gezemedik

Hoşgeldin canım onuda atlatmışssın hadi gözün aydın

Selam sekerler,bugunde hastaneye kaydimizi yaptirdik cok sukur buda bitti Eylulde`de esimle birlikte kursa basliyoruz insallah haftada 3 gun Hastaneyi gezicektik ama 6 dogum vardi malesef gezemedik

hadi hayrlı olsun. eşime ben kursa gidelim desem kabul etmez.sen git öğrendiklerini ban anlat der :) doğum fotoğrafçısı tutalım dedim üff ne gerek var o bizim mahremimiz dedi. sen gir doğuma dedim ben kaldıramam dedi :)

Fotoyuda hallettik biz hastanenin vardi,esim dogumuma giricek insallah Belki biraz anlatsan ikna olur en azindan dogum fotosu olsun

anladım canım ertelenmiyorsa kullan tabiki canım

Saatlerce surmuş demek ( ay korktum vallah.
Kuzumm cok sükür hic agrisini hissetmedim ama galiba bu halsizligin nedeni o.vallahi kac gündür deli gibi geziniyorum ortalikta.insaallah jaseminim zamaninda gelsin yavrucuklarimiz sen iyimisin bakalim?

İyim bende bitanem. Cok sukur agri sızı yok.
Guzel beslen de kuvvetlen bari canım. Güçsüz kalma.

Her bebisin bünyesi farklı olur canım. Sen bakma baska bebislere.
Bak normal doguma da sorun olmaz demiş Dr. Ne guzel.

Hosbulduk tatlim Allaha sukur buda bitti Tshirti naptin :26:
Canım dün gıtdım söyledım ama tshrt göturmedım kırlılerdeydı ordakı calısana durumu izah etdim fiş var mı dedı yok dedim yardımcı olmaya calısırız müdür bey e bir söyleriz dediler
slm kızlar nasılsınız nasıl gidio

selam canım hoşgeldın ıyıdır sen nasılsın bakalım?

Heh soyle gelde yuzunu gorelim klnum hosgeldinn Benim oglan ters dondugu icin o minik ayaklar ya boslugumda yada tam gogus kafesimin orayi tekmeliyo arada uyariyorum ama banamisin demiyo sen napiyosun?

iyi düşünelim iyi olsun canım yaa evde olcam en azından öyle teselli buluyorum

doğru didin dünür

ben de gün sayıyorum 28 iş günüm kalmış izne çıkmama
En azından evdesin canım dediğin gibi. Uzatır bacakları yatarsın insallah.
Hadi gozun aydin hayırlı olsun insallah canım.

İyiyiz canım sen nasılsın?

insallah degistirirler canim goturmeyi unutma

Her bebisin bünyesi farklı olur canım. Sen bakma baska bebislere.
Bak normal doguma da sorun olmaz demiş Dr. Ne guzel.

napym ya saglıklı olsn kılo alsn dıye her gun kayısı ıncır hurma cevız bı bardak sut içmeye calışym et zaten her sofrada var yogurtta ögle yumurtada yemeye calışym daha napıym butun gun yedıgm meyvenn hesabı yok bıde 7 kılo almısm sabah saglık ocagına gıttm ılk orda tahlıllerm yapıldı bebişn kalb atısını dınledk sonra dok gıttm ordada gördm bebişn kılo alması içn ne yıym nasıl beslenym sız nasıl beslenıyosunz

Heh soyle gelde yuzunu gorelim klnum hosgeldinn Benim oglan ters dondugu icin o minik ayaklar ya boslugumda yada tam gogus kafesimin orayi tekmeliyo arada uyariyorum ama banamisin demiyo sen napiyosun?

En azından evdesin canım dediğin gibi. Uzatır bacakları yatarsın insallah.

Hadi gozun aydin hayırlı olsun insallah canım.

İyiyiz canım sen nasılsın?

bizde iyiyiz kızlar
bugün oğluşumla ilk oruça teşebbüs ettik bakalım akşam olcakmı bize
benimkide geçen haftaya kadar tersri loorim zor oluo öyle allah yardım etsin.
benim kuzunun plesentası alttaymış bu kezde
hayırlısı bakalım

Fotoyuda hallettik biz hastanenin vardi,esim dogumuma giricek insallah Belki biraz anlatsan ikna olur en azindan dogum fotosu olsun

seni kıskandığım maddelerinin içine birini hatta ikisini daha ekledin. eve ebe geliyor fotografcı var koca da doğuma girecek. her şeyi sen kullanma bize de ayır. hastaneye neden kayıt yaptırıyorsunuz. başka hastaneye doğum için gitmeye kalksan almayacaklar mı

klnum hamileyken oruclu olmak cok zor orayi bilmiyorum ama 1 haftadir burasi fena hastaneye gittik geldim oluyorum sandim basim fln dondu dura dura geldim o kadarda susamistim Allah kolaylik versin insallah Aynen fena bu sekilde hem alttan hem usttan baski var

Bendede oluyor . Acaba şekerim mi çıktı diyorum olcuyorum normal çıkıyor.

Ay bebegimm ya deme bole bende trde olsam benimkide bunlardan 1ini yapmazdi eminim burada oldugum icin ve kimsem yok o yuzden mecbur hersekilde yanimda olmaya calisiyo.. Burada doguma 3 ay kala hastaneye basvuruyosun o hastanede dogum yapicaksin baska hastaneye gitmeye gerek yok zaten sancilar geldiginde hastanenin ambulansini ariyosun gelip aliyolar baska hastaneye gitmeye gerek yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…