2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

sen söylemicenki canı eşine söylücen ben yalnız kalmak istiyorum diye nazlancan biraz biraz surat yapıcann ben olsam göndermem ya hamile halimle nasıl beni bırakır ya bişi olsaa

hoşbulduk kuzu..nerde bu millet bugün pek sakin gördüm buraları...

uyuyo millet kuzummmm

sen söylemicenki canı eşine söylücen ben yalnız kalmak istiyorum diye nazlancan biraz biraz surat yapıcann ben olsam göndermem ya hamile halimle nasıl beni bırakır ya bişi olsaa

uyuyo millet kuzummmm

saat 10 olmuş ne uykusu...bende mi yatsam acep..

Biz geldik annişler
ujgledin canım nbr? ağlamak dışında

benim günaydınımı kimse görmedimi görünmez mi oldum ühüüüüüüüüüü
günaydınnnnn nasılsın canımm?_

ay evet tatlım, yarın da sen düşcen inşallah..ben doğum nasıl gerçekleşir yazıları okumaya başladım sen de başla istersen
ben doğum hikayelerinin kavuşma kısımlarını okuyorum doğum kısmını okumak geriyo beni artık zaman yaklaştıkça
ben çıkıp bi yürüyüş yapcam bahçede gelmek isteyen var mı

gelince görüşürük
bekle canım ben geliyorum
cnaımmmmmmmmm düşüncesiz kv çok zor ama eşinle konuş usulünce. insan yeri geliyo kendi annesinin yanında bile rahat edemiyor artık

yaw eşin neden seni tek bırakıp gidiyor..sen hamilesin iyi günümüz olacak kötü günümüz olacak...ha dediğin zaman gelebilecek mi eşin...bak sinirlendim şimdi...

evet canım ama sanırım anneme yakın olmama güveniyo o sehir dısındayken de yanlız kalmamak için annemde bazen de laf olmasın diye kv kalıyorum şimdi de annesinde kalacak nasıl olsa diye bizimki rahattır sanıyorum.

ya benm kv melekmiş yaa..bize gelince eşimin yanı boş olsun oturmaz illa kalk sen otur die beni oturtur o kadar yani..bırak ki ayrı bi yere gidip gelmeui..

nerdeeeeeeeee valla sen sanslı azınlıklardansın valla nısanlıyken falan hiç bu kadar düşkün değillerdi evlenince kıymete bindi oğulları özlüyorum falan diye konusunca bizimki de kıramıyo hooppp taşın her hafta sonu anam ben calısan kadınım,iyice eğırlaştım öle ha demeye nasıl gidem gelem zaten arabamız da yok yollarda çilekeş çok detliymişim ben ya dolmusum valla

aynen annemle bile ara sıra sürtüşüyoruz ama o annem kavga da etsek 2 dk sonra bi sey olmamış gibi konusuruz onun lafı bana benim lafım ona koymaz ama kv öle mi hele bizim ki hasta biraz alıngan ki sormayın cocukları bile illalah etmiş düşünün bi de benim halimi çok dikkatli konusup davranmak gerek olur olmadık seylere kırılıyo banada sölemez bi de zaman gecer eşimin yanonda sokar lafı neye uğradığımı şaşırırım

öyleymişim hakkaten de haberim yokmuş..sennki de kötü değildir de biraz düşüncesizmiş, kendi hamileliklerini unutmuş muhtemelen..ama sen göndermiyorum ben ii değilim yanımda olması lazım desen de ne diyebilir kiözlüyorum filan da diosa eşin de vicdan yapar, ona da hak vermek lazım, bilemedim..:26:

ya ne olursa olsun inanın evlendikten sonra insanın kendi evi gibi hiçbir yer olmuyo...buna ananın babanın evi de dahil..ben rahat edemem..kendi evim dururken...sen eşinle konuş canım bence...

Günaydın hepinize kızlarrr biraz öğlen oldu ama idare edin, dün iş yeri kabus gibiydi wc ye gitmek için zor zaman yarattım kendime o nedenle sizin yanınızada hiç gelemedim, neyse bugün sabahtan biraz yoğunluk vardı ama kaçtım biraz çok sıkıldım bu işyerinden gariiiiiiiiiiii

oy kıyamam ben sana yaa, kız ne gitmesi bu koca nereye gidiyo allasenn, kaynana nereye geliyo allah aşkına hamiş hamiş onlarla mı uğraşçan, kocişe söle ben seninle yalnız vakit geçiremiyorum sorada bebiş olcak çok özlücez bu zamanları o nedenle azcık kendimize zaman ayıralım de cilvelen bişi yap çel aklını, arasın anasını bizim işimiz var alışverişe çıkçaz desin, bide sen hamişken nereye gidiyo senin bu koca, vala şuanda sinir oldum hee, vicdan bile yapsa gidemez kardeşim sen hamilesin, 1dakika sonramız belli olmuyo, nereye gidiyomuş o, benim annem 1 cadde üstümde düşün o kadar yakınım ama mümkünmü beni yalnız bıraksın, bırak 1 haftalığına yada 1 günlüğüne biryere gitmeyi 1 saatliğine gidemiyo, arada arkadaşlarımla görüşçem diyo 45dk gidip geliyo hemen koştur koştur eve, gidemez o kadar, ümünü sıkarım onun, bi kez yaptı hamileyken ben demediğimi bırakmadım, başıma bi iş gelse annemimi arıcam ben dedim sen varken burda, boşunamı evlendim ben o zaman evlenmeseydim annemin yanında otursaydım dedim, ağır geldi biraz laflarım ama o gün bugündür, gidemiyo vala. Bizim kaynananada tutturmuş bu sene yazlığa hiç gelmediniz diye, yazlıkta yeniçiftlikte, nereye gitçez ya dedim, zaten çalışıyorum bi haftasonum var onuda alışveriş ve ev hazırlığına kullanıyorum sinirlendirmesinler beni, sanki durumumuz normalde gitmemişmişiz de bilmem nede siz gelin aaaa, gelin evinize bi hafta kalın görün bizi gidin ( bizim daireler kaynanayla yanyanada ), işe zor geliyom bide oraya gitçem, yol çekçem, geceyede kalın derler şimdi ay yokkkk vala düşüncesi geriyo şuanda

Kızlar şu çatı muayenesini biri anlatsın ya..ben tırsmaya başladım bu muayeneden...:18::18::18:

hoşgeldin canım.....

gündüz uyudum mu daha kötü oluyorum canım ben her tarafım tutuluyo..
ay hehehe bende gündüz hiç uyuyamam yaa, gece uyumam lazım

Kızlar şu çatı muayenesini biri anlatsın ya..ben tırsmaya başladım bu muayeneden...:18::18::18:

boşver be canım böle şeyleri bilmemek daha iyi, hiç merak etmiyorum bu tarz şeyleri sonuçta herkese göre değişir bu olay, kimisi kötü der kimisi iyi der, belki senin için iyi geççek ne diye gözünü korkutçan şimdiden

benim şu çatal varya ona karşı fobim var kuzu..kürtajdan sonra oldu...orada mı yapılacak onu merak ediyorum..gerçi doktorum biliyo..onun üstüne çıkamadığımı hatta bayıdığımı...

slm kızlar
nasılsınız dun yazmayı unuttun sımdı yazayım dedım dun obstetrık kontrolum vardı doktor sol kasıgımda baya durdu damarları seslerı kontrol ettı erken dıgum rıskı var dedı bu benı korkuttu gece dusunmekten uyuyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…