Daha dün zizagla bunu konuştukacımaz di miıyyyy kadın olmak ne zormuş Yarabbim..erkeklere bak beleşten baba oluyolar...
günaydın kızlar bugün biraz geç kaldım ben.dalıp dalıp gidiyorum öyle uzaklara.
Dün kv ile konuştuk telde doğumda büyük olasılık orda olacağım şöyle yapacaksın böyle yapacaksın dedi durdu. Emrivakilerinden hiç hoşlanmıyorum. Sor bakalım bir ya ben yanımda istiyor muyum doğumdan önce birini.. Biraz anlayış bekliyorum insanlardan ama yok.. Ben mi takıyorum abartıyorum bilmiyorum ama çok geriliyorum ve bu bebeğime yansıyor hiç mutlu değilim
C.tesi günü ablamla havuzlu han'a gidiyoruz. Bir liste çıkarttım kendime onunla gideceğim.
Listede termometre falan var oda için sizce gerek var mı bunlara?
ne zaman, kaçıncı haftada yapacak vaginal muayeneyi? :18::18::18::18:
günaydın kızlar bugün biraz geç kaldım ben.dalıp dalıp gidiyorum öyle uzaklara.
Dün kv ile konuştuk telde doğumda büyük olasılık orda olacağım şöyle yapacaksın böyle yapacaksın dedi durdu. Emrivakilerinden hiç hoşlanmıyorum. Sor bakalım bir ya ben yanımda istiyor muyum doğumdan önce birini.. Biraz anlayış bekliyorum insanlardan ama yok.. Ben mi takıyorum abartıyorum bilmiyorum ama çok geriliyorum ve bu bebeğime yansıyor hiç mutlu değilim
C.tesi günü ablamla havuzlu han'a gidiyoruz. Bir liste çıkarttım kendime onunla gideceğim.
Listede termometre falan var oda için sizce gerek var mı bunlara?
tabii o zamana kadar beklerse kuzular37-38. haftalarda yapıyolar canımm
Kızlar merhaba, dün relaxmode'dan aldım pijama takımımı hem de fiyatı çok uygun 47,50 TL. Nasıl sizce ?
Eki Görüntüle 763478
ne yapcak mışsın hendicim merak etim..sayın prof dr hendi kv neler emretmiş biz de yapalım
çatalda yapmaları lazım canım bizim doktorun sedyesinin altndan mini bir çatal çıkıyor alttan ultrason bakarken orda bakıyor mesela
37-38. haftalarda yapıyolar canımm
güzelmiş cnm beğendim güle güle kullan
tabii o zamana kadar beklerse kuzular
valla bilmiyom kuzu inş çok acımazsorma bazen bi yerım ağrıdığında nooldu neyin var dıye sorunca görmüyonmu hamileyim diyom çok sinir oluyom
Daha dün zizagla bunu konuştuk
erkeklerin işi kebap valla bi de yaptıkları katkı da bol zevkten sonra oluyo :26:
ee dogunca da bi zahmet baksınlar yani
cnm evinde yoksa alıver bi civalı termometre, çocuk için ev sıcaklığı 22 filan mı ne olcak diolar, belki biz farketmeyiz soğuduğunu evin filan yada aşırı ısındığını kaç liralık şey alalım bi tane..bi de asıl bebeğin ateşini ölçmek için dijital termometre alınıyor o da mama sıcaklığı bany suyu sıcaklığı da ölçenleri var, lakin geleneksel metodlar onunla uğraşmaktan daha pratik banyo suyuna direğini sokmak gibi..
bizimkinin çatalı ayrı yerde ya....ama kürtajdan sonra bana sedyede baktı..biliyor benim çatala çıkamadığımı...
ayyy offf gebeliğimin ilk aylarında kusmaktan kanama olduğunda oturtmuşlardı çatala. Ömrümde ilk defa öyle çaresiz hissettim. çok ağlamıştım. Hiç sevmiyorum orayı offf :18:
he benimki de bir doğsa hayırlısıyla diyor ya bazen boğasım geliyo...sanki çilesini çeken o...len ağrıyı sancıyı çeken ben...sıkıntısı herife düşüyo...
canım benim kv emekli ebe hemşire. O yüzden tıp bilgisine güveniyorum ama psikolojik olarak ben kendimi iyi hissetmiyorum. İşte evde dayanabildiğin kadar dayanıp sonra hastaneye gidersin. nefes şöyle alırsın. bunları gelince anlatacaktım ama telefonda denk geldi madem söyleyeyim dedi. bende peki dedim sadece
bende bugün diyorum başım ağrıyor diyoki bende pek iyi sayılmam onu da iyice oruç çarptı sanırım normalde anlayışlı davranmaya çalışıyor
evet bende öyle yapıcam dirsekle çözerim o işi. Zaten ben onu yıkayamam ooooyyy anneme havale ediciğim :))
Arkadaşım bodrumdan kaplumbağa getirmişti termometre heykel başında palmiye ağacı var sallanan. Onu yapıştırırım odaya :)))
ben havuzlu hana gideyim yazacağım zaten size listeyle beraber fiyatları falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?