2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ne yapcak mışsın hendicim merak etim..sayın prof dr hendi kv neler emretmiş biz de yapalım

cnm evinde yoksa alıver bi civalı termometre, çocuk için ev sıcaklığı 22 filan mı ne olcak diolar, belki biz farketmeyiz soğuduğunu evin filan yada aşırı ısındığını kaç liralık şey alalım bi tane..bi de asıl bebeğin ateşini ölçmek için dijital termometre alınıyor o da mama sıcaklığı bany suyu sıcaklığı da ölçenleri var, lakin geleneksel metodlar onunla uğraşmaktan daha pratik banyo suyuna direğini sokmak gibi..

ne yapcak mışsın hendicim merak etim..sayın prof dr hendi kv neler emretmiş biz de yapalım

canım benim kv emekli ebe hemşire. O yüzden tıp bilgisine güveniyorum ama psikolojik olarak ben kendimi iyi hissetmiyorum. İşte evde dayanabildiğin kadar dayanıp sonra hastaneye gidersin. nefes şöyle alırsın. bunları gelince anlatacaktım ama telefonda denk geldi madem söyleyeyim dedi. bende peki dedim sadece

çatalda yapmaları lazım canım bizim doktorun sedyesinin altndan mini bir çatal çıkıyor alttan ultrason bakarken orda bakıyor mesela

bizimkinin çatalı ayrı yerde ya....ama kürtajdan sonra bana sedyede baktı..biliyor benim çatala çıkamadığımı...

valla bilmiyom kuzu inş çok acımaz sorma bazen bi yerım ağrıdığında nooldu neyin var dıye sorunca görmüyonmu hamileyim diyom çok sinir oluyom

he benimki de bir doğsa hayırlısıyla diyor ya bazen boğasım geliyo...sanki çilesini çeken o...len ağrıyı sancıyı çeken ben...sıkıntısı herife düşüyo...

Daha dün zizagla bunu konuştuk
erkeklerin işi kebap valla bi de yaptıkları katkı da bol zevkten sonra oluyo :26:
ee dogunca da bi zahmet baksınlar yani

ben diyorum sürekli dokuz ay ben baktım kahrını çektim...bi zahmet doğduktan sonra dokuz ayda sen bakarsın...

evet bende öyle yapıcam dirsekle çözerim o işi. Zaten ben onu yıkayamam ooooyyy anneme havale ediciğim :))
Arkadaşım bodrumdan kaplumbağa getirmişti termometre heykel başında palmiye ağacı var sallanan. Onu yapıştırırım odaya :)))
ben havuzlu hana gideyim yazacağım zaten size listeyle beraber fiyatları falan

bizimkinin çatalı ayrı yerde ya....ama kürtajdan sonra bana sedyede baktı..biliyor benim çatala çıkamadığımı...

valla bende tam bilmiyorum nasıl yapar ama kuzum normal doğurcam diyosan yolun sonu çatal biliyosun

ayyy offf gebeliğimin ilk aylarında kusmaktan kanama olduğunda oturtmuşlardı çatala. Ömrümde ilk defa öyle çaresiz hissettim. çok ağlamıştım. Hiç sevmiyorum orayı offf :18:

evet maalesef ama bebişlerimiz gelsin diye katlancaz herşeye

he benimki de bir doğsa hayırlısıyla diyor ya bazen boğasım geliyo...sanki çilesini çeken o...len ağrıyı sancıyı çeken ben...sıkıntısı herife düşüyo...

bende bugün diyorum başım ağrıyor diyoki bende pek iyi sayılmam onu da iyice oruç çarptı sanırım normalde anlayışlı davranmaya çalışıyor

yaa bence öyle olması daha kötü..sen zaten bilmio musun o dediklerini, herkesin prof dr kesilmesine gıcık olyorum, sanki 15 yaşında kız karşısındaki..ben olsam emekli olmuş zaten tıp bilgisini de sorgulardım..ben mi çok gıcığım

bende bugün diyorum başım ağrıyor diyoki bende pek iyi sayılmam onu da iyice oruç çarptı sanırım normalde anlayışlı davranmaya çalışıyor

kız benden çok sanki o hamile...kemiklerim ağrıyo diyo..benden fazla kilo aldı...aşermesi desen benden fazla...

süper olur tatlım ben bayramdan sonraki hafta yapcam muhtemelen ii olur haberimiz olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…