2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Günaydın hanımlar:)))))) çalışan annelerre allah kolaylık versin ben okulun son haftadı bile zor gidip geldim tatil olsun diye gözüne baktım eylülde bir ay çalışxam baklım yapsbilecek miyim çok zor gerçekten hele o çocuk sesleri ((

Kızlar sebi'den haberi olan var mı? bugün yok...kasıkları ağrıyordu bir sıkıntı mı oldu acep?:44:

benim şu çatal varya ona karşı fobim var kuzu..kürtajdan sonra oldu...orada mı yapılacak onu merak ediyorum..gerçi doktorum biliyo..onun üstüne çıkamadığımı hatta bayıdığımı...
anladım tatlım, korkma canımcım, doktorun seni biliyosa en rahat edeceğin şekilde yapar zaten, tahminimce alttan muayene bu, bir nevi ultrason gibi olabilir, bakçaz görcez bakalım

fazla takma canım kafaya bana da dedi dr... kuzu ne zaman gelmek isterse o zaman gelir..ama dikkat et kendine..

ben seminer dönemine katılıp sonra izne ayrılmayı düşünüyorum...

Ya kızlar iki kızım oldu ikisinin dede. böyle tekmeler yememiştim hamilelikte.erkek bebek dahamı fazla tekme atıyor

anladım tatlım, korkma canımcım, doktorun seni biliyosa en rahat edeceğin şekilde yapar zaten, tahminimce alttan muayene bu, bir nevi ultrason gibi olabilir, bakçaz görcez bakalım

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

sedyede yapar herhalde...ultrasyona aldığı yerde...

yaaa canımcım artık tüm işveli cilveli halimi takınıp biraz da duygu sömürüsüyle yapacağım bi seyler ama bizim adam cok yufka yürekli ya ne anasına ne babasına ne de karısına kıyamıyo ben de arada kalmasın diye pek sesımı cıkarmak istemiyorum çoğu zaman benden taraf olup ailesini bertaraf ediyo ama bu kez anlamadım neden beni bu halde yanlız bırakırken düşünemedi bakalım cuma günü gelecek artık hafta sonu kv ler gelmeden benim adamı kmıvama getirmem gerek :)

biraz dişli bi hatun ol içine atma daha çokkkkkkkkkkkkkkkk ezerler başını canım
ben baştaki gibi değilim valla maymun gözünü açtı
ki çok şükür ben bişey de yaşamadım kayda değer ama baktım çok samimiyet hiççç lazım değil

nerdesin kıss sen
hoşgeldin canım gel değişelim iş yerlerini sen benim burdaki ileri geri zekalıyı hakla ben de seninkileri haklıyim

günaydın kızlar bugün biraz geç kaldım ben.dalıp dalıp gidiyorum öyle uzaklara.
Dün kv ile konuştuk telde doğumda büyük olasılık orda olacağım şöyle yapacaksın böyle yapacaksın dedi durdu. Emrivakilerinden hiç hoşlanmıyorum. Sor bakalım bir ya ben yanımda istiyor muyum doğumdan önce birini.. Biraz anlayış bekliyorum insanlardan ama yok.. Ben mi takıyorum abartıyorum bilmiyorum ama çok geriliyorum ve bu bebeğime yansıyor hiç mutlu değilim

C.tesi günü ablamla havuzlu han'a gidiyoruz. Bir liste çıkarttım kendime onunla gideceğim.
Listede termometre falan var oda için sizce gerek var mı bunlara?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…