hoşbulduk tatlummmm, topik accık sessiz kalmış bugün, rehavet çöktü sanırsam hamişlerimize
anladım tatlım, korkma canımcım, doktorun seni biliyosa en rahat edeceğin şekilde yapar zaten, tahminimce alttan muayene bu, bir nevi ultrason gibi olabilir, bakçaz görcez bakalımbenim şu çatal varya ona karşı fobim var kuzu..kürtajdan sonra oldu...orada mı yapılacak onu merak ediyorum..gerçi doktorum biliyo..onun üstüne çıkamadığımı hatta bayıdığımı...
hoşbulduk tatlummmm, topik accık sessiz kalmış bugün, rehavet çöktü sanırsam hamişlerimize
slm kızlar
nasılsınız dun yazmayı unuttun sımdı yazayım dedım dun obstetrık kontrolum vardı doktor sol kasıgımda baya durdu damarları seslerı kontrol ettı erken dıgum rıskı var dedı bu benı korkuttu gece dusunmekten uyuyamadım
ben seminer dönemine katılıp sonra izne ayrılmayı düşünüyorum...Günaydın hanımlar:)))))) çalışan annelerre allah kolaylık versin ben okulun son haftadı bile zor gidip geldim tatil olsun diye gözüne baktım eylülde bir ay çalışxam baklım yapsbilecek miyim çok zor gerçekten hele o çocuk sesleri((
Kızlar sebi'den haberi olan var mı? bugün yok...kasıkları ağrıyordu bir sıkıntı mı oldu acep?:44:
doktora dün mü gidcekti bugün mü bende merak ettim simdi
anladım tatlım, korkma canımcım, doktorun seni biliyosa en rahat edeceğin şekilde yapar zaten, tahminimce alttan muayene bu, bir nevi ultrason gibi olabilir, bakçaz görcez bakalım
yaaa canımcım artık tüm işveli cilveli halimi takınıp biraz da duygu sömürüsüyle yapacağım bi seyler ama bizim adam cok yufka yürekli ya ne anasına ne babasına ne de karısına kıyamıyo ben de arada kalmasın diye pek sesımı cıkarmak istemiyorum çoğu zaman benden taraf olup ailesini bertaraf ediyo ama bu kez anlamadım neden beni bu halde yanlız bırakırken düşünemedi bakalım cuma günü gelecek artık hafta sonu kv ler gelmeden benim adamı kmıvama getirmem gerek :)Günaydın hepinize kızlarrrbiraz öğlen oldu ama idare edin, dün iş yeri kabus gibiydi wc ye gitmek için zor zaman yarattım kendime o nedenle sizin yanınızada hiç gelemedim, neyse bugün sabahtan biraz yoğunluk vardı ama kaçtım biraz çok sıkıldım bu işyerinden gariiiiiiiiiiii
oy kıyamam ben sana yaa, kız ne gitmesi bu koca nereye gidiyo allasenn, kaynana nereye geliyo allah aşkına hamiş hamiş onlarla mı uğraşçan, kocişe söle ben seninle yalnız vakit geçiremiyorum sorada bebiş olcak çok özlücez bu zamanları o nedenle azcık kendimize zaman ayıralım de cilvelen bişi yap çel aklını, arasın anasını bizim işimiz var alışverişe çıkçaz desin, bide sen hamişken nereye gidiyo senin bu koca, vala şuanda sinir oldum hee, vicdan bile yapsa gidemez kardeşim sen hamilesin, 1dakika sonramız belli olmuyo, nereye gidiyomuş o, benim annem 1 cadde üstümde düşün o kadar yakınım ama mümkünmü beni yalnız bıraksın, bırak 1 haftalığına yada 1 günlüğüne biryere gitmeyi 1 saatliğine gidemiyo, arada arkadaşlarımla görüşçem diyo 45dk gidip geliyo hemen koştur koştur eve, gidemez o kadar, ümünü sıkarım onun, bi kez yaptı hamileyken ben demediğimi bırakmadım, başıma bi iş gelse annemimi arıcam ben dedim sen varken burda, boşunamı evlendim ben o zaman evlenmeseydim annemin yanında otursaydım dedim, ağır geldi biraz laflarım ama o gün bugündür, gidemiyo vala. Bizim kaynananada tutturmuş bu sene yazlığa hiç gelmediniz diye, yazlıkta yeniçiftlikte, nereye gitçez ya dedim, zaten çalışıyorum bi haftasonum var onuda alışveriş ve ev hazırlığına kullanıyorum sinirlendirmesinler beni, sanki durumumuz normalde gitmemişmişiz de bilmem nede siz gelin aaaa, gelin evinize bi hafta kalın görün bizi gidin ( bizim daireler kaynanayla yanyanada ), işe zor geliyom bide oraya gitçem, yol çekçem, geceyede kalın derler şimdi ay yokkkk vala düşüncesi geriyo şuanda
acımaz di mikızlar bildiğim kadarıyla alttan elle muayene yapıp çatı genişliğine bakıyolarmışdüşündükçe bi tuhaf oluyorum
biraz dişli bi hatun ol içine atma daha çokkkkkkkkkkkkkkkk ezerler başını canımaynen annemle bile ara sıra sürtüşüyoruz ama o annem kavga da etsek 2 dk sonra bi sey olmamış gibi konusuruz onun lafı bana benim lafım ona koymaz ama kv öle mi hele bizim ki hasta biraz alıngan ki sormayın cocukları bile illalah etmiş düşünün bi de benim halimi çok dikkatli konusup davranmak gerek olur olmadık seylere kırılıyo banada sölemez bi de zaman gecer eşimin yanonda sokar lafı neye uğradığımı şaşırırım
Günaydın hepinize kızlarrrbiraz öğlen oldu ama idare edin, dün iş yeri kabus gibiydi wc ye gitmek için zor zaman yarattım kendime o nedenle sizin yanınızada hiç gelemedim, neyse bugün sabahtan biraz yoğunluk vardı ama kaçtım biraz çok sıkıldım bu işyerinden gariiiiiiiiiiii
oy kıyamam ben sana yaa, kız ne gitmesi bu koca nereye gidiyo allasenn, kaynana nereye geliyo allah aşkına hamiş hamiş onlarla mı uğraşçan, kocişe söle ben seninle yalnız vakit geçiremiyorum sorada bebiş olcak çok özlücez bu zamanları o nedenle azcık kendimize zaman ayıralım de cilvelen bişi yap çel aklını, arasın anasını bizim işimiz var alışverişe çıkçaz desin, bide sen hamişken nereye gidiyo senin bu koca, vala şuanda sinir oldum hee, vicdan bile yapsa gidemez kardeşim sen hamilesin, 1dakika sonramız belli olmuyo, nereye gidiyomuş o, benim annem 1 cadde üstümde düşün o kadar yakınım ama mümkünmü beni yalnız bıraksın, bırak 1 haftalığına yada 1 günlüğüne biryere gitmeyi 1 saatliğine gidemiyo, arada arkadaşlarımla görüşçem diyo 45dk gidip geliyo hemen koştur koştur eve, gidemez o kadar, ümünü sıkarım onun, bi kez yaptı hamileyken ben demediğimi bırakmadım, başıma bi iş gelse annemimi arıcam ben dedim sen varken burda, boşunamı evlendim ben o zaman evlenmeseydim annemin yanında otursaydım dedim, ağır geldi biraz laflarım ama o gün bugündür, gidemiyo vala. Bizim kaynananada tutturmuş bu sene yazlığa hiç gelmediniz diye, yazlıkta yeniçiftlikte, nereye gitçez ya dedim, zaten çalışıyorum bi haftasonum var onuda alışveriş ve ev hazırlığına kullanıyorum sinirlendirmesinler beni, sanki durumumuz normalde gitmemişmişiz de bilmem nede siz gelin aaaa, gelin evinize bi hafta kalın görün bizi gidin ( bizim daireler kaynanayla yanyanada ), işe zor geliyom bide oraya gitçem, yol çekçem, geceyede kalın derler şimdi ay yokkkk vala düşüncesi geriyo şuanda
doktora dün mü gidcekti bugün mü bende merak ettim simdi
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
sedyede yapar herhalde...ultrasyona aldığı yerde...
dün gidecekti herhalde kuzu öğleden sonraydı randevusu..rapor falan alcam diyordu pazartesi günü ağrım fazla olursa diye..acaba ağrısı mı arttı da rapor aldı...
acımaz di miıyyyy kadın olmak ne zormuş Yarabbim..erkeklere bak beleşten baba oluyolar...
çatalda yapmaları lazım canım bizim doktorun sedyesinin altndan mini bir çatal çıkıyor alttan ultrason bakarken orda bakıyor mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?