2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

tıp bilgisine gerek yokki tüm kaynanalar profesyonel anneler her konuda uzman süper kahramanlar

ama annelerimizde öyle sürekli sunu yap bunu yap diyolar ama annemiz olduğu için batmıyor ne acımasız bi düzen

bazen çok takıyorum kayınvalidemi kafama bazende öyle düşündüğüm için kendime kızıyorum

he benimki de bir doğsa hayırlısıyla diyor ya bazen boğasım geliyo...sanki çilesini çeken o...len ağrıyı sancıyı çeken ben...sıkıntısı herife düşüyo...

yaa sorma leyla ile mecnun dizisi vardı trt 1 de orda bi erdal bakkal var eşine ikide bir " bi doğuramadın nurten ben olsam on kere doğurmuştum" die kızıp duruyodu gecen benmki de dio hayırlısıyla doğursan bi filan die ben de dedim başlama erdal bakkallığa

cullummmm hoşgeldin kızzz ben dün seni çok merak ettim bişimi oldu diye:26: hatta kızlarada sordumm
yok canım iyiyim çok sağol, işlerin yoğunluğundan giremedim bi türlü
doktora dün mü gidcekti bugün mü bende merak ettim simdi
dün gitçekti canım ama rapor aldıysa giremez nete, evde net yoktu onun çünkü:26:

Ya kızlar iki kızım oldu ikisinin dede. böyle tekmeler yememiştim hamilelikte.erkek bebek dahamı fazla tekme atıyor
vala canım benimki erkek, hiç durmuyo söleyincede şaşırıyolar, 7/24 tepiklio, yamuluyo, dönüyo, dalgalar yapıyo, titretiyo

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

sedyede yapar herhalde...ultrasyona aldığı yerde...
öle yapar canım seni bilio sonuçta

geldim canım, işlerin yoğunluğu yaa, neyseki bugün burdayım

canım yaa, arada soğuk konuş anlar belki ben yüz vermiyorum kaynanama çok fazla, ölede devam, fazla samimi olmam yani, olunca işin cırkı çıkıyo çünkü, banyo suyuna dirsekle bakarsın gülüm, odası içinde normal bi termometre al yeter 3-5 tl ye benim ateş ölçerim nesnede ölçüyo oda sıcaklığıda, mama sıcaklığıda ama onu almasaydım odasına normal bi cıvalı alırdım

aynen çocuk erken doğarsa sebebi sensin dedim geçende sustu...

ben anneme de kv deme de dr şöle dedi ben bi yerde böle okudum diip rahatsız ldugumu belli ediom..kv de de pek bişi demio ne zamandır saolsun..ama anneme işlemio

aşerme dedin de kız ben dün gece rüyamda bi yemek gördüm görüyom görüyom yiyemiyom acaba aşermiş mi oluorum yemem lazım mı
ye canım ama kocana buldur ben de bişeyler istesin canım istiyorum ama ıı ıhh

ben diyorum sürekli dokuz ay ben baktım kahrını çektim...bi zahmet doğduktan sonra dokuz ayda sen bakarsın...

seninki yandı yandıı

bu ramazan geldiğinden beri doğru düzgün giremiyorum malum gelen giden oluyor hazırlığı temizliği filan derken insan vakit bulamıyor bugün de biz davetliyiz biraz da başkaları hazırlık yapsın dimi ama bu arada 2 günde 3000 küsürlü sayfalra gelmişsiniz o yüzden geçmişi okuyamadım kimsenin hayatında bir değişiklik yok dimi aynen devam

selam topikdaşlarrr nasılsınız bakalım halınız keyfınız ruhanıyetınız nasıllar efendımm bız ıkı gundur pek bı uykuya dustuk oglene kadar yatıyoruz oglusumla ama calısan anneler yanlıs anlamasın nıspett felan deıl bu

cataldan felan muhabbet etmıssınız kızlar ben dogumdu felan dusundukce elım ayagım tıtrıyor o yuzden hıc dusunmek bıle ıstemıyorum bazı seylerı her turlu gorucez bugunden stres yapmayalım kendımıze gunu gelınce goruruz ıns:18::18::18:

hep aynı şeyler canım bel ağrısı toto ağrısı gece uyuyamamazlık...

benimki de aşerdikçe Allah aşkına ver ben taşıyim inan gıkımı çıkarmam diyordu şimdi taşısın da göreyim :))

benimki sadece bir kere dedi geçende...göbeğine fazla değil beş kilo bişi bağlayacam akşama kadar fazla değil sürekli onunla dolaşacan bakalım ne hissedecen dedim sustu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…