yaa bence öyle olması daha kötü..sen zaten bilmio musun o dediklerini, herkesin prof dr kesilmesine gıcık olyorum, sanki 15 yaşında kız karşısındaki..ben olsam emekli olmuş zaten tıp bilgisini de sorgulardım.. ben mi çok gıcığım
he benimki de bir doğsa hayırlısıyla diyor ya bazen boğasım geliyo...sanki çilesini çeken o...len ağrıyı sancıyı çeken ben...sıkıntısı herife düşüyo...
valla bende tam bilmiyorum nasıl yapar ama kuzum normal doğurcam diyosan yolun sonu çatal biliyosun
evet maalesef ama bebişlerimiz gelsin diye katlancaz herşeye
yok canım iyiyim çok sağol, işlerin yoğunluğundan giremedim bi türlücullummmm hoşgeldin kızzz ben dün seni çok merak ettim bişimi oldu diye:26: hatta kızlarada sordumm
dün gitçekti canım ama rapor aldıysa giremez nete, evde net yoktu onun çünkü:26:doktora dün mü gidcekti bugün mü bende merak ettim simdi
vala canım benimki erkek, hiç durmuyo söleyincede şaşırıyolar, 7/24 tepiklio, yamuluyo, dönüyo, dalgalar yapıyo, titretiyoYa kızlar iki kızım oldu ikisinin dede. böyle tekmeler yememiştim hamilelikte.erkek bebek dahamı fazla tekme atıyor
öle yapar canım seni bilio sonuçta:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
sedyede yapar herhalde...ultrasyona aldığı yerde...
geldim canım, işlerin yoğunluğu yaa, neyseki bugün burdayımbiraz dişli bi hatun ol içine atma daha çokkkkkkkkkkkkkkkk ezerler başını canım
ben baştaki gibi değilim valla maymun gözünü açtı
ki çok şükür ben bişey de yaşamadım kayda değer ama baktım çok samimiyet hiççç lazım değil
nerdesin kıss sen
hoşgeldin canım gel değişelim iş yerlerini sen benim burdaki ileri geri zekalıyı hakla ben de seninkileri haklıyim
canım yaa, arada soğuk konuş anlar belkigünaydın kızlar bugün biraz geç kaldım ben.dalıp dalıp gidiyorum öyle uzaklara.
Dün kv ile konuştuk telde doğumda büyük olasılık orda olacağım şöyle yapacaksın böyle yapacaksın dedi durdu. Emrivakilerinden hiç hoşlanmıyorum. Sor bakalım bir ya ben yanımda istiyor muyum doğumdan önce birini.. Biraz anlayış bekliyorum insanlardan ama yok.. Ben mi takıyorum abartıyorum bilmiyorum ama çok geriliyorum ve bu bebeğime yansıyor hiç mutlu değilim
C.tesi günü ablamla havuzlu han'a gidiyoruz. Bir liste çıkarttım kendime onunla gideceğim.
Listede termometre falan var oda için sizce gerek var mı bunlara?
yaa sorma leyla ile mecnun dizisi vardı trt 1 de orda bi erdal bakkal var eşine ikide bir " bi doğuramadın nurten ben olsam on kere doğurmuştum" die kızıp duruyodugecen benmki de dio hayırlısıyla doğursan bi filan die ben de dedim başlama erdal bakkallığa
kız benden çok sanki o hamile...kemiklerim ağrıyo diyo..benden fazla kilo aldı...aşermesi desen benden fazla...
ben çatalsız doğuracam
tıp bilgisine gerek yokki tüm kaynanalar profesyonel anneler her konuda uzman süper kahramanlar
ama annelerimizde öyle sürekli sunu yap bunu yap diyolar ama annemiz olduğu için batmıyor ne acımasız bi düzen
bazen çok takıyorum kayınvalidemi kafama bazende öyle düşündüğüm için kendime kızıyorum
aşerme dedin de kız ben dün gece rüyamda bi yemek gördüm görüyom görüyom yiyemiyom acaba aşermiş mi oluorum yemem lazım mı
evde doğur sen güzel güzel kendi kendine ohhh doğall yaşammm
ye canım ama kocana buldur ben de bişeyler istesin canım istiyorum ama ıı ıhhaşerme dedin de kız ben dün gece rüyamda bi yemek gördüm görüyom görüyom yiyemiyom acaba aşermiş mi oluorum yemem lazım mı
ben diyorum sürekli dokuz ay ben baktım kahrını çektim...bi zahmet doğduktan sonra dokuz ayda sen bakarsın...
ye canım ama kocana buldur ben de bişeyler istesin canım istiyorum ama ıı ıhh
seninki yandı yandıı
canın istiyorsa ye kuzu...
ye canım ama kocana buldur ben de bişeyler istesin canım istiyorum ama ıı ıhh
seninki yandı yandıı
kız kordonu kim kescek...:18::18::18:
benimki de aşerdikçe Allah aşkına ver ben taşıyim inan gıkımı çıkarmam diyorduyanacak yanacak...keşke karnında kalsaydı ne zaman doğacak bu demeseydim diyecek...
çok zor değil ama çok içimde kaldı çocuğun sağı solu lekeli doğarsa
kocan halleder
bu ramazan geldiğinden beri doğru düzgün giremiyorum malum gelen giden oluyor hazırlığı temizliği filan derken insan vakit bulamıyor bugün de biz davetliyiz biraz da başkaları hazırlık yapsın dimi amabu arada 2 günde 3000 küsürlü sayfalra gelmişsiniz o yüzden geçmişi okuyamadım kimsenin hayatında bir değişiklik yok dimi aynen devam
benimki de aşerdikçe Allah aşkına ver ben taşıyim inan gıkımı çıkarmam diyorduşimdi taşısın da göreyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?