evet haklısın canm normal gebe kalırsan öyle ama bizim tüp bebek oldugu için bazı durumlar değşiiyo..
geç döllenme gibi bi ihtimal öyle 1-2 hafta kadar yok yani canm sadece en fazla 1 hafta küçük görülebilirmiş..yinede cevabn için saol
heyecan, korku,tedirginlik ne istersen var. benim 2.denememdi allaha şükür başardık ama bu bekleyiş hiç bitmiyormuş:) ben 5+6 diye gittim doktora, doktor 5+2 görünüyor dedi, yolk kesesini göremedi tabi embriyoyuda, boş gebelik olabilir diye öyle korkuyorum ki.
sen de inşallah en ksıa sürede pıt pıtlerını duyarsın bebeğinin.
amin canm.. hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar olsun inş..anladım cnm ...herşeyın hayırlısı Rabbım hepımızın sağlıkla kucağına almayı nasip etsın bebeklerımızı
kuzummm geçmiş olsun dikkat et kendine..bizde meleğimle seni ve meleklerini paşanı öptük teyzesiiiiselam kızlar..
hiç halim yok fena tutuldum gripe..bir merhaba diyip kaçıcam..hepinizi öptük en kocamanından
kızlar meraba ben doktordan geldim ve kalp atışlarını duyduk..çok şükür...ama ben kendimi 5 haftalık felan sanıyordum ilk gittiğimde doktorun söylmesine göre benim biraz karışık olmuştu adetim geçti 13.gün sonra adet söktürücü içtim sonra hamile olduğumu anladım yani ne zaman hamile kaldığım belli değil çünkü sat tarihimi göre 12 haftalık felan oluyorum doktor baktı ultrasyonda 7+2 dedi ve doğumun eylül sonuna geliyor dedi sat tarihimide ultrasyona göre belirledi 22 aralık dedi..ben şimdi ekim annelerinden çıkığp eylül annelerinemi gececem kafam karıştı iyice ama kalp atışlarını duydum ya en güzel hediye bu bana birde sağ sağlim kucağıma aldığımı görsem başka birşey istemem...
selam kızlar..
hiç halim yok fena tutuldum gripe..bir merhaba diyip kaçıcam..hepinizi öptük en kocamanından
Olumlu düşün ama hep olumsuz düşünme sakın olur mu hepimiz sağlıcakla kucağımıza alacağız çoçuklarımızı kaç haftalıksın şuanda .
ben de hergün hastalarla içiçeyim, daha geçen hafta bir hasta geldi kızamıklıyım dedi, aşı olmadım bebek düşündüğüm için, ancak şüphesi olan hastalara maske takıyoruz, kendimiz de takıp hasta çıkınca havalandırıyoruz odayı, Allaha emanet yani, sen de mümkün olduğunca sınıfnı havalandırmaya çalış, yaz gelene kadar bu ihtimal hep olucak malesef sadece 1 ay rapor olsan da dönüşte yine ihtimal var yani, ama bi test yaptırıp en azından bağışıklığı kontol ettirmek lazım en azından için rahatlar
kızlar bu hamilelik takvimi nasıl yapılıyor
kızlar yarın doktorda ilk kontrolümü yaptırcam, bugün kan testini yaptırıp gidiyim dedim hcg değerim 181 çıktı, bana düşük geldi sonuç, sizce normal mi??
Normal değerlere göre aslında iyi sen bi git bakalım belki doktorun ayrıca kan tahlili isteyebilir belki muayene edip keseye bakabilir.
herkese mrb, ben de 19 şubatta gidecem doktora kalp atışlarını duymak için dee günler bir türlü geçmiyor, inşallah hayırlısıyla duyarız..
bizim seninle aynıymış günlerimiz cnm ya, 1 gün öndesin..
huhuuuuuuuuuuuuu 2013 ekim annişleri ya kzılar bu ne hız yaaaaaaaaaaaaaaaa okuyamıyorum yetişemiyorum:):)
tüm yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler keseyi görmeyi bekleyen ler keselerini içlerinide o minnacık bebişlerini pıtpıtlarını sağlıkla görür duyarlar inş bu güzellği yaşamaış olan arkadaşlarda sağlıkla büyümerlini hep beraber görürüz inşşşşş
ayy şimdi kese mide bulantısı ağrı pıt pıt derken bikaç hafta sonra ilk cinsiyetler belli olucak hayırlısıyla Rabbim hepimizi tamamına erdirsin birbirimize dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?