2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

anladım cnm ...herşeyın hayırlısı Rabbım hepımızın sağlıkla kucağına almayı nasip etsın bebeklerımızı

kızlar meraba ben doktordan geldim ve kalp atışlarını duyduk..çok şükür...ama ben kendimi 5 haftalık felan sanıyordum ilk gittiğimde doktorun söylmesine göre benim biraz karışık olmuştu adetim geçti 13.gün sonra adet söktürücü içtim sonra hamile olduğumu anladım yani ne zaman hamile kaldığım belli değil çünkü sat tarihimi göre 12 haftalık felan oluyorum doktor baktı ultrasyonda 7+2 dedi ve doğumun eylül sonuna geliyor dedi sat tarihimide ultrasyona göre belirledi 22 aralık dedi..ben şimdi ekim annelerinden çıkığp eylül annelerinemi gececem kafam karıştı iyice ama kalp atışlarını duydum ya en güzel hediye bu bana birde sağ sağlim kucağıma aldığımı görsem başka birşey istemem...

selam kızlar..
hiç halim yok fena tutuldum gripe..bir merhaba diyip kaçıcam..hepinizi öptük en kocamanından

inş. pıt pıt ları duyarsın canım...o boş gebelik o kadar zorrr ki başa geçmmeyine bilinmiyo..benimm başıma 3 yıl önce geldi tam kendini gebeliğe alıştırıyorsun ,hazırlıklara başlıyorsun 7. hafftada bebek kesede yok kalp atışı yok şoke olmamak elde değil ben tam 1 ay ağladımm allahım kimsenin başına verrmesin..

anladım cnm ...herşeyın hayırlısı Rabbım hepımızın sağlıkla kucağına almayı nasip etsın bebeklerımızı
amin canm.. hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar olsun inş..
selam kızlar..
hiç halim yok fena tutuldum gripe..bir merhaba diyip kaçıcam..hepinizi öptük en kocamanından
kuzummm geçmiş olsun dikkat et kendine..bizde meleğimle seni ve meleklerini paşanı öptük teyzesiiii

Gzöün aydın canım . Sen kal aramızda gitme eylül annelerine onlar baya ileridelerdir bizden. Yetişemezsin uyum sağlaman zor olur

selam kızlar..

Hoşgeldin . sen gelmeyince bu saate kadar tahmin ettim çünkü dünde kötüydün çünkü Allah kolaylık versin.

Olumlu düşün ama hep olumsuz düşünme sakın olur mu hepimiz sağlıcakla kucağımıza alacağız çoçuklarımızı kaç haftalıksın şuanda .

Canım ben geç döllenme yaşadığım için haftası tam olarak belli değil.Pazartesi günü öğreneceğim inşaAllah ama tahminen 4 haftalık falandır.

dimi o ihtimal hep var... hep derim zaten öğrencilerime biri hasta oldumu hepsi birden olur hepsi ayrı ayrı sevimli mikroplar derim hep:) ama 1. dönemin başında bir bebek kaybettim bunuda aklına esip iş yapanların yüzünden kaybedersem... allaha emanet artık tedbirimi alıcam gerisi rabbime kalmış...

kızlar yarın doktorda ilk kontrolümü yaptırcam, bugün kan testini yaptırıp gidiyim dedim hcg değerim 181 çıktı, bana düşük geldi sonuç, sizce normal mi??

kızlar bu hamilelik takvimi nasıl yapılıyor

Selam önce benim takviminin en altındaki Kadınlar Kulübü Hamilelik Takvimi tıkla oraya biliglerini kayıt et . sonra yine benim takvim altındaki Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın tıkla o sayfadda profiline yönlendireceks seni. Ordan ekleyebilirsin canım.

kızlar yarın doktorda ilk kontrolümü yaptırcam, bugün kan testini yaptırıp gidiyim dedim hcg değerim 181 çıktı, bana düşük geldi sonuç, sizce normal mi??

Normal değerlere göre aslında iyi sen bi git bakalım belki doktorun ayrıca kan tahlili isteyebilir belki muayene edip keseye bakabilir.

Normal değerlere göre aslında iyi sen bi git bakalım belki doktorun ayrıca kan tahlili isteyebilir belki muayene edip keseye bakabilir.

bilmiyorum yaa birden görünce tahlili elim ayağım boşaldı bukadar düşük beklemiyordum, yarına kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum, zaten yeni gebelikleri alttan muayene ediyormuş doktorum, inşallah herşey yolunda gider...bende vesvese yaptığımla kalırım..

herkese mrb, ben de 19 şubatta gidecem doktora kalp atışlarını duymak için dee günler bir türlü geçmiyor, inşallah hayırlısıyla duyarız..

herkese mrb, ben de 19 şubatta gidecem doktora kalp atışlarını duymak için dee günler bir türlü geçmiyor, inşallah hayırlısıyla duyarız..

21 şubat benim de kalp atışlarını duyduk ama kontrol var benimde büyümüştür herhalde geçen hafta perşembe 4mm di.Umarım keyfi ve sağlıkları yerindedir bebişlerimizin

bir kaç hafta mı o kadar erken görünüyor mu??keşke görünse valla çok merak ediyorz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…