2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar. Merhaba
Bütün mesajları tek tek takip ediyorum. Yarın kontrolum var. Açıkcası geç döllenme oldu bence. Keseyi göreceğimi sanmıyorum. Hayirlisi olsun. Öptüm ...

slm kizlar ne cok konusmussunuz yahu oku oku bitmedi :)) bugun sabah 4002lik degerimi dra gosterdim ultrasonla bakalim keseyi gormek icin dedi karindanmi dedim evet bu degerlerle karindan gozukmesi gerek dedi baya bakti ama kese gozukmedi gozukmesi lazimdi dedi vajinal ultrason istedi ama ben vajinal ultrason yaptrmk istemedim baska bi hastaneye gidelim dedik ve medicalparka gittik normalde dr randevusuz hasta kabul etmiyomus ama bizi duyunca dis gebelik ihtimali olabilir diye hemen muayeneye aldi durumu anlattim drun yanlis soylemis degerin ancak 6000lerde olunca karindan gorulebilir dedi vajinal kontrol sart sen risk altindasin dedi tamam dedim hic korktugum dusundugum gibi degilmis ultrasonla bakar bakmaz gorduk keseyi cok sukur tabi tutamadim kendimi agladim biraz cunku keseyi gorene kadar aklimda yazdigim senaryolari bi bilsenizzz... 28subata randevu aldik kalp atislarini dinliycez insallah :)

cnm ben cok yerde okudum her doktor farklı konuşuyo biri bin diyo biri iki bin biri 4 bin biride 6 bin anlamadımm

cnm ben cok yerde okudum her doktor farklı konuşuyo biri bin diyo biri iki bin biri 4 bin biride 6 bin anlamadımm

aynen canim o yuzden en iyisi ve garantisi vajinalultrasonmus ve hicte korkuldugu gibi degilmis eger drunuz isterse korkmadan baktirabilirsiniz

çok sevindim canım inşallah kalp atışınıda duyarsın

Az kaldı gitmene hadi inşallah keseyide görürsün. İyi düşün iyi olacak. Kekini yaptın mı
gittim canm çok şükür gördük keseyi:)

canm çok sevindim senin adına.bende bugün gördüm kesemi.yalnız nasıl ilk gittiğin doktor görememiş hayret.senin değerin benimkinden yüksek.benim salı günü 1000 küsürdü bugündede olsa olsa 2500 olmuştur.ve bana hiç alttan bile bakmadan keseyi gördü.acaba ultrason aletlerinden de mi farkediyor.neyse keselerimizi gördükya önemli olan o.birde hayırlısıyla pıt pıtları duyarsak ne mutlu bize.

kızlar benim kafam karışık biraz yaaa.benim doktorum özel devlete bağlı değildi daha önce.özel muayenehanesine gidiyorduk diğer hamileliğimde doğumumuda anlaşmalı olduğu ve benimde çok sevdiğim özel bir hastanede yapmıştı.bugün yine özel muayenehanesine gittik artık devletin doğum hastanesinde olduğunu söyledi.yani hem özel muayenehanesi var hemde hastanede çalışıyor.yarın beni hastaneye çağırdı kan sulandırıcı iğnelere rapor çıkarmak için.yaa kafama takılan şimdi benim doğumumu doğum hastanesinde mi yapacak.doktorumdan vazgeçmek istemiyorum çünkü çok seviyorum ve çok alıştım ama doğumumu orda yapacak olursa başka doktor seçmek zorundayım çünkü ben sezeryanlıyım ve doğum hastanesinde normal dikişle dikiyolar ve ağrısı çok oluyormuş hemde doğumdan sonra 10 kişilik odalarda 3 gün süreyle yatırıyorlar ben yapamam orda doğum kafayı yerim

21 şubat benim de kalp atışlarını duyduk ama kontrol var benimde büyümüştür herhalde geçen hafta perşembe 4mm di.Umarım keyfi ve sağlıkları yerindedir bebişlerimizin

20 şubat çarşamba da ben gideceğim ilk defa bakalım , hepimiz için hayırlısı ...

çok güzel, maşaallah, ben de keseyi ilk gördüğümde ağlamıştım, kafamda bir sürü şey vardı çünkü göremeyeceğimie dair, seni ço iyi anlıyorum cnm, inşallah sonuna kadar böyle güzel gider herşey..

çok sevindim canım inşallah kalp atışınıda duyarsın
insallah canim cok sagol :)

bende anlamadim tatlim yaa dun 2000ve ustu olunca gorunur demisti 4000le goremedi ultrason cihazinda bi sorun vardi galiba sonuc olarak gorduk ya ona da sukur insallah kalp atislarinida duyariz senin kesenin boyutu ne kadar cikti

vajinal ultrasyondan neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz arkadaşlar bir sıkıntısı olmuyor ki ne bebeğe zararı var ne size ilk aylarda bakıldığında okuyunca şaşırıyorum sonra kendi kendime şöyle diyorum
" aç kapa aç kapa sanırım normalleşmiş vajinal ultrasyonla bakılması yoksa yoksa ardamarım mı çatladı benim "

vala canm sölemedi kesenin boyutunu.kağıtta da yazmıyor.

aynen canim o yuzden en iyisi ve garantisi vajinalultrasonmus ve hicte korkuldugu gibi degilmis eger drunuz isterse korkmadan baktirabilirsiniz
canm benm öncelikle gözün aydın güzelce görmüşsün keseni....
sonrasında daaa gördünmü kızzz vajinal usg de bişey yok ve daha net anlaşılıyo herşeyyani biz deyince sen korkuyodun şimdiden sonra en azından neyin ne olduğunu öğrendin canm o yüzden rahat ol ben şahsen şu 3 aylık risk dönemi boyunca bebeğim hakkında daha net bilgi oluşsun kafamda diye hep vajinal yaptırcam yani bu benm düşüncem canm

valla tatlim kendi adima soyleyeyim cevreden duydugum yalan yanlis seylerden oyle etkilenmisim oyle korkmusum ki onyargili davrandim hicte korkulacak bisey degilmis

sagol tatlim
canimmm gercekten hakliymissiniz korkulcak hic bisey yokmus ama bi konuda bilgi sahibi olamayinca insan ister istemez korkuyo

kizlar etsiz cig kofte yememde sakinca var miiiii cok canim cektiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…