2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
arkadaşlar sanırım bulantıma çözüm buldum!!
limon yiyoruuum.hem de şapur şupur.valla şimdilik iyi geldi gibi.aklıma estikçe şapırdatıyorum valla
bi de havuç dediler onu henüz denemedim.artık onu da yarın denerim.
günde bi limon bi havuçla atlatsam şu bulantıları ne ala

Ohh hadi gözün aydın atlattıysan ne mutlu sana

canım benim benim cumartesi günü 5+3 olucak bakalım kese görmeye gidiyoruz inşaallah sende bende görürüz ben hamile olduğumu pazartesi ögrendim ama kimseye soyleyemiyorum keseyi göriim kalp atışlarını duyiim diyorum sadece eşim bili , walla dayanamıyorum zor tutuyorum kendimi , bi an önce görsek şu bebişleri

huhuuuuuuuuuuuuu 2013 ekim annişleri ya kzılar bu ne hız yaaaaaaaaaaaaaaaa okuyamıyorum yetişemiyorum:):)

tüm yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler keseyi görmeyi bekleyen ler keselerini içlerinide o minnacık bebişlerini pıtpıtlarını sağlıkla görür duyarlar inş bu güzellği yaşamaış olan arkadaşlarda sağlıkla büyümerlini hep beraber görürüz inşşşşş

ayy şimdi kese mide bulantısı ağrı pıt pıt derken bikaç hafta sonra ilk cinsiyetler belli olucak hayırlısıyla Rabbim hepimizi tamamına erdirsin birbirimize dua edelim

saat 5te randevum var zaman geçmiyor.kızlar nolur dua edin keseyi görüm.

cnm inş görürsün keseni belki bebişi bile:) buarada seninde bıdık var evde sanırım benm de bir oğlum var 2 yaşında Rabbim bağışlasın hepsini inş kolay bi gebelik geçirirz paşalar yoruyo çünkü birazz:):)

slm kızlar bende 7 haftalık hamileyim inş ekim annesi olcam aranıza katılabilir miyim

hoşgeldiniz kızlar armaızaaa

ve alıntı yapamadığım tüm arkadaşlar hoşgeldinizzzzzzzzzzz

cnm merak ettim seni düzelmişsindir inş ya
girince yaz mutlaka

buarada cnm eğer fırsatın varsa bilgileride verelim listeyi devralmışsın zaten hazırlamış olursun herkes sana
yazsın bilgileri

merhaba canm benmde bebeğim tüp bebek ve ne tesadüfki benmde sat ım 2 ocak
canm bizde alttan muayene ile dün keseyi gördük dr bey içinde bebek oluşmuş ama kalp atışları ancak oluşur dedi..
çok heyecanlısındır demi şimdi cünkü bende öyleyim hala inanamıyorum:)
kaçıncı denemendi canm

Aramıza hoşgeldin. Bizimle burada yazışarak sende bebeğini büyüteceksin inşallah. Moralini bozma pozitif düşün hep. kese gözüktümü

kese göründü ama henüz yolk sac veya embryo'yu göremedik çünkü daha 7mm idi ekse.bir sonrki kontrolde görmeyi umut ediyorum inşallah

ben de hergün hastalarla içiçeyim, daha geçen hafta bir hasta geldi kızamıklıyım dedi, aşı olmadım bebek düşündüğüm için, ancak şüphesi olan hastalara maske takıyoruz, kendimiz de takıp hasta çıkınca havalandırıyoruz odayı, Allaha emanet yani, sen de mümkün olduğunca sınıfnı havalandırmaya çalış, yaz gelene kadar bu ihtimal hep olucak malesef sadece 1 ay rapor olsan da dönüşte yine ihtimal var yani, ama bi test yaptırıp en azından bağışıklığı kontol ettirmek lazım en azından için rahatlar

heyecan, korku,tedirginlik ne istersen var. benim 2.denememdi allaha şükür başardık ama bu bekleyiş hiç bitmiyormuş:) ben 5+6 diye gittim doktora, doktor 5+2 görünüyor dedi, yolk kesesini göremedi tabi embriyoyuda, boş gebelik olabilir diye öyle korkuyorum ki.
sen de inşallah en ksıa sürede pıt pıtlerını duyarsın bebeğinin.

canm hiö korkma bende 6+0 diye gittim 5+4 çıktı drum biz sata göre değil bebek veya keseye göre degerlendiriyoruz arada 1 hafta bile olabiliyor dedi canm...
benmde ilk denememdi canm Rabbim dahada uzatmadı arayı ilkte kavuştuk herkes en kısa zamanda hayırlısıyla kavussun inş..

benımde son adete göre 9 haftalık ama normalde 7 haftalık. gec döllenme olmuş yanı. sağlıkta buyudukten sonra sorun yok kızlar

benımde son adete göre 9 haftalık ama normalde 7 haftalık. gec döllenme olmuş yanı. sağlıkta buyudukten sonra sorun yok kızlar
evet haklısın canm normal gebe kalırsan öyle ama bizim tüp bebek oldugu için bazı durumlar değşiiyo..
geç döllenme gibi bi ihtimal öyle 1-2 hafta kadar yok yani canm sadece en fazla 1 hafta küçük görülebilirmiş..yinede cevabn için saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…