arkadaşlar sanırım bulantıma çözüm buldum!!
limon yiyoruuum.hem de şapur şupur.valla şimdilik iyi geldi gibi.aklıma estikçe şapırdatıyorum valla
bi de havuç dediler onu henüz denemedim.artık onu da yarın denerim.
günde bi limon bi havuçla atlatsam şu bulantıları ne ala
saat 5te randevum var zaman geçmiyor.kızlar nolur dua edin keseyi görüm.
slm bayanlarrr ben bisey sorcam aranizda en kucuk ben oldugum icin beni fazla takmiyosunuzama olsun benim dunden beri kasik agrilarim baya baya azalti nerdeyse yok gibi bu normal mi iyi bisey mi hani diyosunuz ya bebek yerlesiyo agri o yuzden oluyo diye bende agrilar yok kadar az benim bebek yerlesti mi simdi anlamadim hapsirinca bile agrimiyo diyebilirim haftaya carsamda dr randevum var o zamana kadar 5+3 olucak keseyi gorme ihtimali varmi?
Slm anneler nasılsınız? Dün ben bebişin kesesini gördümBirşey soracam arkadaşlar aradınızda kan pırtılaşması nedeniyle karnından iyne vurulan varmı ?
saat 5te randevum var zaman geçmiyor.kızlar nolur dua edin keseyi görüm.
slm kızlar bende 7 haftalık hamileyim inş ekim annesi olcam aranıza katılabilir miyim
merhaba ekim anneleri, bende inşallah ekim annesi olucam.Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım hala da inanamıyorum allahım inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder hepimize...son adet tarihim 2 ocak benim hesaplara göre 6. haftanın içindeyiz ama ultrasonda 4-5 gün geri çıktı biraz canım sıkıldı tabi bu duruma ama dua etmekten ve pozitif olmaktan başka çare yok
Merhaba arkadaşlar ;
Bugün doktora gittik, bebeğimize baktı önce yukarıdan kesemizi çok şükür gördük zaten geçen haftada görmüştük.
Bu gelişimizde kalp atışını duyarız diye bekledik ama duyamadık.
Doktorumuz 6 haftalık daha erken kalp atışı için dedi.
Haftaya perşembe tekrar çağırdı.
Kesemiz büyümüş 1,95 cm, bebek 0,32cm ultrasonda görünen (aşağıdan baktığımızda)...
Kalp atışını duyamamız normal mi çok şartlamıştık sanki kalp atışını duymaya duyamayınca bir yazayım size dedim...
Allah hepimize sağlıklı bebeler nasip etsin :)
merhaba canm benmde bebeğim tüp bebek ve ne tesadüfki benmde sat ım 2 ocakmerhaba ekim anneleri, bende inşallah ekim annesi olucam.Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım hala da inanamıyorum allahım inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder hepimize...son adet tarihim 2 ocak benim hesaplara göre 6. haftanın içindeyiz ama ultrasonda 4-5 gün geri çıktı biraz canım sıkıldı tabi bu duruma ama dua etmekten ve pozitif olmaktan başka çare yok
Aramıza hoşgeldin. Bizimle burada yazışarak sende bebeğini büyüteceksin inşallah. Moralini bozma pozitif düşün hep. kese gözüktümü
ben de hergün hastalarla içiçeyim, daha geçen hafta bir hasta geldi kızamıklıyım dedi, aşı olmadım bebek düşündüğüm için, ancak şüphesi olan hastalara maske takıyoruz, kendimiz de takıp hasta çıkınca havalandırıyoruz odayı, Allaha emanet yani, sen de mümkün olduğunca sınıfnı havalandırmaya çalış, yaz gelene kadar bu ihtimal hep olucak malesef sadece 1 ay rapor olsan da dönüşte yine ihtimal var yani, ama bi test yaptırıp en azından bağışıklığı kontol ettirmek lazım en azından için rahatlarkızamık geçirmediğim için aşı olmam gerektiğini söylediler... söylediiler ve araştırmaya başladım aile hekimliğine gittim bizde aşı yok hastaneye git.. hastaneye gittim acile sor, acil kadın doğuma sor, kadın doğum git doktoruna sor... koskoca ilçede aşı bulamadılar... bari eczanelerde falan satlıyorsa alayımda sağlık ocağında vursunlar dedim tanıdık eczacımız tüm ilaç depolarına sordurdu bulamadı neymiş efndim bu arada doktorumdanda cevap geldi aşılar toplatılmışmış... artık en son 1 ay öce ümidi kestim ve bebeği yapmaya karar verdik. aşı olsaydım eğer en az 3 ay daha bebek yapamıycaktık yasak dedi doktor... e şimdi piyasaya aşı çıkıverdi... hapşuruyolar öksürüyolar diye miniklerime yaklaşamıyorum fazla birde kızamık çıktı ortaya...hiç bağışılığıma baktırmadım.. ama haftaya cuma günü 60 km mesafede olan kadın doğum doktoruma gidip sorucam bununla ilgili bir test yapabiliyorlarmı yoksa alabilirsem alıcam bir aylık rapor.. ve sonrasından hep korkucam... acabada kalıcam geçtimi geçmedimi...çocuklar atlattımı... velilerle hep irtibatta kalıcam ama...of o amalar...
merhaba canm benmde bebeğim tüp bebek ve ne tesadüfki benmde sat ım 2 ocak
canm bizde alttan muayene ile dün keseyi gördük dr bey içinde bebek oluşmuş ama kalp atışları ancak oluşur dedi..
çok heyecanlısındır demi şimdi cünkü bende öyleyim hala inanamıyorum:)
kaçıncı denemendi canm
canm hiö korkma bende 6+0 diye gittim 5+4 çıktı drum biz sata göre değil bebek veya keseye göre degerlendiriyoruz arada 1 hafta bile olabiliyor dedi canm...heyecan, korku,tedirginlik ne istersen var. benim 2.denememdi allaha şükür başardık ama bu bekleyiş hiç bitmiyormuş:) ben 5+6 diye gittim doktora, doktor 5+2 görünüyor dedi, yolk kesesini göremedi tabi embriyoyuda, boş gebelik olabilir diye öyle korkuyorum ki.
sen de inşallah en ksıa sürede pıt pıtlerını duyarsın bebeğinin.
nasılsınız kızlar iyimisiniz??
iyyim canm nasıl olayım işe geldim hemen kk yı açtımCanım hoşgeldin . Nasılsın?
evet haklısın canm normal gebe kalırsan öyle ama bizim tüp bebek oldugu için bazı durumlar değşiiyo..benımde son adete göre 9 haftalık ama normalde 7 haftalık. gec döllenme olmuş yanı. sağlıkta buyudukten sonra sorun yok kızlar
iyyim canm nasıl olayım işe geldim hemen kk yı açtım
benm işim çok rahat güzelim pek savsaklamadım yani ama dediğin gibi alışkanlık yapıyo..İyi yapmışsın alışkanlık oluyo dimi :)
işleri savsakladık kendimize zaman ayırıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?