merhaba ekim anneleri, bende inşallah ekim annesi olucam.Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım hala da inanamıyorum allahım inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder hepimize...son adet tarihim 2 ocak benim hesaplara göre 6. haftanın içindeyiz ama ultrasonda 4-5 gün geri çıktı biraz canım sıkıldı tabi bu duruma ama dua etmekten ve pozitif olmaktan başka çare yok
Merhaba canım biz yolk kesesinide gördük 0,55cm.Merhaba ben de 5+3 te gittim sali gunu, ayni seninki gibi 1.9 cm kese gorundu, 2-3 mm de yolk kesesi, bebis gorunmedi haftaya gel dedi. Normal sanirim :))
Biraz önce doktorumu aradım,ilaç kullanmalı mıyım diye?Kese gözükene kadar ilaç önermiyorum dedi.
Folik asite başlayacaksan bir an önce başlasana canım. ilk aylarda kullanımı önemli. hemen eczaneden folbiol al, günde 1 er tane iç. 1,5 tl fiyatı, yazdırmayı bekleme.
cnm yanında vıtamın almama gerek var mı sadece folbıol yeterlımıdır? bu arada tsk ederım cnm cvp ıcın
Çalışıyorum cnm ya sık sıkta wc ye gidiyorum ama faydası olmuyor bütün gün oturuyoruz zaten yürüyüş yapmak istiyorum ama bu aralar çok önermiyolar ondan onu da yapmıorum kendimizi sağlama alınca başlıycas spora artık
aynen öyle neslicim. abartılı gerilim filmi şeklinde anlatılan doğum hikayelerine kulak asmamak lazım. yeter ki sağlıkla gelsinler. doğum başlayınca zaten 15-20 dak. da herşeyiyle doğup bitiyor. sancısı vs.. şeyler saatler tutuyor. yeterki evlatlarımız sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı ve uzun ömürlü olsun.
kızlar nerde oturuyosunuz? yaşadığımız şehri yazarsak dr. tavsiyelerinde bulunabiliriz diye düşünüyorum...
ben manisa.......
benimde doktorum ilk gebelik sonucu solediğğimde düşündü ve bir kaç gun daha devam et dedi bugunde içicem bakalım cumartesi randevuda bakıcak sanırım değerlerime , prolaktinin yuksek olsaıda düşğe sebep oluo sanırım, Allahnkorusun ....hepeimiz için hayırlısı bakalım , bebeişlerimizde Allah a emanet
GÜNAYDINLARRRRRRR
Ne çok konuşmuşunuz öyle oku oku bitmiyor..maşaallah.....
herkes ılık sularını alsın bakalım.. sütünü yoğurdunu cevizini meyvelerini unutmasınlar.. unutmayalım.. unnuturmayalım..
bu arada makyaj yapmak istemiyorum. kozmetik de zararlı olabilir. ne var bilinmiyor.. ama çalıştığım için yapmak zorundayım. siz de rahatsız oluyor musunuz. üzülüyorum. hani herşeye dikkat ediyorsun ama bunu yapamıyorsun. makyaj yapmayınca hastamısın,,kendine bakmıyorsun,bıraktın oluyorsun..
neyse.. bu günlerde geçecek.. sonuçta bu zamana kadar gebelikte makyaj yapanlar var ..
bu değer ne demek oluyor ki..hayırlı haberler alırız inşaallah..
şanlısın yani..
maşallahh canım.. iyicene yerleşsin bakalım..:)
en net bilgiyi dr un verebilir canım.. endişelenme canım çok etkileyecek olsa mutlaka bildirilerdi. yani sonuçta yıllardır kızamık aşısı yapılıyor. dr un görüş rapor alırsın belki gerek yoktur.. ama için rahat etmeyecekse 2-3 gün al raporunu. ama belki dr un en doğru şekilde ikna edebilir seni..
canım gümbür gümbür geliyorum anne diyor sanırsam:) maşallah..
canım hemen başlamasın gebelikten önce başlanıyor genelde. gebelik öncesi folik asit içiyordum günde 3 tane.... pazar günü dr um folibol verdi günde 1 tane.. bu daha etkili dedi.. sen de görüş mutlaka iç..mağdem başlamamışsın en etkili neyse veya adeti o şekilde belirler veya belirlesin..
tatlım akşam giriyorsan şahsen ben yorgun oluyorum. ama sormak istediğin paylaşmak istediğin birşey varsa yaz mutlaka bir şekilde cevap bulursun..
hoşgeldin canım... dr a gidiyorsun güzel:)
bak işte şimdiden böyle trip atarsan ooooo haftalarımız aylarımız nasıl geçecek.. dediğim gibi sen düşüncelerini,sormak istediklerini veya ne biliyim şöyle bize bir sıcak günaydın de bak cevap gelir..
benim bulantım falan yoktu.. başlarda hafif oluyor geçti bir iki kere.. bugün başladı..
yağlı yiyeceklerden uzak durmamız lazım. o da çok bulandırıyor. dün haşlama patates yemiştim. gerçekten iyi geliyor arada yediğimden belki. benim de yoktu.. ama bugün kızarttım. gerçi yemeden önce de oluyordu ama neyse hayırlısı inşallah..
gebelikten önce duymuştum. bir kez denedim işe yaramadı.yani benim ki polip olduğundan.sanırım havalardan oluyor. bir an tutuluyorum bir an açılıyor. ama en çok tutuluyorum. inşallah bir an önce kurtulurum.teşekkürler..
gebeliğe zararı yok di mi:) ne yapalım artık herşeyi düşünür olduk.
sağında değilmiymiş.. benim sağımda.. dr dedi. sol tarafa dön bebişi rahatsız etme diye:)
teşekkürler canım. bakalım benim dr ne diyecek.. aramadım daha..arayım yazarım.
hoşgeldin canım..ben de yeni başladı.. dikkat et canım.
hadi bakalım hayırlısı..
amin canım.. sanırım ben de en geç 20 sinde gidecem o zaman duyarım inşallah..
evet canım.. bizim onlara onların bize .. sonuçta anne babanın çocukları.. ama dersin ki taşıyan taşımak isteyen doğuran doğurmak isteyen anne oluyor. çünkü gerçekten kocalar isteyip de karısı istemeyen çiftler var.. neyse isteyenlere allah versin..
bizim de ilk sevgililer günümüz olacak:) daha önce kutlamak nasip olmamıştı..
yavvv bende de vardı.. dediğin gibi gaz olabiliyor.. bir de yoğurt ve süt daha çok yapıyor..
Peki kanaman devam ederse kontrol edelim dedi mi?
[
cnm yanında vıtamın almama gerek var mı sadece folbıol yeterlımıdır? bu arada tsk ederım cnm cvp ıcın
slm kızlar bende 7 haftalık hamileyim inş ekim annesi olcam aranıza katılabilir miyim
Kanaman devam ederse değilde artarsa ve şiddetli ağrın olursa hemen gel dedi.Pazartesi günü gel kesene bakalım dedi.Çok şükür şiddetli ağrım ve çok kanamam yok.Koyu kahve ve açık pembe lekelenmelerden fazla korkma dedi.
kızlar bahsetmiştimya kızamık geçirmedim öğrencilerime kızamık aşısı yapıcaklar diye... sağlık ocağındaki doktor en az 15 20 gün rapor alman gerekebilir dedi. riskli dedi... kadın doğum doktoruma ulaşamadım haftaya cuma gidince sorucam artık. doktora gitmeden aşı olurlarsa hemen alırım 1 haftalık rapor zaten.. off yaaa...
Sende bu zaman zarfında çok dikkat et kendine. İşten çıkınca bol bol dinlen canım. yat uzan . İnşallah pzt gittiğinde de keseyi görürsün ve kanama probleminde bitmiş olur.
Canım çok teşekkür ederim,inşaAllah keseyi görürüz ve bir sorun yoktur.Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın.
canm aramıza hoşgeldin.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.2.bebek galiba?slm kızlar bende 7 haftalık hamileyim inş ekim annesi olcam aranıza katılabilir miyim
gece cevap yazmıştım size. bir link eklemiştim.
kızamıkçık =rubella' dan bahsediyorsunuz.
bence de alabildiğiniz kadar rapor alın. gebelikteki riskleri fazla, riske atmaya değmez bence.
kızamıkçık bağışıklığınıza baktınız mı, testte negatif sonucu aldınız mı? aşı ile belki bağışıklık kazanmışsınızdır. onu da kontrol ettirebilirsiniz.
bence de alabildiğiniz kadar rapor alın. gebelikteki riskleri fazla, riske atmaya değmez bence.
kızamıkçık bağışıklığınıza baktınız mı, testte negatif sonucu aldınız mı? aşı ile belki bağışıklık kazanmışsınızdır. onu da kontrol ettirebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?