2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
aynen canım o kıpırdayınca kıyamıyo insan hiç

şimdiden başlamak lazım aslında, yok yaa göğsüm acımadı diyeni duymadım hiç

bana neden haber vermedinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

erken başlamakta sakıncalıymış diye duydum ama tam bilmiyorum sormak lazım doktora
o kremler filan çok çözüm değil aslında ama sürüyoruz işte yoksa dediğin gibi çatlamayan duymadım

allah allah sen nerdeydin acaba baya oldu biz alalı o kremi

göğüs kalkanı alırız heralde dayanamayacak gibi olursak o kalkan o işe mi yarıyo ki :44: bilmemek zor iş tecrübesizlik hele daha zorrr

Aynı kaygılar bende de var hatta dün gece eşim bu yüzden annesini bize çağırdı ben de 7 hafta var daha dedim ama bilmiyorum evde yalnız kalmaktan korkuyorum ama bir yazıda okudum doğumu nasıl algılarsan öyle geçiyormuş sancıları olumlu düşünmek gerekiyormuş

Günaydın anneler..

Hem sezeryan hem de normal dogum yapanlara sordum. Gecelik daha rahat diyorlar.. Hele sezeryanda pijamanın lastiği dikiş yerlerine geliyormuş. Hamile kilodu da giyin diyorlar ki lastiği yukarıda olsun. Alttan süreklikontrol pansuman yapıldığından gecelik en kolayıymış..

Canım ateş basması için böyle bayılacak gibi ani ateş basması ise gece sırt üstü yatmamaya özen göster dün yazdım, fenalaşma yapıyor. Yan yat.. Sıcak basması halinde oluyorsa o sık sık bende de oluyor, gece huzursuzlugu gibi, oraya dön buraya dön rahat edemiyorum. Artık bir noktada yorgun düşüp uyuyakalıyorum.. Hormonlarla da alakalı biraz, sıcaklarla da ilgili.. Bir d e kolay diil içinde 2 kiloluk bi fazla ağırlık var istediğin gibi yatamıyosun sıkılıyosun filan..

Hiç endişe etme, normal doğumda tek başınayken suyun gelse bile en az 4 saat var doğuma ve sancıların sıklaşmasına..

göğüs kalkanı alırız heralde dayanamayacak gibi olursak o kalkan o işe mi yarıyo ki :44: bilmemek zor iş tecrübesizlik hele daha zorrr

Göğüs kalkanı ne kızz, ilk defa duydum..

günaydın canlarım
ya hani biz butikbebeden krem almıştık ya daha benimki kargolanmadı sizden gelen oldu mu

Canım benim ürünüm de kargolanmamış daha. Bunlar yeterli stok yok diye iptal etmesinler ürünü Geçen gün sipariş ettiğim ürünlerden biri stokta yok diye iptal edilmişti çünkü.

bilmiyorum ki işe yarar mı deneyip öğrencez

ama dün eltim ne diyo biliyomusun herşey iç güdüsel yükleniyor sanki başka birinin bebeğini ellemeye korkarken şimdi kendi çocuğumu giydirip soyunduruyorum. hatta annesi ile kaynanam ondan daha beceriksizce hareket ediyolar eltim kırk yıllık anne gibi

günaydın arkadaşlar..nasılsınız iyidir inşallah bebişleriniz bişey sorucam ben 32. haftada yani çarşamba günü doktora gittim bi daha ne zaaman geleyim dedim 4 hafta sonra 36.haftada dedi ben 32 den sonra 15 günde bir gidiliyor sanıyordum siz ne kadar sürede bir gidiyorsunuz??

aaa bileydim ben de alırıdım. neyse bir daka kampanya olur inşallah

mutlaka girer canım biz doğurana kadar

Canım benim ürünüm de kargolanmamış daha. Bunlar yeterli stok yok diye iptal etmesinler ürünü Geçen gün sipariş ettiğim ürünlerden biri stokta yok diye iptal edilmişti çünkü.

ay inşalah öyle yapmazlar stoğu olmayan ürünü neden satışa koyarlar anlamıorum

dogrudur valla unutmuştur kadınlar da kaç sene geçmiş üstünden napsınlar.

:82::82::82:Ben geldimmmmmm:82::82::82:

hoşgeldin şekerimmmmmmm gezdin fellik fellik tabii pert olursun nettiniz anlat bakalım

kızlar merhaba,

en son bikaçgün önce kanamam olduğunu yazmıştım,sonrasında apar topar hastaneye gittik. Erken doğum başlangıcı ve rahmimde açılma olduğunu söylediler. Heran doğuma girebilirim diye doktor Doğumhane kapıasına yakın odaya aldırdı. kan idrar tahlilleri nstye bağlandım, bebek için akciğerini geliştirici iğneler, hormon ilaçları ağrı kesiciler vs.... bir sürü işlem yapıldı. kanamam durdu diye gece taburcu edildim,2 saat sonra gece yeniden evde kanamam olup,yeniden hastanelik oldum bu seferde 24 saatlik müşadeye alındım yeniden ağrı kesiciler serumlar, korku ve stres dolu berbat 2 gün geçirdim. Kendi dr. yaptığı kontrollerde bebeğin her ihtimalle erken doğum olacağını söyledi bizimki zamanını beklemeyecekmiş. Şuan raporluyum 32.haftaya kadar 10 ar günlük raporlarla çalışmayacağım. 32. haftada işi bırakacağım. çok zor günler ve saatler geçirdim allah sizleri korusun ben her şarta erken doğuma gireceğim ama dr. en az 32. haftayı tamamlatmamız gerkiyor ciğerleri için ama dr. bana kalsa 37 de alırım ama beklemeyecek seninki okadar dedi :18::26: miniğim çok küçük içerde daha kalması gerekiyor çok kötüyüm kızlar ve korkuyorum ayrıca minişimin hiçbişeyinide daha almamıştım bu halde hazırlıklarını bile yapamayacağım

Canım ben de dün 32 kontrolüme gittim. 3 hafta sonra çağırdı 35'e..
Sonra 2 haftaya düşecekmiş sonra 1'e sonra da her gün...

Bence 4 hafta sonra çağırdıysa normal ama sen istersen 3 hafta sonra da gidebilirsin.. Demekki bir problem görmüyor daha iyi :))

günaydın kızlar şöle bi geçmişe göz attım hemen bilgimi aktarayım size, salı günü doktora gittiğimde sordum ben göğüs ucu kremini, 36 dan önce kesinlikle kullanmayacakmışız çünkü göğüs ucu uyarılması erken doğum sebebiymiş haberiniz ola, 36da başlıcan kreme oda hatur hutur sürmeyecen dedi, yumuşak ve nazik hareketlerle. Sora bu göğüs çatlamasıyla ilgili tecrübeli annelerden edindiğim bilgiye göre göğüs ucu silikonları var eczanelerde satılıyor görüntüsü göğüs ucunun aynısı, hem çatlak oluştuğu zaman göğüs ucu niyetine kullanılıyor ve geçmesini sağlıyor hemde göğüs ucu çıkmayan anneler için kurtarıcı nitelikte göğüs kalkanı ayrı bişi kızlar, fazla gelen sütün depolanmasını sağlayan bişi o, emzirdikten sora hala süt gelirse onu koyuyonuzki sütünüz boşa gitmesin, birikeni alıp torbalara aktarıyosunuz, yani bu göğüs kalkanı sütü şakır şakır gelenlere uygun bişi aslında. Yardımcı olmuşumdur umarım sizlere

çok şükür problem yok dedi bu 1 ay seyehat et gez dolaş dedi ama ben dayanamam ki giderim 3 hafta sonra hatta bana kalsa hergün görmek isterim onu çok merak ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…