aynen canım o kıpırdayınca kıyamıyo insan hiç
şimdiden başlamak lazım aslında, yok yaa göğsüm acımadı diyeni duymadım hiç
bana neden haber vermedinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
göğüs kalkanı alırız heralde dayanamayacak gibi olursak o kalkan o işe mi yarıyo ki :44: bilmemek zor iş tecrübesizlik hele daha zorrrerken başlamakta sakıncalıymış diye duydum ama tam bilmiyorum sormak lazım doktora
o kremler filan çok çözüm değil aslında ama sürüyoruz işte yoksa dediğin gibi çatlamayan duymadım
allah allah sen nerdeydin acaba baya oldu biz alalı o kremi
biz geçen aldık ya kuzum bundan sen o gün yokmuydun forumda 19,50ye butikbebeden kargoda yoktu tavuklumakarna filan hepimiz almşy-tık
günaydın güzel anneler ve bebişleri nasılsınız?ben bugün sancıyla uyandım..sanki adet olcakmışım gibi ayaklarım kasıklarım ağrıyor..elim uyuşuyor çok kötü...normlde uyuyacaktım bu saatte ama olmadı..kahvaltımı bari yapayım dedim...uyuşmadan çatalı tutamadım inanın...şimdide sol elle yazıyorum...ben son aya girince korkmaya başladım çok yaaa..sizlerdede varmı ya yalnızken sancım tutarsa ne yaparım ne ederim diye..onun için normal doğumu düşünemiyorum bile...sezeryan daha kolay gibi geliyor sancın tutmadan git yap doğumunu...
hiç kullanmadım ama kullanışlıya benziyor. sunsetin aldım ben çok güzel. yengemde tavsiye etti o yüzden aldım. kullanınca anlıycaz bakalım. gecelik daha rahat oluyor diye aldırdılar bana yoksa almıycaktım. uzun geceliklerde var cnm. araştır bulursun. sezeryanda falan gecelik giydiriyorlarmş zatn öle duydum.
Kizlarrr yine ben geldim. Bu kez tlfndan girdim ama cok yavas. Size bisey daniscam. Sizinde carpinti ve ozellikle gece olan ates basmasi sikayetleriniz var mi. Bizim ev cok sicak oluyo acaba oceri girip ciktigimdan olabilirmi. Suan balkondayim biraz duzeldim. Bi de panikliyorum daralinca. En iyisi bi soruyum dedim
günaydın canım dün benimde elim kolum hiç tutmadı aynı şeyleri yaşamışız artık arada bir ağrıda oluyor bende çok korkuyorum evde yalnızım şimdilik eylül gibi arkadaşım gelecek yanıma doktorum sezaryan düşünüyor sanırım ama benim kafam karmakarışık bazen normal daha iyi diyorum sonra bi bakmışım sezaryen daha mantıklı geliyor bir dahaki kontrolümde doğum şeklini belirleyecek doktorum bakalım günler geçmek bilmiyor şimdiden
göğüs kalkanı alırız heralde dayanamayacak gibi olursak o kalkan o işe mi yarıyo ki :44: bilmemek zor iş tecrübesizlik hele daha zorrr
günaydın canlarım
ya hani biz butikbebeden krem almıştık ya daha benimki kargolanmadı sizden gelen oldu mu
sana da günaydın. ne kremi aldın ki? ben o aralar yokmuşum :) huggiesten istediğinz numuneler geldi mi?
göğüs kalkanı alırız heralde dayanamayacak gibi olursak o kalkan o işe mi yarıyo ki :44: bilmemek zor iş tecrübesizlik hele daha zorrr
:82::82::82:Ben geldimmmmmm:82::82::82:
anaaam ne çabuk geldin kız. hoşgeldin
aaa bileydim ben de alırıdım. neyse bir daka kampanya olur inşallah
Canım benim ürünüm de kargolanmamış daha. Bunlar yeterli stok yok diye iptal etmesinler ürünüGeçen gün sipariş ettiğim ürünlerden biri stokta yok diye iptal edilmişti çünkü.
bilmiyorum ki işe yarar mı deneyip öğrencez
ama dün eltim ne diyo biliyomusun herşey iç güdüsel yükleniyor sanki başka birinin bebeğini ellemeye korkarken şimdi kendi çocuğumu giydirip soyunduruyorum. hatta annesi ile kaynanam ondan daha beceriksizce hareket ediyolar eltim kırk yıllık anne gibi
ben çok hızlı gacıyım canım...öyle çabuk gelirimm...geldim gelmesine de pertim çıkmış bir vaziyetteyim...
günaydın arkadaşlar..nasılsınız iyidir inşallah bebişlerinizbişey sorucam ben 32. haftada yani çarşamba günü doktora gittim bi daha ne zaaman geleyim dedim 4 hafta sonra 36.haftada dedi ben 32 den sonra 15 günde bir gidiliyor sanıyordum siz ne kadar sürede bir gidiyorsunuz??
göğüs kremi sürmeye ne zamaan başlamak lazım acaba. kayınvalidem karbonat sür dedi göğüs uçlarına
gelincinn kuduruk canım bu sabah oynak bişey olcaksabah sağıma döndüm bi ara lop dedi o tarafa geçti, sola geri döndüm baktım o tarafa düştü
ben de yaptım aynı taktiği ama olmadı şimdi yine denicem
erken başlamakta sakıncalıymış diye duydum ama tam bilmiyorum sormak lazım doktora
o kremler filan çok çözüm değil aslında ama sürüyoruz işte yoksa dediğin gibi çatlamayan duymadım
allah allah sen nerdeydin acaba baya oldu biz alalı o kremi
Canım ben de dün 32 kontrolüme gittim. 3 hafta sonra çağırdı 35'e..
Sonra 2 haftaya düşecekmiş sonra 1'e sonra da her gün...
Bence 4 hafta sonra çağırdıysa normal ama sen istersen 3 hafta sonra da gidebilirsin.. Demekki bir problem görmüyor daha iyi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?