merhabalaaarbugün çoook mutluyum kızlar herkesi kucaklayasım var eşimle barıştık, evimi temizledim mis gibi banyo yaptım, yemeğimde hazır sayılır, bebk ürünleri numunelerimide istedim bakalım neler gelcek mbi kahve yapıp keyif yapacağım şimdi hayat çoook güzel bide bebişimi kucağıma alsam dünyalar benim olur...
dogrudur valla unutmuştur kadınlar da kaç sene geçmiş üstünden napsınlar.
hoşgeldin şekerimmmmmmm gezdin fellik fellik tabii pert olursunnettiniz anlat bakalım
yarın emınönü havuzlu hana gıdecem acaba degecekmı gıdecegıme karasız kaldım
gidip memnun kalan varmı
çok geçmiş olsun canımmkızlar merhaba,
en son bikaçgün önce kanamam olduğunu yazmıştım,sonrasında apar topar hastaneye gittik. Erken doğum başlangıcı ve rahmimde açılma olduğunu söylediler. Heran doğuma girebilirim diye doktor Doğumhane kapıasına yakın odaya aldırdı. kan idrar tahlilleri nstye bağlandım, bebek için akciğerini geliştirici iğneler, hormon ilaçları ağrı kesiciler vs.... bir sürü işlem yapıldı. kanamam durdu diye gece taburcu edildim,2 saat sonra gece yeniden evde kanamam olup,yeniden hastanelik oldum bu seferde 24 saatlik müşadeye alındım yeniden ağrı kesiciler serumlar, korku ve stres dolu berbat 2 gün geçirdim. Kendi dr. yaptığı kontrollerde bebeğin her ihtimalle erken doğum olacağını söyledi bizimki zamanını beklemeyecekmiş. Şuan raporluyum 32.haftaya kadar 10 ar günlük raporlarla çalışmayacağım. 32. haftada işi bırakacağım. çok zor günler ve saatler geçirdim allah sizleri korusunben her şarta erken doğuma gireceğim ama dr. en az 32. haftayı tamamlatmamız gerkiyor ciğerleri için ama dr. bana kalsa 37 de alırım ama beklemeyecek seninki okadar dedi :18::26: miniğim çok küçük içerde daha kalması gerekiyor çok kötüyüm kızlar ve korkuyorum ayrıca minişimin hiçbişeyinide daha almamıştım bu halde hazırlıklarını bile yapamayacağım
kızlar merhaba,
en son bikaçgün önce kanamam olduğunu yazmıştım,sonrasında apar topar hastaneye gittik. Erken doğum başlangıcı ve rahmimde açılma olduğunu söylediler. Heran doğuma girebilirim diye doktor Doğumhane kapıasına yakın odaya aldırdı. kan idrar tahlilleri nstye bağlandım, bebek için akciğerini geliştirici iğneler, hormon ilaçları ağrı kesiciler vs.... bir sürü işlem yapıldı. kanamam durdu diye gece taburcu edildim,2 saat sonra gece yeniden evde kanamam olup,yeniden hastanelik oldum bu seferde 24 saatlik müşadeye alındım yeniden ağrı kesiciler serumlar, korku ve stres dolu berbat 2 gün geçirdim. Kendi dr. yaptığı kontrollerde bebeğin her ihtimalle erken doğum olacağını söyledi bizimki zamanını beklemeyecekmiş. Şuan raporluyum 32.haftaya kadar 10 ar günlük raporlarla çalışmayacağım. 32. haftada işi bırakacağım. çok zor günler ve saatler geçirdim allah sizleri korusunben her şarta erken doğuma gireceğim ama dr. en az 32. haftayı tamamlatmamız gerkiyor ciğerleri için ama dr. bana kalsa 37 de alırım ama beklemeyecek seninki okadar dedi :18::26: miniğim çok küçük içerde daha kalması gerekiyor çok kötüyüm kızlar ve korkuyorum ayrıca minişimin hiçbişeyinide daha almamıştım bu halde hazırlıklarını bile yapamayacağım
Merhaba kızlar hepiniz iyisinizdir insallah. Gecmisi okuyamadım. Bugun Drlara gittik esim icin. Cok sukur şimdilik onemli birsey çıkmadı. Panik atak gibi gözüküyor. Allah beterinden saklasın.
Biz bebisimle iyiz cok sukur. Bugun cok sıcak istanbul. Biraz kafe de oturduk eşimle. Birazdan birşeyler yemeğe geçeriz artık. Eve daha geçemedik.
Uykum da geldi sankiii...
Yemeği yiyip eve geçeriz uyurum herhalde artık.
kızlar merhaba,
hoşgeldin seroooo. gezdin geldin ohhhh. yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat:82::82::82:Ben geldimmmmmm:82::82::82:
kızlar merhaba,
Tabii ki yardımcı oldun Güzin Aplaammgünaydın kızlarşöle bi geçmişe göz attım hemen bilgimi aktarayım size, salı günü doktora gittiğimde sordum ben göğüs ucu kremini, 36 dan önce kesinlikle kullanmayacakmışız çünkü göğüs ucu uyarılması erken doğum sebebiymiş haberiniz ola, 36da başlıcan kreme oda hatur hutur sürmeyecen dedi, yumuşak ve nazik hareketlerle. Sora bu göğüs çatlamasıyla ilgili tecrübeli annelerden edindiğim bilgiye göre göğüs ucu silikonları var eczanelerde satılıyor görüntüsü göğüs ucunun aynısı, hem çatlak oluştuğu zaman göğüs ucu niyetine kullanılıyor ve geçmesini sağlıyor hemde göğüs ucu çıkmayan anneler için kurtarıcı nitelikte göğüs kalkanı ayrı bişi kızlar, fazla gelen sütün depolanmasını sağlayan bişi o, emzirdikten sora hala süt gelirse onu koyuyonuzki sütünüz boşa gitmesin, birikeni alıp torbalara aktarıyosunuz, yani bu göğüs kalkanı sütü şakır şakır gelenlere uygun bişi aslında. Yardımcı olmuşumdur umarım sizlere
bizim anneler pek bana fırsat vermicek gibi duruyolar valla bilmiyorum doğunca nasıl olurlarunutmuşlar valla bide kendi çocukları değil torunları dahi olsa korkuyo kadıncağızlar
Keşke genelde sabah kalkınca kahvaltı yapsam iyi olmaz mı modunda benden bekliyor çalışmıyorum nede olsa evdekim diye
hoşgeldin şekerimmmmmmm gezdin fellik fellik tabii pert olursunnettiniz anlat bakalım
git yat da uyu bari
Canım kanaman icin mutlaka Dr'unun ara. Allah korusun.
Benim de sag kalçamın içindeki kemik yürüdükce batıyordu tam tarif ettigin gibi. 1 hafta kadar ağrıdı gecti. Sanırım çatı genişlemesiyle ilgili.
kızlar merhaba,
hoşgeldin yerli turistttt
günaydın kızlarşöle bi geçmişe göz attım hemen bilgimi aktarayım size, salı günü doktora gittiğimde sordum ben göğüs ucu kremini, 36 dan önce kesinlikle kullanmayacakmışız çünkü göğüs ucu uyarılması erken doğum sebebiymiş haberiniz ola, 36da başlıcan kreme oda hatur hutur sürmeyecen dedi, yumuşak ve nazik hareketlerle. Sora bu göğüs çatlamasıyla ilgili tecrübeli annelerden edindiğim bilgiye göre göğüs ucu silikonları var eczanelerde satılıyor görüntüsü göğüs ucunun aynısı, hem çatlak oluştuğu zaman göğüs ucu niyetine kullanılıyor ve geçmesini sağlıyor hemde göğüs ucu çıkmayan anneler için kurtarıcı nitelikte göğüs kalkanı ayrı bişi kızlar, fazla gelen sütün depolanmasını sağlayan bişi o, emzirdikten sora hala süt gelirse onu koyuyonuzki sütünüz boşa gitmesin, birikeni alıp torbalara aktarıyosunuz, yani bu göğüs kalkanı sütü şakır şakır gelenlere uygun bişi aslında. Yardımcı olmuşumdur umarım sizlere
iyiyim canım, iş güç ve iki gündür geçmeyen bir baş ağrısı öle gidiyo işte, sen nabıyonTabii ki yardımcı oldun Güzin Aplaammnaber canım????
bizim anneler pek bana fırsat vermicek gibi duruyolar valla bilmiyorum doğunca nasıl olurlar
oh yarasın hamişimizeeee, iyikide gitmişin
valla gezdim..ben bu kadar dayanabileceğimi zannetmemiştim ama dayandım valla...ay naptık sabah biz buradan çıktık erkenden eşimle....çünkü eşim yavaş gidelim dedi...her neyse urfaya geçtik... erken gittiğimiz için bir saate yakın dinlenme şansım oldu iyi de oldu gerçi yorulmamaıştım da arabada ki konforum evde yok... tabi biz bastık eski görev yerine gittik...milli eğitime uğradık herkes şok oldu tabi nerden esti diye...biraz orada oyalandık..sonra bankadaki tanıdık memurdan tutun bir sürü eş dost 5er dakikaylada olsa görüldü..tanıdık komutan vardı onu da ziyaret ettik...derken çalıştığım köye geldim...hangi evden içeri girdiysem herkes şaşırdı...tabi bu şaşkınlığın iki sebebi var...birincisi beni beklemiyorlardı..ikincisi hamile olduğumu bilmiyorlardı...ay güzeldi..sonradan urfa merkeze geldik saat 8 gibiydi 12 ye kadarda urfayı gezerek o görevimi de hallettim...bu arada balıklı göle uğradık...herkesin adına ekim annelerindekilerin adına balıklara yem attım...hayırlı ve sağlıklı bir şekilde hiç zorlanmadan minnaklarımızı kucaklarımıza alalım diye...otelde kalmadık geri döndük geldik...biraz geç oldu ama gelir gelmez uyuyp kalmışım..deliksiz ilk defa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?