2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

maşallah cnm eşinle barışmış olman ne güzel,evdeki huzur başka bişeye benzemiyor. inş.sağlıkla bebişinide kucağına alırsın :)
senin adına sevindim heleki şu halimizde moral,huzur ve mutluluk bizim için çok daha önemli...

dogrudur valla unutmuştur kadınlar da kaç sene geçmiş üstünden napsınlar.

hoşgeldin şekerimmmmmmm gezdin fellik fellik tabii pert olursun nettiniz anlat bakalım

unutmuşlar valla bide kendi çocukları değil torunları dahi olsa korkuyo kadıncağızlar

yarın emınönü havuzlu hana gıdecem acaba degecekmı gıdecegıme karasız kaldım
gidip memnun kalan varmı

cnm ben gittim hemde defalarca..kapı süslerini lohusa şerbet setlerimi hatta mevlüt için şekerleri içine koyduracağımız pembe kadife kutular bile aldım kızıma..onun dışında o handa zaten herşey var diyebilirim.ben sadece istediğim gibi gecelik sabahlık bulamamıştım ama çeşit çok..bide gitmişken mutlaka gögüs kreminide al oradan almadıysan ve kullanmaya başla.

çok geçmiş olsun canımm
aman tek derdin kıyafet olsun ayarlanır onlar açıkta kalmıcaksınız ya. sen stres yapıp daha erken getirme kuzucuğu
ama ilk önce ben doğum yapcaktım sen neden atıldın ki şimdi doğurucam diye
dikkat et canım doktorun dediklerinden çıkma ve sıkma canını teknoloji gelişti artık 5-6 aylıklar bile yaşıyo Allahın izniyle o da tutunur hayata sım sıkı.

Geçmiş olsun canım. Öncelikle hazırlıkları dert etme.. Bebek iyi olsun da doğduktan sonra da yaparsın. Erken doğarsa 10 -15 gün küvözde tutarlar. O zaman hazırlık yapcak vaktin olur hastaneye gitgel arasında..
32. Haftan dolsa gerisini dert etme derim.. Akciğerleri iyice gelişmiş olacak o zamana kadar. Şu an biraz erken gerçekten ama 1-2 hafta istirahat edersen bence düzelir herşey.. Sana moral olsun diye söylemiyorum sadece inan bana ama 28. Haftada doğan bebekler var parmak cocuk gibi. Arkadaşım 7.5 aylık dogurdu 1.5 kiloydu bebek, sonra tosuncuk oldu kısa sürede..
Kontrol altındasın nasıl olsa endişelenme hiç. Sen böyle yaptıkça kendini sıkarsın, daha da tetiklersin. Rahat bırak kendini, stresten uzak tut. Ama mutlaka dinlen dinlen dinlen..

eşinin ve sizlerin iyi olmasına sevindim güzelim, baya korkutmuştu eşin seni,allah beterinden saklasın güzelim...

çok zor süreçler yaşamışsın canımcım geçmiş olsun şimdi tek düşünmen gereken bebeğin ne olur üzme canını stres yapma ki bebeğin de gerilmesin. hzırlıkları düşünme annenleri çağır onlar alsınlar herşeyini sakın kendini yorma

CNM lütfen sıkma canını hepimiz bolca dua ederiz bu mübarek günde sana...Sağlıkla gelsinde varsın erken gelsin boşwer ...Belkide annesinin hasretine daha fazla dayanamayıp gelmek istiyodur..

:82::82::82:Ben geldimmmmmm:82::82::82:
hoşgeldin seroooo. gezdin geldin ohhhh. yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat

cnm benim çokkk geçmiş olsun. yat dinlen hiçbir iş yapma kendinide üzme bak herşeyin çaresi var benim arkadasımında erken doğum tehlikesi vardı iğnelerle serumlarla durdurdular. sen üzülmeki miniğinde üzülmesin annesi bol bol dua et beklesin biraz daha. kıyafetide sen tarif edersin eşin alır cnm yada annen alır onlar hallolur takma kafana. miniğin sağ salim zamanında gelsin çıplak kalacak değilya

Tabii ki yardımcı oldun Güzin Aplaamm naber canım????

unutmuşlar valla bide kendi çocukları değil torunları dahi olsa korkuyo kadıncağızlar
bizim anneler pek bana fırsat vermicek gibi duruyolar valla bilmiyorum doğunca nasıl olurlar

Keşke genelde sabah kalkınca kahvaltı yapsam iyi olmaz mı modunda benden bekliyor çalışmıyorum nede olsa evdekim diye

hamile olman eş görevlerini yapmanı engellemez şeklinde görüyorlar kuzum ondan beklemeye devam eidyor :)hamileliğin zorluğunu bilmediklerinden evdesin kalk kahvaltımı hazırla beni gönder akşama kadar geri yat gibi bakıolar ama o öle olmuyor anlamıyorlar

hoşgeldin şekerimmmmmmm gezdin fellik fellik tabii pert olursun nettiniz anlat bakalım

valla gezdim..ben bu kadar dayanabileceğimi zannetmemiştim ama dayandım valla...ay naptık sabah biz buradan çıktık erkenden eşimle....çünkü eşim yavaş gidelim dedi...her neyse urfaya geçtik... erken gittiğimiz için bir saate yakın dinlenme şansım oldu iyi de oldu gerçi yorulmamaıştım da arabada ki konforum evde yok... tabi biz bastık eski görev yerine gittik...milli eğitime uğradık herkes şok oldu tabi nerden esti diye...biraz orada oyalandık..sonra bankadaki tanıdık memurdan tutun bir sürü eş dost 5er dakikaylada olsa görüldü..tanıdık komutan vardı onu da ziyaret ettik...derken çalıştığım köye geldim...hangi evden içeri girdiysem herkes şaşırdı...tabi bu şaşkınlığın iki sebebi var...birincisi beni beklemiyorlardı..ikincisi hamile olduğumu bilmiyorlardı...ay güzeldi..sonradan urfa merkeze geldik saat 8 gibiydi 12 ye kadarda urfayı gezerek o görevimi de hallettim...bu arada balıklı göle uğradık...herkesin adına ekim annelerindekilerin adına balıklara yem attım...hayırlı ve sağlıklı bir şekilde hiç zorlanmadan minnaklarımızı kucaklarımıza alalım diye...otelde kalmadık geri döndük geldik...biraz geç oldu ama gelir gelmez uyuyp kalmışım..deliksiz ilk defa..

Canım, inşallah bebişin iki değil 3 hafta daha dayanırda sende biraz rahatlarsın hatta korkuttu bizi hala geleceği yok diye düşünmeye başlarsınız inşallahhhhhh, hiç korkma artık herşey o kadar geliştiki 7 aylık doğan bebişler bile 1 hafta hastanede kalmayla topluyolar kendini, benim gittiğim sağlık ocağındaki hemşirede hamişti ve en son gittğimde göremedim nerde diye sordum doğurdu dediler erken değilmiydi dedim evet erken 30. haftada doğum yaptı dediler, nasılmış diye sordum gayet iyi sadece bebek 1 hafta hastanede gözetimde olacak o kadar dediler, sende için ferah tut olurmu, iyi düşün herşey iyi olsun belki bebişin seni şaşırdım daha fazla dayancak içerde ama senin moralin çok önemli, her işte bi hayır vardır hep böle düşün, bunun olmasındada vardır bi hayır hep bunu geçir aklından ve rahatlmaya çalış.
Hazırlıkları boşver, çıplak kalmaz o hiç merak etme, yeterki ikinizde sağlıklı olun gerisi bi mağazaya gitmeye bakar 1 -2 takım bişi alındımı herşey olur sen hiç merak etme, eskiden kim hazırlık yapıyomuş bi emzik bi biberon bi yatak hepsi bu, takma kafana senin sakinliğin ve huzurun şuanda en önemli şey olur mu tatlışşş, üzülmek,stres yok, güzel şeyler oku nette, seni strese sokacak hiçbirşeyi yapma, sık dişini birazcık hadi annesi

Canım kanaman icin mutlaka Dr'unun ara. Allah korusun.
Benim de sag kalçamın içindeki kemik yürüdükce batıyordu tam tarif ettigin gibi. 1 hafta kadar ağrıdı gecti. Sanırım çatı genişlemesiyle ilgili.

eweet cnm kalça içinde ve kemik acısı ile bende gece bacaklarımın arkasındaki kemiklerimde ve damarlarımda gece acı içinde ağlayarak uyanıyorum bunların hepsi çatı genişlemesi ile ilgiliymiş dr. sordum.

kuzum geçmiş olsun bol bo yat dinlen..hiç streste yapma ki kuzun da skain olsun sakin sakin içeride kalsın ...boş ver alış verişi...şu an sen minnakını düşün...hazırlıkları accık da biz abartıyoruz...sen hiç stres yapma..

cullu bilgilerini bizimle paylaştığın için teşekkür ederim şekerim...:82:

Tabii ki yardımcı oldun Güzin Aplaamm naber canım????

bizim anneler pek bana fırsat vermicek gibi duruyolar valla bilmiyorum doğunca nasıl olurlar
iyiyim canım, iş güç ve iki gündür geçmeyen bir baş ağrısı öle gidiyo işte, sen nabıyon

oh yarasın hamişimizeeee, iyikide gitmişin dinlenirsin şimdik biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…