günaydınnn sevgili anneler ve minikleri nasılsınız?
neslicimmmmmmmmmm günaydın canım nbr?günaydınnn sevgili anneler ve minikleri nasılsınız?
günaydın kızlarrr. ben o dediğiniz iki numuneden de almadım. zulalb sende uyanıkmışsın kız
kızlarrrr ben artık dayanamıyorum sanırım yaaadün akşam sağ bacağım yine feci bi şekilde şişti üstüne basamadım yemek bile yapamıyorum ayakta duramıyorum eve gidip hemen yatıyorum sürekli yatmaktanda başım boynum heryerim ağrıyo. izne ayrılsam bütün gün evde yatmaktan daha mı kötü olurum acaba diyorum.bebeğimin kıyafetleri yıkanıp ütülenecek inanın çok hevesliyim ama hiçbir iş yapacak gücüm yok eve baktıgım yok kaç gündür işim fazla yoğun değil ayağımı uzatıyorum otururken ama bütün gün oturmaktanda heryerim batıyo. sizce ne yapayım ben yaa bi akıl verin banaaa.:26:
göğüs kremi sürmeye ne zamaan başlamak lazım acaba. kayınvalidem karbonat sür dedi göğüs uçlarına
gelincinn kuduruk canım bu sabah oynak bişey olcaksabah sağıma döndüm bi ara lop dedi o tarafa geçti, sola geri döndüm baktım o tarafa düştü
ben de yaptım aynı taktiği ama olmadı şimdi yine denicem
eskilerin vardır bi bildiği ama uğraşamam karbonatla falan krem alırımlansinoh'un göğüs kremiinden kullanabilirsin şimdiden. doğal olduğu için emzirirken yıkamana da gerek kalmıyor. karbonatı bilemedim zarar verebilir cildine.
o şeytan benide dürtüyo adigem. oturamıyorum kaburgalarım batıyo artık. çalışabilir raporunu yeni aldım şimdi tekrar hemen gidip çalışamaz almak istemiyorum. iki hafta dayansam gerisini görmüyom zaten 5 hafta aktaramam inan takatim yokneslicimmmmmmmmmm günaydın canım nbr?
artık kasık ağrılarım oluyo sabahları şeytan çok dürtüyo izne çık izne çık diye ama dinlemiyorum pek
bir yeni doğan bir de 2 beden istemişitm. hatta işi abartıp annemin adına da alacaktım
canım benm iş yerinde ne kadr iş yapmasak da yoruluyoruz. evde bacağımızı uzatıp yatarız. bana dr kasılmam yüzünden çalışamaz raporu verecek.isterdim ki iş yerine biraz daha geleyim ama bebek sıkışıp kalmış.ona da yazık dedi.bütün gün evde de yatmazsın. akşm eşinle hava serinleyince yürüyüşe çıkarsınız,rahatlarsın. kendini de bebeğini de yormanın bir anlamı yok
günaydınn canım sıcaklar bunaltmasa daha iyi olacak ama...ağustosun bitmesini iple çekiyorum sen nasılsın?
neslicimmmmmmmmmm günaydın canım nbr?
artık kasık ağrılarım oluyo sabahları şeytan çok dürtüyo izne çık izne çık diye ama dinlemiyorum pek
lansinoh'un göğüs kremiinden kullanabilirsin şimdiden. doğal olduğu için emzirirken yıkamana da gerek kalmıyor. karbonatı bilemedim zarar verebilir cildine.
ben de ay sonunu tamamlayıp tam maaş alma derdindeyim. psikolojik olarak rahatlama ve bebeğin eşyalarını yerleştirmek için iki gün yıllık izinden kullanıcam ptesi salı evdeyim inş. o bile yeter bana şimdiliko şeytan benide dürtüyo adigem. oturamıyorum kaburgalarım batıyo artık. çalışabilir raporunu yeni aldım şimdi tekrar hemen gidip çalışamaz almak istemiyorum. iki hafta dayansam gerisini görmüyom zaten 5 hafta aktaramam inan takatim yokbide iki gündür bişey oluyo bende yaa sizdede oluyomu merak ettim. birden alt tarafıma bi sancı giriyo kasılıyomuyum anlamadım. ahh diye bağırıyorum eşim koşa koşa yanıma geliyo. erken doğacak dıye çok korkuyorum. rahmim mi kasılıyo acaba :26:
iki hafta süre verdim kendime. bi ay daha maaş almak için şu 2 haftayı çalışayım diyorum. parada lazım ama cok dayanamazsam ayrılırım hemen.
günaydınnn sevgili anneler ve minikleri nasılsınız?
günaydın canım biz iyi değiliz sanırımsabahı sabah ettik bir bulantıki anlatamam reflü desen biryandan bu hafta gittiğimde söyledim şurup verdi onu içiyorum o rahatlatıyor çok şükür fakat şu bulantı neyin nesidir bu zamanda inan hiç anlamış değilim (
günaydın güzel anneler ve bebişleri nasılsınız?ben bugün sancıyla uyandım..sanki adet olcakmışım gibi ayaklarım kasıklarım ağrıyor..elim uyuşuyor çok kötü...normlde uyuyacaktım bu saatte ama olmadı..kahvaltımı bari yapayım dedim...uyuşmadan çatalı tutamadım inanın...şimdide sol elle yazıyorum...ben son aya girince korkmaya başladım çok yaaa..sizlerdede varmı ya yalnızken sancım tutarsa ne yaparım ne ederim diye..onun için normal doğumu düşünemiyorum bile...sezeryan daha kolay gibi geliyor sancın tutmadan git yap doğumunu...
osteocare i günde 4 tane alacakmışım.
ben de ay sonunu tamamlayıp tam maaş alma derdindeyim. psikolojik olarak rahatlama ve bebeğin eşyalarını yerleştirmek için iki gün yıllık izinden kullanıcam ptesi salı evdeyim inş. o bile yeter bana şimdilik
ben vitamin hapı olarak sadece osteocare kullanıyorum birde gyno ferro ama osteocare günde 1 tane kullanıyorum 4 çok değilmi
günaydın kızlarrr. ben o dediğiniz iki numuneden de almadım. zulalb sende uyanıkmışsın kız
kızlarrrr ben artık dayanamıyorum sanırım yaaadün akşam sağ bacağım yine feci bi şekilde şişti üstüne basamadım yemek bile yapamıyorum ayakta duramıyorum eve gidip hemen yatıyorum sürekli yatmaktanda başım boynum heryerim ağrıyo. izne ayrılsam bütün gün evde yatmaktan daha mı kötü olurum acaba diyorum.bebeğimin kıyafetleri yıkanıp ütülenecek inanın çok hevesliyim ama hiçbir iş yapacak gücüm yok eve baktıgım yok kaç gündür işim fazla yoğun değil ayağımı uzatıyorum otururken ama bütün gün oturmaktanda heryerim batıyo. sizce ne yapayım ben yaa bi akıl verin banaaa.:26:
göğüs kremi sürmeye ne zamaan başlamak lazım acaba. kayınvalidem karbonat sür dedi göğüs uçlarına
gelincinn kuduruk canım bu sabah oynak bişey olcaksabah sağıma döndüm bi ara lop dedi o tarafa geçti, sola geri döndüm baktım o tarafa düştü
ben de yaptım aynı taktiği ama olmadı şimdi yine denicem
e-bebekten daha uygun fiyata bu adreste
Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi 40 ML-YENİ GittiGidiyor'da 90349846
aynen canım o kıpırdayınca kıyamıyo insan hiçof offff minikimin kıpır kıpır olması tek tesellim.bütün ağrılar onun için
şimdiden başlamak lazım aslında, yok yaa göğsüm acımadı diyeni duymadım hiçcanım krem numune değil biz gögüs ucu için almıştık
sanırım 36-37de başlamak lazım eltime sormayı unuttum ama sorarım canım
karbonatlı su temizlemek için sürülüyor başka bi işlevi yok eltiminkiler çatladı bile yara olmaması kaçınılmaz sanırım çok canı yanıyor kızcağızın.
bide şey duydum sancı çekerken soğan sürmek gerekiyormuş ne kadar doğru bilmiyorum
anamm kız senin kız pek bi afacan heee
bana neden haber vermedinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzbiz geçen aldık ya kuzum bundan sen o gün yokmuydun forumda 19,50ye butikbebeden kargoda yoktu tavuklumakarna filan hepimiz almşy-tık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?