2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bir yeni doğan bir de 2 beden istemişitm. hatta işi abartıp annemin adına da alacaktım
canım benm iş yerinde ne kadr iş yapmasak da yoruluyoruz. evde bacağımızı uzatıp yatarız. bana dr kasılmam yüzünden çalışamaz raporu verecek.isterdim ki iş yerine biraz daha geleyim ama bebek sıkışıp kalmış.ona da yazık dedi.bütün gün evde de yatmazsın. akşm eşinle hava serinleyince yürüyüşe çıkarsınız,rahatlarsın. kendini de bebeğini de yormanın bir anlamı yok

lansinoh'un göğüs kremiinden kullanabilirsin şimdiden. doğal olduğu için emzirirken yıkamana da gerek kalmıyor. karbonatı bilemedim zarar verebilir cildine.

lansinoh'un göğüs kremiinden kullanabilirsin şimdiden. doğal olduğu için emzirirken yıkamana da gerek kalmıyor. karbonatı bilemedim zarar verebilir cildine.
eskilerin vardır bi bildiği ama uğraşamam karbonatla falan krem alırım
bi bakayım netten

neslicimmmmmmmmmm günaydın canım nbr?
artık kasık ağrılarım oluyo sabahları şeytan çok dürtüyo izne çık izne çık diye ama dinlemiyorum pek
o şeytan benide dürtüyo adigem. oturamıyorum kaburgalarım batıyo artık. çalışabilir raporunu yeni aldım şimdi tekrar hemen gidip çalışamaz almak istemiyorum. iki hafta dayansam gerisini görmüyom zaten 5 hafta aktaramam inan takatim yok bide iki gündür bişey oluyo bende yaa sizdede oluyomu merak ettim. birden alt tarafıma bi sancı giriyo kasılıyomuyum anlamadım. ahh diye bağırıyorum eşim koşa koşa yanıma geliyo. erken doğacak dıye çok korkuyorum.rahmim mi kasılıyo acaba :26:

iki hafta süre verdim kendime. bi ay daha maaş almak için şu 2 haftayı çalışayım diyorum. parada lazım ama cok dayanamazsam ayrılırım hemen.

günaydınn canım sıcaklar bunaltmasa daha iyi olacak ama...ağustosun bitmesini iple çekiyorum sen nasılsın?

İyiyim canım çok şükür ama bende uyuyamıyorum sıcakalrdan nefes alırken bile zorlanıyorum artık . Ağustos biterse her an minakların pırtlama zamanı gelecek :)

neslicimmmmmmmmmm günaydın canım nbr?
artık kasık ağrılarım oluyo sabahları şeytan çok dürtüyo izne çık izne çık diye ama dinlemiyorum pek

Canımm çok normal son aya girdik bebeklerimiz büyüdüler geliştiler. Şimdi hak kazandık ya izine benide şeytan dürtüyor ama DİREN NESLİ diyorum sloganım bu.

Karbonatında zarar vereceğini düşünmüyorum. ben garmastan kullanıyorum göğüs ucumda çatlama var. Bi arkadaşta soğan suyu sür çok iyi geliyor dedi. Onuda denicem tamamen doğal.

Son düzenleme:
günaydın güzel anneler ve bebişleri nasılsınız?ben bugün sancıyla uyandım..sanki adet olcakmışım gibi ayaklarım kasıklarım ağrıyor..elim uyuşuyor çok kötü...normlde uyuyacaktım bu saatte ama olmadı..kahvaltımı bari yapayım dedim...uyuşmadan çatalı tutamadım inanın...şimdide sol elle yazıyorum...ben son aya girince korkmaya başladım çok yaaa..sizlerdede varmı ya yalnızken sancım tutarsa ne yaparım ne ederim diye..onun için normal doğumu düşünemiyorum bile...sezeryan daha kolay gibi geliyor sancın tutmadan git yap doğumunu...

ben de ay sonunu tamamlayıp tam maaş alma derdindeyim. psikolojik olarak rahatlama ve bebeğin eşyalarını yerleştirmek için iki gün yıllık izinden kullanıcam ptesi salı evdeyim inş. o bile yeter bana şimdilik

günaydın canım biz iyi değiliz sanırım sabahı sabah ettik bir bulantıki anlatamam reflü desen biryandan bu hafta gittiğimde söyledim şurup verdi onu içiyorum o rahatlatıyor çok şükür fakat şu bulantı neyin nesidir bu zamanda inan hiç anlamış değilim (
günaydınnn sevgili anneler ve minikleri nasılsınız?

Geçmiş olsun canım ya. Mide bulantıları normalmiş bu dönemlerde ara ara bende de oluyor ve geçiyor ama uzun sürmüyor.
Bu dönemlerde geçecek az daha zaman

günaydın kızlar :)) yarın kızım için tekstl giyim tarzı ve küçük ıvır zıvırları almaya gidicem eminönüne , şu alışveriş listesini yine ekleyebilirmisiniz , geriye dönük tarama çok zaman alıyo

günaydın canım dün benimde elim kolum hiç tutmadı aynı şeyleri yaşamışız artık arada bir ağrıda oluyor bende çok korkuyorum evde yalnızım şimdilik eylül gibi arkadaşım gelecek yanıma doktorum sezaryan düşünüyor sanırım ama benim kafam karmakarışık bazen normal daha iyi diyorum sonra bi bakmışım sezaryen daha mantıklı geliyor bir dahaki kontrolümde doğum şeklini belirleyecek doktorum bakalım günler geçmek bilmiyor şimdiden

of offff minikimin kıpır kıpır olması tek tesellim. bütün ağrılar onun için

ben vitamin hapı olarak sadece osteocare kullanıyorum birde gyno ferro ama osteocare günde 1 tane kullanıyorum 4 çok değilmi

kasılmalarım olduğu için 4 dedi.ona rağmen bacaklarımda kramllarım eksik olmuyor.dr a ben de fazla değil mi dedim de herkesin ihtiyacı farklı oluyor dedi. geçen gün öyle kötü oldum ki iş yerinde başladı eve gittim saatler sonra geçti. hani biz diyoruz ya karnım buruluor, taş gibi oluyor bir yerde toplanıyor galiba diye,işte bu durum ben de saatlerce sürdü öyle olunca mide bulantısı da eklendi.

canım krem numune değil biz gögüs ucu için almıştık

sanırım 36-37de başlamak lazım eltime sormayı unuttum ama sorarım canım

karbonatlı su temizlemek için sürülüyor başka bi işlevi yok eltiminkiler çatladı bile yara olmaması kaçınılmaz sanırım çok canı yanıyor kızcağızın.
bide şey duydum sancı çekerken soğan sürmek gerekiyormuş ne kadar doğru bilmiyorum

anamm kız senin kız pek bi afacan heee

of offff minikimin kıpır kıpır olması tek tesellim. bütün ağrılar onun için
aynen canım o kıpırdayınca kıyamıyo insan hiç

şimdiden başlamak lazım aslında, yok yaa göğsüm acımadı diyeni duymadım hiç

biz geçen aldık ya kuzum bundan sen o gün yokmuydun forumda 19,50ye butikbebeden kargoda yoktu tavuklumakarna filan hepimiz almşy-tık
bana neden haber vermedinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…