50 leri gördum sonunda 16:
hıım orasını kaçırmışım en önemli kısmı kaçırmışım ben de hee..he deyin sizde evlatlık getricez de önce karnımızda taşıyor numarası yapıyoz allahım yarabbim yaa hadi gelinini düşünmüyorsun söylüyorsun bir lafa da insan oğlunu da mı düşünmez üzülür kırılır filan diye
geç olsun güç olmasın canım Allahın ıznıyle doğsunlarBen gittikçe geriye gidiyorum ilerleyeceğime zaten artık ekim anneside değilim kasıma kaldım(((
Bende diyorum canım dediğin gibi, genelde saga yatmak iyidir, bende öyle alıştığım icin rahat ediyorum. Eskiler cok mu soluna yatmış sanki. Sadece sırt ustu yaymayalım, gerçi annem bana hamileyken sırt ustu yatmış. Öyle rahat etmiş..amin canım
bende düşünnüyorum acaba beslenemez mi diye de sonra da diyorum ki sanki annelerimiz hep solda mı yatmış bilakis sağ tarafa yatmak iyi diye bilindiğinden sağa yatmışlar gayet de beslenmişiz yani
iyi olmana sevindim canım geçmiş olsun tekrardan
hadi yaa bak bunu ilk kez duyuyorum bundan sonra daha dikkatli oluruz
canım başından beri 1 hafta geriyse korkma geç döllenemdir o benim de öyle normalde şu an 32 haftamın bitmesi lazım ama 31. haftadayım geç döllenme benimki senin de öyledir eğer ters giden bir şey olsaydı doktorun mutlaka söylerdi
Bende de oluyor canım. Havalar cok sıcak oldugu icin. Nabzım da yuksek su sıralar.Kizlarrr yine ben geldim. Bu kez tlfndan girdim ama cok yavas. Size bisey daniscam. Sizinde carpinti ve ozellikle gece olan ates basmasi sikayetleriniz var mi. Bizim ev cok sicak oluyo acaba oceri girip ciktigimdan olabilirmi. Suan balkondayim biraz duzeldim. Bi de panikliyorum daralinca. En iyisi bi soruyum dedim
Eki Görüntüle 779611 slm kızlar bu benim minik kizim
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Sağol CNm benim minik meleğim poz vermeyi seviyor her randevumuzda doya doya seyrediyorumCanım maşallah bebeğine, cok guzel poz vermiş.
Merhaba kızlar Allah nasip ederse ekim ayının sonuna doğru bende kızımı dünyaya getireceğim. Çok stresli günler yaşıyorum. Tarama testim 1/174 çıkmıştı daha sonra geliştirlmiş ultrason girdim orda herşey normal çıktı yani ense kalınlığıdır damağıdır burun kemiğidir fakat bir kaburgası eksik çıkmıştı. Doktor bu olağan bişey her 30 insandan birinin kaburgası eksik olur bu bir özür değildir ama tarama testin riskli çıktığı için tehlike arz edebilioyor demişti. Sonrasına herşeyi zamana bıraktım fakat ozaman beni çok yıpratıyor.Şimdi bilmiyorum ne yaşayacağımı kafama allak bullak. Hiç hazırlık bile yapmadım eşimin sanki umrunda deil erkekler genelde böylemi bilmiorum bu ilgisizliğine anlam veremiorum hamile olduğumu öğrendiğindede oldukca sevinmişti aslında.Ne düşüneceğimi şaşırdım. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşAllah..Ayaklarımda şişmeler oluyor yorulunca bide sırtımda batmalar şimdilik şükür sıkıntılarım bunlar.
günaydın canlarım
ya hani biz butikbebeden krem almıştık ya daha benimki kargolanmadı sizden gelen oldu mu
günaydın canlarım
ya hani biz butikbebeden krem almıştık ya daha benimki kargolanmadı sizden gelen oldu mu
günaydın canlaarrrrrrrrrrrrrrsana da günaydın. ne kremi aldın ki? ben o aralar yokmuşum :) huggiesten istediğinz numuneler geldi mi?
günaydın canlaarrrrrrrrrrrrrr
dünürcüm naber napıyo damadımmm
zualbcim Allah o huggies i bildiği gibi yapsınhiç bişey gelmedi huggies den bi de 10 gün içinde gelir diyo primadan şaşmıcan arkadaş
ee ben de eşimin adına da alayım dedim yemediler numarayı sen nasıl yutturdun kızzbenmkiler geldi bayramdan önce, eşimin adına da kendi adıma da vermiştim ikisi aynı gün geldi.umudu kestiğim bir gün ap. kapısına sıkıştırmışlardı
gögüs kremi almıştım canımsana da günaydın. ne kremi aldın ki? ben o aralar yokmuşum :) huggiesten istediğinz numuneler geldi mi?
günaydın canlaarrrrrrrrrrrrrr
dünürcüm naber napıyo damadımmm
zualbcim Allah o huggies i bildiği gibi yapsınhiç bişey gelmedi huggies den bi de 10 gün içinde gelir diyo primadan şaşmıcan arkadaş
ee ben de eşimin adına da alayım dedim yemediler numarayı sen nasıl yutturdun kızz
günaydın canlarım
benmkiler geldi bayramdan önce, eşimin adına da kendi adıma da vermiştim ikisi aynı gün geldi.umudu kestiğim bir gün ap. kapısına sıkıştırmışlardı
Merhaba kızlar Allah nasip ederse ekim ayının sonuna doğru bende kızımı dünyaya getireceğim. Çok stresli günler yaşıyorum. Tarama testim 1/174 çıkmıştı daha sonra geliştirlmiş ultrason girdim orda herşey normal çıktı yani ense kalınlığıdır damağıdır burun kemiğidir fakat bir kaburgası eksik çıkmıştı. Doktor bu olağan bişey her 30 insandan birinin kaburgası eksik olur bu bir özür değildir ama tarama testin riskli çıktığı için tehlike arz edebilioyor demişti. Sonrasına herşeyi zamana bıraktım fakat ozaman beni çok yıpratıyor.Şimdi bilmiyorum ne yaşayacağımı kafama allak bullak. Hiç hazırlık bile yapmadım eşimin sanki umrunda deil erkekler genelde böylemi bilmiorum bu ilgisizliğine anlam veremiorum hamile olduğumu öğrendiğindede oldukca sevinmişti aslında.Ne düşüneceğimi şaşırdım. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşAllah..Ayaklarımda şişmeler oluyor yorulunca bide sırtımda batmalar şimdilik şükür sıkıntılarım bunlar.
gögüs kremi almıştım canım
huggiesler gelmedi bana
günaydın canım
damadın napsın kıpırtısı az bu aralar yeri daraldı heralde
gelinciğim napıyorrr
ben de yaptım aynı taktiği ama olmadı şimdi yine denicemmail adresini farklı vermiştm.ordan sanırım yuttular. ama teslimat adresi aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?