2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

düşünecek kapasite yokki canım dengesizlikten başka bişe deil aman Allaha yakın bana uzak olsunlar mümkünse....

Bende diyorum canım dediğin gibi, genelde saga yatmak iyidir, bende öyle alıştığım icin rahat ediyorum. Eskiler cok mu soluna yatmış sanki. Sadece sırt ustu yaymayalım, gerçi annem bana hamileyken sırt ustu yatmış. Öyle rahat etmiş..
Bende de oluyor canım. Havalar cok sıcak oldugu icin. Nabzım da yuksek su sıralar.

Slm kızlar bugün hiç uyumadım sürekli sancım ve ağrım var galiba bugün kendimi cok yordum
Kimseler yok galiba ben nasıl uyuyacağım

Canım maşallah bebeğine, cok guzel poz vermiş.
Sağol CNm benim minik meleğim poz vermeyi seviyor her randevumuzda doya doya seyrediyorum

Maşallah benim ki de poz vermeye korkuyor eli hep yüzünde çok şanslısın bak bu konuda herkese günaydın bu arada

günaydın canlarım
ya hani biz butikbebeden krem almıştık ya daha benimki kargolanmadı sizden gelen oldu mu

Günaydın herkese. Bambili senin yaşadıklarının benzerini ben ilk hamileleiğimde yaşadım. ikili ve üçlü testlerim normal çıkmasına rağmen mom ve bhcg değeri yüksek olduğu için dr bebeğimde down sendromu, erken doğum veya yüksek tansiyon riski taşıdığımı söylemişti. inan ilk 5 ayım sadece ağlamakla geçti. içimde kızım kıpır kıpır ederken ben bir dolu endişe taşıyordum. üstelik bu süreçte başka dr'lara testi göstermeme ve onların normal demesi bile beni rahatlatmıyordu. sonrasında 6. ayda dr'umu değiştirdim. o ay ayrıca detaylı ultrasona da girdiğim riski gebelik uzmanı dr da herşeyin yolunda olduğunu söyledi, kendi dr'umda. sonrasında sadece 3 ay gebeliğin keyfini yaşadım ve 6 ayım bosuna heba oldu. kızım sağlıklı bir şekilde doğdu Allaha şükür. üstelik son ana kadar başı yukarıda olduğu için sezeryan olacaktım. son gün döndü ve normal doğum yaptım. bu süreçte tek kazancım dr'umudeğiştirmek ve güvenebileceğim bir dr'da hamileleik takibimi yaptırmak oldu. bu arada 2-3'lü testlerin sadece mathematiksel olasılıktan ibaret olduğunu gördüm. pek çok insan hamilelik sürecinde bu test sonucu kabusu yaşıyor ve sağlıklı bebekler dünyaya getiriyor. tam tersi olarak sağlıklı denilip doğduktan sonra sağlık problemlemleri olan bebekler de var.

lütfen içini rahat tut. bu süreci keyifle geçir ve bebeğini mümkün olduğunca üzme annesi.

günaydın canlarım
ya hani biz butikbebeden krem almıştık ya daha benimki kargolanmadı sizden gelen oldu mu

sana da günaydın. ne kremi aldın ki? ben o aralar yokmuşum :) huggiesten istediğinz numuneler geldi mi?
günaydın canlaarrrrrrrrrrrrrr
dünürcüm naber napıyo damadımmm
zualbcim Allah o huggies i bildiği gibi yapsın hiç bişey gelmedi huggies den bi de 10 gün içinde gelir diyo primadan şaşmıcan arkadaş

benmkiler geldi bayramdan önce, eşimin adına da kendi adıma da vermiştim ikisi aynı gün geldi.umudu kestiğim bir gün ap. kapısına sıkıştırmışlardı

benmkiler geldi bayramdan önce, eşimin adına da kendi adıma da vermiştim ikisi aynı gün geldi.umudu kestiğim bir gün ap. kapısına sıkıştırmışlardı
ee ben de eşimin adına da alayım dedim yemediler numarayı sen nasıl yutturdun kızz

Huggies aynı şeyi bana da yaptı ben de şikayet yazdırmamalı dönen olmadı bu arada ben de ense kalınlığı ile ilgili problem yasadım eşler böyle durumlarda bebekten uzaklaşıyorlar

sana da günaydın. ne kremi aldın ki? ben o aralar yokmuşum :) huggiesten istediğinz numuneler geldi mi?
gögüs kremi almıştım canım
huggiesler gelmedi bana

günaydın canım
damadın napsın kıpırtısı az bu aralar yeri daraldı heralde
gelinciğim napıyorrr

günaydın canlarım

günaydın kızlarrr. ben o dediğiniz iki numuneden de almadım. zulalb sende uyanıkmışsın kız
kızlarrrr ben artık dayanamıyorum sanırım yaaadün akşam sağ bacağım yine feci bi şekilde şişti üstüne basamadımyemek bile yapamıyorum ayakta duramıyorum eve gidip hemen yatıyorum sürekli yatmaktanda başım boynum heryerim ağrıyo. izne ayrılsam bütün gün evde yatmaktan daha mı kötü olurum acaba diyorum.bebeğimin kıyafetleri yıkanıp ütülenecek inanın çok hevesliyim ama hiçbir iş yapacak gücüm yok eve baktıgım yok kaç gündür işim fazla yoğun değil ayağımı uzatıyorum otururken ama bütün gün oturmaktanda heryerim batıyo. sizce ne yapayım ben yaa bi akıl verin banaaa.
:26:

Merhaba canım doktorun söylediklerini çok fazla düşünüpte stres olma.ben aşılamayla hamile kaldım 4 yılın sonunda.geçen kontrolümde doktorum kafasının önden gittiğini söyledi saatlerce ağladım ama bebeğimi üzmekten başka bir işe yaramadı umarım hepsi sağlıklı bebekler olarak dünyaya gelir.eşin şuan senin hissettiklerini hissedemez doğduktan sonra anlıyolarmış o duyguyu Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inş

gögüs kremi almıştım canım
huggiesler gelmedi bana

günaydın canım
damadın napsın kıpırtısı az bu aralar yeri daraldı heralde
gelinciğim napıyorrr

göğüs kremi sürmeye ne zamaan başlamak lazım acaba. kayınvalidem karbonat sür dedi göğüs uçlarına
gelincinn kuduruk canım bu sabah oynak bişey olcak sabah sağıma döndüm bi ara lop dedi o tarafa geçti, sola geri döndüm baktım o tarafa düştü
mail adresini farklı vermiştm.ordan sanırım yuttular. ama teslimat adresi aynı
ben de yaptım aynı taktiği ama olmadı şimdi yine denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…