benim saftirik çalışma arkadaşlarım yemek vakti kaybolmasalardı ben de şimdi yemekte olucaktım acıktım hala yoklar ortada saat kaç oldubiz bu göbeklerle yapsak yapsak mangal partisi yaparız karnımızı doyurmak için
benim saftirik çalışma arkadaşlarım yemek vakti kaybolmasalardı ben de şimdi yemekte olucaktım acıktım hala yoklar ortada saat kaç oldu
benim sinir oldugum telefonunu da almamış yanına her zamanki gibi uyuzzzzzzzzzzzz
ELA'mmmmmmmm
Heee tamam o zamanaman tamam canımkocam da akşamdan beri tavır yapıyo sözünü dinlemedim diye eee dedim sen de lazım oldugun zaman yoksun ben napıym pazar çantasını da kendimi yormadan yavaş yavaş çıkardım asansörle ona kızdı galiba gecenin 11i olmuş pazar arabası apartmanın girişinde duruyo bi de kedi gördüm apartmanda mundar ettirir miyim beee pazardan aldıklarımı
neyse küpe yapıyorum ikinizin de söylediklerini anlaştık
yok kızz bi ıslak mendil bile yollayan yok ne beziprimayı gider kendim alırım yani onun için dedim.
kızlar merhaba,
en son bikaçgün önce kanamam olduğunu yazmıştım,sonrasında apar topar hastaneye gittik. Erken doğum başlangıcı ve rahmimde açılma olduğunu söylediler. Heran doğuma girebilirim diye doktor Doğumhane kapıasına yakın odaya aldırdı. kan idrar tahlilleri nstye bağlandım, bebek için akciğerini geliştirici iğneler, hormon ilaçları ağrı kesiciler vs.... bir sürü işlem yapıldı. kanamam durdu diye gece taburcu edildim,2 saat sonra gece yeniden evde kanamam olup,yeniden hastanelik oldum bu seferde 24 saatlik müşadeye alındım yeniden ağrı kesiciler serumlar, korku ve stres dolu berbat 2 gün geçirdim. Kendi dr. yaptığı kontrollerde bebeğin her ihtimalle erken doğum olacağını söyledi bizimki zamanını beklemeyecekmiş. Şuan raporluyum 32.haftaya kadar 10 ar günlük raporlarla çalışmayacağım. 32. haftada işi bırakacağım. çok zor günler ve saatler geçirdim allah sizleri korusunben her şarta erken doğuma gireceğim ama dr. en az 32. haftayı tamamlatmamız gerkiyor ciğerleri için ama dr. bana kalsa 37 de alırım ama beklemeyecek seninki okadar dedi :18::26: miniğim çok küçük içerde daha kalması gerekiyor çok kötüyüm kızlar ve korkuyorum ayrıca minişimin hiçbişeyinide daha almamıştım bu halde hazırlıklarını bile yapamayacağım
bunlar da öyle yapardı daha doğrusu onları takan kim ben 12.01 de giderdimbu ne saygısızlık yaaaa valla ben hamişim diyee ilk beni gönderiyorlarrrr
Merhaba canım,çok geçmiş olsun..inşallah bebeğin gelişimini tamamlar da gelir sağlıcakla,Allah en doğru zamanı tayin etmiştir zaten,bol bol dinlen ve dua et..Benim ve eminim tüm arkadaşların da duaları seninle..Eksikleri de kafana takma bir iki güne herşey tamamlanır,yeri ve listesi hazır olduktan sonra..Sen ve bebeğin yeter ki iyi olun..kızlar merhaba,
en son bikaçgün önce kanamam olduğunu yazmıştım,sonrasında apar topar hastaneye gittik. Erken doğum başlangıcı ve rahmimde açılma olduğunu söylediler. Heran doğuma girebilirim diye doktor Doğumhane kapıasına yakın odaya aldırdı. kan idrar tahlilleri nstye bağlandım, bebek için akciğerini geliştirici iğneler, hormon ilaçları ağrı kesiciler vs.... bir sürü işlem yapıldı. kanamam durdu diye gece taburcu edildim,2 saat sonra gece yeniden evde kanamam olup,yeniden hastanelik oldum bu seferde 24 saatlik müşadeye alındım yeniden ağrı kesiciler serumlar, korku ve stres dolu berbat 2 gün geçirdim. Kendi dr. yaptığı kontrollerde bebeğin her ihtimalle erken doğum olacağını söyledi bizimki zamanını beklemeyecekmiş. Şuan raporluyum 32.haftaya kadar 10 ar günlük raporlarla çalışmayacağım. 32. haftada işi bırakacağım. çok zor günler ve saatler geçirdim allah sizleri korusunben her şarta erken doğuma gireceğim ama dr. en az 32. haftayı tamamlatmamız gerkiyor ciğerleri için ama dr. bana kalsa 37 de alırım ama beklemeyecek seninki okadar dedi :18::26: miniğim çok küçük içerde daha kalması gerekiyor çok kötüyüm kızlar ve korkuyorum ayrıca minişimin hiçbişeyinide daha almamıştım bu halde hazırlıklarını bile yapamayacağım
Canım ben de dün 32 kontrolüme gittim. 3 hafta sonra çağırdı 35'e..
Sonra 2 haftaya düşecekmiş sonra 1'e sonra da her gün...
Bence 4 hafta sonra çağırdıysa normal ama sen istersen 3 hafta sonra da gidebilirsin.. Demekki bir problem görmüyor daha iyi :))
Çok sagol canım. Evet cok korkmuştum. Allah dermansiz hastalık vermesin. Eşlerimize, evlatlarımıza ve bize afiyet versin insallah.eşinin ve sizlerin iyi olmasına sevindim güzelim, baya korkutmuştu eşin seni,allah beterinden saklasın güzelim...
Oh ne iyi olmus. Degisiklik olmus size. İyi dinlen ama simdi. Temizliğe falan girişeyim deme sakın.
valla gezdim..ben bu kadar dayanabileceğimi zannetmemiştim ama dayandım valla...ay naptık sabah biz buradan çıktık erkenden eşimle....çünkü eşim yavaş gidelim dedi...her neyse urfaya geçtik... erken gittiğimiz için bir saate yakın dinlenme şansım oldu iyi de oldu gerçi yorulmamaıştım da arabada ki konforum evde yok... tabi biz bastık eski görev yerine gittik...milli eğitime uğradık herkes şok oldu tabi nerden esti diye...biraz orada oyalandık..sonra bankadaki tanıdık memurdan tutun bir sürü eş dost 5er dakikaylada olsa görüldü..tanıdık komutan vardı onu da ziyaret ettik...derken çalıştığım köye geldim...hangi evden içeri girdiysem herkes şaşırdı...tabi bu şaşkınlığın iki sebebi var...birincisi beni beklemiyorlardı..ikincisi hamile olduğumu bilmiyorlardı...ay güzeldi..sonradan urfa merkeze geldik saat 8 gibiydi 12 ye kadarda urfayı gezerek o görevimi de hallettim...bu arada balıklı göle uğradık...herkesin adına ekim annelerindekilerin adına balıklara yem attım...hayırlı ve sağlıklı bir şekilde hiç zorlanmadan minnaklarımızı kucaklarımıza alalım diye...otelde kalmadık geri döndük geldik...biraz geç oldu ama gelir gelmez uyuyp kalmışım..deliksiz ilk defa..
eweet cnm kalça içinde ve kemik acısı ile bende gece bacaklarımın arkasındaki kemiklerimde ve damarlarımda gece acı içinde ağlayarak uyanıyorum bunların hepsi çatı genişlemesi ile ilgiliymiş dr. sordum.
ELA'mmmmmmmm
merhaba canım ne güzel olmuştur aile toplantısıMerhabalar bayanlar,nasılsınız?İki gündür yoktum memlekette ablamdaydım,biz 5 kardeşiz hepimiz biraradaydık,Alamnayadaki ablam da burdaAma fazla kalamadım ,eşim çok fazla kalmamı istemedi zaten ben de evimde daha rahat ediyorum şu halimle..
bunlar da öyle yapardı daha doğrusu onları takan kim ben 12.01 de giderdimbugün neyse ikisi de bi yerlere dağılıştılar.
kızlar yaaa bebiş iyi hoş dönüyo da artık hareketleri çok sert annesinin canını yakıyo güzelce anlatsak anlamaz mı acaba kızımmm daha narin lütfen diye
günaydın arkadaşlar..nasılsınız iyidir inşallah bebişlerinizbişey sorucam ben 32. haftada yani çarşamba günü doktora gittim bi daha ne zaaman geleyim dedim 4 hafta sonra 36.haftada dedi ben 32 den sonra 15 günde bir gidiliyor sanıyordum siz ne kadar sürede bir gidiyorsunuz??
babası okşayınca duruyo bi tek ben okşayınca daha da kuduruyomaşallah kızına
merhaba canım ne güzel olmuştur aile toplantısı
karnını severek güzel güzel anlatsan belki dinler yavrunnn
babası okşayınca duruyo bi tek ben okşayınca daha da kuduruyo
babaya bi kastımız var neyse tekmelemiyoruz saygıdan
benimkide babasına saygılı yaaa adam bakarken oynamayı bırakıyor
canlar ya benim kasıklarıma baskı yapıyor ağrı oluyor bi zararı olmaz dimi
al benden de o kadar, birine kıpırtıları göstermek istediğimde duruyo ama normalde gelin görün kiii..
kasıklarda benimde oluyo arada, bazen o tarafa vuruyo çok tuhaf oluyorum. genellikle magnezyuma devam ettiğimde ağrı sancı azalıyo. işin kötüsü ben gece soluma yatınca sağ tarafım komple yırtılıyo gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?