2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
biz bu göbeklerle yapsak yapsak mangal partisi yaparız karnımızı doyurmak için
benim saftirik çalışma arkadaşlarım yemek vakti kaybolmasalardı ben de şimdi yemekte olucaktım acıktım hala yoklar ortada saat kaç oldu
benim sinir oldugum telefonunu da almamış yanına her zamanki gibi uyuzzzzzzzzzzzz

bu ne saygısızlık yaaaa valla ben hamişim diyee ilk beni gönderiyorlarrrr

Merhabalar bayanlar,nasılsınız?İki gündür yoktum memlekette ablamdaydım,biz 5 kardeşiz hepimiz biraradaydık,Alamnayadaki ablam da burdaAma fazla kalamadım ,eşim çok fazla kalmamı istemedi zaten ben de evimde daha rahat ediyorum şu halimle..

Heee tamam o zaman

Canım cok gecmis olsun. Cok dikkat et hep dinlen. Hazırlıklar da hiç onemli degil. O dursun içeride yeter ki. Hazırlıkları eşin yada ailenden birileri yapar hastane icin gerekli olanları. Gerisini de sonra halledersiniz. Yete ki siz saglikli olun.

bu ne saygısızlık yaaaa valla ben hamişim diyee ilk beni gönderiyorlarrrr
bunlar da öyle yapardı daha doğrusu onları takan kim ben 12.01 de giderdim bugün neyse ikisi de bi yerlere dağılıştılar.
kızlar yaaa bebiş iyi hoş dönüyo da artık hareketleri çok sert annesinin canını yakıyo güzelce anlatsak anlamaz mı acaba kızımmm daha narin lütfen diye

Merhaba canım,çok geçmiş olsun..inşallah bebeğin gelişimini tamamlar da gelir sağlıcakla,Allah en doğru zamanı tayin etmiştir zaten,bol bol dinlen ve dua et..Benim ve eminim tüm arkadaşların da duaları seninle..Eksikleri de kafana takma bir iki güne herşey tamamlanır,yeri ve listesi hazır olduktan sonra..Sen ve bebeğin yeter ki iyi olun..

Beni de öyle çağırdı 3 hafta sonra 35de sonra 2 haftaya düşüp sonra bakacağız artık :)

eşinin ve sizlerin iyi olmasına sevindim güzelim, baya korkutmuştu eşin seni,allah beterinden saklasın güzelim...
Çok sagol canım. Evet cok korkmuştum. Allah dermansiz hastalık vermesin. Eşlerimize, evlatlarımıza ve bize afiyet versin insallah.
Oh ne iyi olmus. Degisiklik olmus size. İyi dinlen ama simdi. Temizliğe falan girişeyim deme sakın.

Doguma kadar daha çekeceğiz bu ağrıları canım. Allah sabır versin bizlere.

maşallah kızına

merhaba canım ne güzel olmuştur aile toplantısı

karnını severek güzel güzel anlatsan belki dinler yavrunnn

ben nerdeyse 30 haftalıktan önce gitmeye başladım sanırım tam hatırlamıyorum ama 2 sefet gittiğime göre öyle oluyor...ama benim tansiyon sorunum olduğu için çağırıyor olabilir..ama yinede sor bi doktoruna...

maşallah kızına

merhaba canım ne güzel olmuştur aile toplantısı

karnını severek güzel güzel anlatsan belki dinler yavrunnn
babası okşayınca duruyo bi tek ben okşayınca daha da kuduruyo
babaya bi kastımız var neyse tekmelemiyoruz saygıdan

Pavlicim alıntını bulamadım ama ben de 32. haftamda gittim 36 da çağırdı,aynı soruyu ben de yönelttim 36 dan sonra sık aralıklarla çağıracağım dedi,şuan için erken buldu..

babası okşayınca duruyo bi tek ben okşayınca daha da kuduruyo
babaya bi kastımız var neyse tekmelemiyoruz saygıdan

benimkide babasına saygılı yaaa adam bakarken oynamayı bırakıyor

canlar ya benim kasıklarıma baskı yapıyor ağrı oluyor bi zararı olmaz dimi

benimkide babasına saygılı yaaa adam bakarken oynamayı bırakıyor

canlar ya benim kasıklarıma baskı yapıyor ağrı oluyor bi zararı olmaz dimi

al benden de o kadar, birine kıpırtıları göstermek istediğimde duruyo ama normalde gelin görün kiii..
kasıklarda benimde oluyo arada, bazen o tarafa vuruyo çok tuhaf oluyorum. genellikle magnezyuma devam ettiğimde ağrı sancı azalıyo. işin kötüsü ben gece soluma yatınca sağ tarafım komple yırtılıyo gibi geliyo

Merhaba kızlar Dr dan geldim bende şimdi kızım 1750 olmuş annesı 14 kilo almış 3 haftada 3 kilo almıştım ağladım Dr morelim bozuldu çok old defa 60 karı gördüm şimdi de ilk defa 70 î gördüm dedım Dr bu gıdışte 80 de görcen dedi utandım zoruma gıttı çok bacam ben ya ve 3 hafta sonra gel dedi 35 de gıdıcem bu daha

hani cocuklar insanı utandırır ya ay benim oğlum tok dersin aç kurt gibi saldırır misafirliktee şimdiden başlıyorlarr demekki
magnezyumu bayadır içmiyorum ben ihmal etmiyim bariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…