2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlarrrr biz bugün kontrole gittik ELA'm 1560 gr 40 cm olmuş gayet ii dedi doktor cok şükür koca yanak bi kız bu diyo
gülümsedi bize biliyo musunuz mucize gibiydi tam eşime dedim ki baksana sunun ağza burna dedim durduuuuu ve güldüüüü doktorda yakaldı resimini birazdan yükleyeceğim nasıl kilosu boyu haftama göre sizce ayyy çok mutluyum bugün maşallah kızıma

ohhh gezmiş gelmiş benim serommm kız kalmadan geri dönmüşsün yorulmadınmı kız:26:duanıda Rabbim kabul eder inş sağ salim alırız minnaklarımızı kucaklarımıza

kız koltuğu geri yatırdım geri de çektim ayaklarımı cama doğru uzatıverdim...keyif benim keyifti...ama son bir saat arabada baktım rahatım kaçtı zaten yorgunlukta bindi...accık uyumuşum bile arabada düşün...dayandım nasıl dayandım bilmiyorum ama....hava değişikliği iyi geldi...

ohh cullu eline sağlık ne güzel yazmışsın :) bende adige yi az önce fırçaladım yoruyor kendisini diye Al sana bu iki olsun adige

sonra gelsin minnnaklarrrrrrrrrrrr

çok geçmiş olsun ALLAHIM sağlığınızı sıhhatinizi versin benim de başıma geldi kanama şeklinde değildi ama doktor ihtimal verdi şimdi içerde tepiniyoruz inşallah 32. haftayı tamamlarsın hazırlıklar hiç sıkıntı değil 1 günde hallolur internetten beğenirsin modelleri eşin alır gelir sen bol bol yat bebek de sakince büyüsün stres yapma ben dün gece biraz üzüldüm nasıl tepindiğini görmen lazımdı herşeyi anlıyorlar şimdiden sen sakin ol o da sakin sakin gününü beklesin dualarım seninle

maşallah kuzuna canım ya...bekliyoruz fotoyu...

sana da günaydın. ne kremi aldın ki? ben o aralar yokmuşum :) huggiesten istediğinz numuneler geldi mi?

Huggies bana da gelmedi. Primden geldi mı sana adıge?

sağol cnm hazırlıklarını dert etiom dediğin giib 32.haftayı tamamlamak şuan için önceliğimiz ciğerleri için allah öldürmeyeni öldürmüyor bunu çok iyi biliyorum 6 aylık ve 600 gr doğmuş yeğene sahibim şimdi kocaman oldu sadece minişimin gelişimini tamamlamasını, kenidni toparlamasından başka isteğim yok. bi anda gelişince ve dr doğum olabilir deyince panikledim açıkcası biraz daha topladım kendimi şimdi biraz daha iyiym destekleriniz için teşekkürler...

ohh cullu eline sağlık ne güzel yazmışsın :) bende adige yi az önce fırçaladım yoruyor kendisini diye Al sana bu iki olsun adige
aman tamam canım kocam da akşamdan beri tavır yapıyo sözünü dinlemedim diye eee dedim sen de lazım oldugun zaman yoksun ben napıym pazar çantasını da kendimi yormadan yavaş yavaş çıkardım asansörle ona kızdı galiba gecenin 11i olmuş pazar arabası apartmanın girişinde duruyo bi de kedi gördüm apartmanda mundar ettirir miyim beee pazardan aldıklarımı
neyse küpe yapıyorum ikinizin de söylediklerini anlaştık

Huggies bana da gelmedi. Primden geldi mı sana adıge?
yok kızz bi ıslak mendil bile yollayan yok ne bezi primayı gider kendim alırım yani onun için dedim.

allah düşmanıma bile yaşatmasın dikkat edin kızlar çok zor ve korku dolu zamanlar geçirdim allaha şükür bebeğimin sağlığının iyi olduğunu bilmek birazda olsa beni rahatlatıyor. o tekmeledikçe hayata tutunduğunu, kalmak için direndiğini hissetmek beni daha çok motive ediyor. hazırlıkları şuan annane ve dedesi benden habersiz yapmaya başlamışlar.şuan beşiğini vs. bakıyorlar sanırım bişey demiyolar ama alıyorlarda :) allah ailelerimizi başımızdan eksik etmesinler onların haklarını nasıl ödücez bilmiyourm.

sağol cnm iraz daha topladm kendimi ilk iki gün hastane süreci kimseye üzldüğümü belli etmemeye çalışmam, herkes üzgün tedirgin ne olacak şimdi kaygısı ileydi. küçük sıpa çok korkuttu hepimizi allaha şükür onun sğlığı yerinde bide sabredip 32. haftayı tamamlasa ciğerleri biraz daha gelişse miniğimin başka isteğim yok allahtan

teşekkürler cnm dua edip, allaha sığınmaktan başka çarem yok zaten herşey onun elinde,sağlıkla kucağıma alayım da başka bişey istemiyorum,şuan onun sağlığından başka bişey önemli değil cnm, duaların için teşekkür ederim...

teşekkürler cnm ilk çocuk olunca herşeyi tam esksiksiz olsun die hevesleniyoruz dolayısıyla bak ben daha ne odasını yapabildim, ne beşiğini alabildim yavrum sağlıkla gelsinde gerisi halolur şuan önemli olan onun sağlığı naspım gerisi sonrada olsada olur. 2 gündür minnoşumda çok sakinleşti hele bugün tekme bile okadar az atıyoki yavrum kalmak için oda çabalıo teyzesi...

bugün kalktım 6.30 da kahvaltısını hazırladım kalkınca uyuyamıyorum ben bide şimdi sersem gibi dolanıyorum evde benim de için elvermiyor onu aç yollamayı ama ne yapayım karar veremedim

geri uyuyamaman kötü sende benim gibiisin eşimi gönderdikten sonra işe gidene kadarda vakitimde oluyor ama geri uyuyamıyorum mecbur onunla kalkıyom sersem sersem dolaşıyom zor işimiz cnm ya eşler bu konuda daha anlayışlı olmalılar ama unutma nede olsa onlar eş olmalarının yanında büyüttüğümüz ilk çocuklarımız :)

inanırım canım biz de balıkesire gidip gelirken bacak ağrımdan duramıyorum artık araba yolculugu bile istemiyo vücut.
ohhhhhhhhhhhh ne güzel bu gezi sizi bi süre idare ederr

biz bu göbeklerle yapsak yapsak mangal partisi yaparız karnımızı doyurmak için

az evvel sizin için yazdım ama karışıklığa gitti sanırım anneler babalar hemen alışveriş işini hallediyorlar nede olsa tecrübeliler bak ne güzel bebeğin de hareketli iyiyyse keyfine diyecek yok allahım her şeyin hayırlısını versin sağlıkla sıhhatle inşallah

anne olmadan annenin değeri tam anlaşılmıyor sanırım nasıl caba göstermişler bizleri büyütmek için neler yapmışlar
tutunacak yavrun sen içini ferah tut bide dualarını ihmal etme eğer kuran biliyosan oku içini ferahlatır

allah yardımcımız olsunda 37ye kadar çalışabilirsek çok güzel olacak
o 6 ay meselesi rafa kalktı sanırım özel sektör onu pek istemiyormuş sadece 2 hafta ekliceklermiş

aynen cnm 6 ay iptal 2 hafta eklenmesi gündemde oda eylül 15den sonra başbakana imzaya gidecekmiş, onaylarsa daha kesin bişey yok bu konuda da beklicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…