ohhh gezmiş gelmiş benim serommm kız kalmadan geri dönmüşsün yorulmadınmı kız:26:duanıda Rabbim kabul eder inş sağ salim alırız minnaklarımızı kucaklarımıza
aman maaşallah diyelim, nazar değmesin bebişlerimiz ve biz iyi olalım son ana kadarkız biz ne anlatıyoz burda yormucan kendini demiyozmuuuu? yapsan bile dinlene dinlene yapçan, iki tane as dinlen öle yap, yarım saat iş yarım saat mola bundan sora, hiçbişey bebişlerden ve bizden önemli değil ona göre, kızdırma beni getirtme oraya , hehe evet öle hep varmış gibi oluyo, bebiş baskı yapıyo oraya yoksada varmış gibi koşuyon wc ye olsun sen yavaş yavaş çık merdivenleri git wcye
ne demek herzamanönemli bilgiler bunlar bilip bilmeden konuşmak yerine doktora sormak gerekir, şuanda erken doğum sıkıntısı yaşayan arkadaşlar falan var, malum bizde artık o dönemdeyiz, erken doğumu tetikleyen şeylere karşı dikkat etmemiz lazım gerek, yorulmayacaz, stres yok, eğilip kalkarken dikkat edicez, bol su iççez ki idrar yolu enfeksiyonu olmayalım, vitaminlere ve beslenmeye devam falan filan iştee
günaydın canlarım
ya hani biz butikbebeden krem almıştık ya daha benimki kargolanmadı sizden gelen oldu mu
Kızlarrrr biz bugün kontrole gittik ELA'm 1560 gr 40 cm olmuşgayet ii dedi doktor cok şükür koca yanak bi kız bu diyo
gülümsedi bize biliyo musunuz mucize gibiydi tam eşime dedim ki baksana sunun ağza burna dedim durduuuuu ve güldüüüü doktorda yakaldı resimini birazdan yükleyeceğim nasıl kilosu boyu haftama göre sizce ayyy çok mutluyum bugün maşallah kızıma
sana da günaydın. ne kremi aldın ki? ben o aralar yokmuşum :) huggiesten istediğinz numuneler geldi mi?
günaydın canlaarrrrrrrrrrrrrr
dünürcüm naber napıyo damadımmm
zualbcim Allah o huggies i bildiği gibi yapsınhiç bişey gelmedi huggies den bi de 10 gün içinde gelir diyo primadan şaşmıcan arkadaş
Geçmiş olsun canım. Öncelikle hazırlıkları dert etme.. Bebek iyi olsun da doğduktan sonra da yaparsın. Erken doğarsa 10 -15 gün küvözde tutarlar. O zaman hazırlık yapcak vaktin olur hastaneye gitgel arasında..
32. Haftan dolsa gerisini dert etme derim.. Akciğerleri iyice gelişmiş olacak o zamana kadar. Şu an biraz erken gerçekten ama 1-2 hafta istirahat edersen bence düzelir herşey.. Sana moral olsun diye söylemiyorum sadece inan bana ama 28. Haftada doğan bebekler var parmak cocuk gibi. Arkadaşım 7.5 aylık dogurdu 1.5 kiloydu bebek, sonra tosuncuk oldu kısa sürede..
Kontrol altındasın nasıl olsa endişelenme hiç. Sen böyle yaptıkça kendini sıkarsın, daha da tetiklersin. Rahat bırak kendini, stresten uzak tut. Ama mutlaka dinlen dinlen dinlen..
aman maaşallah diyelim, nazar değmesin bebişlerimiz ve biz iyi olalım son ana kadarkız biz ne anlatıyoz burda yormucan kendini demiyozmuuuu? yapsan bile dinlene dinlene yapçan, iki tane as dinlen öle yap, yarım saat iş yarım saat mola bundan sora, hiçbişey bebişlerden ve bizden önemli değil ona göre, kızdırma beni getirtme oraya , hehe evet öle hep varmış gibi oluyo, bebiş baskı yapıyo oraya yoksada varmış gibi koşuyon wc ye olsun sen yavaş yavaş çık merdivenleri git wcye
aman tamam canımohh cullu eline sağlık ne güzel yazmışsın :) bende adige yi az önce fırçaladım yoruyor kendisini diye Al sana bu iki olsun adige
yok kızz bi ıslak mendil bile yollayan yok ne beziHuggies bana da gelmedi. Primden geldi mı sana adıge?
çok zor süreçler yaşamışsın canımcım geçmiş olsun şimdi tek düşünmen gereken bebeğin ne olur üzme canını stres yapma ki bebeğin de gerilmesin. hzırlıkları düşünme annenleri çağır onlar alsınlar herşeyini sakın kendini yorma
hoşgeldin seroooo. gezdin geldin ohhhh. yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat
cnm benim çokkk geçmiş olsun. yat dinlen hiçbir iş yapma kendinide üzme bak herşeyin çaresi var benim arkadasımında erken doğum tehlikesi vardı iğnelerle serumlarla durdurdular. sen üzülmeki miniğinde üzülmesin annesi bol bol dua et beklesin biraz daha. kıyafetide sen tarif edersin eşin alır cnm yada annen alır onlar hallolur takma kafana. miniğin sağ salim zamanında gelsin çıplak kalacak değilya
canım bnm geçmiş olsun inşallah dua edelim zamanını beklesin Rabbimin vardır bi hikmeti Rabbim seni ve meleğini korusun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Sende bol bol dua et canım hazırlıklarıda düşünme herşey olur biter yeterki sen ve bebeğin sağlıklı olun.
hiç kalmadan dinlen
kuzum geçmiş olsun bol bo yat dinlen..hiç streste yapma ki kuzun da skain olsun sakin sakin içeride kalsın ...boş ver alış verişi...şu an sen minnakını düşün...hazırlıkları accık da biz abartıyoruz...sen hiç stres yapma..
bugün kalktım 6.30 da kahvaltısını hazırladım kalkınca uyuyamıyorum ben bide şimdi sersem gibi dolanıyorum evde benim de için elvermiyor onu aç yollamayı ama ne yapayım karar veremedim
inanırım canım biz de balıkesire gidip gelirken bacak ağrımdan duramıyorum artık araba yolculugu bile istemiyo vücut.
ohhhhhhhhhhhh ne güzel bu gezi sizi bi süre idare ederr
bende öyle düşnüyordum da yok kız dünden sonra yine dedim sero kızım sen gezip tozabilirsin...de tozduktan sonra durumun nasıl olur bilemem...
ben yokken parti yaptınız hıııne partisi yaptınız bakim...
allah düşmanıma bile yaşatmasın dikkat edin kızlar çok zor ve korku dolu zamanlar geçirdim allaha şükür bebeğimin sağlığının iyi olduğunu bilmek birazda olsa beni rahatlatıyor. o tekmeledikçe hayata tutunduğunu, kalmak için direndiğini hissetmek beni daha çok motive ediyor. hazırlıkları şuan annane ve dedesi benden habersiz yapmaya başlamışlar.şuan beşiğini vs. bakıyorlar sanırım bişey demiyolar ama alıyorlarda :) allah ailelerimizi başımızdan eksik etmesinler onların haklarını nasıl ödücez bilmiyourm.
allah düşmanıma bile yaşatmasın dikkat edin kızlar çok zor ve korku dolu zamanlar geçirdim allaha şükür bebeğimin sağlığının iyi olduğunu bilmek birazda olsa beni rahatlatıyor. o tekmeledikçe hayata tutunduğunu, kalmak için direndiğini hissetmek beni daha çok motive ediyor. hazırlıkları şuan annane ve dedesi benden habersiz yapmaya başlamışlar.şuan beşiğini vs. bakıyorlar sanırım bişey demiyolar ama alıyorlarda :) allah ailelerimizi başımızdan eksik etmesinler onların haklarını nasıl ödücez bilmiyourm.
allah yardımcımız olsunda 37ye kadar çalışabilirsek çok güzel olacak
o 6 ay meselesi rafa kalktı sanırım özel sektör onu pek istemiyormuş sadece 2 hafta ekliceklermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?