2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
oh süper Allah onları başımızdan eksik etmesin gerçektende, sen merak etme sağlık olduktan sonra herşey yoluna girer, rahatla bak bebişinde içerde yatıyo uslu uslu aferin ona

anaa seninkiler bi acayip ozaman cuma vurmuş onlara, heheh bidakine söle bana haber vermeden gitmeyin malum hamişim sizden önce acıkıyom de şakayla karışık

oy maaşallah yaa, allah nazarlardan saklasın canımbizimki en son zar zor bi poz verdi biri normal diğeride eli başında sanki ah dertli başım der gibi doktor bile dalga geçti bu bebiş şimdiden çok dertli diye
canım yaa, şuanda onların laf dinlicek hali yok sanırsam dar yerde sıkışmayada başladılar, benimkini yumuşakça okşadıkça tepikleri ve sallamaları artıyo daha çok sanki çek elini der gibi dün akşam benim canımı baya bi acıttı hatta eşime dedim bu böyle devam ederse 1,5 ay nası geççek ben tahmin bile edemiyorum diye

canımcım mercanikle ikinize dua edicem, inşallah bekler bebişleriniz sabırla zamanlarını doldururlar, her işte bir hayır vardır, gönlünüzü ferah tutun, moralinizi bozmayın, o sıkıntılı dönemi atlatmışta gözüküyon biraz dikkat ettinmi bence yeterli olur Allahın izniyle zamanında gelir bebişkobende yaz nedeniyle çok bişi yiyemiyorum ama en azından meyvemi ve kahvaltımı eksik etmiyorum bide günde 1 tanecik yumurta
kesinlikle öyle yapmalısın, erkekler bizim durumumuzu ne kadar anlatsakta anlamazlar, şöyle örnek vereyim benim kocaya geceleri daralıyorum terliyorum bide ağrılarım var uyuyamıyorum diye sürekli söylenmeme rağmen taaki bigün artık yataktan kalkıp sabahın körü ağladıktan sonra benim durumumu anladı ve kendince çözümler üretmeye bile başladı, ( mesela yatak odasına klima sipariş etti ) o nedenle kocalara bu dönemde yaşadıklarınızı sık sık anlatın ve sorunlarınızı hep paylaşın ki bilsinler, daha bunun lohusa dönemi var unutmayın asıl o zaman en büyük desteği göstermeleri gerekiyor bize o nedenle bol bol sızlanınn

maşallah kuzularınızaaaa

amin canım herkesin meleğini korusun Rabbim..

evet cnm eşim bide doktorun yanında duyuyosun dimi diye kızıyo bana..meyve yiyorum ama dedim meyve yeterli değil protein gerekli dedi..

evet cnm ben zaten kilo sevmem 53 ile hamile kaldım bugün 62.600 gr.geldim 10 kilo almışım zaten bebek kilo alsın önemli olan o..burası felaket cnm ya sıkıntı basıyor beni 350 lira elektirk faturası geldi klimadan ama napıyım yatılmıyor yemek bile yenmiyor...eylüle bi girsek biraz rahatlar artık havalar..senin kasılmalar nasıl bu arada canım geçtimi? ilaç alıyormusun..ben kan hapı ve magnezyum alıyorum eleviti sordum gereksiz yükleme olur kan hapının içinde herşey var demir kalsiyum vs.o nedenle vermedi..

çok sağol cnm benim..amin hepimizin inşallah..

atlattım ama yeniden gelebiliyormuş bu tarz kasılmalar eskisi gibi olmazsam 1 ay sonraya randevu verdi..sıkıntı olursa ilacı tekrar aıcam..kanlı akıntı su gelmesi sancı vs. olursa hemen arıcasksın dedi..son aylarda kilo alıyormuş bebişler üzülme...özellikle 8.ay çok önemli dedi doktor...canım sancıların için bişi yapmadımı doktor ilaç vs. almıyormusun?bana adalat vermişti günde 3 kez alıyordum..kasılmalar rahmi açıyormuş rahim boyumu ölçmedi ama bir daha kasılma olursa bakıcaz mutlaka dedi...neden yoruyorsun kendini yazık bebeğine de sana da yatsana neden kalkıyorsun temizliği özellikle yasakladı doktorum lütfen dikkat et sende...sen ne kullanıyorsun bu arada..akıntın filan normal dimi?

Canım pubiği internette araştırdım ,pubis bölgesi olarak gördüm,senin ağrın da hamilelikte bir rahatsızlık tyürüymüş,eğer çok rahatsız ediyorsa doktoruna görünmelisin..

o ağrı bende de vardı doktorum normal dedi çatı açıldığından ağrı oluyormuş benimki kütürdüyor resmen...

zaten bende o civarda dogmusum herhalde kızım bana çekmiş bu arada geçmiş olsun atlatmissin.birde normal doğum yapilabilir mı erken doğum tehlikesi olan

haklısın Cnm zaten kendini yormamaya karar verdim

bende daha önceki doktoruma sormuştum o da çatı genişlemesi demişti bebekte iri olunca sanırım bu araalar ondan arttı ama bi kaç hafta sonra dahada irileşicek napıcam ben bilmiyorum öyle şiddetli acıyor ağrıyor ki sadece yatmak istiyorum tatil planımızı bile iptal ettik
Canım pubiği internette araştırdım ,pubis bölgesi olarak gördüm,senin ağrın da hamilelikte bir rahatsızlık tyürüymüş,eğer çok rahatsız ediyorsa doktoruna görünmelisin..

aa evet canım pubismiş çatı ayrılmasından diyor nadiren olurmuş hamilelerde o da beni buldu sanırım daha önceki doktorum çatın ayrılıyor bebek iri o yüzden ağrın olması normal demişti bu yeni doktorum varislerden o ağrı dedi ama benim varisim yok ki saçma geldi bana öyle demesi

hazırlık yapmakta haklısın zullum ama içindeki emaneti sağ salim getirmek daha önemli. erken doğum tehlikem var diyosun daha da dikkatli olman lazım. herşeyin doğuma kadar hazır olması gerekmiyoki. bak ben daha kendim çıkıpta bişey almadım. hep dısarı cıkınca fırsat olursa baktım. abimler bi dünya şey getirmiş, hepsi odamda yığılı duruyo. diğer abimler gitcek, yatak odam değişcek, bebişin eşyaları bile alınmadı daha. hiçbişey bizden önemli değil. bir de beni düsün. daha da ağırlaştığım zamana kaldı hepsi ama dert bile etmiyorum. böyle olması gerekiyomuş napalım. Allah büyüktür.

Kızlar ben bi duşa giricem, hem uykum geldi hem de çok bunaldım. eğer yatamazsam gelirim yine, öptüm hepinizi

benimkide babasına saygılı yaaa adam bakarken oynamayı bırakıyor

canlar ya benim kasıklarıma baskı yapıyor ağrı oluyor bi zararı olmaz dimi
cnm iki gündür bendede var alt tarafıma birden bi sancı geliyo ah diye bağırıyorum eşim koşa koşa yanıma geliyo. korkuyrum erken gelck dıye. anlamadımki rahmimmi kasılıyo:26:

cnm geçmiş olsun yaa bendee iki gün önce girdim nst ye benimde bi tane kasılmam çıktı ama doktor önemli değil bu olur dedi bana çalışabilir raporu verdi. korktum şimdi senin doktor niye öyle dediki:26:

canım onların cumayla cumartesiyle ilgileri yok hiç bu sefer öyle denk geldi neyse ölmedim açlıktan hala aranızdayım
benim eşime de ne zaman vuruyo acıtıyo desem kızzzz yapma neden tekmeliyosun diye bağırıyo, ne bağrıyosun yaa çocuğa diyorum ama o da senin canını acıtıyo diyo dedim sen dogduktan sonra birlik ol kızınla da o zaman sorucam hesabını şimdi yüzünü görmeden böyle atıyosun tabii arkasından

bana 5 tane iğne verdi Cnm her hafta da 1 tane adı da proluton akintim çok Cnm zaten iltihap varmış

ayy bende aynısıyım uyuyamıyorum artık sıcaktan bunalıyorum bide bel ağrısı üstelik Allahtan bizim ev biraz esiyor yoksa bende aldırırdım klima ne güzel seninki kendiliğinden çözüme koyulmuş benimkine 100 kere söylicemde artık ozaman bi gelişme görüyoruz... kız ben lohusa dönemini tamamen unutmuşum 1 ay çekicez bunu dimi :18: bakalım benimki napcak... gelen giden Ailem doğuma yanıma gelecek ama 1 ay kalcaklarını sanmıyorum..inşallah çabuk toparlanırız...

kızz bende 54 kiloydum hamile kaldığımda şimdi 62,5 olmuşum nerdeyse aynıyız oo ben düşünemiyorum kendimi orda şu an zavallıı mecbur artık napcan klimasız çok kötü olurdun dayanılmaz bir sıcaklık var orda yaa evet canım kasılmalarım baya geçti sadece ara ara adet sancısı gibi Braxton Hicks kasılmalarım var (yani öyle yorumluyorum çok okudum o konu hakkında) ilaç kullanmıyorum sadece demir ilacı Gynoferon ve bildiğimiz Elevit bi dahaki kontrolde bi kan tahlili şart oldu belki demiri kullanmama gerek kalmaz artık bende eylülü iple çekiyorum artık ilk defa Yaz mevsiminin çabuk geçmesini diliyorum aslında çok severim sıcağı ama bu sene kesinlikle değil...eşime diyorum bilseydim hamileliğimi kışa denk getirirdim doğal gaz faturasından yırtardık

allah yardıncın olsun kayınvalidenlerde mi yardımcı değiller sana

evet cnm yapıyorum zaten mecburun bebeğimi korumak için..

cnm ne acelen var bekle bi 34 haftayı devir yaparsın gene benimde yok annem hasta o da ara sıra gelebiliyor ben dert etmiyorum hele bi doğsun sonra bile yaparsın bi tane hastane çıkışı olsun yeter..onlar sağlıklı olsun önemli olan o..lütfen yat dinlen..

çok sağol cnm Allah razı olsun..

canım ben 20 gündür yatıyorum benimki resmen doğum sancısıydı..daha yeni hafifledi ondan..sende sıkıntı yoksa günde birkaç kez olması normal zaten..düzenli değilse korkma..

herkese merhaba komşu topikten geliyorum ben :)))
sormak istediğim bişey var sabaha karşı sol baldırıma aşırı ağrı giriyo nefesim kesiliyo 1-2 dk ovuyorum falan geçiyo varmı sizde bunu yaşayan napmam gerek gün içinde sürekli ağrıyo kramptan dolayı :/
teşekkürler şimdidenn..:))

canım magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden %1500 doktoruna da söyle sana suda eritilen tabletlerden vericektir büyük ihtimal çoğumzda var maalesef o kramp işkencesi
ben dondurma yicemmm :)
yaaaa dünürcüm deneccek şey mi şimdi buuuuuuuuuuuuu
sen merkezi yerdesindir kesin ama beeennnnnnnn otoyol üstü nerden bulcaammm dondurmaa

cnm neden bozoyosun moralini doktorlarda alemler maşallah bebeğin ne güzel kilosu sağlığı da yerindeyse kilo dediğin nedir ki verilir benim görümcem 22 kılo aldı 1 sene de eskı formuna döndü en yakınım o var sıkıntı yapma tatlım

magnezyum eksikliğinden oluyo canım muz ye ve doktoruna söyle sana magnezyum verir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…