oh süper Allah onları başımızdan eksik etmesin gerçektende, sen merak etme sağlık olduktan sonra herşey yoluna girer, rahatla bak bebişinde içerde yatıyo uslu uslu aferin onaallah düşmanıma bile yaşatmasın dikkat edin kızlar çok zor ve korku dolu zamanlar geçirdim allaha şükür bebeğimin sağlığının iyi olduğunu bilmek birazda olsa beni rahatlatıyor. o tekmeledikçe hayata tutunduğunu, kalmak için direndiğini hissetmek beni daha çok motive ediyor. hazırlıkları şuan annane ve dedesi benden habersiz yapmaya başlamışlar.şuan beşiğini vs. bakıyorlar sanırım bişey demiyolar ama alıyorlarda :) allah ailelerimizi başımızdan eksik etmesinler onların haklarını nasıl ödücez bilmiyourm.
anaa seninkiler bi acayip ozaman cuma vurmuş onlara, hehehbenim saftirik çalışma arkadaşlarım yemek vakti kaybolmasalardı ben de şimdi yemekte olucaktım acıktım hala yoklar ortada saat kaç oldu
benim sinir oldugum telefonunu da almamış yanına her zamanki gibi uyuzzzzzzzzzzzz
oy maaşallah yaa, allah nazarlardan saklasın canımELA'mmmmmmmm
canım yaa, şuanda onların laf dinlicek hali yok sanırsam dar yerde sıkışmayada başladılar, benimkini yumuşakça okşadıkça tepikleri ve sallamaları artıyo daha çok sanki çek elini der gibibunlar da öyle yapardı daha doğrusu onları takan kim ben 12.01 de giderdimbugün neyse ikisi de bi yerlere dağılıştılar.
kızlar yaaa bebiş iyi hoş dönüyo da artık hareketleri çok sert annesinin canını yakıyo güzelce anlatsak anlamaz mı acaba kızımmm daha narin lütfen diye
canımcım mercanikle ikinize dua edicem, inşallah bekler bebişleriniz sabırla zamanlarını doldururlar, her işte bir hayır vardır, gönlünüzü ferah tutun, moralinizi bozmayın, o sıkıntılı dönemi atlatmışta gözüküyon biraz dikkat ettinmi bence yeterli olur Allahın izniyle zamanında gelir bebişkoMerhaba kızlar..bugün doktordan geldim yatıyorum şimdi..nts de çok hafif ama ciddi bişi değil diyeceği1 adet kasılma çıktı zaten ilaç kullanıyordum 20 gündür yatıyordum bu atağı atlatmış gibiyiz ilacı kesiyorum ama yürüyüş yasak, yatmaya devam evde ara ara yürüyebilirsin dedi...acil bişi olursa gene ilaca başla ve bize haber ver dedi..34. haftayı bitirmemiz gerekiyormuş..20 gündür yatmama rağmen hiç kilo almamışım hatta vücudumdaki şişler de inince 400 gr.vermişim...doktorum biraz kızdı birbuçuk kilo almalıydın dedi bende gelecek ay inşallah dedim..sıcaklar 60 derece antalyada bu sıcakta iştahım bile yok yemek yiyesim gelmiyor kasılmalardan moralim bozuk napıyım dedim..artık balık et ve tavuk yemelisin mutlaka bir öğünde protein olsun diyo..nerdeee...hepsinden tiksiniyorm sıcakta((zorlucam artık...ama bebeğin kilosu ona rağmen gayet iyi dedi 30+4 üm bugün ultrasonda 32+5 çıktı..kilosu 1.750..boy söylemedi boy ölçemiyoruz dedi..haklı da iki kat zaten eli yüzünde sıpaamın :) zor fotoğraf verdi..sonunda ali yanağında aldık fotoyu :) bu arada göğüs ucu kremi vermedi kasılmaları artırıyormuş uyarılınca..34. hafta bitene kadar yürüyüş yasak evde ara sıra yürü dedi..yatar vaziyette dinlen dedi..34. haftayı devirmem lazım kızlar dua edin nolur erken gelmesin ((
kesinlikle öyle yapmalısın, erkekler bizim durumumuzu ne kadar anlatsakta anlamazlar, şöyle örnek vereyim benim kocaya geceleri daralıyorum terliyorum bide ağrılarım var uyuyamıyorum diye sürekli söylenmeme rağmen taaki bigün artık yataktan kalkıp sabahın körü ağladıktan sonra benim durumumu anladı ve kendince çözümler üretmeye bile başladı, ( mesela yatak odasına klima sipariş etti ) o nedenle kocalara bu dönemde yaşadıklarınızı sık sık anlatın ve sorunlarınızı hep paylaşın ki bilsinler, daha bunun lohusa dönemi var unutmayın asıl o zaman en büyük desteği göstermeleri gerekiyor bize o nedenle bol bol sızlanınnçok teşekkürler canım Amin cümle annişlere inşallah :) Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın kesinlikle haklısın bu dönemde çok daha fazla huzura ihtiyacımız var...erkeklerin bunu anlaması bıraz zaman alsada bizim onlara sürekli hatırlatmamız işe yarıyor
bi arkadaşım demişti bana olabildiğince nazlan bırak biraz yardım etsin üfle püfleki hamileliğin kolay bişey olduğunu sanmasın...
bende artık her ağrımı her sıkıntımı söylüyorum...bilsin sadece bu bana yeter