hosgeldin sezinim. kiloyu bi anda alman iyi değil ama moral bozmanda bebisin acısından iyi değil biliyosun. sende seker rahatsızlığı cıkmıs mıydı? 0nunla bir ilgisi olabilir diye düsündüm. epeydir nete giremeyince habersiz kaldım k.bakmaMerhaba kızlar Dr dan geldim bende şimdi kızım 1750 olmuş annesı 14 kilo almış 3 haftada 3 kilo almıştım ağladım Dr morelim bozuldu çok old defa 60 karı gördüm şimdi de ilk defa 70 î gördüm dedım Dr bu gıdışte 80 de görcen dedi utandım zoruma gıttı çok bacam ben ya ve 3 hafta sonra gel dedi 35 de gıdıcem bu daha
maşallah cnm eşinle barışmış olman ne güzel,evdeki huzur başka bişeye benzemiyor. inş.sağlıkla bebişinide kucağına alırsın :)
senin adına sevindim heleki şu halimizde moral,huzur ve mutluluk bizim için çok daha önemli...
Merhaba kızlar Dr dan geldim bende şimdi kızım 1750 olmuş annesı 14 kilo almış 3 haftada 3 kilo almıştım ağladım Dr morelim bozuldu çok old defa 60 karı gördüm şimdi de ilk defa 70 î gördüm dedım Dr bu gıdışte 80 de görcen dedi utandım zoruma gıttı çok bacam ben ya ve 3 hafta sonra gel dedi 35 de gıdıcem bu daha
Merhaba kızlar..bugün doktordan geldim yatıyorum şimdi..nts de çok hafif ama ciddi bişi değil diyeceği1 adet kasılma çıktı zaten ilaç kullanıyordum 20 gündür yatıyordum bu atağı atlatmış gibiyiz ilacı kesiyorum ama yürüyüş yasak, yatmaya devam evde ara ara yürüyebilirsin dedi...acil bişi olursa gene ilaca başla ve bize haber ver dedi..34. haftayı bitirmemiz gerekiyormuş..20 gündür yatmama rağmen hiç kilo almamışım hatta vücudumdaki şişler de inince 400 gr.vermişim...doktorum biraz kızdı birbuçuk kilo almalıydın dedi bende gelecek ay inşallah dedim..sıcaklar 60 derece antalyada bu sıcakta iştahım bile yok yemek yiyesim gelmiyor kasılmalardan moralim bozuk napıyım dedim..artık balık et ve tavuk yemelisin mutlaka bir öğünde protein olsun diyo..nerdeee...hepsinden tiksiniyorm sıcakta((zorlucam artık...ama bebeğin kilosu ona rağmen gayet iyi dedi 30+4 üm bugün ultrasonda 32+5 çıktı..kilosu 1.750..boy söylemedi boy ölçemiyoruz dedi..haklı da iki kat zaten eli yüzünde sıpaamın :) zor fotoğraf verdi..sonunda ali yanağında aldık fotoyu :) bu arada göğüs ucu kremi vermedi kasılmaları artırıyormuş uyarılınca..34. hafta bitene kadar yürüyüş yasak evde ara sıra yürü dedi..yatar vaziyette dinlen dedi..34. haftayı devirmem lazım kızlar dua edin nolur erken gelmesin ((
hani cocuklar insanı utandırır ya ay benim oğlum tok dersin aç kurt gibi saldırır misafirliktee şimdiden başlıyorlarr demekki
magnezyumu bayadır içmiyorum ben ihmal etmiyim bariii
Maşallah canım,seninle aynı gibiyiz bir gün var arada sanırım.Ben de 13 kilo almışım..Kilonu kafana takma gider bi şekilde..Ben de 36 da gidicem inş. doğurmazsamMerhaba kızlar Dr dan geldim bende şimdi kızım 1750 olmuş annesı 14 kilo almış 3 haftada 3 kilo almıştım ağladım Dr morelim bozuldu çok old defa 60 karı gördüm şimdi de ilk defa 70 î gördüm dedım Dr bu gıdışte 80 de görcen dedi utandım zoruma gıttı çok bacam ben ya ve 3 hafta sonra gel dedi 35 de gıdıcem bu daha
Merhaba ,doktorunun tembihlerini d,nle bişey olmaz inşallah..Beslenme şeklimiz hala çok önemli biliyosun,sevmesek de yicezMerhaba kızlar..bugün doktordan geldim yatıyorum şimdi..nts de çok hafif ama ciddi bişi değil diyeceği1 adet kasılma çıktı zaten ilaç kullanıyordum 20 gündür yatıyordum bu atağı atlatmış gibiyiz ilacı kesiyorum ama yürüyüş yasak, yatmaya devam evde ara ara yürüyebilirsin dedi...acil bişi olursa gene ilaca başla ve bize haber ver dedi..34. haftayı bitirmemiz gerekiyormuş..20 gündür yatmama rağmen hiç kilo almamışım hatta vücudumdaki şişler de inince 400 gr.vermişim...doktorum biraz kızdı birbuçuk kilo almalıydın dedi bende gelecek ay inşallah dedim..sıcaklar 60 derece antalyada bu sıcakta iştahım bile yok yemek yiyesim gelmiyor kasılmalardan moralim bozuk napıyım dedim..artık balık et ve tavuk yemelisin mutlaka bir öğünde protein olsun diyo..nerdeee...hepsinden tiksiniyorm sıcakta((zorlucam artık...ama bebeğin kilosu ona rağmen gayet iyi dedi 30+4 üm bugün ultrasonda 32+5 çıktı..kilosu 1.750..boy söylemedi boy ölçemiyoruz dedi..haklı da iki kat zaten eli yüzünde sıpaamın :) zor fotoğraf verdi..sonunda ali yanağında aldık fotoyu :) bu arada göğüs ucu kremi vermedi kasılmaları artırıyormuş uyarılınca..34. hafta bitene kadar yürüyüş yasak evde ara sıra yürü dedi..yatar vaziyette dinlen dedi..34. haftayı devirmem lazım kızlar dua edin nolur erken gelmesin ((
Pavlicim alıntını bulamadım ama ben de 32. haftamda gittim 36 da çağırdı,aynı soruyu ben de yönelttim 36 dan sonra sık aralıklarla çağıracağım dedi,şuan için erken buldu..
hah işte tam öyle bişey yaaa
benimki sabah beri tepinip duruyo, ben bile bakmaktan yoruldum o yorulmadı. kv içerideydi, hareketlerini izlemek hosuna gidiyo diye gittim yanına. bi de anlatıyorum şöyle oluyo böyle vuruyo diye. 0nun yanına oturunca sadece 1 tekme attı. karnıma dokunuyorum, hafif sallıyorum ama ne fayda tık demiyo yavvv, odama geldim oturdum yine başladı tepinmeye sıpa
Merhaba kızlar..bugün doktordan geldim yatıyorum şimdi..nts de çok hafif ama ciddi bişi değil diyeceği1 adet kasılma çıktı zaten ilaç kullanıyordum 20 gündür yatıyordum bu atağı atlatmış gibiyiz ilacı kesiyorum ama yürüyüş yasak, yatmaya devam evde ara ara yürüyebilirsin dedi...acil bişi olursa gene ilaca başla ve bize haber ver dedi..34. haftayı bitirmemiz gerekiyormuş..20 gündür yatmama rağmen hiç kilo almamışım hatta vücudumdaki şişler de inince 400 gr.vermişim...doktorum biraz kızdı birbuçuk kilo almalıydın dedi bende gelecek ay inşallah dedim..sıcaklar 60 derece antalyada bu sıcakta iştahım bile yok yemek yiyesim gelmiyor kasılmalardan moralim bozuk napıyım dedim..artık balık et ve tavuk yemelisin mutlaka bir öğünde protein olsun diyo..nerdeee...hepsinden tiksiniyorm sıcakta((zorlucam artık...ama bebeğin kilosu ona rağmen gayet iyi dedi 30+4 üm bugün ultrasonda 32+5 çıktı..kilosu 1.750..boy söylemedi boy ölçemiyoruz dedi..haklı da iki kat zaten eli yüzünde sıpaamın :) zor fotoğraf verdi..sonunda ali yanağında aldık fotoyu :) bu arada göğüs ucu kremi vermedi kasılmaları artırıyormuş uyarılınca..34. hafta bitene kadar yürüyüş yasak evde ara sıra yürü dedi..yatar vaziyette dinlen dedi..34. haftayı devirmem lazım kızlar dua edin nolur erken gelmesin ((
masallah tatlımMerhaba kızlar..bugün doktordan geldim yatıyorum şimdi..nts de çok hafif ama ciddi bişi değil diyeceği1 adet kasılma çıktı zaten ilaç kullanıyordum 20 gündür yatıyordum bu atağı atlatmış gibiyiz ilacı kesiyorum ama yürüyüş yasak, yatmaya devam evde ara ara yürüyebilirsin dedi...acil bişi olursa gene ilaca başla ve bize haber ver dedi..34. haftayı bitirmemiz gerekiyormuş..20 gündür yatmama rağmen hiç kilo almamışım hatta vücudumdaki şişler de inince 400 gr.vermişim...doktorum biraz kızdı birbuçuk kilo almalıydın dedi bende gelecek ay inşallah dedim..sıcaklar 60 derece antalyada bu sıcakta iştahım bile yok yemek yiyesim gelmiyor kasılmalardan moralim bozuk napıyım dedim..artık balık et ve tavuk yemelisin mutlaka bir öğünde protein olsun diyo..nerdeee...hepsinden tiksiniyorm sıcakta((zorlucam artık...ama bebeğin kilosu ona rağmen gayet iyi dedi 30+4 üm bugün ultrasonda 32+5 çıktı..kilosu 1.750..boy söylemedi boy ölçemiyoruz dedi..haklı da iki kat zaten eli yüzünde sıpaamın :) zor fotoğraf verdi..sonunda ali yanağında aldık fotoyu :) bu arada göğüs ucu kremi vermedi kasılmaları artırıyormuş uyarılınca..34. hafta bitene kadar yürüyüş yasak evde ara sıra yürü dedi..yatar vaziyette dinlen dedi..34. haftayı devirmem lazım kızlar dua edin nolur erken gelmesin ((
hosgeldin zullumm, biz iyiyiz şükür. sıcaklar yüzünden nefes alamıyoruz, ateş basıyonasılsınız bebisler nasıl
babaannesine saygılı cocukk
çok teşekkür ederim canım demek ki 36dan sonra sık olucak hem 36da doğumu konuşuruz demişti.bu arada vajina pubik bölgesi ağrısı çekiyor musunuz ben yataktan kalkamaz oldum çok zor bi durum
Canım pubiği internette araştırdım ,pubis bölgesi olarak gördüm,senin ağrın da hamilelikte bir rahatsızlık tyürüymüş,eğer çok rahatsız ediyorsa doktoruna görünmelisin..çok teşekkür ederim canım demek ki 36dan sonra sık olucak hem 36da doğumu konuşuruz demişti.bu arada vajina pubik bölgesi ağrısı çekiyor musunuz ben yataktan kalkamaz oldum çok zor bi durum
masallah tatlımdualarımız seninle, inşallah vaktinde ve sağlıcakla gelir bebişin.. Doktorunun söylediklerini yapmaya çalış, zaten az bir zamanın kalmış. inşallah bunu da atlatırsın..
hosgeldin zullumm, biz iyiyiz şükür. sıcaklar yüzünden nefes alamıyoruz, ateş basıyosen nasılsın bakalım ?
slm Cnm atlatmissin darısı başıma dr sana erken dogumu engellemek için ne verdi Cnm benim katılmalarım çoğaldı çok kotuyum masallah bebisin de gayet iyi beslenms benim kızım 1,5 kili bile değil ben dün kendimi çok yordum bugün sabah 5 kadar sancı çektim
slm Cnm atlatmissin darısı başıma dr sana erken dogumu engellemek için ne verdi Cnm benim katılmalarım çoğaldı çok kotuyum masallah bebisin de gayet iyi beslenms benim kızım 1,5 kili bile değil ben dün kendimi çok yordum bugün sabah 5 kadar sancı çektim
sıcağa bişey yapamıyoruz canımcım ama kendimizi yormamak en azından elimizde olan bişey. ben onca misafirin kalabalığına rağmen 10 dk bile olsa ara ara ayaklarımı dikip yatıyorum. sende kendine dikkat et. en zor zamanlarımızı yaşıyoruz artık. yanlış bir harekette ağrı saplanıp kalıyo, 2 adım yürüsek yoruluyoruz, yemek yediğimiz yerde bile nefes nefese kalıyoruz ki bunlara karşılık ekstra bir yorgunluğu kaldırcak yapıda değiliz artık. kabullenmemiz ve biraz önemsememiz gerek diye düşünüyorumHosbulduk Cnm bende yanıyorum hava çok sıcak birde karın agrisi kasilmalar terletiyor beni
masallah tatlımdualarımız seninle, inşallah vaktinde ve sağlıcakla gelir bebişin.. Doktorunun söylediklerini yapmaya çalış, zaten az bir zamanın kalmış. inşallah bunu da atlatırsın..
hosgeldin zullumm, biz iyiyiz şükür. sıcaklar yüzünden nefes alamıyoruz, ateş basıyosen nasılsın bakalım ?
ya beni yanlış anlamazsan bişi sorucam sana zullucumm sancı çekeceğimizi bile bile neden kendini bu kadar yoruyosun çünkü belli bişey artık ayaklarımızı sarkıtırsak ayaklarımız şişiyor , yorulursak sancımız oluyor dikkat etmemiz lazım . cocuklarımızın ve kendi canlarımızı sokakta bulmadık yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?