2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

yok canm sürekli kontrol ediyorum hiç bişey yok dün 2 kere oldu oda cok minicik ama yinede tedirgin oldum çok saol içimi rahatlattın

evet canm benimde kafama takıldı normalde yasak olması lazım.daha önce sadece muayenesi vardı ve özel bi hastaneyle anlaşması vardı doğumumuda orda yapmıştı.ama şimdi durum farklı.dün bizi özel muayenesine çağırdı bugün tahliller içinde hastaneye kafam karıştı.biraz zaman ilerlesin sorucam bende.ya sanmıyorum ki beni devlette doğum yaptırsın.çünkü kontrollerimiz özel muayenesinde yapılıyor.hem her ay oraya tonla para döküp hemde gidip devlette mi doğum yapıcam biraz saçma olur.birde küçümsemek gibi değil ama buranın doğum hastanesi berbat ötesi biryer.birazönce bile kan vermeye gittiğimde kokudan ölücem sandım yaaa.sanki insanlar 2 aydır banyo yapmıyor gibiydiler.hiç kimseyi küçümsemiyorum ama fakirlik allahtanda pisliktemi allahtan?

KIzlar ya benim dün nokta kdar 2 defa kahverengi leke geldi peceteye nokta gibi sizce bu normalmi

Cumartesi benden de çok küçük damla açık renk şeklinde kanama gelmişti. Doktoru aramazdım pzt kontrolum vardı o zaman söyledim. Progestan verdi 15 gün sonra kotrole çağırdı ve ilişki olmasın dedi . Yğun olmadığı sürece korkma

Canım içime su serptin.Benim 2 gündür kanamam oluyor.Koyu renk.Doktorumu aradım henüz keseyi görmediğimiz için bir şey yapamayız ama salı gel keseye bakalım artık görebiliriz dedi.Bol bol dinlen dedi.Sen neler yaptın kanaman olunca.Ayak altına yastık falan koydun mu?Kanaman şiddetli miydi?Yani çamaşırında belli oluyor muydu yoksa peçeteye silince mi geliyordu?

Son düzenleme:

canm vala ben hiçbişi yapmadım.zaten benim hamileliğim çok kötü geçtiği için sürekli yatma pozisyonundaydım.saolsun yemeğime kadar kayınvalidem yapıyordu.kanamam şiddetli değildi.sadece peçeteye silince geliyordu.rengide açık kahveydi.ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ben ondan sanmıştım lekelenmemi.hiç doktoruma bile sölemeyi akıl etmemiştim.doktorum en baştan progestan kullandırmıştı zaten bana.yani allah umuduna lekeler gelmesine rağmen ben bişi yapmadım.ben tehlikeli olduğunu sonradan öğrendim.

canm birde beta hcg kaçtı sende.

Canım anlıyorum seni küçümsemek için söylemediğini de biliyorum.Buranında pek bir farkı yok . İnsanlar maalesef temziliğine özen göstermiyorlar . Bence bi dahaki gittiğinde bu konuları konuş ki aklındaki soru işaretleri gitsin. Sonuçta soğum özel bir durum olduğu için bizde kendimizi özel hissetmek istiyoruz. Devlet hastanelerinde bu mümkün olmuyor maalesef.

inş bida olmaz ama mutlaka sölicem pazartesi doktoruma zaten gecen hafta keseyi gördük bu hafta büyüme oluyomu falan die kontrole çagırdı bide çalışıyorum ya ister istemez ayaktayım ister istemez yoruluyorum

2013 ekim ayı annesi olucam hayırlısıysa tahmini doğum 18 ekim 2013 su anki durumu 5 hafta 4 günlük 36 gün

Canım ben öğrendiğim de 5 haftalıktı bu bu pzt 7 haftalık olmuştu pztsi duyduk kalp atışlarını.yaklaşık 2.5 hafta sonra öğrenirsin canım badi bakalım hayırlısı

Canım günaydın kanaman devam ediyor mu?

Günaydınlar...
alıntılamaya çalıştım ama olurda unutmuşsan kusura bakmayın yeni aramıza katılanlar hoşgeldi. inşallah bebeğimizi sağlıklı mutlulukla kucağımıza alırız.

Vee Cuma geldi.. hatırladığım kadarıyla birçok kişi bugün kontrole gidecek.. hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah..

ısırmak değilde böyle çok yalıyorum sanırım:) gerçi dokunmasam da dudağımda ruj kalmıyor. tutmuyor.. hani böyle rimel,eyeliner falan. sonuçta saç boyamaları da etkilenembilirmiş.
teşekkürler canım.

iyi canım sevindim. ama yinede dikkat et..yorma kendini..

cnm yanında vıtamın almama gerek var mı sadece folbıol yeterlımıdır? bu arada tsk ederım cnm cvp ıcın

test yapıyorlar ama genelde kullanmak gerekiyor. folik asiti asla ihmal etmemeli. mutlaka test yaptır. ben aynı zamanda demir depo da kullanıyorum. dr demir eksik değil ama depolamamız lazım dedi.
çünkü inanılmayacak derecede demir ve folik ihtiyacı oluyormuş. zaten dişlerimizden kemiklerimizden belli oluyor..

çok şükür canım.ne güzel erken kavuşacakmışsın hem de bebeğin normal sağlıklı durumuyla . bana kalırsa oraya git. gerçi bunlar tahmini oluyor.yani eylül sonundan itibaren bebeğimiz her an gelebilir. yani ileriki sağlık koşullarına göre zaten değişebilir. ayırca malum sezaryan vs durumları da olabiliyor. yani yanlış bilgi vermeyim ama sanırım 36 haftadan sonra bebeğin doğumasında bir sakınca olmuyor. bizim gelin taşıyamamış öyle yapmıştı. ama ben asla önceye aldırmam. Elimden geldiğince gününü beklerim. gerçekten zor olursa o zaman bakarız artık. zaten dr annenin sağlığını veya bebeğin sağlını etkileyecekse önce doğum isteyebilir. gerçi yasalar zorlaştırdı ama dediğim gibi önce sağlık..

kızlar bu hamilelik takvimi nasıl yapılıyor

canım vermişler okudum cevaplarda ama bizimkilerin imzasında yazıyor mesala hamilelik takvimini imzana ekle diye..oraya tıkla seni yönlendiriyor. link veriyor.

hadi bakalım sıra pıt pıtlara..
aynen canim o yuzden en iyisi ve garantisi vajinalultrasonmus ve hicte korkuldugu gibi degilmis eger drunuz isterse korkmadan baktirabilirsiniz

tabi canım bak dediğimiz gibiymiş. vajinaultrasonda benim için sorun yok haaa ne zaman olur bebeğin cinsiyetini öğrenmek istediğimizde eşim annem kayınvalidem gideriz. o zaman elbette karından bakmasını isterim.. yoksa önemli değil.. ha o zaman da vajina gerekiyorsa ona da itiraz etmem. daha iyi görünecekse..farkedecekse.. ilk üç ay vajinadan iyi oluyormuş. yani dr a bağlı. bebeğe bağlı sizin vücudunuza bağlı. ha belki dr der ki vajinayı gerek görmüyebilir..

canım dr unla konuşursan daha iyi olur.. ama öyle durumlarda istersen özelde doğum yapabilirsin. oraya da gelir. yani bildiğim kadarıyla çevremdekilerden falan dr lar doğuma da giriyordu.

20 şubat çarşamba da ben gideceğim ilk defa bakalım , hepimiz için hayırlısı ...
ben de ben de:) ama ben önce şu troit testi yaptıracağım. bir de demir ne durumdaymış.. dr öyle demişti..

:))) ayy sen beni güldürdün allah da seni güldürsün:) yok canım ar damarımız çatlamadı. sadece en iyisi olsun istiyoruz. dr a güveniyoruz. çekincemiz yok.

kizlar etsiz cig kofte yememde sakinca var miiiii cok canim cektiiiiiii
oooo:) aşermeler başlamış.. valla benim canım tatlı istedi dün ama eşim almadı. başka zaman canın birşey istiyor mu deyip duruyordu. hatta babalar da aşerirmiş o zamanlar:) eşimde çilek canı istemiş:) almış .. :) dedim ki gelirken künefe al diyecektim dedim. birşey demedi.. alıyım geliyim falan yok( hatta rüyamda gördüm. dolaba bir sürü kutu kutu tatlı koyuyuyorum.:)

hıı canım ye ama çok az ye. çok az ye.. iki taneyi geçmesin diyecem ama yine de sen bilirsin.

benim de ilk tüp bebek denememdi ve tuttu çok şükür. 27 sinde doktordan randevu aldık. inşallah güzel bir hamilelik dönemi geçiririz
çok şükür.. hayırlısı..

duamız seninle.. inşallah iyi sonuçlar çıkar..

bacaklarim agriyo kizlar ya
benim de biraz kalın giydim. geçmiiiş olsun.

canlarım nasılsınız ben 2 gündür mide bulantısından hastanedeyim yeni çıktım....bulantım çoktu ama çok şükür geçti....
geçmiş olsun. benimde dün ve akşam oldu ama çıkarma yok.. bulantı oluyor geçiyor.

Kızlar ya benim geç döllenme olmuştu 2hafta geriden geliyordu ama şimdi o açığı kapatmış hemen hemen Eylül 18 Allah izin verirse dogum tarihim yani Eylül annesi olacakmış gibi gözüküyorum :)
senin de gözün aydın..normal bir şekilde erken kavuşacaksın:)

Kizlar ben cikiyorum yarin ilk dr kontrolumuz var gelir gelmez yazarim sizlere benim icin dua edin kendinize iyi bakin
inşallah güzel haberle gelirsin.

geçmiş olsun. canım başka bakacak kimse yok mu. yani en azından bir müddet çocukla ilgilenirler..

aynı şekilde çocuğu kızamak olan hamile annemiz vardı. onu alıntılamıştım ama cevap yazarken farkettim yok. bir müddet başkası ilgilenebilir. tabi imkan varsa.

canım bence dr un 9 mart demiş bence o zaman git.

merhaba kızlar ben de p.tesi günü öğrendim hamile olduğumu, Allah nasip ederse 22 ekimde doğum olacak.
inşallah canım.

bizden de selam söyle:) inşallah güzel haberle sen de gelirsin.

canım bence tabi öncekini sonrakini takip edebilirsin ama şu da var herkesin ki aynı olmuyor. yani aynı ayda olsa sağlık ve bebekler farklı gelişebiliyor. En iyi takibi dr a giderek yapıyoruz. dolasıyla öncesinin sonrasının biz de sadece bilgisi olur. o da zaten o ay içerisinde herkes pek çok şey yaşıyor. değişik durumlar da görebilirsin bilgilenebilirsin.. ama genel itibariyle.. yoksa dediğim gibi dr a bizzat bizim gitmemiz lazım.

güzel dileklerin için teşekkürler.

günaydddııınnnnn !!!

iş olmasa varya öglene kadar yatacak potansiyele sahibim

ben de ben de:)

Günaydın kızlar:)

Bende hafiften bulantılar başladı. yarın kalp atışını duymak için dr a gideceğiz. İnşallah herşey yolunda gider.

iki gündür bende oluyor. kalp atışından mıdır acaba.. neyes bakacaz artık.inşallah canım.

merhaba güzel bayanlar ALLAH kısmet ederse bende ekim annesi olacam 5+4 günlük gebeyim
inşallah canım..
hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım.

endişelenme canım. test ve tahliller ne yapmaları gerektiği için olduğunu düşün.. yani ne olursa olsun sonuca göre ilerleyecekler..dediğin gibi belki rapor çıkarmak için evrak şarttır..

Günaydınlar... Biz sabah dr.amcamıza gittik ve kesemizi gördük,hersey yolundaymıs Rabbime cok sükür... İlk gebeligim suyum bittiği için sonlandırılmıstı,o yüzden gerekli bütün tetkikler istendi,5tüp kan verdim birde idrar testi.saat 3te sonuc alıcam kısmetse... İnsallah hersey yolunda giderde bu sefer yavruma kavusurum... Aminnnnnn....

inş canm herşey istediğin gibi olur ve inş hepimizde bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alabiliriz

sen stres yapma sakın sakin ol. Ama benim doktorum yorulup yorulmadığımı sordu işte eğer yorucu işim olsaydı sanırım rapor verecekti. sende işinin durumunu özellikle doktoruna bildir canım.

Gözün aydın canım. İyi düşünmeye çalış. kötü bir tecrübe yaşamışsın ve geride kaldı öyle düşün. Şimdi sende sağlıcakla bebeğini gün ve gün bizimle yazışarak büyüteceksin. Birde bakıcaz ki doğum yapmışız çocukların gelişimini konuşuyoruz :) Sonuçlarını laınca mutlaka yaz olur mu?

hanımlar size bişi sorucam ya acaba ben kötü bi anne mi olucam.ben oğlumda aşırı derecede heycanlıydım çok sevinçliydim tamam bundada heycanlıyım ama ilkim kadar değil.her kontrole bile sevinçle mutlulukla giderdim ama bunda okadar değilim?acaba hep böyle mi olacak?yada neden böyleyim?oğlum elime çok zor geçti oğlumdan önce 3 düşüğüm oldu tedavi oldum ameliyat oldum umudumu kestiğim anda kesemi ve kalp atışlarını duydum diğerlerinde daha keseyi göremeden düşüyordu acaba ondan mı oğlum daha kıymetliydi yada bu hamileliğim çok erken oldu beklenmedik bişi oldu kazaya kurban gittim hatta ilk öğrendiğimde üzüldüm bile diyebilriim şimdi seviniyorum tabi ama neden böyleki?

Sanada günaydın cnm hayırlısı olsun bebişini de görürsün inşallah. Sonuçlarını alınca bizi de bilgilendirmeyi unutma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…