2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kalabalık hiç cekılmez hamıleyken canm ya kolla kendını karnını
şimdiye kadar onca kalabalıkta bişey olmadı şükür ama şimdi beklenmedik bi anda olunca resmen kulaklarımdan da çıktı alevler. Gözüm öyle bi döndü ki, çıkıpta çocuğu göresim gelmiyo artık

Geçmiş olsun canım,seni anlayabiliyorum.Yavrularımız için o kadara kaygılanıyoruz ki gözümüz kimseyi görmüyor artık..Çarşıya çıktığımda kalabalıktan ürperiyorum artık biri çarpar diye,aman Allah korusun..:18:

hoşbuldum ezinem, hayırdır bir problem yok dimi ?
Ben kendimi tutamıyorum yaa, sinirlerim acayip bozuldu biraz önce yazdıgım mesajdaki sebepten ötürü
canım benim bişe olmamıştır Rabbim korur bebişi merak etme ama dikkat etmek lazım tabi. kolay degil canımcım 1 ay oldu sende yoruldun artık agırlaştın herkes kendi yapsın işlerini misafir diye yırtınma dikkat et
İyi akşamlar arkadaslar. Bugun pek giremedim. İyidir insallsh herkes.
Yeni geldik bizde eve. Gecmisi okumaya çalışacağım bir ara bakalım.

hoşgeldin canım

teşekkürler canımcım, hemde nasılll kaygılanmak. 0 anki halimi hatırlamak dahi istemiyorum. kalabalık ortamların tümünde aynı tedirginliği yaşıyoruz. ama böylesi insanı delirtiyo resmen. bişeyde diyemiyosun Allah hepimizi korusun, vaktiyle sağ salim kavusmak nasib etsin insallah..

hoşgeldin jasminimm nasılsın ?

biz ıyıyz sen nasılsın canım

Hoşbulduk kızlar, iyiz bizde cok sukur. Bugun kuzenimin karısı dogum yaptı. 3 hafta erken geldi. Maasallah cok iyileşmiş. Normal dogum oldu ve o kadar rahat olmus ki. Evde kanlı akıntısı gelmis, nişan mı ne diyorlarmış ona. Sonra eşini uyandırmış. Suyu gelmeye başlamış. Hastaneye gitmişler 8cm açılmış rahim ve yarım saatte doğurmuş. Cok rahat gecmis. Ama hep yürüdüm diyor. Yuruyus cok onemli demek normal doğumda.

Son düzenleme:
Kizlar ben mustelanin şampuan ve bebe yağını alicam ama eczane satmiyormus.bayiisi olan yerlerde satiliyormus. Alan arkadaşlar siz nerden aldiniz. Guvenilur bir site var mi onereceginiz

Cnm biz bebek bakim urunlerinin hepsini mustela aldik eczaneden temin ettik..kac eczanede gordum satilmamasi munkun deil bence bi kac eczaneye daha sor

inşallah ezinem ya.. dikkat ediyorum her an ama bu kez balkonda otururken oldu birden. ne oldugunu anlamaya vakit kalmadan sinir tavan yaptı zaten. ama şükür ki hareket ediyo. pazar günü allahın izniyle biticek inşallah misafir durumları. bu arada sen nasıl oldun?

of ben hiç yürüyemiyorum ya burası hiç müsait degil benim dogum zor olur sanırım:18:

ne yapiyorsunuz
nasılsınız bebisler nasıl
hoşgeldin zullummm, şükür halimize, sen nasılsın ?
of ben hiç yürüyemiyorum ya burası hiç müsait degil benim dogum zor olur sanırım:18:
canım banada hep yürüyüs yap normal olsun diyolar ama kapı komsumuz hamişliğinin başından beri devamlı yürüdüğü halde sezeyan oldu. günlük 2 km yürüyodu hiç aksatmadan ama bi anda suyu geldi, rahimde açılmayınca sezeryanla yaptı. yürüyüsten cok bünye meselesi olduguna inanmaya basladım ben.

akşamları kendime gelebiliyorum anca gündüz yataktan çıkamıyorum yarın sabah saglık ocagına gidicem bi tahlil falan istiyim bakalım nasıl çıkcak bukadar yorgunluk sadece sola yatmaktan olmasa gerek

bebişin kıpırdıyosa sorun yok annesi ama yaşadıgın siniri tahmin edebiliyorum benim yegenler karnımı okşarken bile tereddüt ediyorum ki.Rabbim saglıkla verecek kucagımıza inşallah

ne yapiyorsunuz
nasılsınız bebisler nasıl
iyiyiz canım siz nasılsınız bebişle

ay inşallah öyledir canım ya burdaki arkadaşlar kızıp duruyo az evden çık yürü diolar ama burdada öle yürüyecek bi yer yokki

Hosbulduk Cnm bende bunye meselesi olduğuna inanıyorum ablamda hep düzenli
yürüyüş yaptı ama acilma olmadı 2 gün normal doğum olsun diye 48 saat sancı çekti

Bende cok yurumuyirum. Artık her aksam yürüyelim dedim esime. Bizim kızın daha 7nci ayında sancıları başlamış ve bebek dogum pozisyonuna gecmis. Benim daha hiç sancım yok, bebek de ters. Bizim bakalım durum pek normali göstermiyor gibi. Hiç genişletme olmuyor galiba bende.

git bakalım kuzum en azından için rahat eder. bazen çok odaklandığımız için psikolojik olarakta bunları yaşayabiliyoruz. inşallah sende de herhangi birşey çıkmıcak. yorgunluğun en bğyğk sebebi kansızlıktır genellikle ama onun dısında karnındaki basıncta önemli. karın kasları güclü olan kişilerde genişleme biraz daha zor oluyomus. esimin kuzeninde de gördüm bunu yeni dogum yaptı o da. belki öyle bi durumun varsa onun sıkıntısıda olabilir.
bende aynı canımcım, biri severken bile azcık bastırsa gıcık oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…