evet sırt ustu ozellıkle canım yataga yatarken ben dırek sola doğru uazanıyorum dr bu hafta uyardı benım duz yatma dedı koltukta şöyle ayakalrımı uzatıyorum sırtımı yaslıyorum ya tam duze yatmıyorum hemen carpıntı başlıyo kalkıyorum gcmesını belıyorum 1 dk falan suruyooo işte kansızlıkyapıyormuşşş canım kuru uzum ye
Eşim aslında iç mimar ama geçici olarak kayınpederimin açtığı restoranla ilgileniyor ve avm de,10 da kapaması gerek,z raporu falan derken buçuğu buluyor..Bursadan geldiğimizden beri nerdeyse böyle ve ben de daraldım artık..Eşim şantiyede olsam da böyle geç gelebilirim,toplantılar olabilir diyor,bir de yurtdışına gidersek hepten patlıcam evde..ama Allahtan artık yanımda kızımız olacak inş. ama babası dediğin gibi geldiğinde hep uyuyor bulacak belki de..
aynen bende kalkıyorumkı geçsın saga sola yatmak daha ıyı gelıyo ayrıca çok oturuncada aynı hıs gelıyo ınş daha kotuye gıtmeyız
Biz İzmitteyiz canım,burda kalı mıyız gider miyiz inan akıbetimiz hiç belli değil çünkü eşim dışardan güzel görünen ama kötü yanları çok olan bir mesleğe sahip..İlerde burda kendi işin yapsa bile biliyorum yine geç gelecek..Çok duygusala mı bağlıyorum bilmiyorum ama eşimin hiç yorulmasını ,sağlığını kaybetmesini istemiyorum ama belirli saatleri olan bir işi olsa belirli bir ücreti olur o da belki de bizi tatmin etmez..Yani her güzel şeyin bi de kötü tarafı var bu hayatta..Çok daralmışım ben,kızım doğsun artıkbenım eşimde beden eğitimi öğretmenı canım aynen kayınbabamın yeri ama kayınbabam bir suru işle ilgilendıgı için ve eşim atanamadıgı için orayı işlettiyor hangı sehırdesın sen aynı durumdayız bende dıyorum kzım oluca onla oyalanırım bende diye avutuyorum kendımı
linacım bende bugün seni merak ettim nerdesin diye görünmedin dinlen canım bol bol artıkselam kılzar nasılsınız kaç gündür doğrı düzgün siteye giremedim yatılı misafirim verdı özledim sizler valla napıyosunuz bakalım..biz iyiyiz kızımla ama çok yorulmuşuz misafirlerimiz gidince uyuduk biraz da kendimize geldik yoksa baş dönmesi ve bulantıdan mahvolmuştum
sırt üstü uzanmakmı baya oldu benim nefesim çok daralıo tansiyonun düşüo benimcnm bende sırt ustu uzanınca oluyo ve bayılma hıssı gelıyo ne kadar zorlanıyoruz artıkın
Artık temizlik yapmaya cesaretim de yok misafir ağırlamaya da..2 hafta sonra temizlikçi abla gelecek onu beklicem artık..Bugün yemek yapayım dedim nevrim döndü
linacım bende bugün seni merak ettim nerdesin diye görünmedin dinlen canım bol bol artık
oglum iyi çok şükür ben biraz kötüyüm sabahları yorgun halsiz kalkınca psikoljimde mahvoluyo bugün durup durup agladım iyice duygusala baglamış bulunuyorum
sırt üstü uzanmakmı baya oldu benim nefesim çok daralıo tansiyonun düşüo benim
aman catycim ben misafir agırlamayalı baya oldu yoruluyoruz artı ben yemegi iki günlük yapıyorum rahat oluyo
Biz İzmitteyiz canım,burda kalı mıyız gider miyiz inan akıbetimiz hiç belli değil çünkü eşim dışardan güzel görünen ama kötü yanları çok olan bir mesleğe sahip..İlerde burda kendi işin yapsa bile biliyorum yine geç gelecek..Çok duygusala mı bağlıyorum bilmiyorum ama eşimin hiç yorulmasını ,sağlığını kaybetmesini istemiyorum ama belirli saatleri olan bir işi olsa belirli bir ücreti olur o da belki de bizi tatmin etmez..Yani her güzel şeyin bi de kötü tarafı var bu hayatta..Çok daralmışım ben,kızım doğsun artık
zaten bende uzanamıyorum cunku baygınlık hıssı dakıkasında gelıyo
Artık temizlik yapmaya cesaretim de yok misafir ağırlamaya da..2 hafta sonra temizlikçi abla gelecek onu beklicem artık..Bugün yemek yapayım dedim nevrim döndü
30 da başladı benımde çarpıntı ve nefes darlıgım canım benım kanım dusuk oldugu ıcın kalbe kan pompalamak zor oldugu ıcın oluyomuş ozellıkle yatınca oluyo gerı kalkıyorum hemen nefesım kesılıyo cunku duzenlı kan ılacını kullandım pekmez falan derken daha az oluyo gunde 2 yada 3 kereye dustu yoksa saat başı yarım saatte bır oluyodu
Eşim geldi hemen yemeğini hazırladım,bu saatte yemek yiyor düşün..Zayıflaması da gerek ama hergün restorantta yemesin diye elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum..Eşim de çok anlayışlı sağolsun,gel gezelim yüürüyelim diyor ama biliyorum çok yorgun,ben de kıyamıyorum..Çok üzülüyorum ben yaa..zaten aklımda birsürü kaygılar var,inşallah sadece hamilelikten dolayıdır bu hassasiyet...:26:ay aynen canım yaaaa subatta cıddı bır amelyat gecırdı bır hastalıgı yendı korkuyorum bu kadar yoğun çalışmasından yorgun düşmesinden evet ben oyle dıyınce napayım hayatım ben memur değilim dıyor ve bu kaddar şey kolaylıkla olmuyor dıyor bırde gunde 2 defada klube gıdıyor orda ustunu değişiiyor antreman yaptıryor bır takımı çalıştıryor akşama pert gelıyoo dıyemıyorumm bazne hadı çıkalım demeye o dıyo ama cıkalım dıye gozlerı kan çanagı gıbı yok dıyorum çogunda
selam kızlar, iyi geceler..
nasılsınız ?
hoşbuldum ezinem, hayırdır bir problem yok dimi ?hoşgeldin canım iyi olmaya çalışıyoruz oglumla
sen nasılsın bebiş nasıl??
hoşgeldin jasminimm nasılsın ?İyi akşamlar arkadaslar. Bugun pek giremedim. İyidir insallsh herkes.
Yeni geldik bizde eve. Gecmisi okumaya çalışacağım bir ara bakalım.
kızlar benim net sorunlu oldugundan her an kopabiliyorum. dünde cevap yazamadan bağlantım gitti, kusura bakmayın emi :26:
bu arada canım o kadar sıkıldıki anlatamam, misafirdende bıktım çoluk çocuklarından da.. abimin oğlu bi anda sol kaburgamın oraya vurunca resmen beynim oynadı, öldüresim geldi.içim nasıl acıyo bi tarif edebilsem odama geçip karnımı oksadım biras, bebisim hemen hareketlendi, şükürler olsun Rabbime. çok sert değildi ama içimde kopan fırtınaları bi bilseniz.. inşallah bişey olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?