2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

aynen bende kalkıyorumkı geçsın saga sola yatmak daha ıyı gelıyo ayrıca çok oturuncada aynı hıs gelıyo ınş daha kotuye gıtmeyız

benım eşimde beden eğitimi öğretmenı canım aynen kayınbabamın yeri ama kayınbabam bir suru işle ilgilendıgı için ve eşim atanamadıgı için orayı işlettiyor hangı sehırdesın sen aynı durumdayız bende dıyorum kzım oluca onla oyalanırım bende diye avutuyorum kendımı

aynen bende kalkıyorumkı geçsın saga sola yatmak daha ıyı gelıyo ayrıca çok oturuncada aynı hıs gelıyo ınş daha kotuye gıtmeyız

inş. canım ama bu ara daha hafifledı benım hatta dr dedımkı yuruynce falan olmuyo dedım durduk yere yanı enerjı harcarsında çarpıntın olur nefesın kesılır ya oyle değil dedım durduk yere otururken yatarken

Biz İzmitteyiz canım,burda kalı mıyız gider miyiz inan akıbetimiz hiç belli değil çünkü eşim dışardan güzel görünen ama kötü yanları çok olan bir mesleğe sahip..İlerde burda kendi işin yapsa bile biliyorum yine geç gelecek..Çok duygusala mı bağlıyorum bilmiyorum ama eşimin hiç yorulmasını ,sağlığını kaybetmesini istemiyorum ama belirli saatleri olan bir işi olsa belirli bir ücreti olur o da belki de bizi tatmin etmez..Yani her güzel şeyin bi de kötü tarafı var bu hayatta..Çok daralmışım ben,kızım doğsun artık

linacım bende bugün seni merak ettim nerdesin diye görünmedin dinlen canım bol bol artık
oglum iyi çok şükür ben biraz kötüyüm sabahları yorgun halsiz kalkınca psikoljimde mahvoluyo bugün durup durup agladım iyice duygusala baglamış bulunuyorum
cnm bende sırt ustu uzanınca oluyo ve bayılma hıssı gelıyo ne kadar zorlanıyoruz artıkın
sırt üstü uzanmakmı baya oldu benim nefesim çok daralıo tansiyonun düşüo benim
Artık temizlik yapmaya cesaretim de yok misafir ağırlamaya da..2 hafta sonra temizlikçi abla gelecek onu beklicem artık..Bugün yemek yapayım dedim nevrim döndü

aman catycim ben misafir agırlamayalı baya oldu yoruluyoruz artı ben yemegi iki günlük yapıyorum rahat oluyo

zaten bende uzanamıyorum cunku baygınlık hıssı dakıkasında gelıyo

ay aynen canım yaaaa subatta cıddı bır amelyat gecırdı bır hastalıgı yendı korkuyorum bu kadar yoğun çalışmasından yorgun düşmesinden evet ben oyle dıyınce napayım hayatım ben memur değilim dıyor ve bu kaddar şey kolaylıkla olmuyor dıyor bırde gunde 2 defada klube gıdıyor orda ustunu değişiiyor antreman yaptıryor bır takımı çalıştıryor akşama pert gelıyoo dıyemıyorumm bazne hadı çıkalım demeye o dıyo ama cıkalım dıye gozlerı kan çanagı gıbı yok dıyorum çogunda

Artık temizlik yapmaya cesaretim de yok misafir ağırlamaya da..2 hafta sonra temizlikçi abla gelecek onu beklicem artık..Bugün yemek yapayım dedim nevrim döndü

Benimde temizlikçi geldi cnm yoksaki benim yapmam mümkün değil:))) yerimden kalkamıyorum ki nasıl temizlik yapayım :))) gelen misafir yakın ark onun için sorun değil evde temiz olunca:))) beraber yapar yeriz artık:))

Bende pekmeze başlayayım bari kan değerlerim düşük çıktı zaten ondan oluyor demekki çarpıntıda var benimde cnm(

Eşim geldi hemen yemeğini hazırladım,bu saatte yemek yiyor düşün..Zayıflaması da gerek ama hergün restorantta yemesin diye elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum..Eşim de çok anlayışlı sağolsun,gel gezelim yüürüyelim diyor ama biliyorum çok yorgun,ben de kıyamıyorum..Çok üzülüyorum ben yaa..zaten aklımda birsürü kaygılar var,inşallah sadece hamilelikten dolayıdır bu hassasiyet...:26:

Kizlar ben mustelanin şampuan ve bebe yağını alicam ama eczane satmiyormus.bayiisi olan yerlerde satiliyormus. Alan arkadaşlar siz nerden aldiniz. Guvenilur bir site var mi onereceginiz

kızlar benim net sorunlu oldugundan her an kopabiliyorum. dünde cevap yazamadan bağlantım gitti, kusura bakmayın emi :26:
bu arada canım o kadar sıkıldıki anlatamam, misafirdende bıktım çoluk çocuklarından da.. abimin oğlu bi anda sol kaburgamın oraya vurunca resmen beynim oynadı, öldüresim geldi. içim nasıl acıyo bi tarif edebilsem odama geçip karnımı oksadım biras, bebisim hemen hareketlendi, şükürler olsun Rabbime. çok sert değildi ama içimde kopan fırtınaları bi bilseniz.. inşallah bişey olmaz..

hoşgeldin canım iyi olmaya çalışıyoruz oglumla
sen nasılsın bebiş nasıl??
hoşbuldum ezinem, hayırdır bir problem yok dimi ?
Ben kendimi tutamıyorum yaa, sinirlerim acayip bozuldu biraz önce yazdıgım mesajdaki sebepten ötürü

İyi akşamlar arkadaslar. Bugun pek giremedim. İyidir insallsh herkes.
Yeni geldik bizde eve. Gecmisi okumaya çalışacağım bir ara bakalım.

kalabalık hiç cekılmez hamıleyken canm ya kolla kendını karnını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…