2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Arkadaşlar, hepsiburadada indirim varmış bugüne özel.. Alından kızılötesi ateş ölçen chicco model cihaz 70 tlye inmiş,
Almak isteyene duyurulur.

Vallahi kuzum daha yeni oturdum..sabahtan beri kosturuyorum temizlik, alisveris fln derken daha yeni bitti isim oglumu cok özledim..simdi oturdum da harrket etmesini bekliyorum cok yordum yavrumuda sen nasilsin sezinimmm elifcik nasil??

aynen canıkom bı ara 2 saat uyumusum da dınlendım bızde bugun alışveriş yaptık bır makıne daha elifin kıyafetlerını yıkadım teyzsi yemegın hazırda bırde ocaga corba koydum şimdı otyrdumda beklıyom hareketnı bende

Ohh ne güzel uyumussun sen kuzum ben bekliyorum ama oglusumdan tik yok insaallah hemen hareketlenirler kuzucuklar oy oy ben o minik kiyafetleri yerim ya :) afiyet olsun sezinimm bende simdi yemek yiyecegim gel beraber yiyelim kizz :)

Ohh ne güzel uyumussun sen kuzum ben bekliyorum ama oglusumdan tik yok insaallah hemen hareketlenirler kuzucuklar oy oy ben o minik kiyafetleri yerim ya :) afiyet olsun sezinimm bende simdi yemek yiyecegim gel beraber yiyelim kizz :)

gelırim annen ne guzel mis gibi yemekler yapmıştır annelrın yaptıgı yenmezmı afiyet olsun oğluna gram gram et olsun kız bende durdugum yerde duramıyom bende daha hıssetmedım bakalım ama oturdumda tam soylenemez sen ye yemegını bak nasıl kıpırdıcak annesii

dov onları sezınn dovv kafalarına kafalarına vur

vuruurum kız :113: hamiş kadın üzülür mü saçlarını başlarını yoluveririm bundan sonra doğursamda hamıleler önceliğim arkadaş eskıden anlayamazdım onları şimdi hamıle ededın mı orda bı durucaksın

selam kılzar nasılsınız kaç gündür doğrı düzgün siteye giremedim yatılı misafirim verdı özledim sizler valla napıyosunuz bakalım..biz iyiyiz kızımla ama çok yorulmuşuz misafirlerimiz gidince uyuduk biraz da kendimize geldik yoksa baş dönmesi ve bulantıdan mahvolmuştum

haklısın canım tok acın halınden ne anlar derler ya o hesap bızde hamıle olmadan once anlamıyorduk sımdı daha ıyı anlıyoruz ve bı kadının en zor zamanı hamılelık donemıymıs bunu anladım

Slm kızlar bugün bende temüzlik vadı yarında halıları almaya gelecekler daha geç verecektim ama be olur ne olmaz erken falan gelmeye kalkar mizim kızçe diye vereyim dedim :))) buhün kan sonuçlarımı almaya gittim troit yine yükselmiş kan değerlerim hala düşük onlara çok cnm sıkıldı(((bugün nefes darlığım çok fazla zor befes alıyorum bu haftalarda bu kadar çok olurmuydu sizinde???? Yarında misafirim gelck kalkıp bişiler yap a. Şimdi ondan önce yazayım size dedim:))?

30 da başladı benımde çarpıntı ve nefes darlıgım canım benım kanım dusuk oldugu ıcın kalbe kan pompalamak zor oldugu ıcın oluyomuş ozellıkle yatınca oluyo gerı kalkıyorum hemen nefesım kesılıyo cunku duzenlı kan ılacını kullandım pekmez falan derken daha az oluyo gunde 2 yada 3 kereye dustu yoksa saat başı yarım saatte bır oluyodu

cnm bende sırt ustu uzanınca oluyo ve bayılma hıssı gelıyo ne kadar zorlanıyoruz artıkın

Artık temizlik yapmaya cesaretim de yok misafir ağırlamaya da..2 hafta sonra temizlikçi abla gelecek onu beklicem artık..Bugün yemek yapayım dedim nevrim döndü

Eşim 10 buçukta geliyor ve ben tüm gün evde daralıyorummm

ah canım anlıyorum senı benımkıde 9 a dogru gelıyoo sabah yanlın kahvaltı gunduz oyle ee akşamda gec gelınce ben dayanamayıp yıyorum hep yalnız dun dedım daha sen eve gelene kadar kızım uyur kızım babasını ne zaman tanıcak dıye senınkıde restorant mı işletıyodum yanlışmı hatrladım benımkının loknatası var malesefff bırde şimdı antremanları var dıyorumkı arabayı sarıya boyada gecelerı taxicilik yap

cnm bende sırt ustu uzanınca oluyo ve bayılma hıssı gelıyo ne kadar zorlanıyoruz artıkın

evet sırt ustu ozellıkle canım yataga yatarken ben dırek sola doğru uazanıyorum dr bu hafta uyardı benım duz yatma dedı koltukta şöyle ayakalrımı uzatıyorum sırtımı yaslıyorum ya tam duze yatmıyorum hemen carpıntı başlıyo kalkıyorum gcmesını belıyorum 1 dk falan suruyooo işte kansızlıkyapıyormuşşş canım kuru uzum ye

Eşim aslında iç mimar ama geçici olarak kayınpederimin açtığı restoranla ilgileniyor ve avm de,10 da kapaması gerek,z raporu falan derken buçuğu buluyor..Bursadan geldiğimizden beri nerdeyse böyle ve ben de daraldım artık..Eşim şantiyede olsam da böyle geç gelebilirim,toplantılar olabilir diyor,bir de yurtdışına gidersek hepten patlıcam evde..ama Allahtan artık yanımda kızımız olacak inş. ama babası dediğin gibi geldiğinde hep uyuyor bulacak belki de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…