anladım canım Allah hepimize kolaylık versin inan çogumuz zor zamanlar geçirioruz
amin Cnm insanın ailesi gibi yok
ama hepimiz sevdiklerimizden ayriyiz
aman canım allah bozmasın aslında su ıkınıcı ucuncu sahıslar olmasa evlılıler daha guzel olacak ama herkes lımon omaya cok meraklı
büşümm nasılsın
Vallahi kuzum daha yeni oturdum..sabahtan beri kosturuyorum temizlik, alisveris fln derken daha yeni bitti isim oglumu cok özledim..simdi oturdum da harrket etmesini bekliyorum cok yordum yavrumudasen nasilsin sezinimmm elifcik nasil??
aynen canıkom bı ara 2 saat uyumusum da dınlendım bızde bugun alışveriş yaptık bır makıne daha elifin kıyafetlerını yıkadım teyzsi yemegın hazırda bırde ocaga corba koydum şimdı otyrdumda beklıyom hareketnı bende
Ohh ne güzel uyumussun sen kuzum ben bekliyorum ama oglusumdan tik yok insaallah hemen hareketlenirler kuzucuklaroy oy ben o minik kiyafetleri yerim ya :) afiyet olsun sezinimm bende simdi yemek yiyecegim gel beraber yiyelim kizz :)
dov onları sezınn dovv kafalarına kafalarına vurkuzuuuuuuuuu kım kızdırdı seni söyle dövelim
dov onları sezınn dovv kafalarına kafalarına vur
vuruurum kız :113: hamiş kadın üzülür mü saçlarını başlarını yoluveririm bundan sonra doğursamda hamıleler önceliğim arkadaş eskıden anlayamazdım onları şimdi hamıle ededın mı orda bı durucaksın
Slm kızlar bugün bende temüzlik vadı yarında halıları almaya gelecekler daha geç verecektim ama be olur ne olmaz erken falan gelmeye kalkar mizim kızçe diye vereyim dedim :))) buhün kan sonuçlarımı almaya gittim troit yine yükselmiş kan değerlerim hala düşük onlara çok cnm sıkıldı(((bugün nefes darlığım çok fazla zor befes alıyorum bu haftalarda bu kadar çok olurmuydu sizinde???? Yarında misafirim gelck kalkıp bişiler yap a. Şimdi ondan önce yazayım size dedim:))?
30 da başladı benımde çarpıntı ve nefes darlıgım canım benım kanım dusuk oldugu ıcın kalbe kan pompalamak zor oldugu ıcın oluyomuş ozellıkle yatınca oluyo gerı kalkıyorum hemen nefesım kesılıyo cunku duzenlı kan ılacını kullandım pekmez falan derken daha az oluyo gunde 2 yada 3 kereye dustu yoksa saat başı yarım saatte bır oluyodu
Eşim 10 buçukta geliyor ve ben tüm gün evde daralıyorummm
cnm bende sırt ustu uzanınca oluyo ve bayılma hıssı gelıyo ne kadar zorlanıyoruz artıkın
Eşim aslında iç mimar ama geçici olarak kayınpederimin açtığı restoranla ilgileniyor ve avm de,10 da kapaması gerek,z raporu falan derken buçuğu buluyor..Bursadan geldiğimizden beri nerdeyse böyle ve ben de daraldım artık..Eşim şantiyede olsam da böyle geç gelebilirim,toplantılar olabilir diyor,bir de yurtdışına gidersek hepten patlıcam evde..ama Allahtan artık yanımda kızımız olacak inş. ama babası dediğin gibi geldiğinde hep uyuyor bulacak belki de..ah canım anlıyorum senı benımkıde 9 a dogru gelıyoo sabah yanlın kahvaltı gunduz oyle ee akşamda gec gelınce ben dayanamayıp yıyorum hep yalnız dun dedım daha sen eve gelene kadar kızım uyur kızım babasını ne zaman tanıcak dıye senınkıde restorant mı işletıyodum yanlışmı hatrladım benımkının loknatası var malesefff bırde şimdı antremanları var dıyorumkı arabayı sarıya boyada gecelerı taxicilik yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?