Bende cok yurumuyirum. Artık her aksam yürüyelim dedim esime. Bizim kızın daha 7nci ayında sancıları başlamış ve bebek dogum pozisyonuna gecmis. Benim daha hiç sancım yok, bebek de ters. Bizim bakalım durum pek normali göstermiyor gibi. Hiç genişletme olmuyor galiba bende.
Âmin canım insallah.Hosbulduk Cnm ne güzel normal doğum yapmış arkadasin darısı hepimizin başına
Hosbulduk Cnm bende bunye meselesi olduğuna inanıyorum ablamda hep düzenli
yürüyüş yaptı ama acilma olmadı 2 gün normal doğum olsun diye 48 saat sancı çekti
gelırim annen ne guzel mis gibi yemekler yapmıştır annelrın yaptıgı yenmezmı afiyet olsun oğluna gram gram et olsunkız bende durdugum yerde duramıyom bende daha hıssetmedım bakalım ama oturdumda tam soylenemez sen ye yemegını bak nasıl kıpırdıcak annesii
şimdiye kadar onca kalabalıkta bişey olmadı şükür ama şimdi beklenmedik bi anda olunca resmen kulaklarımdan da çıktı alevler. Gözüm öyle bi döndü ki, çıkıpta çocuğu göresim gelmiyo artık
Hoşbulduk kızlar, iyiz bizde cok sukur. Bugun kuzenimin karısı dogum yaptı. 3 hafta erken geldi. Maasallah cok iyileşmiş. Normal dogum oldu ve o kadar rahat olmus ki. Evde kanlı akıntısı gelmis, nişan mı ne diyorlarmış ona. Sonra eşini uyandırmış. Suyu gelmeye başlamış. Hastaneye gitmişler 8cm açılmış rahim ve yarım saatte doğurmuş. Cok rahat gecmis. Ama hep yürüdüm diyor. Yuruyus cok onemli demek normal doğumda.
ne yapiyorsunuz
nasılsınız bebisler nasıl
canım o hiç belli olmaz son haftada dogum pozisyonuna geçen bebişler oluyo
belkide canım kansızlıgım var hapımı düzenli alıyorum ama yetiyomu bilmiyorum bide kan pıhtılaşması vargit bakalım kuzum en azından için rahat eder. bazen çok odaklandığımız için psikolojik olarakta bunları yaşayabiliyoruz. inşallah sende de herhangi birşey çıkmıcak. yorgunluğun en bğyğk sebebi kansızlıktır genellikle ama onun dısında karnındaki basıncta önemli. karın kasları güclü olan kişilerde genişleme biraz daha zor oluyomus. esimin kuzeninde de gördüm bunu yeni dogum yaptı o da. belki öyle bi durumun varsa onun sıkıntısıda olabilir.
bende aynı canımcım, biri severken bile azcık bastırsa gıcık oluyorum.
biz de iyiyiz Cnm kızımla babamızı bekliyoz
Eveeet anne yemegi herzaman bambaskadiramaaa tabiiki tüm yediklerimiz kuzucuklara yarasin seziniimm ben biraz da olsun hissettim yemekten sonra sende durum ne??hissettinmi kuzum elifciki?
Gecmis olsun canimcim..benimde ablamin oglu vurmustu ozamandan beri hic birini yanima yaklastirmiyorum hiiic gerek yok bos bosuna tedirgin oluyoruz korkuyoruz.doguma kadar böyle sende dikkat et yavrusuna
Evert yürüyüs cok önemli benim doktorum hergün bir saat yürüyüs yap diyor cok zorlanirsan yarim saat yeter diyor.bu arada gözünüz aydin tatlim rabbim anali babali büyütmeyi nasip etsin ve bizede hayirli kolay dogumlar nasip etsin
Zulummm pekmez yiyormusun??bebis icin
yiyorum Cnm eger yine kilo almassa çok üzülürümEveeet anne yemegi herzaman bambaskadiramaaa tabiiki tüm yediklerimiz kuzucuklara yarasin seziniimm ben biraz da olsun hissettim yemekten sonra sende durum ne??hissettinmi kuzum elifciki?
Gecmis olsun canimcim..benimde ablamin oglu vurmustu ozamandan beri hic birini yanima yaklastirmiyorum hiiic gerek yok bos bosuna tedirgin oluyoruz korkuyoruz.doguma kadar böyle sende dikkat et yavrusuna
Evert yürüyüs cok önemli benim doktorum hergün bir saat yürüyüs yap diyor cok zorlanirsan yarim saat yeter diyor.bu arada gözünüz aydin tatlim rabbim anali babali büyütmeyi nasip etsin ve bizede hayirli kolay dogumlar nasip etsin
Zulummm pekmez yiyormusun??bebis icin
belkide canım kansızlıgım var hapımı düzenli alıyorum ama yetiyomu bilmiyorum bide kan pıhtılaşması var
iyi iyi bekleyin bakalım
belkide canım kansızlıgım var hapımı düzenli alıyorum ama yetiyomu bilmiyorum bide kan pıhtılaşması var
iyi iyi bekleyin bakalım
cnm benm Allah kolaylık versin..kendini dinlememeye çalış bakalım..:26:
hayırlısyla gelssinlerde sezeryan normal ne farkeder ya saglıklı olsunlardaÖyle diyorlar, ama benim Dr son zamanlarda zor donerler, çünkü yerleri daralıyor ve dönmeleri zorlaşıyor dedi.
Kafamı karıştırdı. Hayırlısı olsun artık.
bende başlamıştım ilk zamanlarda bayadır yazamıyorumyiyorum Cnm eger yine kilo almassa çok üzülürüm
yalnızlıktan sıkıldım Cnm bende kizima günlük. tutuyorum yapacak başka birseyde bulamıyorum
merhaba canım pıhtılaşma var demişsin kaçlık iğne kullanıyorsun birde doktorun iğneyi ne zaman bıraktırıyor..
hayırlısyla gelssinlerde sezeryan normal ne farkeder ya saglıklı olsunlarda
bende başlamıştım ilk zamanlarda bayadır yazamıyorum
0.4lük canım benim doktor 40ın dolana kadar devam etceksin dedi doguma kadar heme bebegi hem seni koruyoruz bu igneyle dogumdan sonrada seni korucaz dedi
Evet büşüm hissettım bende kız onlarda yorulmuşlar demekki uzandım yemekten sonra ozaman hissettım ama rakısı gıbı değil artık hareketler daha sakın derınden
yiyorum Cnm eger yine kilo almassa çok üzülürüm
yalnızlıktan sıkıldım Cnm bende kizima günlük. tutuyorum yapacak başka birseyde bulamıyorum
anladım canım haftalarımız hemen hemen aynı,doktorum 36 haftada bıraktırıyor iğneyi ve sezeryan diyor ne yapacağımı şaşırdım bende
sende 04lükmü kullanıosun??bazı doktorlar kesiyo erkenden ama benim doktorum kestirmio. sezeryanla ne alakası varki bunun sezeryan dedi sana
04lük benimde riske atmak istemiyorum diyor, kafamı allak bullak etti iyicene ,normal doğum istemiştim iğneyi erken kesmeside korkutuyor beni
kaçıncı haftadasın sen??
doktoruna güveniyosan sorun yok eger kafan karışıosa başka bi doktora daha sormakta yarar var raporunu alıp göster
ben doktoruma güveniyorum normal için elinden geleni yapıo hoş dogumuma o giremicek ama
canım yarın bak paşanı görcekmişsin onun heyecanıyla uyursun kafanı bulandırma düşünme başka şeylerGece olmasini hic istemiyorum kizlar..uyuyamama bir yandan yalniz olmak bir yandan ama geceyi yasamazsak da günler gecmez demi...okadar cok uykum varki ama yok olmuyo yatakta bi oraya dönüyorum bir oraya yarin olsada pasami görsem hayirlica
32. haftamdayım canım bende,işin aslı güveniyorum doktoruma bilmiyorum sezeryan diyince kararsız kaldım işte
canım yarın bak paşanı görcekmişsin onun heyecanıyla uyursun kafanı bulandırma düşünme başka şeyler
anladım canım hayırlısı olsun ne diyim bende normal istiyorum ama son anda ne olur bilmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?