2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydınla efenim biz şimdi kalktık bi saglık ocagı yapıp gelcez. şikayetlerimi söyleyip bi tahlil isticem. ilaçlarımı yazdırıyım hazır gitmişken eee kalp atışını dinlemeden olmaz oglumun

günaydın hatunlar bugün cumaa cumanız mubarek olsun ve tatilimiz hayırlı olsunnn
günaydın cnmmmm. evet yarın cumartesi evde bir sürü iş var ama öğlene kadar uyuycam bananeeee
günaydın canımmmmmmmmmmm ohh sizin tuzunuz kuru tabii bize daha yarın var
adigeeee günaydın kızzz bende karar verdim haftaya çarşamba iki hafta çalışmış oluyom. perşembe izne ayrılıyomdayanamıyom artıkk beaaaaa
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar..

günaydın cnmmm sanada hayırlı cumalar

günaydınla efenim biz şimdi kalktık bi saglık ocagı yapıp gelcez. şikayetlerimi söyleyip bi tahlil isticem. ilaçlarımı yazdırıyım hazır gitmişken eee kalp atışını dinlemeden olmaz oglumun
günaydınnn cnmmm git bakalım dinle minakkının pıt pıtını keyfin yerine gelsin

günaydın annişler nasılsınız bugün umarım ağrısız sancısız huzurlu bi gün geçiriri siniz

günaydın tatlım. iyiyiz şükür biraz uykumuz var gözler kıpkırmızı uyandık

Kızlar bu mide şikayetleri geri geldi sanırımmm, sabah beri midem ve kaburgalarımın altı resmen yanıyooo.. napıcağımı şaşırdım gözümü açar açmaz başlayınca.. annem en kötü zamanlardasın diyo kaburga ağrıların da başlıcak iyice diyo. amanınnn hayırlısıyla bi geçseydi vakit

benim yarın dktorum var oğluşumu görücem çok fazla uyuyamam ama olsun oğluşcuğumu çok özledim

Benim de kaburgalarim cik feci ağrıyo canım bu sabah onun ve basimin agrisiyla uyandım hic iyi değilim

benimde çok oturunca batıyo her yanım cnm. dayanamıyorum artık haftaya alıcam iznimi

evet sezinim yaşım küçük ama kendimi 100 yaşında çökmüş hissediyorum

kızlar siz hiç uymazmısınız bende uyuyamadım bugün habire bizim evin ziline basılyorlar durmadan kalkıyorum sinirden ağladım ya herkes kendi dairesine bassın diye yazı astım aşağıya...

canım neyin var zullucum ne oldu?

uykummmmm varrrrr ve hiççç çalışmak istemıyorummmm iyice izin moduna girdim tek düşündüğüm oğluşum ve onun hazırlıkları:26:

günaydın bebekimm seninde 9 günün kaldı ay sonunda bitiyor onu düşün mutlu ol

günaydın yağmurcum
canım ben niyeti dün itibari ile bozdum çünkü miniğim çok sıkıntı veriyo artık koca gün kasık ağrısı çektim ve karar verdim haftaya çarşamba alıyorum izni. ay sonunu falan bekleyemicem eşim de yeter gitme artık diyo zaten. sende durumlar nasıl? senin daha
bugünler iyi günlerin canımm
canım ben niyeti bozdum çarşamba alıcam raporu gelmicem kasıklarıma çok bastırıyo kısçemm bebek aşağıda zaten yukarı çıkmadı hiç bu da çok sıkıntı vermeye başladı bana
sen nasılsın?

Günaydın cumaniz mübarek olsun kızlar
günaydın sebicimmm nbr?

:124::124::124: biz de geldik teyzelerimiz :124::124::124:
hoşgeldin hocaammmm ne var ne yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…