günaydın canımmmmmmmmmmm ohh sizin tuzunuz kuru tabii bize daha yarın vargünaydın hatunlar bugün cumaa cumanız mubarek olsun ve tatilimiz hayırlı olsunnn
günaydın canımmmmmmmmmmm ohh sizin tuzunuz kuru tabii bize daha yarın var
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar..
günaydın cnmmmm. evet yarın cumartesi evde bir sürü iş var ama öğlene kadar uyuycam bananeeeegünaydın hatunlar bugün cumaa cumanız mubarek olsun ve tatilimiz hayırlı olsunnn
adigeeee günaydın kızzz bende karar verdim haftaya çarşamba iki hafta çalışmış oluyom. perşembe izne ayrılıyomgünaydın canımmmmmmmmmmm ohh sizin tuzunuz kuru tabii bize daha yarın var
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar..
günaydınnn cnmmm git bakalım dinle minakkının pıt pıtını keyfin yerine gelsingünaydınla efenim biz şimdi kalktık bi saglık ocagı yapıp gelcez. şikayetlerimi söyleyip bi tahlil isticem. ilaçlarımı yazdırıyım hazır gitmişken eee kalp atışını dinlemeden olmaz oglumun
günaydın annişler nasılsınız bugün umarım ağrısız sancısız huzurlu bi gün geçiriri siniz
günaydın cnmmmm. evet yarın cumartesi evde bir sürü iş var ama öğlene kadar uyuycam bananeeee
adigeeee günaydın kızzz bende karar verdim haftaya çarşamba iki hafta çalışmış oluyom. perşembe izne ayrılıyomdayanamıyom artıkk beaaaaa
günaydın cnmmm sanada hayırlı cumalar
Benim de kaburgalarim cik feci ağrıyo canım bu sabah onun ve basimin agrisiyla uyandım hic iyi değilimKızlar bu mide şikayetleri geri geldi sanırımmm, sabah beri midem ve kaburgalarımın altı resmen yanıyooo.. napıcağımı şaşırdım gözümü açar açmaz başlayınca.. annem en kötü zamanlardasın diyo kaburga ağrıların da başlıcak iyice diyo. amanınnn hayırlısıyla bi geçseydi vakit
:124::124::124: biz de geldik teyzelerimiz :124::124::124:
hoşgeldinizzzzzzz:124::124::124: biz de geldik teyzelerimiz :124::124::124:
benim yarın dktorum var oğluşumu görücem çok fazla uyuyamam ama olsun oğluşcuğumu çok özledim
Kızlar bu mide şikayetleri geri geldi sanırımmm, sabah beri midem ve kaburgalarımın altı resmen yanıyooo.. napıcağımı şaşırdım gözümü açar açmaz başlayınca.. annem en kötü zamanlardasın diyo kaburga ağrıların da başlıcak iyice diyo. amanınnn hayırlısıyla bi geçseydi vakit
evet sezinim yaşım küçük ama kendimi 100 yaşında çökmüş hissediyorum
canım ben niyeti dün itibari ile bozdum çünkü miniğim çok sıkıntı veriyo artık koca gün kasık ağrısı çektim ve karar verdim haftaya çarşamba alıyorum izni. ay sonunu falan bekleyemicemgünaydın bebekimm seninde 9 günün kaldı ay sonunda bitiyor onu düşün mutlu ol
günaydın yağmurcum
canım ben niyeti bozdum çarşamba alıcam raporu gelmicem kasıklarıma çok bastırıyo kısçemm bebek aşağıda zaten yukarı çıkmadı hiç bu da çok sıkıntı vermeye başladı banagünaydın cnmmmm. evet yarın cumartesi evde bir sürü iş var ama öğlene kadar uyuycam bananeeee
adigeeee günaydın kızzz bende karar verdim haftaya çarşamba iki hafta çalışmış oluyom. perşembe izne ayrılıyomdayanamıyom artıkk beaaaaa
günaydın cnmmm sanada hayırlı cumalar
günaydın sebicimmm nbr?Günaydın cumaniz mübarek olsun kızlar
hoşgeldin hocaammmm ne var ne yokkk:124::124::124: biz de geldik teyzelerimiz :124::124::124:
Hoşgeldiniz kuzu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?