2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

fıldır fıldır dönerken hiç demiyorlar çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz diye..hep ben hep ben diyolar...

Kizlar basim cok feci agriyo kaburgalarim bi yandan batiyo ayaklarimin alti yaniyo ve aciyo daha sayamadigim birsürü sıkıntı ... offf offf bu gün kendimi cok kötü hissediyorum
sebimmm devamlı kendimi avutuyorum artık ne kadar fayda ederse, ama sende kendini bırakma, bunlar normal, kısa bi zaman sonra bebişler kucağımıza gelince hepsi geçicek Allahın izniyle.. Sıkıntılar o kadar çokki artık hangi birini yazıcamı sorucamı şaşırıyorum bende. 0nun icin Allah bizlere sabır versin..
kız fazla bişey yapmıyom geliyom oturup oturup gidiyom ama sabah 8 den akşam 5 e oturmakta zor iş
olsun kuzum sonucta sabah kalk hazırlan git, aksamı bekle eve ge, bu sırada çekilen biçok sıkıntı derken yorulmamak mümkün değilki

o zaman birbirimize denk gelemiyoruz yavru..nasılsın ağrın sızın evde oturmaktan canın sıkılmaya başladı mı?

Aynen serabim..
Onu ne sen sor ne ben soylim evde oturmak cok sikici ustune agrilar eklenince hic cekilmiyo bu gun hic kipirdanasim yok bilg. I bile acmaya mecalim yok telden giriyorum

Aynen serabim..
Onu ne sen sor ne ben soylim evde oturmak cok sikici ustune agrilar eklenince hic cekilmiyo bu gun hic kipirdanasim yok bilg. I bile acmaya mecalim yok telden giriyorum

izne ayrıldığında seviniyordun ben ne dedim sana...fazla sevinme bir ay sonra görürüm ben seni evde durmaktan sıkılıacaksın...bak bana gün saymaya başladım okullar bir açılsa da kendimi okula atsam...hatta 15inde ayrılmayı düşünüyordum...rapormu sonuna kadar kullanacağım...

Evet kuzum öyle inşallah kucagimiza alinca tum sıkıntılar bitecek

sebimm başının ağrısı için gözlerinin üzerine gelecek şekilde ıslak soğuk bi bez koyabilirsin. Biraz da olsa fayda ediyo.

Hakliymissin kuzu
Kullan valla hic degilse sonra oglusunla gecirirsin gunlerini boyle evde oturup agri sizi beklemektense ..

fıldır fıldır dönerken hiç demiyorlar çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz diye..hep ben hep ben diyolar...

aynen cnmm yaa akşam eve gidince yatağa dar atıyorum kendimi.eve baktıgım yok günlerdir

kızz serapp ben haftaya izne ayrılmayı düşünüyorum oğluşumun hiçbirşeyi hazır değil aldıklarımı yıkayıp ütülemem eve biraz çeki düzen vermem lazım. sıkılırmıyım senceee:26:

gördüm ya resmi sen aklıma geldin zaten...ahhha bu kız o kız dedim...
amin canım tepiksiz bir gün yaşamayalım accık az hareket etti mi kafayı yiyecek gibi oluyorum...
aynen canım az hareket oldu mu hemen evham yapıp sarsıyorum göbeğimi ne var yineeeeeeeeee der gibi tekmeliyo

Hakliymissin kuzu
Kullan valla hic degilse sonra oglusunla gecirirsin gunlerini boyle evde oturup agri sizi beklemektense ..

aynen kuzu gerçi 15 tatile denk geliyo ama kullanacağım sonuna kadar...evde otur otur sürekli kendimizi dinliyoruz iş yapmak yok yapsak da tıslaya tıslaya yapıyoruz hiç de olmasa okulda kafam dağılmış olur eve geldikten sonra da dinlenirim...

bir hafta iyi geçer kuzu sonra yavaş yavaş sıkılmaya başlarsın..son zamanlarda da sıkıntıdan patlarsın..şu an ben sıkıntıdan patlama aşamasındayım...

günaydın hatunlar bugün cumaa cumanız mubarek olsun ve tatilimiz hayırlı olsunnn

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar..

günaydın canımmmmmmmmmmm ohh sizin tuzunuz kuru tabii bize daha yarın var

Günaydın cumaniz mübarek olsun kızlar

:124::124::124: biz de geldik teyzelerimiz :124::124::124:

günaydın kızlaaaarrrr, hayırlı cumalar hepinize, yarın fal baktırmaya gitçem hehehe çok iyi oluyo öle gidiyom güzel şeyler duyup geliyom ohh rahatlıyom, fala inanma falsız kalma demişler, haa bide bebişimi görcem 2 hafta geçti bile son kontrolün üstünden yine kontrol zamanı geldi bakayım sıpa napıyo, bide yer değiştirmişmi ( kesin değiştirdi yine çünkü acayip dönüyo içimde hissediyorum ben ), artık son yer değiştirmeleri bida kıpırdayamıcak hahaha tepikledikçe kudur kudur diyom son kudurmaların doğda o kudurduğun yerlerden nası hart diye ısırıyom bak gör

Benim de kaburgalarim cik feci ağrıyo canım bu sabah onun ve basimin agrisiyla uyandım hic iyi değilim
ay canım yaa ben bu hafta başından beri hep baş ağrısıyla yaşadım bugün biraz hafifledi, artık saçımı toplamadım da saldım diyemi yoksa geçiyo ondanmı bilmiyom, pis bir ağrı bu hiç geçmiyo bide yatıyon kalkıyon hep aynı ağrı var, allah şifalar versin sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…