- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
ben gecen gittiğimde sordum biliyodum kafası solda ayakları şurda dedi. 3 gün sonra tekrar gittim rapor almak için. tamamen farklı bi pozisyondaydı. durmuyolarki anam sürekli fıldır fıldır dönüyolar. hiçbir zaman bilemessin tam nerde neresi
sebimmm devamlı kendimi avutuyorum artık ne kadar fayda ederse, ama sende kendini bırakma, bunlar normal, kısa bi zaman sonra bebişler kucağımıza gelince hepsi geçicek Allahın izniyle.. Sıkıntılar o kadar çokki artık hangi birini yazıcamı sorucamı şaşırıyorum bende. 0nun icin Allah bizlere sabır versin..Kizlar basim cok feci agriyo kaburgalarim bi yandan batiyo ayaklarimin alti yaniyo ve aciyo daha sayamadigim birsürü sıkıntı ... offf offf bu gün kendimi cok kötü hissediyorum
olsun kuzum sonucta sabah kalk hazırlan git, aksamı bekle eve ge, bu sırada çekilen biçok sıkıntı derken yorulmamak mümkün değilkikız fazla bişey yapmıyom geliyom oturup oturup gidiyom ama sabah 8 den akşam 5 e oturmakta zor iş
o zaman birbirimize denk gelemiyoruz yavru..nasılsın ağrın sızın evde oturmaktan canın sıkılmaya başladı mı?
Aynen serabim..
Onu ne sen sor ne ben soylim evde oturmak cok sikici ustune agrilar eklenince hic cekilmiyo bu gun hic kipirdanasim yok bilg. I bile acmaya mecalim yok telden giriyorum
Evet kuzum öyle inşallah kucagimiza alinca tum sıkıntılar biteceksebimmm devamlı kendimi avutuyorum artık ne kadar fayda ederse, ama sende kendini bırakma, bunlar normal, kısa bi zaman sonra bebişler kucağımıza gelince hepsi geçicek Allahın izniyle.. Sıkıntılar o kadar çokki artık hangi birini yazıcamı sorucamı şaşırıyorum bende. 0nun icin Allah bizlere sabır versin..
olsun kuzum sonucta sabah kalk hazırlan git, aksamı bekle eve ge, bu sırada çekilen biçok sıkıntı derken yorulmamak mümkün değilki
izne ayrıldığında seviniyordun ben ne dedim sana...fazla sevinme bir ay sonra görürüm ben seni evde durmaktan sıkılıacaksın...bak bana gün saymaya başladım okullar bir açılsa da kendimi okula atsam...hatta 15inde ayrılmayı düşünüyordum...rapormu sonuna kadar kullanacağım...
fıldır fıldır dönerken hiç demiyorlar çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz diye..hep ben hep ben diyolar...
sebimmm devamlı kendimi avutuyorum artık ne kadar fayda ederse, ama sende kendini bırakma, bunlar normal, kısa bi zaman sonra bebişler kucağımıza gelince hepsi geçicek Allahın izniyle.. Sıkıntılar o kadar çokki artık hangi birini yazıcamı sorucamı şaşırıyorum bende. 0nun icin Allah bizlere sabır versin..
olsun kuzum sonucta sabah kalk hazırlan git, aksamı bekle eve ge, bu sırada çekilen biçok sıkıntı derken yorulmamak mümkün değilki
sebimm başının ağrısı için gözlerinin üzerine gelecek şekilde ıslak soğuk bi bez koyabilirsin. Biraz da olsa fayda ediyo.
izne ayrıldığında seviniyordun ben ne dedim sana...fazla sevinme bir ay sonra görürüm ben seni evde durmaktan sıkılıacaksın...bak bana gün saymaya başladım okullar bir açılsa da kendimi okula atsam...hatta 15inde ayrılmayı düşünüyordum...rapormu sonuna kadar kullanacağım...
Nasılsın tatlım nbr?
aynen canım az hareket oldu mu hemen evham yapıp sarsıyorum göbeğimi ne var yineeeeeeeeee der gibi tekmeliyogördüm ya resmi sen aklıma geldin zaten...ahhha bu kız o kız dedim...
amin canım tepiksiz bir gün yaşamayalım accık az hareket etti mi kafayı yiyecek gibi oluyorum...
Hakliymissin kuzu
Kullan valla hic degilse sonra oglusunla gecirirsin gunlerini boyle evde oturup agri sizi beklemektense ..
bir hafta iyi geçer kuzu sonra yavaş yavaş sıkılmaya başlarsın..son zamanlarda da sıkıntıdan patlarsın..şu an ben sıkıntıdan patlama aşamasındayım...kızz serapp ben haftaya izne ayrılmayı düşünüyorum oğluşumun hiçbirşeyi hazır değil aldıklarımı yıkayıp ütülemem eve biraz çeki düzen vermem lazım. sıkılırmıyım senceee:26:
iyiyim şebicim sen nasılsın nasıl gidiyor
serommm hoşgeldinnnn
bir hafta iyi geçer kuzu sonra yavaş yavaş sıkılmaya başlarsın..son zamanlarda da sıkıntıdan patlarsın..şu an ben sıkıntıdan patlama aşamasındayım...
aynen canım az hareket oldu mu hemen evham yapıp sarsıyorum göbeğimi ne var yineeeeeeeeee der gibi tekmeliyo
günaydın hatunlar bugün cumaa cumanız mubarek olsun ve tatilimiz hayırlı olsunnn
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar..
günaydın canımmmmmmmmmmm ohh sizin tuzunuz kuru tabii bize daha yarın var
Günaydın cumaniz mübarek olsun kızlar
:124::124::124: biz de geldik teyzelerimiz :124::124::124:
ay canım yaa ben bu hafta başından beri hep baş ağrısıyla yaşadım bugün biraz hafifledi, artık saçımı toplamadım da saldım diyemi yoksa geçiyo ondanmı bilmiyom, pis bir ağrı bu hiç geçmiyo bide yatıyon kalkıyon hep aynı ağrı var, allah şifalar versin sanadaBenim de kaburgalarim cik feci ağrıyo canım bu sabah onun ve basimin agrisiyla uyandım hic iyi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?