2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

zorlanıyoruz artık canım allah sabır versin gerçekten zor dönemdeyizz

Günaydın cumaniz mübarek olsun kızlar

günaydın şebicimmmmm

hoşgeldinizzzzzzz nasılsınız bakalım bugün

iyiyiz canım bugünümüze şükürler olsun yine de...benim sıpa uyutmadı bu gece beni..verdi totosunu kaburgama saat 3 e kadar oturdum sağa yatınca rahat ettim..yatınca da bu sefer paşa rahatsız oluyo...şımarık şey diyorum hep ben hep ben diyosun accık da annem rahat etsin diyen kimse yok...

cnm benim oğlanda dün hiç durmadı çok canımı yaktı heryerini batırıyo oturacak şekil bulamıyorum artık.bide karnım aşağı iniyo sanki benim yaa. daha erken değilmi:26:yada bana öyle geliyo. gecede uykum gelmedi geç yattım şimdi gözler kıpkırmızı ayılmaya çalışıyorum hiç bişeyı kafam götürmüyo artık sadece oğlumla ve onun hazırlıklarıyla ilgilenmek istiyorum. perşembe de ben alıcam izni sanırım. benim eşimde seninki gibi çalışma bırak diyo.

Nolsun canim agrilar sizilar arasinda geciyo iste senden naber

Benim de kaburgalarim cik feci ağrıyo canım bu sabah onun ve basimin agrisiyla uyandım hic iyi değilim
aynen bende sebimm, kendimi çok bitkin hissediyorum tutmuyo bi yerim yaaaa benim bi de bulantım ve ağrımda eklenince of offf..
:124::124::124: biz de geldik teyzelerimiz :124::124::124:
hosgeldinizzzzz
benimde çok oturunca batıyo her yanım cnm. dayanamıyorum artık haftaya alıcam iznimi
çok fena kuzum yaa, sen bi de onca çalışmaya yine iyi dayanıyosun maşallah.. gerçi ben de bu misafirlerin kalabalıgında işe gitmiş kadar oluyorum ama ne yapıyım işte

benimkide aynı anam ben döndüğünü anlıyorum artık.bi sağ tarafıma dayıyo sırtını yada poposunu bi soluma. o döndükçe bende dönüyom gece boyu yatakta savaş halindeyiz.yeri iyice daraldı sanırım benimkinin çıkacak yer arıyo

kız bu gece uyuyamama rağmen uykum yok hayret...

ben geç yattım dalmışım ama yetmedi uyku

Dun sabah erken buralardaydim kuzu pek evde oturmuyorum annemlerde falan oluyorum ondan giremiyorum cok ama hergjn mutlaka bir girsat bulup ugruyorum

o zaman birbirimize denk gelemiyoruz yavru..nasılsın ağrın sızın evde oturmaktan canın sıkılmaya başladı mı?

kız fazla bişey yapmıyom geliyom oturup oturup gidiyom ama sabah 8 den akşam 5 e oturmakta zor iş

Kizlar basim cok feci agriyo kaburgalarim bi yandan batiyo ayaklarimin alti yaniyo ve aciyo daha sayamadigim birsürü sıkıntı ... offf offf bu gün kendimi cok kötü hissediyorum

zorlanıyoruz artık canım allah sabır versin gerçekten zor dönemdeyizz
aminnn canımmm, ilk çocuk olunca tedirginlikte oluyo biraz. hemen doktoru arayasım geliyo, burda sizlerle tanısmıs olmasaydım nasıl olurdum bilemiyorum. en azından aynı seyleri yasıyo olmak bile rahatlatıyo.

ben pazartesi sorcam doktora şurada neresi var diye....ay öldürüyo beni resmen nefesimi kesiyo sıpa..anacım bunlar karnımızdayken böyleyseler çıktıktan sonra nasıl olacaklar...

yok canım vazgeçmicem ben kararlıyım gel beraber kaçalım

hoşbulduk canım...ne olsun bol tepik var sen de ne var ne yok....kız bak ne buldum senin kokoş kızının 3-4 yaşlarındaki halini.

Eki Görüntüle 783937
anaaammmmmmmmmmm hakkaten benim kızz buuuu tepikler azalmasın hiç her ne kadar canımız yansa da muhteşem bi duygu

Nolsun canim agrilar sizilar arasinda geciyo iste senden naber
aynen ağrı sızı ama heyecan da dorukta tabii

ben pazartesi sorcam doktora şurada neresi var diye....ay öldürüyo beni resmen nefesimi kesiyo sıpa..anacım bunlar karnımızdayken böyleyseler çıktıktan sonra nasıl olacaklar...

ben gecen gittiğimde sordum biliyodum kafası solda ayakları şurda dedi. 3 gün sonra tekrar gittim rapor almak için. tamamen farklı bi pozisyondaydı. durmuyolarki anam sürekli fıldır fıldır dönüyolar. hiçbir zaman bilemessin tam nerde neresi

anaaammmmmmmmmmm hakkaten benim kızz buuuu tepikler azalmasın hiç her ne kadar canımız yansa da muhteşem bi duygu

gördüm ya resmi sen aklıma geldin zaten...ahhha bu kız o kız dedim...
amin canım tepiksiz bir gün yaşamayalım accık az hareket etti mi kafayı yiyecek gibi oluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…