Kızlar bu mide şikayetleri geri geldi sanırımmm, sabah beri midem ve kaburgalarımın altı resmen yanıyooo.. napıcağımı şaşırdım gözümü açar açmaz başlayınca.. annem en kötü zamanlardasın diyo kaburga ağrıların da başlıcak iyice diyo. amanınnn hayırlısıyla bi geçseydi vakit
Günaydın cumaniz mübarek olsun kızlar
hoşgeldinizzzzzzznasılsınız bakalım bugün
uykummmmm varrrrr ve hiççç çalışmak istemıyorummmmiyice izin moduna girdim tek düşündüğüm oğluşum ve onun hazırlıkları:26:
cnm benim oğlanda dün hiç durmadı çok canımı yaktı heryerini batırıyo oturacak şekil bulamıyorum artık.bide karnım aşağı iniyo sanki benim yaa. daha erken değilmi:26:yada bana öyle geliyo. gecede uykum gelmedi geç yattım şimdi gözler kıpkırmızı ayılmaya çalışıyorum hiç bişeyı kafam götürmüyo artık sadece oğlumla ve onun hazırlıklarıyla ilgilenmek istiyorum. perşembe de ben alıcam izni sanırım. benim eşimde seninki gibi çalışma bırak diyo.canım ben niyeti dün itibari ile bozdum çünkü miniğim çok sıkıntı veriyo artık koca gün kasık ağrısı çektim ve karar verdim haftaya çarşamba alıyorum izni. ay sonunu falan bekleyemicemeşim de yeter gitme artık diyo zaten. sende durumlar nasıl? senin daha
bugünler iyi günlerin canımm
canım ben niyeti bozdum çarşamba alıcam raporu gelmicem kasıklarıma çok bastırıyo kısçemm bebek aşağıda zaten yukarı çıkmadı hiç bu da çok sıkıntı vermeye başladı bana
sen nasılsın?
Nolsun canim agrilar sizilar arasinda geciyo iste senden nabercanım ben niyeti dün itibari ile bozdum çünkü miniğim çok sıkıntı veriyo artık koca gün kasık ağrısı çektim ve karar verdim haftaya çarşamba alıyorum izni. ay sonunu falan bekleyemicemeşim de yeter gitme artık diyo zaten. sende durumlar nasıl? senin daha
bugünler iyi günlerin canımm
canım ben niyeti bozdum çarşamba alıcam raporu gelmicem kasıklarıma çok bastırıyo kısçemm bebek aşağıda zaten yukarı çıkmadı hiç bu da çok sıkıntı vermeye başladı bana
sen nasılsın?
günaydın sebicimmm nbr?
hoşgeldin hocaammmm ne var ne yokkk
hoşbulduk sebim..napıyon kız..izne ayrıldın..uğramaz oldun eskisi gibi pek buralara...
aynen bende sebimm, kendimi çok bitkin hissediyorum tutmuyo bi yerim yaaaaBenim de kaburgalarim cik feci ağrıyo canım bu sabah onun ve basimin agrisiyla uyandım hic iyi değilim
hosgeldinizzzzz:124::124::124: biz de geldik teyzelerimiz :124::124::124:
çok fena kuzum yaa, sen bi de onca çalışmaya yine iyi dayanıyosun maşallah.. gerçi ben de bu misafirlerin kalabalıgında işe gitmiş kadar oluyorum ama ne yapıyım iştebenimde çok oturunca batıyo her yanım cnm. dayanamıyorum artık haftaya alıcam iznimi
Nasılsın tatlım nbr?zorlanıyoruz artık canım allah sabır versin gerçekten zor dönemdeyizz
günaydın şebicimmmmm
benimkide aynı anam ben döndüğünü anlıyorum artık.bi sağ tarafıma dayıyo sırtını yada poposunu bi soluma. o döndükçe bende dönüyom gece boyu yatakta savaş halindeyiz.yeri iyice daraldı sanırım benimkinin çıkacak yer arıyoiyiyiz canım bugünümüze şükürler olsun yine de...benim sıpa uyutmadı bu gece beni..verdi totosunu kaburgama saat 3 e kadar oturdum sağa yatınca rahat ettim..yatınca da bu sefer paşa rahatsız oluyo...şımarık şey diyorum hep ben hep ben diyosun accık da annem rahat etsin diyen kimse yok...
kız bu gece uyuyamama rağmen uykum yok hayret...
Dun sabah erken buralardaydim kuzu pek evde oturmuyorum annemlerde falan oluyorum ondan giremiyorum cok ama hergjn mutlaka bir girsat bulup ugruyorum
aynen bende sebimm, kendimi çok bitkin hissediyorum tutmuyo bi yerim yaaaabenim bi de bulantım ve ağrımda eklenince of offf..
hosgeldinizzzzz
çok fena kuzum yaa, sen bi de onca çalışmaya yine iyi dayanıyosun maşallah.. gerçi ben de bu misafirlerin kalabalıgında işe gitmiş kadar oluyorum ama ne yapıyım işte
aminnn canımmm, ilk çocuk olunca tedirginlikte oluyo biraz. hemen doktoru arayasım geliyo, burda sizlerle tanısmıs olmasaydım nasıl olurdum bilemiyorum. en azından aynı seyleri yasıyo olmak bile rahatlatıyo.zorlanıyoruz artık canım allah sabır versin gerçekten zor dönemdeyizz
benimkide aynı anam ben döndüğünü anlıyorum artık.bi sağ tarafıma dayıyo sırtını yada poposunu bi soluma. o döndükçe bende dönüyom gece boyu yatakta savaş halindeyiz.yeri iyice daraldı sanırım benimkinin çıkacak yer arıyo
ben geç yattım dalmışım ama yetmedi uyku
yok canım vazgeçmicem ben kararlıyımcnm benim oğlanda dün hiç durmadı çok canımı yaktı heryerini batırıyo oturacak şekil bulamıyorum artık.bide karnım aşağı iniyo sanki benim yaa. daha erken değilmi:26:yada bana öyle geliyo. gecede uykum gelmedi geç yattım şimdi gözler kıpkırmızı ayılmaya çalışıyorum hiç bişeyı kafam götürmüyo artık sadece oğlumla ve onun hazırlıklarıyla ilgilenmek istiyorum. perşembe de ben alıcam izni sanırım. benim eşimde seninki gibi çalışma bırak diyo.
anaaammmmmmmmmmm hakkaten benim kızz buuuu
hoşbulduk canım...ne olsun bol tepik var sen de ne var ne yok....kız bak ne buldum senin kokoş kızının 3-4 yaşlarındaki halini.
Eki Görüntüle 783937
aynen ağrı sızı ama heyecan da dorukta tabiiNolsun canim agrilar sizilar arasinda geciyo iste senden naber
Kizlar basim cok feci agriyo kaburgalarim bi yandan batiyo ayaklarimin alti yaniyo ve aciyo daha sayamadigim birsürü sıkıntı ... offf offf bu gün kendimi cok kötü hissediyorum
ben pazartesi sorcam doktora şurada neresi var diye....ay öldürüyo beni resmen nefesimi kesiyo sıpa..anacım bunlar karnımızdayken böyleyseler çıktıktan sonra nasıl olacaklar...
anaaammmmmmmmmmm hakkaten benim kızz buuuutepikler azalmasın hiç her ne kadar canımız yansa da muhteşem bi duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?