- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
adigeee duydunmuuuu kızzzzama bizim az kaldı yaa sen bayadır evdesin. biz hazırlıklarla nasıl geçtiğini anlamayız demi adige
Sayın cullucan hanım aşağıda neden bekleme yapıyonuz?
ev senin evin kuzum, bu halinle de kınayacak olan gelmesin zatenaynen cnmm yaa akşam eve gidince yatağa dar atıyorum kendimi.eve baktıgım yok günlerdir
Ciddi mi denim bi tatlim Sağol :94:
inşallah gecer kuzum, bende migren oldugundan cok yöntem denedim. şimcik ilaçta alamayınca en iyi gelen şey bu. kapa gözlerini uzan öylece.Kizlar bwn kactimy4zy4qmurumun tavsiyesi uzerine gozlerime soguk kompres yapicam insallah iyi gelir bas agrima görüşmek üzere
günaydın kızlaaaarrrr, hayırlı cumalar hepinize, yarın fal baktırmaya gitçem heheheçok iyi oluyo öle gidiyom güzel şeyler duyup geliyom ohh rahatlıyom, fala inanma falsız kalma demişler, haa bide bebişimi görcem 2 hafta geçti bile son kontrolün üstünden yine kontrol zamanı geldi bakayım sıpa napıyo, bide yer değiştirmişmi ( kesin değiştirdi yine çünkü acayip dönüyo içimde hissediyorum ben ), artık son yer değiştirmeleri bida kıpırdayamıcak hahaha tepikledikçe kudur kudur diyom son kudurmaların doğda o kudurduğun yerlerden nası hart diye ısırıyom bak gör
eşim de bi rahat bırak şu kızı diyo
bozma rahatımı yeni rahata kavuşmuştur bu sarsıntıda neydi dercesine....
cullu bugün cuma diye sevinçten duramıyodurSayın cullucan hanım aşağıda neden bekleme yapıyonuz?
temmuz birden beri evdeyim sıkıldım artık evde durmaktan sıcakta var üstelik..dışarı da çıkamıyon çıksan iki adım atıyosun yoruluyosun...kız hazırlıkları fazla göüznüzde büyütmeyin..bir haftaya herşeyi halledersiniz...
size cevap yetiştirmekle meşguldümanca anacım çeneniz durmuyoki sabah sabah maaşallahınız var gene, enerji patlaması yaşıyonuz ondan tabi ben yazarken yeni mesajlar sıralanmış oluyo
hoşbulduk kuzu..nerdesin sen kız bugün...daldın işlere herhalde...ya da yarının heyecanı var sende...
eşim de bi rahat bırak şu kızı diyo
cullu bugün cuma diye sevinçten duramıyodur
aynen kafanıza takmayın çok ben bayram tatilinde büyük çoğunluğunu yaptım sizde yaparsınız, hele yardımcı birileri varsa daha bile çabuk toparlanır düşünmeyin çok
hoşbuldum canım, aynen öyle işte o zaman erken çıkmaya kalkmasınlarda, son haftalar önemli stres yapmamamız lazım bizim, bebiş annenin stresinden dolayıda erken çıkmaya çalışabiliyomuş bizim bi arkadaş öle oldu 8 aylıkken çıktı prenses ama şükür ne küvez ne destek hiçbişeye gerek kalmadı şimdi de topaç gibinhoşgeldin kuzu...
aynen iki üç haftaya kadar kıpırdayacak yerleri de kalmayacak minnakların...o zaman da onların eziyetli dönemleri başlayacak...
hemde nasıllll, sabah uyandım bugün perşembe miydi cumamıydı derken cuma olduğunu anladığım anda bi enerjik kalktım yataktaneşim de bi rahat bırak şu kızı diyo
cullu bugün cuma diye sevinçten duramıyodur
günaydın kızlaaaarrrr, hayırlı cumalar hepinize, yarın fal baktırmaya gitçem heheheçok iyi oluyo öle gidiyom güzel şeyler duyup geliyom ohh rahatlıyom, fala inanma falsız kalma demişler, haa bide bebişimi görcem 2 hafta geçti bile son kontrolün üstünden yine kontrol zamanı geldi bakayım sıpa napıyo, bide yer değiştirmişmi ( kesin değiştirdi yine çünkü acayip dönüyo içimde hissediyorum ben ), artık son yer değiştirmeleri bida kıpırdayamıcak hahaha tepikledikçe kudur kudur diyom son kudurmaların doğda o kudurduğun yerlerden nası hart diye ısırıyom bak gör
ay canım yaa ben bu hafta başından beri hep baş ağrısıyla yaşadım bugün biraz hafifledi, artık saçımı toplamadım da saldım diyemi yoksa geçiyo ondanmı bilmiyom, pis bir ağrı bu hiç geçmiyo bide yatıyon kalkıyon hep aynı ağrı var, allah şifalar versin sanada
sohbete daldık bizim abla ile bi yandanda işlere bakıyordum yarının heyecanı var inşallah yüzünü görebiliriz tosunumun
hoşgeldin cullumm, neyse halin çıksın falingünaydın kızlaaaarrrr, hayırlı cumalar hepinize, yarın fal baktırmaya gitçem heheheçok iyi oluyo öle gidiyom güzel şeyler duyup geliyom ohh rahatlıyom, fala inanma falsız kalma demişler, haa bide bebişimi görcem 2 hafta geçti bile son kontrolün üstünden yine kontrol zamanı geldi bakayım sıpa napıyo, bide yer değiştirmişmi ( kesin değiştirdi yine çünkü acayip dönüyo içimde hissediyorum ben ), artık son yer değiştirmeleri bida kıpırdayamıcak hahaha tepikledikçe kudur kudur diyom son kudurmaların doğda o kudurduğun yerlerden nası hart diye ısırıyom bak gör
ay canım yaa ben bu hafta başından beri hep baş ağrısıyla yaşadım bugün biraz hafifledi, artık saçımı toplamadım da saldım diyemi yoksa geçiyo ondanmı bilmiyom, pis bir ağrı bu hiç geçmiyo bide yatıyon kalkıyon hep aynı ağrı var, allah şifalar versin sanada
günaydınnn hoşgeldin tatlişşşş.bende ısırıcam poposunu ayaklarınıgünaydın kızlaaaarrrr, hayırlı cumalar hepinize, yarın fal baktırmaya gitçem heheheçok iyi oluyo öle gidiyom güzel şeyler duyup geliyom ohh rahatlıyom, fala inanma falsız kalma demişler, haa bide bebişimi görcem 2 hafta geçti bile son kontrolün üstünden yine kontrol zamanı geldi bakayım sıpa napıyo, bide yer değiştirmişmi ( kesin değiştirdi yine çünkü acayip dönüyo içimde hissediyorum ben ), artık son yer değiştirmeleri bida kıpırdayamıcak hahaha tepikledikçe kudur kudur diyom son kudurmaların doğda o kudurduğun yerlerden nası hart diye ısırıyom bak gör
hallolurda erken doğum korkusu var bende yaa herşeyim hazır olsun itiyom nolur noolmaztemmuz birden beri evdeyim sıkıldım artık evde durmaktan sıcakta var üstelik..dışarı da çıkamıyon çıksan iki adım atıyosun yoruluyosun...kız hazırlıkları fazla göüznüzde büyütmeyin..bir haftaya herşeyi halledersiniz...
hafta sonu eşimle beraber yapıyoruz kuzum napıyım gücüm azaldı artık iyiceev senin evin kuzum, bu halinle de kınayacak olan gelmesin zatensen kendine ve bebişine bak bosver, ev düzen hersey olur gider. kendini iyi hissettikce azar azar yaparsın.
inşallah gecer kuzum, bende migren oldugundan cok yöntem denedim. şimcik ilaçta alamayınca en iyi gelen şey bu. kapa gözlerini uzan öylece.
aynen kafanıza takmayın çok ben bayram tatilinde büyük çoğunluğunu yaptım sizde yaparsınız, hele yardımcı birileri varsa daha bile çabuk toparlanır düşünmeyin çok
hoşbuldum canım, aynen öyle işte o zaman erken çıkmaya kalkmasınlarda, son haftalar önemli stres yapmamamız lazım bizim, bebiş annenin stresinden dolayıda erken çıkmaya çalışabiliyomuş bizim bi arkadaş öle oldu 8 aylıkken çıktı prenses ama şükür ne küvez ne destek hiçbişeye gerek kalmadı şimdi de topaç gibin
enerji patlamasını doğumdan sonra gör kuzu
ohhh ne güsel işte miss misshafta sonu eşimle beraber yapıyoruz kuzum napıyım gücüm azaldı artık iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?