2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
adigeee duydunmuuuu kızzzz ama bizim az kaldı yaa sen bayadır evdesin. biz hazırlıklarla nasıl geçtiğini anlamayız demi adige

temmuz birden beri evdeyim sıkıldım artık evde durmaktan sıcakta var üstelik..dışarı da çıkamıyon çıksan iki adım atıyosun yoruluyosun...kız hazırlıkları fazla göüznüzde büyütmeyin..bir haftaya herşeyi halledersiniz...

aynen cnmm yaa akşam eve gidince yatağa dar atıyorum kendimi.eve baktıgım yok günlerdir
ev senin evin kuzum, bu halinle de kınayacak olan gelmesin zaten sen kendine ve bebişine bak bosver, ev düzen hersey olur gider. kendini iyi hissettikce azar azar yaparsın.
Ciddi mi denim bi tatlim Sağol :94:

Kizlar bwn kactimy4zy4qmurumun tavsiyesi uzerine gozlerime soguk kompres yapicam insallah iyi gelir bas agrima görüşmek üzere
inşallah gecer kuzum, bende migren oldugundan cok yöntem denedim. şimcik ilaçta alamayınca en iyi gelen şey bu. kapa gözlerini uzan öylece.

hoşgeldin kuzu...
aynen iki üç haftaya kadar kıpırdayacak yerleri de kalmayacak minnakların...o zaman da onların eziyetli dönemleri başlayacak...

aynen kafanıza takmayın çok ben bayram tatilinde büyük çoğunluğunu yaptım sizde yaparsınız, hele yardımcı birileri varsa daha bile çabuk toparlanır düşünmeyin çok

eşim de bi rahat bırak şu kızı diyo

cullu bugün cuma diye sevinçten duramıyodur

benimki de sağa dönüp yattım mı hemen sola dön diyo bak çocuk rahatsız olur...rahat ettir diyo...hııı dedim sabah kalktım ki resmen kulağım uyuşmuş..

aynen kafanıza takmayın çok ben bayram tatilinde büyük çoğunluğunu yaptım sizde yaparsınız, hele yardımcı birileri varsa daha bile çabuk toparlanır düşünmeyin çok

aynen bir yıka ütüle işi bizi zorlar diğerleri zaten zevkli...sıkılmazsınız...no stres anlayacağınız herşey hallolur...

hoşgeldin kuzu...
aynen iki üç haftaya kadar kıpırdayacak yerleri de kalmayacak minnakların...o zaman da onların eziyetli dönemleri başlayacak...
hoşbuldum canım, aynen öyle işte o zaman erken çıkmaya kalkmasınlarda, son haftalar önemli stres yapmamamız lazım bizim, bebiş annenin stresinden dolayıda erken çıkmaya çalışabiliyomuş bizim bi arkadaş öle oldu 8 aylıkken çıktı prenses ama şükür ne küvez ne destek hiçbişeye gerek kalmadı şimdi de topaç gibin

eşim de bi rahat bırak şu kızı diyo

cullu bugün cuma diye sevinçten duramıyodur
hemde nasıllll, sabah uyandım bugün perşembe miydi cumamıydı derken cuma olduğunu anladığım anda bi enerjik kalktım yataktan

günaydın canım nereye gidip baktırıyosun falı cafeye filan mı

sohbete daldık bizim abla ile bi yandanda işlere bakıyordum yarının heyecanı var inşallah yüzünü görebiliriz tosunumun

inşallah gösteriri kuzum...bende pazartesiye aldım saat 9 da randevum bakalım görecek miyim minnakımı ne kadar oldu çok merak ediyorum 20 günde kaç gram aldı...pazartesi bayağı yoğun olacağım ben ya...

hoşgeldin cullumm, neyse halin çıksın falin

günaydınnn hoşgeldin tatlişşşş.bende ısırıcam poposunu ayaklarınıbi doğsaydılar sağ salim..

hallolurda erken doğum korkusu var bende yaa herşeyim hazır olsun itiyom nolur noolmaz
. yada beni korkuttular hazırla diye
hafta sonu eşimle beraber yapıyoruz kuzum napıyım gücüm azaldı artık iyice

bir an önce yerleşsin yerıne istiyorum yaa. bu hafta sonu yapıcam inşallah

Aşılama olmasının normal doguma engel diye birsey yok ki canım. Neden sezeryan dedi. Daha kıymetli bizimkiler diye mı. Her bebek kıymetli. Drlarin da kolayına mı geliyor ne.
Benim de tup bebek ama normal istiyorum. Dr'um da eğer donerse ve sorunlu birsey olmazsa normal olur tabii dedi.[/QUOTE]

Bilmiyorum ki canım kesin bişey belirlemedik zaten normalde olur ama benim fikrim sezaryen olursa daha iyi olur gibi dedi.son duruma göre değerlendirecek eylülün 2sinde kontrolüm var sanırım net bişey söyler artık.hakkımızda hayırlısı olsun canım umarım istediğimiz şekilde gerçekleşir doğumlarımız

gününü tamamlasın sonra gelsin kuzular...erken merken gelmesinler...

hafta sonu eşimle beraber yapıyoruz kuzum napıyım gücüm azaldı artık iyice
ohhh ne güsel işte miss miss benimde durum ağırlaştıkça kendiliğinden yardım etmeye başladı, bazen çok geriliyo karnım eğilemiyorum felan, o zamanlarda giyinmeme bile yardımcı oluyo sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…