2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar aglamaktan şiştim artıkkkk yıllarca kpss ye çalıştımmm hep kıl payı kaldım bu yıl gırmıcem dedım ısrarla gırmıcem ben bu sınava ve bu yıl 5 bın kişi alıyormuşşşşş yıllarca 5 bın bı alsa kesın gıderım derdım 3 bınlerde 4 bınlerde oluyordum genelde bu yıl tam atanacakken kaldım ben esım ablalarım gır ne kaybedeıcen dedıler hep gırmıcem dedım ınatla gecen yılda kıl payı kaldım bu yıl baraj 60 mış ınanamıyorummmm ya

Kızlaaarr kv kızıma kapı süsü,canım annem yazan yazı,halı ve deterjan almış..Ay bu kadın benden meraklı,herşeyini aldı
benimki de öyle vallahi, hastane için tabaklar, bebişimiz ismi yazılı bardaklar, hatta buzdolabı magnetlerından bebişin ismi, kapı takı her şey hazır
Ne guzel iste kızlar. Kv'leriniz ilgili.

Teşekkürler bilgiler icin.

Kuzumm niye agliyorsun bak kizarim haaaa..hersey nasip kismet demekki hayirlisi buymus sezinimm kendini yigip bitirmek hic fayda etmiyor insaallah bundan sonra hersey istedigin gibi hayirlica olur ama üzülmek aglamak yooookk unutma herseyde bir hayir vardir bunu simdi anlamazsin ama sonra cok iyi anlarsin cancazim

Olsun canım gitmemişsin sonuçta. Her iste bir hayır vardır. Demek ki böylesi hayirliymis. Uzme kendini.

Slm kızlar doktorumuza gittik bugün ordanda pikniğe gittik biraz önce geldik daha geçen hafta gitmeme rağmen beni yine ultrasona soktu ölçümlerimi yaptı bebişim 1900 gr boyuda 42,5 cm olmuş 2 gün önden gidiyoruz güzel dedi ben dün akşam biraz sancım oldu adet sancısı gibi iğne batar gibi dediğimde bi isim söyledi bunun tarifini yapıyosun dedi muayene edip açıklığa bakmam lazım dedi bende şimdimi dedim nstye gir eğer ağrı çıkarsa o zaman bakarız dedi kendini ne zaman hazır hissediyosan dedi allahtan nst de ağrı çıkmadı şimdilik çatı muayenesinden kurtuldum ama kaçış yok

ilk defa bu yıl bır onckı yılın sınav puanını kullanamıyorsun oyle olmasaydı gecen yılkı puanımla atanırdımmm ama 7 yıldır bekledım canım ya kurslara gıttım ınaqn kahroldummm en çok alım ıngılızceden yaaaaaa bzım branstan en son 2006 da boyle ataa olmuştu ben mezun değilken bırdaha gelmez bu fırsatki canım

Branşın ne canım senin bu arada aynı zorlukları çekmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum herşeyde vardır bi hayır canım üzme kendini fazla

Olsun canım gitmemişsin sonuçta. Her iste bir hayır vardır. Demek ki böylesi hayirliymis. Uzme kendini.

kahroldum jasmın en cok alım bızm bolumdennn nasıl kacırdım hemde bu yıl evdeydım evde neden çalışmadım bıkmıştım artık ama kps goresım gelmıyordu secim vardı bu yıl gırecektım sım çok dedı gır ne kaybedıcen dedı bu yıl gırmıcem dedım ınaatla hahhhh tam oldu

Branşın ne canım senin bu arada aynı zorlukları çekmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum herşeyde vardır bi hayır canım üzme kendini fazla

ingilizce öğretmenliği canım ılk defa bu kadar çok alıcaklar yıllar sonraaa rahat rahat atanacaktım böyle fırsat gıtıı

ingilizce öğretmenliği canım ılk defa bu kadar çok alıcaklar yıllar sonraaa rahat rahat atanacaktım böyle fırsat gıtıı

Bende 8 yıl ücretli öğretmenlik yaptım çok zor atanamamak bilirim canım 2009 da sözleşmeli atandım 2010 dada kadroya geçtim çok şükür

Bende 8 yıl ücretli öğretmenlik yaptım çok zor atanamamak bilirim canım 2009 da sözleşmeli atandım 2010 dada kadroya geçtim çok şükür

2 yıl ucretlı yaptım hemde dersaneye kursa gıttım memleketımde evlendım geldım 2 yıl dersaned eöğretmenlık yaptım gecelerı kursa katıldım artık kıtap yazacak kadar donannımlıydım ama olmadıııııııı bır turlu olmadki çok ozenıyorum atananlara bransın ne canım 2007 muzunuyum bende hep kıl payı kaldım ya gcen yılda kursa gıttım mayısta babamı kaybettım 70 aldım bu yıl 70 le rahat atanılır ama yok artık her yıl sınav gırılecek 2 yıl gecerlı olan puanda kalktı

Masaallah bebisine canim ne güzel gecirmissin gününü..cati muayenesinden korkmana hiiic gerek yok inanki cok dogal birsey korkulcak birsey yok birdahakine kendini hazirla kasmamaya calis kendini tek yapman geren o

kuzum seni cok iyi anliyorum inan üzülmende cok dogal ama rabbim herseyin hayirlisini versin insaallah birdaha daha büyük bir firsat gelir inan hic birsey imkansiz degil ama sen böyle üzülerek elifcigide üzüyorsun suanda tek düsüncen elif olmasi gerek hersey bir sekilde hallolur

orası oyle büşüm ama babacıgımmm benı okuttu ben onu başaramadım ya içimde kaldıı iştekızımla daha hazrlanamamkı sınava onunla ılgılenmem lazım artık benım için atanmak tamamen bir hayal oldu herzamankı gıbı saglık olsun dıyorum kısmetımde yokmuş

Sezincin kaç yaşındasın pes etmek ya da kendini bu kadar yıpramak için cok erken elinde diploman varken neden sanki son sansın gibi üzüyosun kendini dur bakalım sağlıcakla bebeişini al bi kucağına daha ne kapılar açar Allah sana sen içini ferah tut

saglık olsun cnm tabı uzulmemek elde değill

Oyyy öyle deme inanki okadar cok istiyorsan bir sekilde yine olur insaallah ve dedigin gibi kismet degilmis bunda eminim vardir bir hayir sezinimmm ama üzülmekle hic birsey degismiyor maalesef hep kendimize yapiyoruz ki suanda yavrularimizda bizimle onlarda etkileniyor..ben okadar kendimi üzdümki hamileligimin baslarinda esimden ayrilmak cok koydu agladim zirladim ama bak hala ayriyim hic birsey fayda etmiyor bekliyorum öyle vardir bunda bir hayir diyorum inanki elimizden birsey gelse yapariz ama gelmiyor kuzum gelmiyor hersey nasip kismet

Canım ben okulöncesi öğretmeniyim bende annemin hastalığıyla uğraşmaktan sınavlardan istediğim puanı alamadım hep hiç bişey için geç değil benim eşim evlendikten sonra bu yaşta kpss ye girdi 94 aldı memur olarak atandı yani herşey olur gider yeterki sağlık olsun üzülme bebişini düşün o sana uğur getircek annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…