2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Teşekkürler
Bunlar önemli gerçekten

Canım ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. Ama elden gelen birsey yok maalesef. Kahretme kendini canım. Hayırlısı olsun. Belki baska bir yerden birşeyler çıkar. Allah büyüktür.

kızlar gerçekten bu reflü çok zorluyor ya midemden boğazıma kadar yanıyorumbir yandan ayağımda kalçamda mantar oldu yara oldu kaşımaktan bir şeyde kullanamıyorum allahım sabır versin hdpimize 40 gün var daha

ah anmm sıze de bır fırsat doğmuştu ozamn değilmi hepiniz atanmıştınız sanırım bu yılda bızım için oyle bır olacak ama ben yararlanamıcam cunku ıng. ıkıncı sınıfa ındı bu yıl ekstra alımı da olacaktır dolacaktır her yer demkkı vaktı saatı kısmetı olan bişi

van depremı oldugu yılll ben tercıh yapmıştım büşüm babamda vanı yaz orda teror yok dedı bend hep vanla doldurdum ılceleriyleee neyse tayınım çıkmadı ağladım genee snra vanda deprem olduuuu 40 tane yennı atanmış öğretmen öldü hemde daha ilk maaşlarını almışlardııııı düşn kımbılır ne kadar hevesle gıttıler vana haytımız kurtuldu atandık diye ozaman dedıkki hmmmmm ama ınsanoğluyuz işte unuyoruz carcabuk her şeyııı üzülüyoruzzz

Rabbim korumus seni sezinimm bak cok sükretmen gerek inan tüylerim diken diken oldu..sakin üzülme en hayirlisi bu de ve yoluna devam et hic de ümidini kesme rabbimden iste o hayirlica verir insaallah

Rabbim korumus seni sezinimm bak cok sükretmen gerek inan tüylerim diken diken oldu..sakin üzülme en hayirlisi bu de ve yoluna devam et hic de ümidini kesme rabbimden iste o hayirlica verir insaallah
evet büşümmmm bazen hayır dıye bıldıgımız şr şer dıye bildiğimiz de hayır cıkabılıyor ama çok emek verdıgım için zamanındaa atanmayı hak ettım dıyorum AAllahın gucune gıtmesın Allah bılır bı anda üzülüyosun işte naparsınnn öyleee canımmm işte sen nasıl oldun agrın gectmı ben kpss yuzunden aglarken ablamlarla annemle konuşurken gecmiş unuttum azcık agrıyoo

Cnm bak kensinde yazmışsın ya orda sende olsaydın allah korumuş gerçekten( belki atanunxa daha mutsuz olacaktın eşinden uzağa gitmen gerekecekti elifçikle beraber yalnız kalacktın herşey daha zor olcaktı bizim şer diye gördüğümüz şeylerde hep hayır var unutma kendinide üzme nasipten ötesi olmuyor unutma

aynen canım ılk mezun ldum 69 aldım bır yıl once 65 de kalmıştı kesın atanırım dedım tercıh yaptım 70 le kapandı gene kıl payı kaldım drsaneye gıtmiştim .2. yıl calışcam dedım ucretlı evde sıkıldım hem gene dersaneye gıttım mat. dersı aldım o yıl sorular değişik geldı eğitim bıblımleri ordan vurgun yedım diğer yıl yıne ucretlı yaptım u sefer evde hazrlancam dedım o yılda hiç matematık yapamdım cok zor geldı mat yapamınca fark atmıyosun rakıplere gene olmadı. sonra evlendım dersanede çalşıtımmm baktım ozel sektor zor 2. yılımda dersaneye devam ettım drsanedencıkıp başka dersaneye kpss kursuna katıldım akşamları gecen yıl yanııı çok guzelldııı kurs artık herşeyı adım gıbı bılıyodummm yıllardır aynı konularla ugrasıyodum cunku mayıs 12 de babam vefat ettı sınavdan bır bucuk ay once tabı morelll motıvasyonnn düşünn bu yıl dedımkı artık bu yıl gırmıcem bu yıl kpss için uzulmıcem cunkı yıl içinde cok uzuntuler yaşamıştım şimin hastalıgı falab fılannn benım hıkayem bu canım sınav hıkayem sıkktımmı

Ohh gecmis ya agrin biraz ne güzel rahatlamissindir..benimkide gecti de sorma sezinim yaaa kötü bir haber aldim kocacim zehirlenmis (( simdi hastaneye gitti nasil napiyor hic biseyden haberim yok yaninda degilim korkuyorum bi taraftan kurban olurum ona insaallah bisey yoktur ne yapacagimi sasirdim bekliyorum yine caresizce..(((

ahh canımmm gecmişş olsunnn telefonunu beklıyondur sen şimdi merak etme ama askerde sık olur böyle seyler turkıye burası büşüm
inş. unutucanız bu gunlerii en cok senı düşünüyorum canım burda yaa herkesın kocası yanında dıye

Canım bu kadar sıkıntı çekmişsin allah bi yerden sana tekrar yardım eder sen hiç nerak etme gerçekten zor dönemler geçirmişsin insan içindwyken hayır ılduğunu düşüneniyor ama daha iyisi olunca iyki önceden olmamış diyorsun seninde böle zamanın gelecek emin ol kendini üzme((

Çok geçmiş olsun cnm adkerde gerçekten çok oluyor böle şeyler merak etme tabi haber alana kadar için rahat etmez biliyorum ama üzülme(

sağoll canımmmm kızlar kaçtım bennn bıraz sırtımı dınlendıreyım gorusuruzzz bye

Cok sagol sezinimmm allah razi olsun biliyorum beni düsündügünü inanki hissediyorum..evet telefonunu bekliyorum insaallah birsey olmaz.bi bitse kuzum zaten bu günleri daha aklima bile getirmicem..cok zor geciyor cünkü ( inanki cok güclü olmaya cslisiyorum ama iste hep bi yerde patliyorum bacim nolcak bilmiyorum bu halim
Çok geçmiş olsun cnm adkerde gerçekten çok oluyor böle şeyler merak etme tabi haber alana kadar için rahat etmez biliyorum ama üzülme(

Cok sagol tatlim evet maalesef oluyor ama Cok korkuyorum yinede bisey olur eder diye tek basina oralarda icim cok yaniyor.hayirli bi haber alsaydim rahatlicaktim inanki üzülmemeye calisiyorum canim hep oglum icin ama cok zor (

Çatı muayenesinden korkma bence canım. Zor bisey olacağını düşünmüyorum.
Canım bak daha once de yaşayıp görmüşsün. Her insana nasip olmaz yaşadığı seyin hayırlı olduğunu görmek. Bak sen görmüşsün. Allah korumuş seni. Bu durum icin de aynısı geçerli. Allah en iyisini bilir. Sen yeter ki hayırlı olanı iste.
Canım cok gecmis olsun. İyidir insallah esin. Allah beterinden saklasın. Benim esim de askerdeyken kaza geçirmişti betin travmada falan yatmıştı. O cok beter bisey. Allah biran once şifasını versin insallah.

Cok sagol canimcimm cok sükür iyiymis yeni konustum iki igne vurmuslar kendine gelmis birseyler yiyormus..rabbime binlerce kere sükürler olsun.cok zor oluyor böyle seyler rabbim kimsenin basina vermesin

Ben cikiyorum kizlaarr desteginiz icin cok sagolun uyuyayim biraz iyi geceler herkese

Duydu ya kocasının sesini anca rahatça uyuyabılir artık ALlahtan rahat konuşabılıyonuz büşüm uyu mışıl mışıl sarul oğluna azcıkta hayal kur eşin döndüğünde beler yapacaksınız ucunuz beraber dıye iyi geceler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…