2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Normal cnm hıçkırık benimde kızıma hamileyken sayıyordum 150 belki dah fazla sonrad oluyor doğduktn sonra diyafrAm büyüyor emzirince geçer inş

ay şimdi görmek isterdim kızım kimbilir nasılda tatlı oluyor hık hık yaptıkça yavrum benim..sanki mis gibi kokusu burnuma geldi yavrum dedikce

Kızlar doktora gitmişke kızımınd gözlerine baktıryım dedim 1 yaşındayken astiğmat ar demişti doktor ama 2 yaş civarı baktırın demişti götürdüm 2 derece astiğmat ve 0.50 hipermetrop çıktı gözlük kullanacak kızım nasıl olacak bilmiyorum ama doktor erken yaşta kullanması çok iyi dedi siz siz olun 1-2 yş civarı göz muaynesi yaptırın erken teşhis çook önemli

ay şimdi görmek isterdim kızım kimbilir nasılda tatlı oluyor hık hık yaptıkça yavrum benim..sanki mis gibi kokusu burnuma geldi yavrum dedikce

Doğduktan sonra görüceksin annesi inş . çok uzun hıçkıracak emzirmek lazım o zamn

Son düzenleme:

benim eşimde gözlük kullanıyor ve bende devamlı göz kontrolü yaptırmayı düşünüyorum kızıma zaten canım...tek istediğim kızımın gözlerinin bozuk olmaması...çünkü eşimin gözlük numaraları yüksek

Bende miyop var cnm 2.25 derecem eşimde astiğmat vR 1 derece civarı eşimden geliyor herhlde

hadi bakalım sipariş tutacak mı ayrı neden yatıyorsunuz ki bebek doğduktan sonra ben hiç ayrı yatmayı düşünmüyorum alıştırmak istemem öyle soğukluk olur sonra eşler arasında beni arkadaşımda bu konuda uyardı sakın doğumdan sonra ayrı yatmayın dedi biz bir müddet öyle yaptık ama pişman oldum soğukluk giriyor araya dedi kırkım çıktıktan sonra bile birbirimize yaklaşamadım ayrı yatınca hiç olmuyor o iş dedi adam benden soğumuştu da zor toparladım diyor
amanınnn bi de bu cıktı basımaaa
sol gögsümün altından yukarı doğru yayılan ince bi sızı giriyo, sanki ucunda toplanıyo bütün acıııııııı
hergün başımıza yeni bir icat çıkıyor zaten minişler doğsada kurtulsak ama o zamanda kendimizi unuturuz kesin ağrısa da farkına varmayız

canım gözlüklerini düzenli kullanmasına dikkat edin küçükken benim de gözümde astigmat vardı babam çok hassastı gözlük konusunda takmasam filan hemen kızardı iyiki de öyle yapmış şimid hiç gözlük kullanmıyorum çok şükür düznli kullanırsa geçer inşallah çocukken iyileşme olabiliyormuş

bebeğime bişey olcak gibi geliyor o hıçkırdıkça ben üzülüyorum doğduğu zamanda öyle olursa naparız ki..
büyüdükçe hıçkrıkları da azalacak canım
ee anne olmak kolay değil, her şeylerinde hop oturup hop kalkacağız, ay çişiydi, ay kakasıydı, ay kustu derken, yüreğimiz ağzımızda olacak hep

haklısın canım aynen öyle vallahi, allah başımızdan eksik etmesin onları

elti limon veriyordu ama ben vermem çünkü daha yeni doğmuş limon asitli midesini kötü yapar diye düşünüyorum..
aynen katılıyorum, limon yendoğana olmaz, belki bir yaşı geçince olabilir

çok güzel olmus annesi ellerıne sağlık valla bayıldım

canım geçmiş olsun dıkkat et kendine şimdi nasılsın :26:

Ben çok başlarda limon vermedim ama sonraları verdim cnm

sonradan verilir canımda yeni doğduğu zamanlar verilmez be canım kıyamayız ekşi asitli...teyzem anlatmıştı komşusunun bebeği olmuş demişelr kimyon gaz alıyor kaşığa sütünü sağ kimyon koy ver kadında yapmuş am kimyonlar bebğin boğazına yapışmış nefessiz kalmış hastane yakınmış hemen koşmuş hastaneye olduğu gibi pijamalarla doktor çok bağırmış küçük bebeğe bu yapılırmı sen nasıl annesin zor kurtardık demiş bebecik ölüyomuş kimyon yüüznden çok etkilendim teyzem anlatınca

kızlarr çok canım sıkkın genital bölgemde varis çıktı mor nohut kadar şişik bir damar o kadar ağrı yapıyor ki artık odadan odaya bile yürüyemiyorum 4 haftam var doğuma daha ilerlerse ne yapıcam bilmiyorum yerimden kalkamıyorum artık

Kaburga batması olabilir
sağ tarafta kaburgam batıyo kuzu ama bu biras daha farklı. sanki midemin olduğu yerden başlıyo gögüs ucuna dogru cıkıyo. fazla sürmeden geçti. ara ara oluyo neyse..
hem sinir ediyolar hemde sinirlisin diyip duruyolar. hamile kalsalardı anlarlardı. benimkide eskiden insanlar hormon mu biliyodu felan diyo gıcık oluyorum. ben bazen çok daralıyorum biraz rahat bırak diyorum deli oluyo, şimdi ne var bunda diyincede bi başlıyoruz..... 2 dk rahat bıraksa geçip gitcek zaten ama inatla kışkırtıyo durduk yere tartışma çıkıyo mantığa bakar mısın yaa

kız ne bileyim kocişe kıyamıyorum benimle beraber oda uykusuz kalcak gece uykusu bölüncek diye ayrı yatarız diom ama bilemem genede

İnşallah düzelir bende kullanmışım kaymadan dolayı ama çok şükür bende erke n yaşta kullandığım için geçmiş ben miyoptan dolayı sonradan kullandım ama çok zor ben kendi.den iliyorum hep kaybederdim üstten bakardım
senin numaran kaçtı

kızlar biz çıkıyoruz, çamaşırlar çıktı onları asıp bi makine daha atıcam, sonrada yemek faslı. kocişte anca gelir zaten. kendinize çokk iyi bakın görüşürüz

Kizlaaar nasilsiniz?? ben iki gündür sanci gibi birsey cekiyorum.suandada var belime bi agri giriyor ve kasiklarimda agriyor ne yapsam bilemedim.sancinin nasil birsey oldugunuda bilmiyorumki benimki bir tür agri iste..sizce ne yapsam??

canım istersen bi doktoruna danış karnın sertse,pozisyon değiştirmekle geçmiyorsa,bebek hareketlerinde ciddi bi azalma varsa kontrole gitmekde fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…