Normal cnm hıçkırık benimde kızıma hamileyken sayıyordum 150 belki dah fazla sonrad oluyor doğduktn sonra diyafrAm büyüyor emzirince geçer inş
ay şimdi görmek isterdim kızım kimbilir nasılda tatlı oluyor hık hık yaptıkça yavrum benim..sanki mis gibi kokusu burnuma geldi yavrum dedikce
Kızlar doktora gitmişke kızımınd gözlerine baktıryım dedim 1 yaşındayken astiğmat ar demişti doktor ama 2 yaş civarı baktırın demişti götürdüm 2 derece astiğmat ve 0.50 hipermetrop çıktı gözlük kullanacak kızım nasıl olacak bilmiyorum ama doktor erken yaşta kullanması çok iyi dedi siz siz olun 1-2 yş civarı göz muaynesi yaptırın erken teşhis çook önemli
Doğduktan sonra görüceksin annesi inş . çok uzun hıçkıracak emzirmek lazım o zamn
benim eşimde gözlük kullanıyor ve bende devamlı göz kontrolü yaptırmayı düşünüyorum kızıma zaten canım...tek istediğim kızımın gözlerinin bozuk olmaması...çünkü eşimin gözlük numaraları yüksek
elti limon veriyordu ama ben vermem çünkü daha yeni doğmuş limon asitli midesini kötü yapar diye düşünüyorum..
hadi bakalım sipariş tutacak mıevet evet kesinlikle yakışır kuzuma ama dediğim gibi babası kadar olmasın ama benim kadar da olmasın ortamız olsunsiparişte veriyorum töbe töbee valla biz bebiş olduktan sonra ayrı yatarız diye konuşuyoruz ama ne bileyim pek sanmıyorum eşim ayrı yatsın hele kızından ayrı yatsın..şimdiden bana başladı kızıma asla sesini yükseltmicen bağırdığını duymucam suratını asmıcan amaann şimdiden babasınla birlik oldular
hergün başımıza yeni bir icat çıkıyor zaten minişler doğsada kurtulsak ama o zamanda kendimizi unuturuz kesin ağrısa da farkına varmayızamanınnn bi de bu cıktı basımaaa
sol gögsümün altından yukarı doğru yayılan ince bi sızı giriyo, sanki ucunda toplanıyo bütün acıııııııı
Kızlar doktora gitmişke kızımınd gözlerine baktıryım dedim 1 yaşındayken astiğmat ar demişti doktor ama 2 yaş civarı baktırın demişti götürdüm 2 derece astiğmat ve 0.50 hipermetrop çıktı gözlük kullanacak kızım nasıl olacak bilmiyorum ama doktor erken yaşta kullanması çok iyi dedi siz siz olun 1-2 yş civarı göz muaynesi yaptırın erken teşhis çook önemli
büyüdükçe hıçkrıkları da azalacak canımbebeğime bişey olcak gibi geliyor o hıçkırdıkça ben üzülüyorum doğduğu zamanda öyle olursa naparız ki..
haklısın canım aynen öyle vallahi, allah başımızdan eksik etmesin onlarıof ya hava zaten sıcak yapış yapış ter oluyorum nefes alamıyorum bide o sarılıyor hepten boğulacak gibi oluyorum çekiyorum kendimi küüsyor dönüyor arkasını biraz sonra gene aynı gözler kapalı kollar beni arıyor kızını arıyor nerde diye.ah canım kızsakta onlarsız olamıyoruz tabi dediğin gibi gölgeleri yeter o eve geldimi sanki ev tüm kötülüklerden arınmış oluyor o yokken sanki bütün kapılar açık ben açıkta oturuyorum gibi rahatsız oluyorum...
aynen katılıyorum, limon yendoğana olmaz, belki bir yaşı geçince olabilirelti limon veriyordu ama ben vermem çünkü daha yeni doğmuş limon asitli midesini kötü yapar diye düşünüyorum..
kızlar sizlerle yaptığım kapı süsünü paylaşıyorum.. nette beğendiğim bi kapı süsünün kalıplarını kendi kendime çıkartarak yapmaya çalıştm.. çoookk keyifliydi :)) henüz tam bitmedi, hayvanları sabitlemediğim için yamuk yumuk duruyolar.. silikonla yapışcak hepsi tek tek.. bi de isime karar verebilirsek isim eklencek.. nasıl buldunuz bakalım???Eki Görüntüle 789718
ben bugun yatıyorum mkızlar mecburı ıstıraat sabah mutfagı toplarken sıt-rtıma agrı gırdı sıseyı aldım 10 cm gerıye koyayım derken sırtıma bısy saplandı fenalastım nefes aldırmadı kolumu uzatıp bişey alamıyorum suan duz de yatamıyorum esım evdeydı antremandan gelmiştı neysekı kahvaltı edıcektık aglaya aglaya 2 lokma bişey yedım ama arkamdakı agrı gogsume vuruyoo şimdı sola yatım kıpırdamadan duruyorum inş su son ayı kazasız belasız atlatırız
Kızlar sag gögsumun altındakı kemık cok fena acıyor oturdugum vakit sizde de var mı ? Gecen gun hastanede yatdım bır gece kasılma vardı ıdrara cıktıgımda ınanılmaz bır acı oluyordu.
Ben çok başlarda limon vermedim ama sonraları verdim cnm
sağ tarafta kaburgam batıyo kuzu ama bu biras daha farklı. sanki midemin olduğu yerden başlıyo gögüs ucuna dogru cıkıyo. fazla sürmeden geçti. ara ara oluyo neyse..Kaburga batması olabilir
hem sinir ediyolar hemde sinirlisin diyip duruyolar. hamile kalsalardı anlarlardı. benimkide eskiden insanlar hormon mu biliyodu felan diyo gıcık oluyorum. ben bazen çok daralıyorum biraz rahat bırak diyorum deli oluyo, şimdi ne var bunda diyincede bi başlıyoruz..... 2 dk rahat bıraksa geçip gitcek zaten ama inatla kışkırtıyo durduk yere tartışma çıkıyo mantığa bakar mısın yaaevet diyorum hadi ben hamileyim sana noluyor sen daha çok yaşıyosun hamilelik belirtilerini diyorum ona bende baba olcam kolaymı diyo bana..bide tutturmuşun hamilleik hormon şimdi onları bahane ediyosun doğurdan ne diycen bakalım diyor bende lohusa olcam diyorum tabi siizn hiç bitmez bahaneleriniz diyor.bende çok sinirli oldum aban farkındamısın çok sinirlisi gerginsin sakin ol biraz diyor..bende bazen o kadar sinir oluyorum ki sanki ortalığı yıkacam parçalıcam bazende hiiç konuşasım olmuyor
hadi bakalım sipariş tutacak mıayrı neden yatıyorsunuz ki bebek doğduktan sonra ben hiç ayrı yatmayı düşünmüyorum alıştırmak istemem öyle soğukluk olur sonra eşler arasında beni arkadaşımda bu konuda uyardı sakın doğumdan sonra ayrı yatmayın dedi biz bir müddet öyle yaptık ama pişman oldum soğukluk giriyor araya dedi kırkım çıktıktan sonra bile birbirimize yaklaşamadım ayrı yatınca hiç olmuyor o iş dedi adam benden soğumuştu da zor toparladım diyor
hergün başımıza yeni bir icat çıkıyor zaten minişler doğsada kurtulsak ama o zamanda kendimizi unuturuz kesin ağrısa da farkına varmayız
canım gözlüklerini düzenli kullanmasına dikkat edin küçükken benim de gözümde astigmat vardı babam çok hassastı gözlük konusunda takmasam filan hemen kızardı iyiki de öyle yapmış şimid hiç gözlük kullanmıyorum çok şükür düznli kullanırsa geçer inşallah çocukken iyileşme olabiliyormuş
hadi bakalım sipariş tutacak mıayrı neden yatıyorsunuz ki bebek doğduktan sonra ben hiç ayrı yatmayı düşünmüyorum alıştırmak istemem öyle soğukluk olur sonra eşler arasında beni arkadaşımda bu konuda uyardı sakın doğumdan sonra ayrı yatmayın dedi biz bir müddet öyle yaptık ama pişman oldum soğukluk giriyor araya dedi kırkım çıktıktan sonra bile birbirimize yaklaşamadım ayrı yatınca hiç olmuyor o iş dedi adam benden soğumuştu da zor toparladım diyor
hergün başımıza yeni bir icat çıkıyor zaten minişler doğsada kurtulsak ama o zamanda kendimizi unuturuz kesin ağrısa da farkına varmayız
canım gözlüklerini düzenli kullanmasına dikkat edin küçükken benim de gözümde astigmat vardı babam çok hassastı gözlük konusunda takmasam filan hemen kızardı iyiki de öyle yapmış şimid hiç gözlük kullanmıyorum çok şükür düznli kullanırsa geçer inşallah çocukken iyileşme olabiliyormuş
Kizlaaar nasilsiniz?? ben iki gündür sanci gibi birsey cekiyorum.suandada var belime bi agri giriyor ve kasiklarimda agriyor ne yapsam bilemedim.sancinin nasil birsey oldugunuda bilmiyorumki benimki bir tür agri iste..sizce ne yapsam??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?