sonradan verilir canımda yeni doğduğu zamanlar verilmez be canım kıyamayız ekşi asitli...teyzem anlatmıştı komşusunun bebeği olmuş demişelr kimyon gaz alıyor kaşığa sütünü sağ kimyon koy ver kadında yapmuş am kimyonlar bebğin boğazına yapışmış nefessiz kalmış hastane yakınmış hemen koşmuş hastaneye olduğu gibi pijamalarla doktor çok bağırmış küçük bebeğe bu yapılırmı sen nasıl annesin zor kurtardık demiş bebecik ölüyomuş kimyon yüüznden çok etkilendim teyzem anlatınca
kızlar bebislerin göz rengi
nasıl olsun isterdiniz.ben yeşil
istiyorum eşim belli etmesede
mavi gözlü olsun istiyor bende mavi
giz rengini sevmiyorum.ya zaten genelde
renkli gözlü bebisler olmuyor.benim
eşimin tüm sülalesi renkli gözlü ve sarışın
aman bide kızım sarışın mavi gözlü olursa:18:
kızlar butik bebede. bugün tüm ürünlerde kargo
bedavaymis
kızlarr çok canım sıkkın genital bölgemde varis çıktı mor nohut kadar şişik bir damar o kadar ağrı yapıyor ki artık odadan odaya bile yürüyemiyorum 4 haftam var doğuma daha ilerlerse ne yapıcam bilmiyorum yerimden kalkamıyorum artık
sağ tarafta kaburgam batıyo kuzu ama bu biras daha farklı. sanki midemin olduğu yerden başlıyo gögüs ucuna dogru cıkıyo. fazla sürmeden geçti. ara ara oluyo neyse..
hem sinir ediyolar hemde sinirlisin diyip duruyolar. hamile kalsalardı anlarlardı. benimkide eskiden insanlar hormon mu biliyodu felan diyo gıcık oluyorum. ben bazen çok daralıyorum biraz rahat bırak diyorum deli oluyo, şimdi ne var bunda diyincede bi başlıyoruz..... 2 dk rahat bıraksa geçip gitcek zaten ama inatla kışkırtıyo durduk yere tartışma çıkıyo mantığa bakar mısın yaa
Gordum canim cok sukur..yaklasik 2700 gr mis..benim bu kasilmalar basima bela zaten.evet canim ben sezercik olcam,vajinusmus gecmisim var,muayenelerde bile kasiyorum kendimi..keske normal olabilsem ama elimde degil iste
oyyy Rabbim sağ salim kavustursun tekrardan.. tez gidip gelmek nasib etsin..
ee olcak artık kuzum, son haftalarda inişler çıkışlar.. en azından düzeltebilmek elimizde şükürler olsun :)
canım bu varis için doktor bi şey demedi mi ya ilk defa duydum valla cok ağrıyodur sanırım ilaç falan vermiyolar mı ya tedavi falan yokmuymuş:26::26::26::26:
valla benim eşim kumral yeşil gözlü ben de beyaz tenli ela gözlü sanırım bizden de renkli gözlü sarı bi kız çıkar
Kızlar ben çok sakar oldum bu sıralar ya geçen hafta ütü yaparken kolumu yaktım daha o yaram iyileşmeden bugün de çaydanlığın kaynar suyunun buharından bileğim haşlandı yumurta kadar şişti su topladı çok canım acıyo
kızlar adet olcakmışım gibi karnım ağrıyor normalmi
Ay arada çıkmıştım simdi geldim. Gene annemle bir kac yere uğradık. Her çıktığımda birşeyler alıyorum durduramiyorum kendimi :)
Koyarım gene aldıklarımız bölümüne.
H&M'de ince olmayan emzirme sutyeni buldum aldım kendime. Bir tane de ten rengi almam lazım.
Ay kulot da aldım oğluma :) sanki hemen götecekmiş gibi. Diyorum ya görünce duramıyorum.
canım 12,5 kiloysa ağır bir arabaymış, çok anne babadan dinledim, 3 ay sonra gidip baston tipi hafif araba bakıyorlar
ben arabayı almaya gittiğimde de ağır arabalarından memnun olmadıkları için baston tipi araba bakan bir sürü aile vardı, yine de sen bilirsin canım
46 yaşında canım sarısın belıne kadar dumduz fonlu saclı bır kadın ben yanında sönuk kalabılırım bıle
kızlar odamız monte edilio
Hosgeldin aramıza.selm güzel annişler bende bir ekim annesiyim ve sizleri hep takip ediyorum.ateş ölçme topiğinde başladım yazmaya ve o ay bebişime hamile kaldım.on yaşında bi oğlum var şimdi kızım olacak inşallah.ilki sezeryan olunca buda sezeryan olacak.benim doğum günüm 10 ekim doktor amcası bi aksilik olmazsa ogün kavuşturcak bizi meleğimle kısmetse
Ne guzel bir heyecandir o simdi :)kızlar odamız monte edilio
Güle güle kullanın cnm
kızlar merhaba nasılsınız..
henüz geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.
bebek anı defteri almak istiyorum alan varmı içinizde?ben doğduğum zaman annem bana yapmış evlenirken elime vermişti çok duygulanmıştımbana verdiği defterin içi çok güzel doğduğum günkü havadan göz rengi kilosu ilk diş çıkarış tarihi..soyağacı..geçirdiği hastalıklar filan hepsinin karşısını doldurmuş annem.şimdi defterlere baktım dışı süslü içi boş sayfalar halinde açıkçası benim defterim gibi bir defter arıyorum içinde o tarz sorularla dolu olan daha sonra boş sayfalara geçen ama bulamadım.öyle bi anı defteri alan varmı aranızda aldıysanız nereden aldınız arkadaşlar.ona göre bulamazsam düzlerden alıp elimle yazıcam tek tek herşeyi
canım allah yardımcın olsun antalyalarda vallahi zordur yaz hamileliği...
yalnız çok güldüm eşine haklı adam yaaaa hastane 10 dakika gider alırız demiş
ben de diyorum ya emmezse pompamız olsun, mamamız olsun, ya uzun kalmamız gerekirse 3 tane pijamam olsun, ya şöyle ya böyle olursa diye yedim eşimin beynini, diyor fizanda değil ev gelir alırım hahahhaahhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?