Ben de haftaya konuşucam,hem kızımı da özledim 1 aydır göremedim
Sezincim internetten saç bandı bakıyorum,2 saç bandı 33 tl eder mi ki?Ama çok da güzeller,birini mevlütte takarım dedim..Dur göstereyim..Eki Görüntüle 793787 Eki Görüntüle 793788
CAnim sen dolap iclerine kapitone yapmistin bende yapmak istiyorumda metresi ne kadar acaba kapitone kumaslarin?
slm kızlar ben çok dikkat ediyodum ilk günler yememe az kilo alayım die ama şu anda ne bulursam yiyorum bebeş alsın die :) bu arada benim doğum normalde 18 . gibi olacaktı ama bayram giriyo araya acama 11 gibi alınsa sakıncalı olurmu 37+4 falan oluyor
as cnm hosgeldinn, benimde acayip iştahım açılıyo bazen, özellikle tatlı yemek istiyorum nedense..
sezeryanda normal doğ.tarihinden 15 gün kadar önce yapılıyo diye biliyorum.
aminn cnm inşallahh...
maşallahhh paniklimmmayyy iyice sona yaklaştık yaaa, güya vakit geçmiyooo Hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında inşallah..0
ezinem benim son kontrolde (1ay önce) başı aşağıdaydı, doğum pozisyonu olarak değil ama.. şuan nasıl oldu bilmiyorum, 2 gündür epey hareketliyiz şükür..göbek atıyorum oturdugum yerde cuma günü görücem inşallah.. bakalım nasıl olmuş benim bebikimmm..
aminnn inşallah kuzum..
bende daha neler var nelerr, saymaya başlasam eminim ki o şikayetler arasında kendin için pas geçicek bi fark bulamassın
ayy ıkısıde canımmm zor ya hayrısılı artık ben sezeryan ıstıyorum dıyıcem bakalım cuma gunu ne dıcek dr um
İnsallah canım.eksıklerde darusı başıma inş
Bende bugun Dr sorunca normale cesaretim var dedim :)Büyük konuşmak istemem de en güzeli zor da olsa normal doğum bence..Kadının karnı öyle derin kesildi ki ,birsürü kan kaybı falan..Sezeryande de büyük hatalar yapılabiliyormuş,şimdi doktorların kolayına geliyor sezeryan ama hadi hakkımızda hayırlısı olsun..
Ben de haftaya konuşucam,hem kızımı da özledim 1 aydır göremedim
Sezincim internetten saç bandı bakıyorum,2 saç bandı 33 tl eder mi ki?Ama çok da güzeller,birini mevlütte takarım dedim..Dur göstereyim..Eki Görüntüle 793787 Eki Görüntüle 793788
kız çok erken naptın sennn ben en gec 1 hafta once sezeryan olurum eger sezeryan olursamm 39 da ne kadar karnımızda durdu okadar ıyı
Bende biraz once örgü Yelek ve hırkalarını, birde yün ve kişilik battaniyesini falan yıkadım oğlumun :)Selam kızlar,nasılsınız?Ben bgn biraz yoğunum,kızımın minnak kıyafetlerini yıkamaya başladımCuma günü de kv ve ablam gelecekler ütüsünü yerleştirmesini yapıcaz inşallah..
Kızlarrrrrr ya çatı darlığı muayenesi nasıl oluoo yaptırannnnnnnnn varmıııııııııııııııııııı:18:
kızlar en çok istediğim şey normal doğum yapabilmek
inşallah allah hepimizin gönlüne göre verir bu arada
piskolata arkadaşımız ne yaptı çok merak ediyorum
aynen oyle ay allah korusun daha hazırlıksızım zaten kendımı fazla yormamaya calışcamBugün annemle biraz pazara uğradım. Emzirme atleti almamıştım onu aldım. Bir tane gecelik vardı uzun kol ondan aldım. Birde çorap aldım geceliklerime uygun. Çantamın eksikleri azalıyor.
Simdi gecmisi okuyayım.
Sagol canım. Gun belirlenince daha bir heyecanlı olursun bence de :)
Ütü yıkama ısını halletmişsin ne güzel bende halledeceğim bu hafta insallsh.
Canım taşınmak gercekten cok zor. Allah yardımcın olsun. Hele bir de bu haftalarda. Dr'una mutlaka danis. Allah korusun cor yorgunluktan erken gelmesin bebeğin.
zuluucum maasallah bebişine pekmezı nasıl yedın sabah akşam kasıklamı yoksa değişikmi
Canım hayırlı olsun bebegin. Ne guzel normal dogum yapmışsın. Maasallah iyi olmanıza cok sevindim. Analı babalı büyüdün bebegin insallah. Hayırlı bir evlat olsun.kizlar merhaba gecmisi okuyamdim ama sanirim ilk dogum yapan benim ekim anneleri arasinda. 31 Ağustos'ta suyum geldi baya pantolonumu islatcak kadar ve azar azar gelmeye devam etti 34+1 haftaliktim daha. hemen dr u aradim. klinige muayeneye gonderdi. hemsire catala alip kontrol etti 2 cm acilmam olmus. benim gittigim ozel hastanede yeni dogan unitesi olmadigi icin baska yere yonlendirdi.
cok kotuydum bebişime bisey olcak korkusuyla aglamaktan helak oldum. hemen kadin dogum hastanesine gittik. orda muayene ettilerinde 4cm acilma olmus. apar topar dogumhaneye gonderdiler. hicbir hazirligim yoktu ne cantam hazirdi ne bebişimin kiyafetleri. aksam 7.30 da yatisimi verdiler. sabaha kadar hic sancim gelmedi suni sanci verdiler. Sabah 8.30 dan sonra sancilanmaya basladim.
10.25te normal dogum yaptim çatır çatır. 1 eylulde 2.340 gr dogdu kizim. aglamadi ilk basta o kadar korktum ki ona bise olcak diye. neyseki agladi sonra kuveze aldilar hemen. benimde dikislerimi attiktan sonra odaya goturduler. detaylari biraz daha iyi olunca diger topike atarim. 4 gun kuvezde kaldi kizim bugun taburcu olduk.
Canım senin bebekte benimki gibi aşağı donmuş ve iyice inmiş. Ama açılma yok bende de muayenede baktı. Benimde 2 hafta temponu düşür dedi 37 haftalık olsa iyi olur dedi.Kızlar hepinize selam.Şimdi dr dan geldim bebeğim 2.800 olmuş.karnımdaki garip ağrıyı ve rahimimdeki sızlamayı analttım dr a alttan baktı ve çok şükür rahimde bir açılma yok dedi fakat bebek aşağı dönmüş o garip ağrılarımın sebebi oymuş..10 gün daha doğurmazsan 10 gün sonra doğursanda maşallah herşey çok çok daha iyi olur dedi.1,5 hafta önden gidiyomuşuz 36 +4 gibiymiş.Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık versin ve bizleride bir avazda kurtarsın inş.
Yarasın cnm,ben de her sabah tahin yiyorum.faydası var mı diye araştırdım..her sabah tahinle beraber yiyorum Cnm
tatliyi hiç sevmediğim halde zorla yiyorum
haftaya tekrar kontrolumuz var haftada 1
kontrol iyi oldu kizimi gorecem çok mutluyum
Çok dikkatli ol canım. Bak doğumlar da başlamış. Hazırlıksız yakalanırsınız. Bir de evi bile yerleştirmeden gelmesin diye dikkatli ol. Baktın yoruldun dinlen.aynen oyle ay allah korusun daha hazırlıksızım zaten kendımı fazla yormamaya calışcam
Ayyy çok sevindim Cnm bebisin hayırlı olsun
heyecandan bayilacagim şimdi bebisin i bol bol
op foto da isteriz
kızlar kontrolden geldik kızım çoook iyiymiş 10 gün gerideydi şu an
1 hafta öndepekmez çok işe yaradı kızım tam 2491 grm neredeyse
1 kilo almış hemde 12 günde tabi bende 2 kilo almışım 21 günde
çok kilo almışım ama değer kızıma herşey yolunda dr ekimin başında doğum
var dedi şu an normal görünüyor haftaya cuma tekrar gitcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?