2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

malesef bantların fıyatları boyle canım pahalılar ama ıstersen puıko ya bak derım çok daha guzellerıı goreceksın orada anne kız alırsın belkı mevlut için takım takarsın kızınla face den puıko yu begen orda da fıyatlar boyle bazen ındırım oluyooo bu bebek işi dızınde kı kız bebek ordak takıyooo

sağol sezincim haftaya cuma tekrar kontrolumuz var inşallah senin bebise almıştır kilocuklari

ezinecigim benim erken doğum tehlikesi olduğu için yemiyorum
ama artık yiyecegim

CAnim sen dolap iclerine kapitone yapmistin bende yapmak istiyorumda metresi ne kadar acaba kapitone kumaslarin?

kızlar en çok istediğim şey normal doğum yapabilmek
inşallah allah hepimizin gönlüne göre verir bu arada
piskolata arkadaşımız ne yaptı çok merak ediyorum

slm kızlar ben çok dikkat ediyodum ilk günler yememe az kilo alayım die ama şu anda ne bulursam yiyorum bebeş alsın die :) bu arada benim doğum normalde 18 . gibi olacaktı ama bayram giriyo araya acama 11 gibi alınsa sakıncalı olurmu 37+4 falan oluyor

CAnim sen dolap iclerine kapitone yapmistin bende yapmak istiyorumda metresi ne kadar acaba kapitone kumaslarin?

10 lıra canım metresı benım dıkış makınem olmadıgı için pikocuya verdım alıpta malzemelerı ınan kendı dolabımda yok yapnıca guzel durdu ıstıyorum kendı dolabımada balkalım ne zaman

kız çok erken naptın sennn ben en gec 1 hafta once sezeryan olurum eger sezeryan olursamm 39 da ne kadar karnımızda durdu okadar ıyı

Rabbim yardimciniz olsun yavrum az kaldi az bi dogursaydik artik hepsini unuturduk allahin izniyle yavrularimizin kokulariyla
ayy ıkısıde canımmm zor ya hayrısılı artık ben sezeryan ıstıyorum dıyıcem bakalım cuma gunu ne dıcek dr um

sezinimmmmm niye sezeryan istiyorsun kuzum senin normal dogum istedigini saniyordum bence doktorun normal icin hersey ok derse sezeryani düsünme tabii senin kararin ama ben biraz daha düsün derim bu arada elifcik napiyo iyimiii sen iyimisin canikomm??dügün nasil gecti?

eksıklerde darusı başıma inş
İnsallah canım.
Bende bugun Dr sorunca normale cesaretim var dedim :)
Ya olursa normal deneyelim. Olmazsa zaten sezeryan yapılacak. Gelmeye niyeti olmazsa vs. Hayırlısı olsun hakkımızda insallah.

Canım cok tatlılar. Ay benimde ileride bir kızım olsun insallah. Hayırlısı olsun tabii öncelikle. Ama insan özeniyor kız annelerine :))

kız çok erken naptın sennn ben en gec 1 hafta once sezeryan olurum eger sezeryan olursamm 39 da ne kadar karnımızda durdu okadar ıyı

37+4 te 38 haftalık oluyo 38 haftada alıyolar die biliom sezaryanı ama ayın 17 si gibi doktora gidecez bakalım kilosu iyimi ona göre kara verir heralde doktor yaklaştıkça korkuyorum valaaa

Selam kızlar,nasılsınız?Ben bgn biraz yoğunum,kızımın minnak kıyafetlerini yıkamaya başladımCuma günü de kv ve ablam gelecekler ütüsünü yerleştirmesini yapıcaz inşallah..
Bende biraz once örgü Yelek ve hırkalarını, birde yün ve kişilik battaniyesini falan yıkadım oğlumun :)
Artık yarın da kıyafetlerden yıkarım bir iki posta :)
Kızlarrrrrr ya çatı darlığı muayenesi nasıl oluoo yaptırannnnnnnnn varmıııııııııııııııııııı:18:

Beni bugun alttan muayene etti, hem ultrason cihazı ile baktı hemde elle. Sanırım o elle yaptıgı çatı muayenesiydi. Biraz acıdı ama abartılacak birsey degil.

Sezincim o bantlar unnado.com da satılıyormuş,gerçekten çok güzeller ama karar veremedim...Böyle özel tasarımlar da heryerde bulunmuyor..Ay bgn fena alışveriş yapasım var,gap ta bebek tulumu beğendim ama 39 tl yaa

aynen oyle ay allah korusun daha hazırlıksızım zaten kendımı fazla yormamaya calışcam

zuluucum maasallah bebişine pekmezı nasıl yedın sabah akşam kasıklamı yoksa değişikmi

her sabah tahinle beraber yiyorum Cnm
tatliyi hiç sevmediğim halde zorla yiyorum
haftaya tekrar kontrolumuz var haftada 1
kontrol iyi oldu kizimi gorecem çok mutluyum

Arkadaslar Ekim annelerinden doğuran olmus bile :) simdi okudum.
Piskolatadan once hatta.

Canım hayırlı olsun bebegin. Ne guzel normal dogum yapmışsın. Maasallah iyi olmanıza cok sevindim. Analı babalı büyüdün bebegin insallah. Hayırlı bir evlat olsun.
Canım senin bebekte benimki gibi aşağı donmuş ve iyice inmiş. Ama açılma yok bende de muayenede baktı. Benimde 2 hafta temponu düşür dedi 37 haftalık olsa iyi olur dedi.

her sabah tahinle beraber yiyorum Cnm
tatliyi hiç sevmediğim halde zorla yiyorum
haftaya tekrar kontrolumuz var haftada 1
kontrol iyi oldu kizimi gorecem çok mutluyum
Yarasın cnm,ben de her sabah tahin yiyorum.faydası var mı diye araştırdım..
Tahinin 15 Faydası:

1. Minerallerden zengin bir besindir. İçeriğinde iyi miktarda fosfor, lesitin, demir, potasyum ve magnezyum bulunur.
2. Tahin, karaciğerin temizlenmesinde etkili olan metioninden zengin bir besindir.
3. İçeriğindeki antioksidanlar toksin maddelerin zararlı etkilerinden vücudu korur.
4. Çok iyi bir kalsiyum kaynağıdır. Kemik gelişimine katlı sağlar. Kemik erimesinin önlenmesine yardımcı olur.
5. Vitaminlerden zengindir. E vitamini ve B grubu vitaminlerden B1, B2, B3, B5 ve B15 tahinde iyi miktarda bulunur. Özellikle antioksidan bir vitamin olan E vitamini kanserlerden korunmanızı sağlar.
6. Hücrelerin sağlıklı büyümesine yardımcı olur. Hücrelerin yapısını korur. Yaraların iyileşmesini hızlandırır.
7. Cilt sağlığına katkı sağlar.
8. İyi bir protein kaynağıdır.
9. Alkali minerallerden zengin olması sebebiyle vücudun asit-baz dengesinin düzenlenmesine yardımcı olur. Bu yolla kilo vermeye katkı sağlar.
10. Demir eksikliğine bağlı kansızlığın önlenmesinde etkilidir.
11. İçeriğinde sağlık için çok faydalı olan yağlar bol miktarda bulunur.
12. Yaşlanmaya bağlı görülen Alzheimer hastalığının önlenmesi ve tedavisinde etkilidir.
13. Bağışıklığı güçlendirerek hastalıklara karşı koruma sağlar.
14. Safra taşlarının düşürülmesine yardımcı olur.
15. Anne sütünü arttırıcı etkisi bulunmaktadır.

ayy doğuran bile olmuş yaaa...gittikçe tırsmaya başladım ben..33+2 yim ve kasıklarımda adet sancısı var bu ne şimdi yaaa:18:

aynen oyle ay allah korusun daha hazırlıksızım zaten kendımı fazla yormamaya calışcam
Çok dikkatli ol canım. Bak doğumlar da başlamış. Hazırlıksız yakalanırsınız. Bir de evi bile yerleştirmeden gelmesin diye dikkatli ol. Baktın yoruldun dinlen.

Canım maasallah bebeğine. Ne guzel yaramış pekmez. Bizler de yiyelim bari biraz biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…