2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
durup durup arada giriyor ağrı rahmimin alt kısmına çok şiddetli değil ama sinir bozucu daha önce yoktu yarın da olursa doktoru arıcam bildiğin adet başlamadan önce hafif ağrı olurya ondan işte

geçer canım inşallah bende de garip ağrılar oluyor ama geçer geçer diye kendimi avutuyorum galiba son ayımız biraz sancılı geçecek

geçer canım inşallah bende de garip ağrılar oluyor ama geçer geçer diye kendimi avutuyorum galiba son ayımız biraz sancılı geçecek

cnm sen baya öndesin maaşallah..benim 34. haftayı bitirmem o da biterse 36 yı devirmem gerek..bazen de sızlıyor rahmim sanki yara varmış gibi orda doktora gitsemmi acaba kasılmalar da ilaç kullanmama rağmen arttı..eğer bu kasık ağrısı geçmezse bi doktora gitsem iyi olcak c.tesi anca eşim olunca gidebilirim umarım o zamana kadar sorun yaşamam

KIzlarr miniğimin bakım ve kirli sepetini de aldım,nasıllar?Eki Görüntüle 793709 Eki Görüntüle 793710
Canım çok güzeller :)

Kızlar mevlut icin neler gerekiyor ki? Mevlut kıyafeti baktım, seker vs olacak zaten. Pike takımı da mı gerekiyor. Bir de bebegi yastığa mı koyup gezdiriyorlar. O yastık ozel mı?

durup durup arada giriyor ağrı rahmimin alt kısmına çok şiddetli değil ama sinir bozucu daha önce yoktu yarın da olursa doktoru arıcam bildiğin adet başlamadan önce hafif ağrı olurya ondan işte

Canım sanırsam normal o ağrılar. Çatı genişlemesi vs. Ama cok olursa yine de sor Dr'a istersen.

sen doktora git tatlım ben telden giriyorum gormuyorum haftanı.ama benim göbekte arada böyle bicakla kesmişler gibi aciyor gün boyu .çatlak f alanda yok anlayamiyorum.kasılma bende 34 den beri var ama 3 katina çıktı nerdeyse.

eğer ağrılar bacaklara vuruyorsa doğum sancısıymış bi de belden giriyorsa bu adet ağrısı gibi ağrı bacaklarıma da vuruyor sanki..zaman geçmiyor 33+2 yim ben canım

eğer ağrılar bacaklara vuruyorsa doğum sancısıymış bi de belden giriyorsa bu adet ağrısı gibi ağrı bacaklarıma da vuruyor sanki..zaman geçmiyor 33+2 yim ben canım

bebeğin inşallah zamanını bekler canım .ben de bekliyorum öyle bebeğim ne zaman gelecek diye çünkü kilo 3 oldu şimdiden zamanını beklerse geçecek baya 4 ü doktor öyle diyor belkide sezeryan olacak normal dogumu ne kadar istiyorum halbuki

Canım çok güzeller :)

Kızlar mevlut icin neler gerekiyor ki? Mevlut kıyafeti baktım, seker vs olacak zaten. Pike takımı da mı gerekiyor. Bir de bebegi yastığa mı koyup gezdiriyorlar. O yastık ozel mı?
Teşekkür ederim canım..Pike beyaz aldık mevlüde özel,kv de heves etti hem..Bambu sepet beşiği almıştık içinde 2 yastık var biri altın yastığı..O kadar detayını bilmiyorum ama en son gittiğim mevlüdde yastıksız normal gezdirilmişti ben de elime almıştım henüz 8 haftalıktım

amin canım inşallah..ben hayırlısı diyorum sağlıkla gelsin de nasıl gelirse gelsin ..

Kızlar benim kocişte Ekim babaları topiğine üye olmak istiyormuş ağlıyordun gülmeye başladım güya onlarında sıkıntısı varmışda

Ben pike takımı almadım bak.
Kızlar benim kocişte Ekim babaları topiğine üye olmak istiyormuş ağlıyordun gülmeye başladım güya onlarında sıkıntısı varmışda

:)) supermis.

Gecen bizimki de diyor ki hep anne ve bebek icin birşeyler alıyoruz baba icin neden birsey alınmıyor. Babaya da birşeyler alsak :))

ayy sezinim hiç güleceğim yoktu yaaaa zaten karnım ağrıyo gülünce iyice acıdı.benim kocişe sölesem ne der acepppp

Dedimki biri doğum yaptı birinden haber yok oh oh başladı doğumlar haftaya da sen doğurursun dedı sonra çarşıya çıkıcakmış yanlış çıkma doğurursun dedı gerdi beni başladım ağlamaya geldı yanıma yokmu Ekim babaları üye olcAm bende dedı erkekler Kulübü'de var mı dedı sorarım eşleri her şeye ağlıyomuş mu dedı gülmeye başladım bende o anda

Ben pike takımı almadım bak.

:)) supermis.

Gecen bizimki de diyor ki hep anne ve bebek icin birşeyler alıyoruz baba icin neden birsey alınmıyor. Babaya da birşeyler alsak :))

Doğru kız valla adamları attık kenera yazık habıre onlardan para gıdıyo onlara bişî alındığı yok

Ben bitane tek kişilik pike yaptırdım hastanede kullanıcım bu tanede çift kişilik yaptırdım doğumda yatağıma sererım dıye

Kızlarrr doğurdum :)))benden önce gelen yoksa ilk bebişimiz geldi demektir doğum çoktan bitti anca haber verdim bisürü şey yazdım çizdisilindi :)))) eve geçince uzun uzun anlatırım kormayın hiç :))) 36 + 0 daydım hAfta bebişin gelişimi ilerde diye durdurmadılar normal doğum yaptım 3100 50 cm lavman hiç acıtmıyor alttan muayane de öyle 2 den sonra alışılıyorr :))) zaten bebişine odaklanıyorsun şarıl şarıl suyum geldi diye gittim acile hemen kadın doğuma yatış yaptılar hiç sancım yoktu bütün gece ' ama hep suyum geldi nstye bağladılar sürekli keyfi yerindeydi suyu da iyi diye bekledik normali sancım sabah hafiften başladı öyle dayamıyacak kadar yoktu bebiş toplanması gibi gece acılmam 1 di öğlen gibi başladı akşam 7: yi geçe doğurdum 8 9 santime kadar çok dayanılmayacak acı yok 8 9 dan sonra başlıyor o da ıkınmayı öğretiyorlar zaten kaptın mı 3 4 ıkınmada çıkıyor :)))) normal yaptım ama bebişimi göremedim ( solunmda hırıltı var diye küveze koydular önemli bişeyi yok dediler bu şekilde bütün kontrolleri daha iyi yapılır dediler bekliyorum yarın olsun bebeğimi görmeye gidicem inş aynı babasıymşşş :))) herkes derdi inanmazdım son ıkınmada ellerimi tutamıyordum nerdeyse yavrum çuktı cin kesildim birden bütün sancılar unutuldu 2 veya 3 dikiş vardı sanıeım o da gelişili güzel yıetılmasın diye keserken filan hiç anlamıomm dikerken de çok nadir bazı yerlerde sızı oluyor o kadar o da sinek ısırığı gibi sonra korkmayın o kadar güzel bi duygu ki o an ' normalde çiş yapmak önemliymiş çok korkrum acıcak diye acımadı bütün gece ve gün aç beklediğim için sadece baş dönmem vardı o kadar o da çorbayla düzene giriyor inşallah siz tam zamanında alırsınız bebişlerinizi ama ben gelcem diyene de belli bi satten sonra dur denilemiyor telden bu kadar yazabildim öpüldünüz

ay aman Allahım canım benımmm bu cuma sezeryana karar verecektım benı cesaretlendırdın sennn evet bademballl dogum yaptı senınde doğum yaptıgını tahmın ettık bizzzz ıyı olmanıza çok sevındım maşallah kızın normal vaktınde doğum kılosundaymış 3 un ustunde darısı bızım başımıza sağlıkla bızde dogururuz inş.senın erken rıskın varmıydı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…