ayy doğuran bile olmuş yaaa...gittikçe tırsmaya başladım ben..33+2 yim ve kasıklarımda adet sancısı var bu ne şimdi yaaa:18:
tatlım panik yapma çok mu ağrı nasıl birşey
her sabah tahinle beraber yiyorum Cnm
tatliyi hiç sevmediğim halde zorla yiyorum
haftaya tekrar kontrolumuz var haftada 1
kontrol iyi oldu kizimi gorecem çok mutluyum
durup durup arada giriyor ağrı rahmimin alt kısmına çok şiddetli değil ama sinir bozucu daha önce yoktu yarın da olursa doktoru arıcam bildiğin adet başlamadan önce hafif ağrı olurya ondan işte
geçer canım inşallah bende de garip ağrılar oluyor ama geçer geçer diye kendimi avutuyorum galiba son ayımız biraz sancılı geçecek
Canım çok güzeller :)KIzlarr miniğimin bakım ve kirli sepetini de aldım,nasıllar?Eki Görüntüle 793709 Eki Görüntüle 793710
Aynen canım ya,en iyisi hiç izlememkmiş ve Allaha teslim olmak..
Mevlüd hazırlıklarını da yapıyor musunuz bu arada? Biz mevlüdde serilecek pike takımını falan aldık,kıyafeti kaldı bi de şimdi internetten saç bandına bakıyorum..Diğer şeker şerbet işleriyle kv ilgilenecek zaten..Benim kv mevlüd konusunda biraz erkenci,normal doğum olursa 1-2 hafta sonra yapmayı planlıyor bakalım..
durup durup arada giriyor ağrı rahmimin alt kısmına çok şiddetli değil ama sinir bozucu daha önce yoktu yarın da olursa doktoru arıcam bildiğin adet başlamadan önce hafif ağrı olurya ondan işte
cnm sen baya öndesin maaşallah..benim 34. haftayı bitirmem o da biterse 36 yı devirmem gerek..bazen de sızlıyor rahmim sanki yara varmış gibi orda doktora gitsemmi acaba kasılmalar da ilaç kullanmama rağmen arttı..eğer bu kasık ağrısı geçmezse bi doktora gitsem iyi olcak c.tesi anca eşim olunca gidebilirim umarım o zamana kadar sorun yaşamam
sen doktora git tatlım ben telden giriyorum gormuyorum haftanı.ama benim göbekte arada böyle bicakla kesmişler gibi aciyor gün boyu .çatlak f alanda yok anlayamiyorum.kasılma bende 34 den beri var ama 3 katina çıktı nerdeyse.
eğer ağrılar bacaklara vuruyorsa doğum sancısıymış bi de belden giriyorsa bu adet ağrısı gibi ağrı bacaklarıma da vuruyor sanki..zaman geçmiyor 33+2 yim ben canım
Teşekkür ederim canım..Pike beyaz aldık mevlüde özel,kv de heves etti hem..Bambu sepet beşiği almıştık içinde 2 yastık var biri altın yastığı..O kadar detayını bilmiyorum ama en son gittiğim mevlüdde yastıksız normal gezdirilmişti ben de elime almıştım henüz 8 haftalıktımCanım çok güzeller :)
Kızlar mevlut icin neler gerekiyor ki? Mevlut kıyafeti baktım, seker vs olacak zaten. Pike takımı da mı gerekiyor. Bir de bebegi yastığa mı koyup gezdiriyorlar. O yastık ozel mı?
bebeğin inşallah zamanını bekler canım .ben de bekliyorum öyle bebeğim ne zaman gelecek diye çünkü kilo 3 oldu şimdiden zamanını beklerse geçecek baya 4 ü doktor öyle diyor belkide sezeryan olacak normal dogumu ne kadar istiyorum halbuki
ayy sezinim hiç güleceğim yoktu yaaaaKızlar benim kocişte Ekim babaları topiğine üye olmak istiyormuş ağlıyordun gülmeye başladım güya onlarında sıkıntısı varmışda
Ben pike takımı almadım bak.Teşekkür ederim canım..Pike beyaz aldık mevlüde özel,kv de heves etti hem..Bambu sepet beşiği almıştık içinde 2 yastık var biri altın yastığı..O kadar detayını bilmiyorum ama en son gittiğim mevlüdde yastıksız normal gezdirilmişti ben de elime almıştım henüz 8 haftalıktım
Kızlar benim kocişte Ekim babaları topiğine üye olmak istiyormuş ağlıyordun gülmeye başladım güya onlarında sıkıntısı varmışda
ayy sezinim hiç güleceğim yoktu yaaaazaten karnım ağrıyo gülünce iyice acıdı.benim kocişe sölesem ne der acepppp
Ben pike takımı almadım bak.
:)) supermis.
Gecen bizimki de diyor ki hep anne ve bebek icin birşeyler alıyoruz baba icin neden birsey alınmıyor. Babaya da birşeyler alsak :))
Teşekkür ederim canım..Pike beyaz aldık mevlüde özel,kv de heves etti hem..Bambu sepet beşiği almıştık içinde 2 yastık var biri altın yastığı..O kadar detayını bilmiyorum ama en son gittiğim mevlüdde yastıksız normal gezdirilmişti ben de elime almıştım henüz 8 haftalıktım
Kızlarrr doğurdum :)))benden önce gelen yoksa ilk bebişimiz geldi demektir doğum çoktan bitti anca haber verdim bisürü şey yazdım çizdisilindi :)))) eve geçince uzun uzun anlatırım kormayın hiç :))) 36 + 0 daydım hAfta bebişin gelişimi ilerde diye durdurmadılar normal doğum yaptım 3100 50 cm lavman hiç acıtmıyor alttan muayane de öyle 2 den sonra alışılıyorr :))) zaten bebişine odaklanıyorsun şarıl şarıl suyum geldi diye gittim acile hemen kadın doğuma yatış yaptılar hiç sancım yoktu bütün gece ' ama hep suyum geldi nstye bağladılar sürekli keyfi yerindeydi suyu da iyi diye bekledik normali sancım sabah hafiften başladı öyle dayamıyacak kadar yoktu bebiş toplanması gibi gece acılmam 1 di öğlen gibi başladı akşam 7: yi geçe doğurdum 8 9 santime kadar çok dayanılmayacak acı yok 8 9 dan sonra başlıyor o da ıkınmayı öğretiyorlar zaten kaptın mı 3 4 ıkınmada çıkıyor :)))) normal yaptım ama bebişimi göremedim( solunmda hırıltı var diye küveze koydular önemli bişeyi yok dediler bu şekilde bütün kontrolleri daha iyi yapılır dediler bekliyorum yarın olsun bebeğimi görmeye gidicem inş aynı babasıymşşş :))) herkes derdi inanmazdım son ıkınmada ellerimi tutamıyordum nerdeyse yavrum çuktı cin kesildim birden bütün sancılar unutuldu 2 veya 3 dikiş vardı sanıeım o da gelişili güzel yıetılmasın diye keserken filan hiç anlamıomm dikerken de çok nadir bazı yerlerde sızı oluyor o kadar o da sinek ısırığı gibi sonra korkmayın o kadar güzel bi duygu ki o an ' normalde çiş yapmak önemliymiş çok korkrum acıcak diye acımadı bütün gece ve gün aç beklediğim için sadece baş dönmem vardı o kadar o da çorbayla düzene giriyor inşallah siz tam zamanında alırsınız bebişlerinizi ama ben gelcem diyene de belli bi satten sonra dur denilemiyor telden bu kadar yazabildim öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?