2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
normal doğuma teşvik ediici çok güzel bi paylaşım olmuş öncelikle teşekkürler böyle bir dil kullandığınız için. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, sizi kavuşturmuş bizi de kavuştursun inşallah..

çok korkuyorum büşram doğum yaklaştıkça daha çok korkmaya başladım ben ya canım ben eşime bıle fitil yaptıamayan bı ınsanım nasıl catı muayenesı ve normal doğum yapabılırımm düşün olk evlendıgım yıl akıntıdan dolayı dr gıttım catı muayenesı yaptı bana ama yapamdı sen baktrtmıyosun dedı sen eşinle nasıl beraber oluyosun dedı aptal adam dık dıye el mı sokulur eşim misin sen ki her şeyın yontemı var yanı dınk dıye bişey oluyokiiiii işte o dr da etkısı var eşim bana alıştrmıştı normal olll falan dıye ama tamam dedım hep kendı kendıme ama yapamamaktan korkuyorum sıkarım kendımı bennn fiti de bıle zorlanıyorummm o anda normalde ebelerın işini zorlamaktan korkuyorumm

ayy maaşallah valla hıç korkum falan kalmadı ne guzel normal anlatmışsın allah analı babalı buyutsun

bazen unnoda ya da gırıyo hatta butıkbebee bıle oluyo onlarda tasarım ben ordan aldım kurmızı mınnıe mause lu bant aldım kzıma
guzell ve aynı gorunduugu gıbı geldııı tavsıye ederım

valla bende cesaretlendım ama dur bakalım bende 15 den sonra catı muayenesı olcam bakalım artıkın dr umu vururum yumruklarmıyım allah bılır cnm senın vajınısmus sorunun yoktu değilmi

valla bende cesaretlendım ama dur bakalım bende 15 den sonra catı muayenesı olcam bakalım artıkın dr umu vururum yumruklarmıyım allah bılır cnm senın vajınısmus sorunun yoktu değilmi

yok bende ama bende rahat değilimkiii yanı yaptıramıyorum oyle muayene olamıyorummm:18::18::18::18:

ya gerılıyorummm sıkıyorum kendıme rahat olamıyorumkı elle olamıyorum ama ılk gebelıgımde sonlandııgını öğrenınce usg ıle alttan muayene cok oldum kurtaj oldum ama elle yapamam şuan bıle sıkıyorum kendımı konusu olunca

Canımm yaa maşallah sana.bende heves ettim doğurmaya inş hepimizin oyle kolay olur.

hımm acaba nedenkı oyle oluyo bende yaptıramam dıye duşunuyorum ama elden yana değil her çesit yaptıramam

hımm acaba nedenkı oyle oluyo bende yaptıramam dıye duşunuyorum ama elden yana değil her çesit yaptıramam
şimdi ılk gebeliğimde kalp atışı alınamadı 8. haftada ve dr bayandı hemen cıkar altını dedı anlamadım bılmedıgım bişeydi yaaa o an analamadım tabı sıktım kendımı ama korkuda var bebete sorun oldugunu anladım tabıkıde gerıldımmm çoookkkkkk sonra başka dr daha gıtmek ıstedık oda baksın bı dr kalmayalım dedık ertesı gun bu şimdıkı erkek dr gıttık oda alttan usg ıle baktı ondada sıktım ama ustum örtulu ve tam bakmadan koydu aletii tabııı ınan zordu benım içinn sonrası artık kurtaj falan derken ona alıştım ama bu ele d alıırmıyım bılmıyorum

hımm korkutmuşlar seni ozaman oysakı bu durumlarda daha kıbar davranılmalı

Canim hayirli olsun gözün aydın Allah anali babalı büyütsun darisi başımıza inşallah bizimki de böyle kolay geçer

canım ya ne güzel anlatmışsın bi an dogurasım geldi gerçekten öyle kolymı olacak
hayırlı ugurlu olsun gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah

sezryanı bilmiorum cnm ama benm hastanede normal doğum yapan arkadaşı ziyarete gitmiştim duş aldım dikişleri su almıycak şekilde kapatıp demşti..:26:

hayırlı uğurlu olsun canım..

bebişinn kilosuna boyuna da bin maşallah..

solladın valla hepimizi

sennki kız mı erkek mi, kızlar erkenci olur olayı var ya merak ettim, tabi genellemesi yok bu işlerin

bebişi de öp bizim için bal yanaklarından ..mis kokuludur o şimdi..

bi arkadaşım o mis kokuyu ii çek içine 1 haftaya kalmıyo gidiyo demşti..

Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün.
Cok guzel anlatmışsin.
Maasallah bizim Ekim annelerine. İkisi de normal doğurdu.
Gersi de böyle kolay olur insallah.
Hepimiz bir avazda kurtuluruz.
sezryanı bilmiorum cnm ama benm hastanede normal doğum yapan arkadaşı ziyarete gitmiştim duş aldım dikişleri su almıycak şekilde kapatıp demşti..:26:

Anladım canım. Ben artık duruma gore koyarım yanıma. Yada esim eve gidip getirir. Zaten 10 dakikalık mesafe.

kızlar geceden beri uyumadım ve çok kötüyüm adet sancıları devam ediyor bebek hareket ettikçe mahvoluyorum ve kasılmam çok..doktora mail attım hemen gel demiş gece sonradan gittiğim yeni doktor..kendi doktorumu aramadı saat 9 olsun arıcam çok sıkıldım artık çok

allahim bize de böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah.canım benim ne güzel anne oldun hayırlısıyla sağlıkla büyütün inşallah.allahim bizlere de yardımcı ol nolur ..

Sikma bakalim kendini, hersey normal. Yalanci sancilarda bazen bu kadar zorlayabiliyormus. Hayirlisi olsun insalllah. Sonuna gelmek üzreyiz az daha dayan...

2013 kasim annelerinden iki kisi erken dogum yapti, cok sükür iki bebekde anne de iyi. Nefes egzersizlerinden yap, bilmiyorsan netten ögrenebilirsin. Sancilarini cok hafifletiyor...

tatlım sn doktoru bekleme git hemen ne olur ne olmaz .kendini de kasma bebek etkilenmesin.inşallah bir sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…