normal doğuma teşvik ediici çok güzel bi paylaşım olmuş öncelikle teşekkürler böyle bir dil kullandığınız için. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, sizi kavuşturmuş bizi de kavuştursun inşallah..Kızlarrr doğurdum :)))benden önce gelen yoksa ilk bebişimiz geldi demektir doğum çoktan bitti anca haber verdim bisürü şey yazdım çizdisilindi :)))) eve geçince uzun uzun anlatırım kormayın hiç :))) 36 + 0 daydım hAfta bebişin gelişimi ilerde diye durdurmadılar normal doğum yaptım 3100 50 cm lavman hiç acıtmıyor alttan muayane de öyle 2 den sonra alışılıyorr :))) zaten bebişine odaklanıyorsun şarıl şarıl suyum geldi diye gittim acile hemen kadın doğuma yatış yaptılar hiç sancım yoktu bütün gece ' ama hep suyum geldi nstye bağladılar sürekli keyfi yerindeydi suyu da iyi diye bekledik normali sancım sabah hafiften başladı öyle dayamıyacak kadar yoktu bebiş toplanması gibi gece acılmam 1 di öğlen gibi başladı akşam 7: yi geçe doğurdum 8 9 santime kadar çok dayanılmayacak acı yok 8 9 dan sonra başlıyor o da ıkınmayı öğretiyorlar zaten kaptın mı 3 4 ıkınmada çıkıyor :)))) normal yaptım ama bebişimi göremedim( solunmda hırıltı var diye küveze koydular önemli bişeyi yok dediler bu şekilde bütün kontrolleri daha iyi yapılır dediler bekliyorum yarın olsun bebeğimi görmeye gidicem inş aynı babasıymşşş :))) herkes derdi inanmazdım son ıkınmada ellerimi tutamıyordum nerdeyse yavrum çuktı cin kesildim birden bütün sancılar unutuldu 2 veya 3 dikiş vardı sanıeım o da gelişili güzel yıetılmasın diye keserken filan hiç anlamıomm dikerken de çok nadir bazı yerlerde sızı oluyor o kadar o da sinek ısırığı gibi sonra korkmayın o kadar güzel bi duygu ki o an ' normalde çiş yapmak önemliymiş çok korkrum acıcak diye acımadı bütün gece ve gün aç beklediğim için sadece baş dönmem vardı o kadar o da çorbayla düzene giriyor inşallah siz tam zamanında alırsınız bebişlerinizi ama ben gelcem diyene de belli bi satten sonra dur denilemiyor telden bu kadar yazabildim öpüldünüz
Rabbim yardimciniz olsun yavrum az kaldi az bi dogursaydik artik hepsini unuturduk allahin izniyle yavrularimizin kokulariyla
sezinimmmmm niye sezeryan istiyorsun kuzum senin normal dogum istedigini saniyordum bence doktorun normal icin hersey ok derse sezeryani düsünme tabii senin kararin ama ben biraz daha düsün derimbu arada elifcik napiyo iyimiii sen iyimisin canikomm??dügün nasil gecti?
Kızlarrr doğurdum :)))benden önce gelen yoksa ilk bebişimiz geldi demektir doğum çoktan bitti anca haber verdim bisürü şey yazdım çizdisilindi :)))) eve geçince uzun uzun anlatırım kormayın hiç :))) 36 + 0 daydım hAfta bebişin gelişimi ilerde diye durdurmadılar normal doğum yaptım 3100 50 cm lavman hiç acıtmıyor alttan muayane de öyle 2 den sonra alışılıyorr :))) zaten bebişine odaklanıyorsun şarıl şarıl suyum geldi diye gittim acile hemen kadın doğuma yatış yaptılar hiç sancım yoktu bütün gece ' ama hep suyum geldi nstye bağladılar sürekli keyfi yerindeydi suyu da iyi diye bekledik normali sancım sabah hafiften başladı öyle dayamıyacak kadar yoktu bebiş toplanması gibi gece acılmam 1 di öğlen gibi başladı akşam 7: yi geçe doğurdum 8 9 santime kadar çok dayanılmayacak acı yok 8 9 dan sonra başlıyor o da ıkınmayı öğretiyorlar zaten kaptın mı 3 4 ıkınmada çıkıyor :)))) normal yaptım ama bebişimi göremedim( solunmda hırıltı var diye küveze koydular önemli bişeyi yok dediler bu şekilde bütün kontrolleri daha iyi yapılır dediler bekliyorum yarın olsun bebeğimi görmeye gidicem inş aynı babasıymşşş :))) herkes derdi inanmazdım son ıkınmada ellerimi tutamıyordum nerdeyse yavrum çuktı cin kesildim birden bütün sancılar unutuldu 2 veya 3 dikiş vardı sanıeım o da gelişili güzel yıetılmasın diye keserken filan hiç anlamıomm dikerken de çok nadir bazı yerlerde sızı oluyor o kadar o da sinek ısırığı gibi sonra korkmayın o kadar güzel bi duygu ki o an ' normalde çiş yapmak önemliymiş çok korkrum acıcak diye acımadı bütün gece ve gün aç beklediğim için sadece baş dönmem vardı o kadar o da çorbayla düzene giriyor inşallah siz tam zamanında alırsınız bebişlerinizi ama ben gelcem diyene de belli bi satten sonra dur denilemiyor telden bu kadar yazabildim öpüldünüz
Sezincim o bantlar unnado.com da satılıyormuş,gerçekten çok güzeller ama karar veremedim...Böyle özel tasarımlar da heryerde bulunmuyor..Ay bgn fena alışveriş yapasım var,gap ta bebek tulumu beğendim ama 39 tl yaa
ay aman Allahım canım benımmm bu cuma sezeryana karar verecektım benı cesaretlendırdın sennn evet bademballl dogum yaptı senınde doğum yaptıgını tahmın ettık bizzzz ıyı olmanıza çok sevındım maşallah kızın normal vaktınde doğum kılosundaymış 3 un ustunde darısı bızım başımıza sağlıkla bızde dogururuz inş.senın erken rıskın varmıydı canım
valla bende cesaretlendım ama dur bakalım bende 15 den sonra catı muayenesı olcam bakalım artıkın dr umu vururum yumruklarmıyım allah bılır cnm senın vajınısmus sorunun yoktu değilmi
Canımm yaa maşallah sana.bende heves ettim doğurmayaKızlarrr doğurdum :)))benden önce gelen yoksa ilk bebişimiz geldi demektir doğum çoktan bitti anca haber verdim bisürü şey yazdım çizdisilindi :)))) eve geçince uzun uzun anlatırım kormayın hiç :))) 36 + 0 daydım hAfta bebişin gelişimi ilerde diye durdurmadılar normal doğum yaptım 3100 50 cm lavman hiç acıtmıyor alttan muayane de öyle 2 den sonra alışılıyorr :))) zaten bebişine odaklanıyorsun şarıl şarıl suyum geldi diye gittim acile hemen kadın doğuma yatış yaptılar hiç sancım yoktu bütün gece ' ama hep suyum geldi nstye bağladılar sürekli keyfi yerindeydi suyu da iyi diye bekledik normali sancım sabah hafiften başladı öyle dayamıyacak kadar yoktu bebiş toplanması gibi gece acılmam 1 di öğlen gibi başladı akşam 7: yi geçe doğurdum 8 9 santime kadar çok dayanılmayacak acı yok 8 9 dan sonra başlıyor o da ıkınmayı öğretiyorlar zaten kaptın mı 3 4 ıkınmada çıkıyor :)))) normal yaptım ama bebişimi göremedim( solunmda hırıltı var diye küveze koydular önemli bişeyi yok dediler bu şekilde bütün kontrolleri daha iyi yapılır dediler bekliyorum yarın olsun bebeğimi görmeye gidicem inş aynı babasıymşşş :))) herkes derdi inanmazdım son ıkınmada ellerimi tutamıyordum nerdeyse yavrum çuktı cin kesildim birden bütün sancılar unutuldu 2 veya 3 dikiş vardı sanıeım o da gelişili güzel yıetılmasın diye keserken filan hiç anlamıomm dikerken de çok nadir bazı yerlerde sızı oluyor o kadar o da sinek ısırığı gibi sonra korkmayın o kadar güzel bi duygu ki o an ' normalde çiş yapmak önemliymiş çok korkrum acıcak diye acımadı bütün gece ve gün aç beklediğim için sadece baş dönmem vardı o kadar o da çorbayla düzene giriyor inşallah siz tam zamanında alırsınız bebişlerinizi ama ben gelcem diyene de belli bi satten sonra dur denilemiyor telden bu kadar yazabildim öpüldünüz
yok bende ama bende rahat değilimkiii yanı yaptıramıyorum oyle muayene olamıyorummm:18::18::18::18:
ya gerılıyorummm sıkıyorum kendıme rahat olamıyorumkı elle olamıyorum ama ılk gebelıgımde sonlandııgını öğrenınce usg ıle alttan muayene cok oldum kurtaj oldum ama elle yapamam şuan bıle sıkıyorum kendımı konusu olunca
şimdi ılk gebeliğimde kalp atışı alınamadı 8. haftada ve dr bayandı hemen cıkar altını dedı anlamadım bılmedıgım bişeydi yaaa o an analamadım tabı sıktım kendımı ama korkuda var bebete sorun oldugunu anladım tabıkıde gerıldımmm çoookkkkkk sonra başka dr daha gıtmek ıstedık oda baksın bı dr kalmayalım dedık ertesı gun bu şimdıkı erkek dr gıttık oda alttan usg ıle baktı ondada sıktım ama ustum örtulu ve tam bakmadan koydu aletii tabııı ınan zordu benım içinn sonrası artık kurtaj falan derken ona alıştım ama bu ele d alıırmıyım bılmıyorumhımm acaba nedenkı oyle oluyo bende yaptıramam dıye duşunuyorum ama elden yana değil her çesit yaptıramam
şimdi ılk gebeliğimde kalp atışı alınamadı 8. haftada ve dr bayandı hemen cıkar altını dedı anlamadım bılmedıgım bişeydi yaaa o an analamadım tabı sıktım kendımı ama korkuda var bebete sorun oldugunu anladım tabıkıde gerıldımmm çoookkkkkk sonra başka dr daha gıtmek ıstedık oda baksın bı dr kalmayalım dedık ertesı gun bu şimdıkı erkek dr gıttık oda alttan usg ıle baktı ondada sıktım ama ustum örtulu ve tam bakmadan koydu aletii tabııı ınan zordu benım içinn sonrası artık kurtaj falan derken ona alıştım ama bu ele d alıırmıyım bılmıyorum
Kızlarrr doğurdum :)))benden önce gelen yoksa ilk bebişimiz geldi demektir doğum çoktan bitti anca haber verdim bisürü şey yazdım çizdisilindi :)))) eve geçince uzun uzun anlatırım kormayın hiç :))) 36 + 0 daydım hAfta bebişin gelişimi ilerde diye durdurmadılar normal doğum yaptım 3100 50 cm lavman hiç acıtmıyor alttan muayane de öyle 2 den sonra alışılıyorr :))) zaten bebişine odaklanıyorsun şarıl şarıl suyum geldi diye gittim acile hemen kadın doğuma yatış yaptılar hiç sancım yoktu bütün gece ' ama hep suyum geldi nstye bağladılar sürekli keyfi yerindeydi suyu da iyi diye bekledik normali sancım sabah hafiften başladı öyle dayamıyacak kadar yoktu bebiş toplanması gibi gece acılmam 1 di öğlen gibi başladı akşam 7: yi geçe doğurdum 8 9 santime kadar çok dayanılmayacak acı yok 8 9 dan sonra başlıyor o da ıkınmayı öğretiyorlar zaten kaptın mı 3 4 ıkınmada çıkıyor :)))) normal yaptım ama bebişimi göremedim( solunmda hırıltı var diye küveze koydular önemli bişeyi yok dediler bu şekilde bütün kontrolleri daha iyi yapılır dediler bekliyorum yarın olsun bebeğimi görmeye gidicem inş aynı babasıymşşş :))) herkes derdi inanmazdım son ıkınmada ellerimi tutamıyordum nerdeyse yavrum çuktı cin kesildim birden bütün sancılar unutuldu 2 veya 3 dikiş vardı sanıeım o da gelişili güzel yıetılmasın diye keserken filan hiç anlamıomm dikerken de çok nadir bazı yerlerde sızı oluyor o kadar o da sinek ısırığı gibi sonra korkmayın o kadar güzel bi duygu ki o an ' normalde çiş yapmak önemliymiş çok korkrum acıcak diye acımadı bütün gece ve gün aç beklediğim için sadece baş dönmem vardı o kadar o da çorbayla düzene giriyor inşallah siz tam zamanında alırsınız bebişlerinizi ama ben gelcem diyene de belli bi satten sonra dur denilemiyor telden bu kadar yazabildim öpüldünüz
Kızlar hastanede yikanabiliyor muyuz acaba? Sezeryanda dikiş falan olur ya. Normalde belki sorun olmaz bilemiyorum da. Gerçi yıkanır miyim orda yoksa 1-2 gun bekler miyim zaten normalde bur gece yatıyorsun hastanede.
Ne güzel hazırlamışsin canım.
Ben lansinoh krem aldım. Butikbebe'de var su an hatta.
Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün.Kızlarrr doğurdum :)))benden önce gelen yoksa ilk bebişimiz geldi demektir doğum çoktan bitti anca haber verdim bisürü şey yazdım çizdisilindi :)))) eve geçince uzun uzun anlatırım kormayın hiç :))) 36 + 0 daydım hAfta bebişin gelişimi ilerde diye durdurmadılar normal doğum yaptım 3100 50 cm lavman hiç acıtmıyor alttan muayane de öyle 2 den sonra alışılıyorr :))) zaten bebişine odaklanıyorsun şarıl şarıl suyum geldi diye gittim acile hemen kadın doğuma yatış yaptılar hiç sancım yoktu bütün gece ' ama hep suyum geldi nstye bağladılar sürekli keyfi yerindeydi suyu da iyi diye bekledik normali sancım sabah hafiften başladı öyle dayamıyacak kadar yoktu bebiş toplanması gibi gece acılmam 1 di öğlen gibi başladı akşam 7: yi geçe doğurdum 8 9 santime kadar çok dayanılmayacak acı yok 8 9 dan sonra başlıyor o da ıkınmayı öğretiyorlar zaten kaptın mı 3 4 ıkınmada çıkıyor :)))) normal yaptım ama bebişimi göremedim( solunmda hırıltı var diye küveze koydular önemli bişeyi yok dediler bu şekilde bütün kontrolleri daha iyi yapılır dediler bekliyorum yarın olsun bebeğimi görmeye gidicem inş aynı babasıymşşş :))) herkes derdi inanmazdım son ıkınmada ellerimi tutamıyordum nerdeyse yavrum çuktı cin kesildim birden bütün sancılar unutuldu 2 veya 3 dikiş vardı sanıeım o da gelişili güzel yıetılmasın diye keserken filan hiç anlamıomm dikerken de çok nadir bazı yerlerde sızı oluyor o kadar o da sinek ısırığı gibi sonra korkmayın o kadar güzel bi duygu ki o an ' normalde çiş yapmak önemliymiş çok korkrum acıcak diye acımadı bütün gece ve gün aç beklediğim için sadece baş dönmem vardı o kadar o da çorbayla düzene giriyor inşallah siz tam zamanında alırsınız bebişlerinizi ama ben gelcem diyene de belli bi satten sonra dur denilemiyor telden bu kadar yazabildim öpüldünüz
sezryanı bilmiorum cnm ama benm hastanede normal doğum yapan arkadaşı ziyarete gitmiştim duş aldım dikişleri su almıycak şekilde kapatıp demşti..:26:
kızlar geceden beri uyumadım ve çok kötüyüm adet sancıları devam ediyor bebek hareket ettikçe mahvoluyorum ve kasılmam çok..doktora mail attım hemen gel demiş gece sonradan gittiğim yeni doktor..kendi doktorumu aramadı saat 9 olsun arıcam çok sıkıldım artık çok
kızlar geceden beri uyumadım ve çok kötüyüm adet sancıları devam ediyor bebek hareket ettikçe mahvoluyorum ve kasılmam çok..doktora mail attım hemen gel demiş gece sonradan gittiğim yeni doktor..kendi doktorumu aramadı saat 9 olsun arıcam çok sıkıldım artık çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?