Kızlarrr doğurdum :)))benden önce gelen yoksa ilk bebişimiz geldi demektir doğum çoktan bitti anca haber verdim bisürü şey yazdım çizdisilindi :)))) eve geçince uzun uzun anlatırım kormayın hiç :))) 36 + 0 daydım hAfta bebişin gelişimi ilerde diye durdurmadılar normal doğum yaptım 3100 50 cm lavman hiç acıtmıyor alttan muayane de öyle 2 den sonra alışılıyorr :))) zaten bebişine odaklanıyorsun şarıl şarıl suyum geldi diye gittim acile hemen kadın doğuma yatış yaptılar hiç sancım yoktu bütün gece ' ama hep suyum geldi nstye bağladılar sürekli keyfi yerindeydi suyu da iyi diye bekledik normali sancım sabah hafiften başladı öyle dayamıyacak kadar yoktu bebiş toplanması gibi gece acılmam 1 di öğlen gibi başladı akşam 7: yi geçe doğurdum 8 9 santime kadar çok dayanılmayacak acı yok 8 9 dan sonra başlıyor o da ıkınmayı öğretiyorlar zaten kaptın mı 3 4 ıkınmada çıkıyor :)))) normal yaptım ama bebişimi göremedim( solunmda hırıltı var diye küveze koydular önemli bişeyi yok dediler bu şekilde bütün kontrolleri daha iyi yapılır dediler bekliyorum yarın olsun bebeğimi görmeye gidicem inş aynı babasıymşşş :))) herkes derdi inanmazdım son ıkınmada ellerimi tutamıyordum nerdeyse yavrum çuktı cin kesildim birden bütün sancılar unutuldu 2 veya 3 dikiş vardı sanıeım o da gelişili güzel yıetılmasın diye keserken filan hiç anlamıomm dikerken de çok nadir bazı yerlerde sızı oluyor o kadar o da sinek ısırığı gibi sonra korkmayın o kadar güzel bi duygu ki o an ' normalde çiş yapmak önemliymiş çok korkrum acıcak diye acımadı bütün gece ve gün aç beklediğim için sadece baş dönmem vardı o kadar o da çorbayla düzene giriyor inşallah siz tam zamanında alırsınız bebişlerinizi ama ben gelcem diyene de belli bi satten sonra dur denilemiyor telden bu kadar yazabildim öpüldünüz
günaydın kızlar nasılız bugün
başladık doguum hbrlerini bir bir almaya 3.ncü bebegimizde gelmiş dün iger topige yazmış arkadaşımız
1.bademball
2.piskolata
3.greathopes
Kızlarrr doğurdum :)))benden önce gelen yoksa ilk bebişimiz geldi demektir doğum çoktan bitti anca haber verdim bisürü şey yazdım çizdisilindi :)))) eve geçince uzun uzun anlatırım kormayın hiç :))) 36 + 0 daydım hAfta bebişin gelişimi ilerde diye durdurmadılar normal doğum yaptım 3100 50 cm lavman hiç acıtmıyor alttan muayane de öyle 2 den sonra alışılıyorr :))) zaten bebişine odaklanıyorsun şarıl şarıl suyum geldi diye gittim acile hemen kadın doğuma yatış yaptılar hiç sancım yoktu bütün gece ' ama hep suyum geldi nstye bağladılar sürekli keyfi yerindeydi suyu da iyi diye bekledik normali sancım sabah hafiften başladı öyle dayamıyacak kadar yoktu bebiş toplanması gibi gece acılmam 1 di öğlen gibi başladı akşam 7: yi geçe doğurdum 8 9 santime kadar çok dayanılmayacak acı yok 8 9 dan sonra başlıyor o da ıkınmayı öğretiyorlar zaten kaptın mı 3 4 ıkınmada çıkıyor :)))) normal yaptım ama bebişimi göremedim( solunmda hırıltı var diye küveze koydular önemli bişeyi yok dediler bu şekilde bütün kontrolleri daha iyi yapılır dediler bekliyorum yarın olsun bebeğimi görmeye gidicem inş aynı babasıymşşş :))) herkes derdi inanmazdım son ıkınmada ellerimi tutamıyordum nerdeyse yavrum çuktı cin kesildim birden bütün sancılar unutuldu 2 veya 3 dikiş vardı sanıeım o da gelişili güzel yıetılmasın diye keserken filan hiç anlamıomm dikerken de çok nadir bazı yerlerde sızı oluyor o kadar o da sinek ısırığı gibi sonra korkmayın o kadar güzel bi duygu ki o an ' normalde çiş yapmak önemliymiş çok korkrum acıcak diye acımadı bütün gece ve gün aç beklediğim için sadece baş dönmem vardı o kadar o da çorbayla düzene giriyor inşallah siz tam zamanında alırsınız bebişlerinizi ama ben gelcem diyene de belli bi satten sonra dur denilemiyor telden bu kadar yazabildim öpüldünüz
Kızlar benim kocişte Ekim babaları topiğine üye olmak istiyormuş ağlıyordun gülmeye başladım güya onlarında sıkıntısı varmışda
kız dün bütün gün senden haber bekledik seninki ilk bebek derken bademball senden önce doğurmuş bugün itibariyle üç bebeğimiz olmuş
çok güzel kolay bir doğum hikayesi anlatmışsın bize umarım hepimiz böyle kolay doğumlar yaşarızz
amiiin amin amin inşallah.ben ne zamandr giremiyorum topiğe,badembalın haberi nerde bulamadım
Allah kolaylık versin canım sana amin inşallah.canım benmm gözlerin aydın.maşallah sana da bebeğine de.Allah analı baballı büyütsün inşallahç Allah bizlere de böyle kolay doğumlar nasip etsin
günaydın ezinecim,ben iş yüzünden girip bakamıyorum,o kadar çok iş var ki kendi bilgisayarımın başında değilim, neler olmuş burda.çok sevindim.doğan bebklere hayrlı uzun ömür diliyorum. Allah analı babalı büyütsün inşallah.ben çantamı hazırlamadım.ben de mi hazrlasam ne yapsam
amiiin amin amin inşallah.ben ne zamandr giremiyorum topiğe,badembalın haberi nerde bulamadım
ay yok benm oğlana diyorum,oğlum bak 5 haftalık raporumuzu aldık 2 hafta bitti sayılır 3 hafta daha dur ondan sonra inşallah ne zaman gelirsen gel :)4307. sayfada canım evet canım ne zamandır sende yoktun böyle uzun kaybolmayın sonra doğurdunuz sanıyoruzzz
Allah kolaylık versin canım sana amin inşallah.
dün hepimizi çanta telaşı sardı sorma hepimiz sarsıldık bi dogumlar başladı heran herşey olabilir hazırlamakta yarar var tabi
dün buraya yazdı canım geçmşi okursan ulursun
saol tatlım iyiyim sen nasılsın..
pek giremiorum nete ondan öyle oldu..
işlerim hem evde hem işte yoğun biraz..
az kaldı heyecan başladı..
sen nasılsın cinsiyet filan belli oldu mu..
sağlık durumun iyi mi..
görüşürüz cnm öptüm seni de bebiki de..
ay yok benm oğlana diyorum,oğlum bak 5 haftalık raporumuzu aldık 2 hafta bitti sayılır 3 hafta daha dur ondan sonra inşallah ne zaman gelirsen gel :)
buldum kzılar sağolun.
Sikma bakalim kendini, hersey normal. Yalanci sancilarda bazen bu kadar zorlayabiliyormus. Hayirlisi olsun insalllah. Sonuna gelmek üzreyiz az daha dayan...
2013 kasim annelerinden iki kisi erken dogum yapti, cok sükür iki bebekde anne de iyi. Nefes egzersizlerinden yap, bilmiyorsan netten ögrenebilirsin. Sancilarini cok hafifletiyor...
tatlım sn doktoru bekleme git hemen ne olur ne olmaz .kendini de kasma bebek etkilenmesin.inşallah bir sorun yoktur
anam kızlar sizdede şiddetli gaz sancısı ceken var mı ben ölcektım agrıdan valla hala batmalar var son aylar ne zormus bıde bız sımdı kaç aylık olduk aya vurunca
KIzlarr miniğimin bakım ve kirli sepetini de aldım,nasıllar?Eki Görüntüle 793709 Eki Görüntüle 793710
Youtube da sezeryan doğum izleme hatasında bulundum,gözyaşlarımı tutamadım..Allahımmm ben normal doğum istiyorum:18:
İşteeee sabahın en güsel haberiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiKızlarrr doğurdum :)))benden önce gelen yoksa ilk bebişimiz geldi demektir doğum çoktan bitti anca haber verdim bisürü şey yazdım çizdisilindi :)))) eve geçince uzun uzun anlatırım kormayın hiç :))) 36 + 0 daydım hAfta bebişin gelişimi ilerde diye durdurmadılar normal doğum yaptım 3100 50 cm lavman hiç acıtmıyor alttan muayane de öyle 2 den sonra alışılıyorr :))) zaten bebişine odaklanıyorsun şarıl şarıl suyum geldi diye gittim acile hemen kadın doğuma yatış yaptılar hiç sancım yoktu bütün gece ' ama hep suyum geldi nstye bağladılar sürekli keyfi yerindeydi suyu da iyi diye bekledik normali sancım sabah hafiften başladı öyle dayamıyacak kadar yoktu bebiş toplanması gibi gece acılmam 1 di öğlen gibi başladı akşam 7: yi geçe doğurdum 8 9 santime kadar çok dayanılmayacak acı yok 8 9 dan sonra başlıyor o da ıkınmayı öğretiyorlar zaten kaptın mı 3 4 ıkınmada çıkıyor :)))) normal yaptım ama bebişimi göremedim( solunmda hırıltı var diye küveze koydular önemli bişeyi yok dediler bu şekilde bütün kontrolleri daha iyi yapılır dediler bekliyorum yarın olsun bebeğimi görmeye gidicem inş aynı babasıymşşş :))) herkes derdi inanmazdım son ıkınmada ellerimi tutamıyordum nerdeyse yavrum çuktı cin kesildim birden bütün sancılar unutuldu 2 veya 3 dikiş vardı sanıeım o da gelişili güzel yıetılmasın diye keserken filan hiç anlamıomm dikerken de çok nadir bazı yerlerde sızı oluyor o kadar o da sinek ısırığı gibi sonra korkmayın o kadar güzel bi duygu ki o an ' normalde çiş yapmak önemliymiş çok korkrum acıcak diye acımadı bütün gece ve gün aç beklediğim için sadece baş dönmem vardı o kadar o da çorbayla düzene giriyor inşallah siz tam zamanında alırsınız bebişlerinizi ama ben gelcem diyene de belli bi satten sonra dur denilemiyor telden bu kadar yazabildim öpüldünüz
kızlar kızlar gelem miiii yanağızdan öpem miiiiiiiii
Günaydınnnn hatunlarrrrr
Kızlar kızlar gelem miiii yanağızdan öpem miiiiiiiii
Günaydınnnn hatunlarrrrr
gunaydın kızlar nasılsınız bu saah ben bırazz yorgunum malum dun emınonu yaptık benden gecmıs artık pılım bıtmıs okdar kotu oldumkı ıstedıgım gıbı alısverıs de yapamdım bıde ustune stres oldugum ve yoruldugumla kaldımm..
dogum yapan arkadaslarım gozunuz aydın allah sızlerede bebıslerınızede saglık versın bızlerede sızler gıbı kolay dogumlar nasıp etsın normal dogumu cok guzel anlatmıssın pıskolata hepımızı bıraz daha cesaretlendırdın
3 tane bebısımız mı oldu 3. kım bademball pıskolata dıgerı kım kı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?