2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın kızlar nasılız bugün
başladık doguum hbrlerini bir bir almaya 3.ncü bebegimizde gelmiş dün iger topige yazmış arkadaşımız

1.bademball
2.piskolata
3.greathopes

canım benmm gözlerin aydın.maşallah sana da bebeğine de .Allah analı baballı büyütsün inşallahç Allah bizlere de böyle kolay doğumlar nasip etsin
günaydın kızlar nasılız bugün
başladık doguum hbrlerini bir bir almaya 3.ncü bebegimizde gelmiş dün iger topige yazmış arkadaşımız

1.bademball
2.piskolata
3.greathopes

günaydın ezinecim,ben iş yüzünden girip bakamıyorum,o kadar çok iş var ki kendi bilgisayarımın başında değilim, neler olmuş burda.çok sevindim.doğan bebklere hayrlı uzun ömür diliyorum. Allah analı babalı büyütsün inşallah.ben çantamı hazırlamadım.ben de mi hazrlasam ne yapsam

kız dün bütün gün senden haber bekledik seninki ilk bebek derken bademball senden önce doğurmuş bugün itibariyle üç bebeğimiz olmuş
çok güzel kolay bir doğum hikayesi anlatmışsın bize umarım hepimiz böyle kolay doğumlar yaşarızz

amiiin amin amin inşallah.ben ne zamandr giremiyorum topiğe,badembalın haberi nerde bulamadım

Allah kolaylık versin canım sana amin inşallah.
dün hepimizi çanta telaşı sardı sorma hepimiz sarsıldık bi dogumlar başladı heran herşey olabilir hazırlamakta yarar var tabi
amiiin amin amin inşallah.ben ne zamandr giremiyorum topiğe,badembalın haberi nerde bulamadım

dün buraya yazdı canım geçmşi okursan ulursun

4307. sayfada canım evet canım ne zamandır sende yoktun böyle uzun kaybolmayın sonra doğurdunuz sanıyoruzzz
ay yok benm oğlana diyorum,oğlum bak 5 haftalık raporumuzu aldık 2 hafta bitti sayılır 3 hafta daha dur ondan sonra inşallah ne zaman gelirsen gel :)

buldum kzılar sağolun.

bende iyiyim tatlım...az kaldı senin.düsündükce heyecanlanıyorum sağlığım da iyi cok şükür bulantı kusma geçti...vitamin ve kan haplarını içemiyorum yalnız.hemen geri çıkarıyorum çünkü içinceen son gittiğimizde pipi göremiyorum demişti.kesin bi şey demedi yine de.salı günü gidicez kesinleşir inşallahdikkat et kendine .görüsürüz

ay yok benm oğlana diyorum,oğlum bak 5 haftalık raporumuzu aldık 2 hafta bitti sayılır 3 hafta daha dur ondan sonra inşallah ne zaman gelirsen gel :)

buldum kzılar sağolun.

evt evet beklesinler çalışabilirlerimizi benimde 4 haftam var sonra izne çıkıcamm

tatlım sn doktoru bekleme git hemen ne olur ne olmaz .kendini de kasma bebek etkilenmesin.inşallah bir sorun yoktur

kızlar randevu aldım 11 de gidicem doktorumun 2 tane sezeryanı varmış..sekreter 11 e randevu verdi..bebek hareket ettikçe ağrım daha da artıyor inşallah doğum değildir dua edin nolur daha en az 2 hafta kalmalı içerde

anam kızlar sizdede şiddetli gaz sancısı ceken var mı ben ölcektım agrıdan valla hala batmalar var son aylar ne zormus bıde bız sımdı kaç aylık olduk aya vurunca

bende bir haftadır var canım gaz problemi.. çok fena bişey.. bi de kabızlık eklendi üstüneki sorma gitsin her gün de farklı bişey yiyorum ne etkiliyo da bu kadar gaz oluyo anlamadım gitti

Youtube da sezeryan doğum izleme hatasında bulundum,gözyaşlarımı tutamadım..Allahımmm ben normal doğum istiyorum:18:

ahahahah ayyy sabah sabah çok güldüm çok tatlısın ya sancıların geldiğinde bence annelik iç güdüsüyle "hangisi olursa olsun bebeğime bişey olmasın , ben razıyım çekerim acıyı" diye bağırcaz bence :)))

İşteeee sabahın en güsel haberiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Piskolatammm gözünaydınnn, geçmiş olsunnnn, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
Maşallah bebişine ki boyu kilosu herşeyi çok güzel doğmuş
Doğumu o kadar güzel özetlemişsin ki insanda korku adına hiçbişey kalmıyo bu kadar kolay mıymış dedim okuyunca, inşallah bizlerde rahatça atlatırız

Kızlar kızlar gelem miiii yanağızdan öpem miiiiiiiii
Günaydınnnn hatunlarrrrr

gunaydın kızlar nasılsınız bu saah ben bırazz yorgunum malum dun emınonu yaptık benden gecmıs artık pılım bıtmıs okdar kotu oldumkı ıstedıgım gıbı alısverıs de yapamdım bıde ustune stres oldugum ve yoruldugumla kaldımm..

dogum yapan arkadaslarım gozunuz aydın allah sızlerede bebıslerınızede saglık versın bızlerede sızler gıbı kolay dogumlar nasıp etsın normal dogumu cok guzel anlatmıssın pıskolata hepımızı bıraz daha cesaretlendırdın
3 tane bebısımız mı oldu 3. kım bademball pıskolata dıgerı kım kı???

GÜNAYDIN CANIM BENDE SENİ MERAK EDİYORDUM ALIŞVERİŞİN NASIL GEÇTİ DİYE NEDEN İSTEDİĞİN GİBİ OLMADI SARAÇHANEYE UĞRAMADIN MI PARK YATAK İÇİN

ŞUAN DOĞURAN ARKADAŞLAR

1.bademball
2.piskolata
3.greathopes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…