kızlar randevu aldım 11 de gidicem doktorumun 2 tane sezeryanı varmış..sekreter 11 e randevu verdi..bebek hareket ettikçe ağrım daha da artıyor inşallah doğum değildir dua edin nolur daha en az 2 hafta kalmalı içerde
günaydın canım eee zaman geçtikçe agırlaşıyoruz kaldırmıyo vucut artıkgunaydın kızlar nasılsınız bu saah ben bırazz yorgunum malum dun emınonu yaptık benden gecmıs artık pılım bıtmıs okdar kotu oldumkı ıstedıgım gıbı alısverıs de yapamdım bıde ustune stres oldugum ve yoruldugumla kaldımm..
dogum yapan arkadaslarım gozunuz aydın allah sızlerede bebıslerınızede saglık versın bızlerede sızler gıbı kolay dogumlar nasıp etsın normal dogumu cok guzel anlatmıssın pıskolata hepımızı bıraz daha cesaretlendırdın
3 tane bebısımız mı oldu 3. kım bademball pıskolata dıgerı kım kı???
GÜNAYDIN CANIM BENDE SENİ MERAK EDİYORDUM ALIŞVERİŞİN NASIL GEÇTİ DİYE NEDEN İSTEDİĞİN GİBİ OLMADI SARAÇHANEYE UĞRAMADIN MI PARK YATAK İÇİN
ŞUAN DOĞURAN ARKADAŞLAR
1.bademball
2.piskolata
3.greathopes
Kızlarrr doğurdum :)))benden önce gelen yoksa ilk bebişimiz geldi demektir doğum çoktan bitti anca haber verdim bisürü şey yazdım çizdisilindi :)))) eve geçince uzun uzun anlatırım kormayın hiç :))) 36 + 0 daydım hAfta bebişin gelişimi ilerde diye durdurmadılar normal doğum yaptım 3100 50 cm lavman hiç acıtmıyor alttan muayane de öyle 2 den sonra alışılıyorr :))) zaten bebişine odaklanıyorsun şarıl şarıl suyum geldi diye gittim acile hemen kadın doğuma yatış yaptılar hiç sancım yoktu bütün gece ' ama hep suyum geldi nstye bağladılar sürekli keyfi yerindeydi suyu da iyi diye bekledik normali sancım sabah hafiften başladı öyle dayamıyacak kadar yoktu bebiş toplanması gibi gece acılmam 1 di öğlen gibi başladı akşam 7: yi geçe doğurdum 8 9 santime kadar çok dayanılmayacak acı yok 8 9 dan sonra başlıyor o da ıkınmayı öğretiyorlar zaten kaptın mı 3 4 ıkınmada çıkıyor :)))) normal yaptım ama bebişimi göremedim( solunmda hırıltı var diye küveze koydular önemli bişeyi yok dediler bu şekilde bütün kontrolleri daha iyi yapılır dediler bekliyorum yarın olsun bebeğimi görmeye gidicem inş aynı babasıymşşş :))) herkes derdi inanmazdım son ıkınmada ellerimi tutamıyordum nerdeyse yavrum çuktı cin kesildim birden bütün sancılar unutuldu 2 veya 3 dikiş vardı sanıeım o da gelişili güzel yıetılmasın diye keserken filan hiç anlamıomm dikerken de çok nadir bazı yerlerde sızı oluyor o kadar o da sinek ısırığı gibi sonra korkmayın o kadar güzel bi duygu ki o an ' normalde çiş yapmak önemliymiş çok korkrum acıcak diye acımadı bütün gece ve gün aç beklediğim için sadece baş dönmem vardı o kadar o da çorbayla düzene giriyor inşallah siz tam zamanında alırsınız bebişlerinizi ama ben gelcem diyene de belli bi satten sonra dur denilemiyor telden bu kadar yazabildim öpüldünüz
hoşbuldummmm kuzummmmmmgünaydın yağmurcummmm hoşgeldinnn
hoşbuldummmm canımcımmmmmaşallah maşallah bu ne enerji kız
günaydın canım hoşgeldin
GÜNAYDIN CANIM BENDE SENİ MERAK EDİYORDUM ALIŞVERİŞİN NASIL GEÇTİ DİYE NEDEN İSTEDİĞİN GİBİ OLMADI SARAÇHANEYE UĞRAMADIN MI PARK YATAK İÇİN
ŞUAN DOĞURAN ARKADAŞLAR
1.bademball
2.piskolata
3.greathopes
günaydın kuzuşummm, ben pazara bile çıkamıyorum, geçen hafta 1,5 saat durmuşum dışarda ama eve gelene kadar bittim bittimm.. artık enerji çabuk tükeniyo, vücut taşımıyogunaydın kızlar nasılsınız bu saah ben bırazz yorgunum malum dun emınonu yaptık benden gecmıs artık pılım bıtmıs okdar kotu oldumkı ıstedıgım gıbı alısverıs de yapamdım bıde ustune stres oldugum ve yoruldugumla kaldımm..
dogum yapan arkadaslarım gozunuz aydın allah sızlerede bebıslerınızede saglık versın bızlerede sızler gıbı kolay dogumlar nasıp etsın normal dogumu cok guzel anlatmıssın pıskolata hepımızı bıraz daha cesaretlendırdın
3 tane bebısımız mı oldu 3. kım bademball pıskolata dıgerı kım kı???
günaydın canım eee zaman geçtikçe agırlaşıyoruz kaldırmıyo vucut artık
seninle niye günaydınlaşmadık biz
günaydın kuzuşummm, ben pazara bile çıkamıyorum, geçen hafta 1,5 saat durmuşum dışarda ama eve gelene kadar bittim bittimm.. artık enerji çabuk tükeniyo, vücut taşımıyo
ohhh hayırlı olsunn beıslerımız rabbım hepımıze nasıp etsınn hayırlısıyla
Yok canım sarachaneye gıtmedık daha dogrusu zamanımız kalmadı dun cok sınır bozucu gectı benım ıcın esımın 1gun ızını var bankada ısımız vardı oaraya gıttık ordan emınonu gectık malum orasıda cok kalabalık sandım unsanlar ustume gelıyor bıde ara ara agrılar oluyor gozum hıc bısey gormedı perdemızı dıktırdık bıde ben kucuk kavanoz alacaktım onların satıldıgı yerı aradık baya bı zaman gectı bu arada emınonu ve havuzluhan esnafı cok lakayıt olmusDukknalara gırıyorsun ınsanların suratını bakmıyor ozellıkle havuzluhandakıler cok sımarmıslar esımde sınır oldu park yatagıda almadık baska yerden alırız dedı aksamda eve geldık
bebek odamızın yatagı ve uyku setı dun bız evde yokken gelmıs onlarıda yanlıs gondermsıler ıyıce sınır oldum
afiyet olsun size yavrimu bizde birazdan kaçarızhoşbuldummmm kuzummmmmm
hoşbuldummmm canımcımmmm
dün sabah piskolatayla girdiğim stresten bu sabah yine piskolatayla çıktım sanırım
yarın ki kontrolümün heyecanı da şiimdiden başladı, zaman daraldı iyice.. bu saatlerde bebişimi görüyo olucam inşallah
Kızlarım biz bi kahvaltı edelim geliriz yine
ne bilim yavrum gözümden kaçtı heralde bu gece uykusuz gecemdi oğlan pek uyutmadı şapşal gibiyim
günaydınlarr o zaman
gunaydın ezıneceımm agırlasmak ne kelıme canım olmusuzde aglayanımız yokgünaydın canım eee zaman geçtikçe agırlaşıyoruz kaldırmıyo vucut artık
seninle niye günaydınlaşmadık biz
dediğin doğru canım bi düğün işlerinde bide bu bebek işlerinde esnaflar çok acımasız biliyolar hassasiyetimizi mecbur alacaklar diyip pek yardımcı olmuyorlar
tekrar söyliyim park yatağa saraçhaneye mutlaka bakın yolunuz düşerse yine bu tarafa fiyatlar gayet iyi
afiyet olsun size yavrimu bizde birazdan kaçarız
oglunu yerim ben
bende uyumadım gece 4 te falan sızmışımdır 8de kalktım bize şimdi bol bol uyu diolarda uykumu kaldı bizde
gunaydın ezıneceımm agırlasmak ne kelıme canım olmusuzde aglayanımız yokon dakkalık yolu yarım satte yurur olmsum acıdım bı an kendıme
artık tanındılar ıyıce havalara gırmsıler bu ne kadar dıye soruyorsun suratına bakmadan cevap verıyor urun hakkında bılgı vermıyr bıde boyle herseyın bırarada oldugu bı yer yok yoksa fıyatlar aynı aynı tek guzellıgı hepsı bı arada bıde ben perdeyı orada begenmsıtım oyuzden gıttım ama bıdaha kolay kolay gıtmem
ınsallah canım bugun yarın almak ıstıyorum park yatagı doguranları gordukce benıde heyecan kapladı malum dıger yatagıda yanlıs geldı oglumun cocuk dogsa yatacak yerı yok:26::26:
yok yok daha doğmasın oğluşunn sen doğurdum diyene kadar alır biri yatağını merak etme
bizde cumartesi gidebiliriz bakalım neler yaşıcaz bide kürkçü han varmış orda aynı ürünler filan varmış bide oraya bakalım diyoruz annemlerle
gunaydın canım guzel hbrler alırsın ınsallahGünaydın güzel anneler nasılsınız?bebişleriniz nasıl?
doğum yapan arkadaşları tebrik ederim Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin.sona doğru yaklaşıyoruz artık bende heyecan dorukta.pazartesi günü kontrolüm var doktorum çatı muayenemi yapacak.
benimde bi posta alışverişim daha var ama gel gör hiç güvenmiyorum kendime bengunaydın ezıneceımm agırlasmak ne kelıme canım olmusuzde aglayanımız yokon dakkalık yolu yarım satte yurur olmsum acıdım bı an kendıme
artık tanındılar ıyıce havalara gırmsıler bu ne kadar dıye soruyorsun suratına bakmadan cevap verıyor urun hakkında bılgı vermıyr bıde boyle herseyın bırarada oldugu bı yer yok yoksa fıyatlar aynı aynı tek guzellıgı hepsı bı arada bıde ben perdeyı orada begenmsıtım oyuzden gıttım ama bıdaha kolay kolay gıtmem
ınsallah canım bugun yarın almak ıstıyorum park yatagı doguranları gordukce benıde heyecan kapladı malum dıger yatagıda yanlıs geldı oglumun cocuk dogsa yatacak yerı yok:26::26:
nerde uyucaz yavrum göbeğimi sağa sola atıyım derken uyunmuyor ki sonunda oturup uyucam koltukta kanepede filann
bende iyiyim tatlım...az kaldı senin.düsündükce heyecanlanıyorumsağlığım da iyi cok şükür bulantı kusma geçti...vitamin ve kan haplarını içemiyorum yalnız.hemen geri çıkarıyorum çünkü içince en son gittiğimizde pipi göremiyorum demişti.kesin bi şey demedi yine de.salı günü gidicez kesinleşir inşallah dikkat et kendine .görüsürüz
Bende biraz once örgü Yelek ve hırkalarını, birde yün ve kişilik battaniyesini falan yıkadım oğlumun :)
Artık yarın da kıyafetlerden yıkarım bir iki posta :)
Beni bugun alttan muayene etti, hem ultrason cihazı ile baktı hemde elle. Sanırım o elle yaptıgı çatı muayenesiydi. Biraz acıdı ama abartılacak birsey degil.
Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün.
Cok guzel anlatmışsin.
Maasallah bizim Ekim annelerine. İkisi de normal doğurdu.
Gersi de böyle kolay olur insallah.
Hepimiz bir avazda kurtuluruz.
Anladım canım. Ben artık duruma gore koyarım yanıma. Yada esim eve gidip getirir. Zaten 10 dakikalık mesafe.
benimde bi posta alışverişim daha var ama gel gör hiç güvenmiyorum kendime ben
aynen canım uyumak degil zaten sızmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?