2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım inşallah yalancı sancılardır, dediğin gibi en az 2 hafta daha kalır seninle bebiş inşallah.. en mükemmel küvez anne vücudu sonuçta.. ama bebiş için alınmak zorunda bile olsa hayırlısı olsun, sağlıklı olsun bebişin.. güzel haberler duyarız umarım senden de..

günaydın canım eee zaman geçtikçe agırlaşıyoruz kaldırmıyo vucut artık

seninle niye günaydınlaşmadık biz

canım, öncelikle çok geçmiş olsun.. gerçekten normal doğuma özendirici bi yazı olmuş.. okurken heycanlandım, cesaretlendim, mutlu oldum.. Allah hepimize böyle kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin :)

günaydın yağmurcummmm hoşgeldinnn
hoşbuldummmm kuzummmmmm
maşallah maşallah bu ne enerji kız
günaydın canım hoşgeldin
hoşbuldummmm canımcımmmm
dün sabah piskolatayla girdiğim stresten bu sabah yine piskolatayla çıktım sanırım
yarın ki kontrolümün heyecanı da şiimdiden başladı, zaman daraldı iyice.. bu saatlerde bebişimi görüyo olucam inşallah

Kızlarım biz bi kahvaltı edelim geliriz yine

ohhh hayırlı olsunn beıslerımız rabbım hepımıze nasıp etsınn hayırlısıyla

yok canım sarachaneye gıtmedık daha dogrusu zamanımız kalmadı dun cok sınır bozucu gectı benım ıcın esımın 1gun ızını var bankada ısımız vardı oaraya gıttık ordan emınonu gectık malum orasıda cok kalabalık sandım unsanlar ustume gelıyor bıde ara ara agrılar oluyor gozum hıc bısey gormedı perdemızı dıktırdık bıde ben kucuk kavanoz alacaktım onların satıldıgı yerı aradık baya bı zaman gectı bu arada emınonu ve havuzluhan esnafı cok lakayıt olmus dukknalara gırıyorsun ınsanların suratını bakmıyor ozellıkle havuzluhandakıler cok sımarmıslar esımde sınır oldu park yatagıda almadık baska yerden alırız dedı aksamda eve geldık
bebek odamızın yatagı ve uyku setı dun bız evde yokken gelmıs onlarıda yanlıs gondermsıler ıyıce sınır oldum

günaydın kuzuşummm, ben pazara bile çıkamıyorum, geçen hafta 1,5 saat durmuşum dışarda ama eve gelene kadar bittim bittimm.. artık enerji çabuk tükeniyo, vücut taşımıyo

ne bilim yavrum gözümden kaçtı heralde bu gece uykusuz gecemdi oğlan pek uyutmadı şapşal gibiyim
günaydınlarr o zaman

günaydın kuzuşummm, ben pazara bile çıkamıyorum, geçen hafta 1,5 saat durmuşum dışarda ama eve gelene kadar bittim bittimm.. artık enerji çabuk tükeniyo, vücut taşımıyo

aynen oyle canım eve gelınce dedım senın neyıne kucukcekmeceden emınonune gıtmek bundan sonra hhıcbı kuvvet benı evımden okadar uzaga goturemezvvucud ıyıce agırlasmıs bızde hayırlısıyla bı dogursakta normal hayatmıza donebılsek

Günaydın güzel anneler nasılsınız?bebişleriniz nasıl?
doğum yapan arkadaşları tebrik ederim Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin.sona doğru yaklaşıyoruz artık bende heyecan dorukta.pazartesi günü kontrolüm var doktorum çatı muayenemi yapacak.

dediğin doğru canım bi düğün işlerinde bide bu bebek işlerinde esnaflar çok acımasız biliyolar hassasiyetimizi mecbur alacaklar diyip pek yardımcı olmuyorlar
tekrar söyliyim park yatağa saraçhaneye mutlaka bakın yolunuz düşerse yine bu tarafa fiyatlar gayet iyi

afiyet olsun size yavrimu bizde birazdan kaçarız
ne bilim yavrum gözümden kaçtı heralde bu gece uykusuz gecemdi oğlan pek uyutmadı şapşal gibiyim
günaydınlarr o zaman

oglunu yerim ben
bende uyumadım gece 4 te falan sızmışımdır 8de kalktım bize şimdi bol bol uyu diolarda uykumu kaldı bizde

gunaydın ezıneceımm agırlasmak ne kelıme canım olmusuzde aglayanımız yok on dakkalık yolu yarım satte yurur olmsum acıdım bı an kendıme

artık tanındılar ıyıce havalara gırmsıler bu ne kadar dıye soruyorsun suratına bakmadan cevap verıyor urun hakkında bılgı vermıyr bıde boyle herseyın bırarada oldugu bı yer yok yoksa fıyatlar aynı aynı tek guzellıgı hepsı bı arada bıde ben perdeyı orada begenmsıtım oyuzden gıttım ama bıdaha kolay kolay gıtmem
ınsallah canım bugun yarın almak ıstıyorum park yatagı doguranları gordukce benıde heyecan kapladı malum dıger yatagıda yanlıs geldı oglumun cocuk dogsa yatacak yerı yok:26::26:

afiyet olsun size yavrimu bizde birazdan kaçarız

oglunu yerim ben
bende uyumadım gece 4 te falan sızmışımdır 8de kalktım bize şimdi bol bol uyu diolarda uykumu kaldı bizde

nerde uyucaz yavrum göbeğimi sağa sola atıyım derken uyunmuyor ki sonunda oturup uyucam koltukta kanepede filann

yok yok daha doğmasın oğluşunn sen doğurdum diyene kadar alır biri yatağını merak etme
bizde cumartesi gidebiliriz bakalım neler yaşıcaz bide kürkçü han varmış orda aynı ürünler filan varmış bide oraya bakalım diyoruz annemlerle

bencede dogmasında canım boyle suprızler yapabılıyorlar benım bıldıgım kadarıyla pıskolatanın erken dogum rıskı kasılması sancısı yoktu onun dogum yaptıgını duyunca sasırdım benım cok sukur oyle sıkıntılarım yok benım oglan gununu doldurur dıye dusunuyırdum oyuzden ama mııklerın ne yapacagı bellı olmuyor:26::26:
denızde kum emınonude han dun bızde delı gıbı celebıhan dıye bıyer aradık durdukk
cumartesı daha kalabalık olur canım dıkkat et kendıne fazla yorma benım gıbı kendını

gunaydın canım guzel hbrler alırsın ınsallah
benimde bi posta alışverişim daha var ama gel gör hiç güvenmiyorum kendime ben

nerde uyucaz yavrum göbeğimi sağa sola atıyım derken uyunmuyor ki sonunda oturup uyucam koltukta kanepede filann

aynen canım uyumak degil zaten sızmak

Son düzenleme:

evet cnm ya ben de heyecanlanıyorum..:26:bi de dün eşimin bi arkadaşı tarihi 27 eylüldü doğurmuş..bi arkadaşım 36a girmeden doğurmuştu vs..ben de gaza gelip hastane çantamı filan hazırladım..hayırlısı artık..

benmkinn cinsiyeti de 18 haftada belli olmuştu..içine doğuyordur muhtemelen senn..gönlündeki olsun inşallah..

hade canımm ya ohh ne güzell kurtuldun aynen çok acıyacağını sanmıyorumda onun stresi yetio ya daha doğrusu ben doktorrumdan heralde utanırım diorum:)

bence de takma kafana o zaman..benm hastane biraz mesafeli 30 dk gibi..o bakımdan ne var ne yoksa koyuyorum..

benimde bi posta alışverişim daha var ama gel gör hiç güvenmiyorum kendime ben

aynen canım uyumak degil zaten sızmak

dun ben aptal gıbı oldum ılk defada oyle oldum magazaya gırıyorum oyle bos bos bakıyorum esım ıyor ne alacan dıyorum unuttum okdar cok sey vardıkı aklımda kafam durdu sınırımı esımden cıkardım adamcagız ne dese bagırdımm herıfte sasırdı ne oldu sna dıyor
dıkkat et canım cok uzak yerlere gıtme bıde tek basına gıtme yanında bırılerı olsun mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…