- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
kızzz Allah iyiliğini versin emiiiiayyyyy sabahh sabahhhh dar geldi sana ankara dınlıyommmmmmm hoplata hoplata pırtlatacammmmmmmm
ayy ne güzel yazmışsın yaaa, şu yatış pozisyonu çok hoşuma gitti..bu arada dediğin gibi hepimizde bi telaş başladı. bende çanta hazırlamadım daha. benim bu konudaki rahatlığım birazda hastanenin konumundan dolayı oluyo sanırım. tam çarşıda olunca ani bi eksiklikte direk gidilip alınabilir. nst ye grmek için 34. hafta dolmuş mu olmalı biliyo musun ? ya da neye göre giriyoruz sancı olup olmaması durumuna göre mi? :26: benimde yarın var kontrolüm 33+0 olucam, acaba beni de alır mı diye düşündüm..
Aramızda bir hafta varmış, Rabbim sağlıcakla vaktiyle kavustursun insallah hepimizi
hobbaaa hobbaaaa zıplaaaaa oynaaaaa dermişimmmmmkızzz Allah iyiliğini versin emiiii
sende benim gibi enerji patlaması yaşıyosun bu sabah sanırım
ama bnm şimcix uykum gelmeye başlamıştı kiiiiiiiiiii sen gözümü açıverdin birden
bu durumda büyük ihtimalle sen girersin cnm :) benim sancılar var karnımın altında, onu normal bulursa ve başka da problem çıkmazsa almaz o zaman :) inşallah güzel haberler alırızAmin y4zy... :))) en son 15 gün önce gittiğimde doktorum normalde 34.haftadan itibaren nts.ye sokuyoruz. Ama daha onceki haftalarda da kontrol esnasında bir şey görürsek yada gebe şikayeti olursa nts ye erkenden sokuyoruz demişti. Ben de her şey yolunda göründüğü için ve benim de herhangi bir şikayetim olmadığı için nts ye girmedim. Bakalım herhalde yarın gireceğim.
Ve bakalım senin doktorun ne diyecek? :)
vuuuhuuuuuuuuuuuuuuhobbaaa hobbaaaa zıplaaaaa oynaaaaa dermişimmmmmdinliyom ama oynayamıyomki anacım bu göbükle bir sürüde işim var kahvaltımı yaptım muftaktayım ama netin başından ayrılamıyom. kociş öğle yemegıne gelıcek yemek yok patates haşladım onu kavurucam hemde ben yıcem yaaa niye çünkü sölemesi ayıp dün ishal oldum gece karnım cok ağrıdı midem bulandı karnım taş gibi sert kasılmalarım oldu doğurucam dıye de korktum. şimdide kalktım oyun havası dinliyom yedim kafayı sanurum
Kızlarrr doğurdum :)))benden önce gelen yoksa ilk bebişimiz geldi demektir doğum çoktan bitti anca haber verdim bisürü şey yazdım çizdisilindi :)))) eve geçince uzun uzun anlatırım kormayın hiç :))) 36 + 0 daydım hAfta bebişin gelişimi ilerde diye durdurmadılar normal doğum yaptım 3100 50 cm lavman hiç acıtmıyor alttan muayane de öyle 2 den sonra alışılıyorr :))) zaten bebişine odaklanıyorsun şarıl şarıl suyum geldi diye gittim acile hemen kadın doğuma yatış yaptılar hiç sancım yoktu bütün gece ' ama hep suyum geldi nstye bağladılar sürekli keyfi yerindeydi suyu da iyi diye bekledik normali sancım sabah hafiften başladı öyle dayamıyacak kadar yoktu bebiş toplanması gibi gece acılmam 1 di öğlen gibi başladı akşam 7: yi geçe doğurdum 8 9 santime kadar çok dayanılmayacak acı yok 8 9 dan sonra başlıyor o da ıkınmayı öğretiyorlar zaten kaptın mı 3 4 ıkınmada çıkıyor :)))) normal yaptım ama bebişimi göremedim( solunmda hırıltı var diye küveze koydular önemli bişeyi yok dediler bu şekilde bütün kontrolleri daha iyi yapılır dediler bekliyorum yarın olsun bebeğimi görmeye gidicem inş aynı babasıymşşş :))) herkes derdi inanmazdım son ıkınmada ellerimi tutamıyordum nerdeyse yavrum çuktı cin kesildim birden bütün sancılar unutuldu 2 veya 3 dikiş vardı sanıeım o da gelişili güzel yıetılmasın diye keserken filan hiç anlamıomm dikerken de çok nadir bazı yerlerde sızı oluyor o kadar o da sinek ısırığı gibi sonra korkmayın o kadar güzel bi duygu ki o an ' normalde çiş yapmak önemliymiş çok korkrum acıcak diye acımadı bütün gece ve gün aç beklediğim için sadece baş dönmem vardı o kadar o da çorbayla düzene giriyor inşallah siz tam zamanında alırsınız bebişlerinizi ama ben gelcem diyene de belli bi satten sonra dur denilemiyor telden bu kadar yazabildim öpüldünüz
hoşgeldinizzz kuzucuklarımgünaydın güzel anneler ve minnak bebişleribugün doktora gittik kızımı görmeye ama fazla göremedim büyüdüğü için artık parça parça gözüküyolar.yüzünüde yandan görebildim sadece neyse sağlık olsun.küçük kızım 2600 gr olmuş nstye de girdik bundan sonra her hafta giricekmişiz.bizde durumlar böle annecikler.
Kızlar bi'şey sorucam..
Şimdi bu aceleci bebelerin cinsiyeti ne biliyor musunuz? Ona göre telaşımızın dozunu ayarlayalım di mi?
Şimdi ikisi de oğlan derseniz oh ne ala.. kız derseniz ben şimdi işyerinde cıkar evime giderim artıkk!!..
Aynen canım oldu bitti. Artık her hafta kontrol var. Her gittiğimde yapar herhalde artık muayeneyi.hade canımm ya ohh ne güzell kurtuldun aynen çok acıyacağını sanmıyorumda onun stresi yetio ya daha doğrusu ben doktorrumdan heralde utanırım diorum:)
Aynen canım. Benim ki yakın cok sukur.bence de takma kafana o zaman..benm hastane biraz mesafeli 30 dk gibi..o bakımdan ne var ne yoksa koyuyorum..
Doğurdu canım. Hatta bugun 3uncu de doğurmuş diye yazmışlar greathopes diye arkadas. Cok girmiyordu galiba buraya isimden pek çıkaramadım ben çünkü.şimdi gördüm jasemin hakkaten bademball doğurmuş..
Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun yavrucaklarımıza ...
demek senn bebek de aşağı inmiş..benmkinn kafası da en alt bölgede ama dr normal artık inmesi dedi..:26:
ama bu hafta kasıklarımda sızlama var acaba daha da mı indi..:26:
haftaya salı öğreniriz inşallah..
bende yarın 36.haftama girecem pazartesi doktora gidicem ama doğum yapan psikolata arkadasımızı duyunca korktum hemenmi gitsem die benimde bebeğimin gelişimi önde çünkü..herşeyi hazır çantamda hazır ama ben diğil,,ağdamı yaptırmadım daha hemen yaprırcam korktum çünlü.
Evet doğuruyorlar canım. Ne guzel anlatmışsin uyku durumunu.Ayyy!!.. Ekim anneleri pırtlatmaya başladıı!.. Eyvah!.. eyvah!.. :)))
Ne mutlu onlara, yeni doğan bebeciklere Allah'ım sağlıklı sıhhatli mutlu bir hayat nasip etsin, analı babalı büyütsün inşallah.
Anneciklere de bir an evvel bol sütlü sağlıklı lohusa günlerinin başlamasını temenni ediyorum. Onlar ayaklanıp gezmelere giderken biz hala buralarda bize sıra ne zaman gelecek acaba? telaşında olacağız. :18:
Bir yandan cok güzel aldu böyle ansızın.
Ama görüyorum ki herkesi de aldı bir telaş. Aslında ben de telaşa düştüm. Dün evdeydim cünkü kızımın beşiği ve dolabı geldi, kuruldu cok şükür. Zaten hastane cıkışları, nevresimleri vs. yıkanıp ütülenmişti. Şimdi dolap iyice bir havalansın bir iki gün daha sonra yerleştireceğim, yatağını da yaparız artık. Valizim için gerekli her şey hazır ama bir tek yerleştirmedim. Ani bir şey olsa hemen derleyip toplayıp cıkabilir vaziyette ama onu da bugünlerde valize yerleştirsem iyi olacak herhalde, hep dışarda dursun, haftlalarca kapalı kalmasın diye erteliyorum ama vakti geldi artıkınn...:18:
Yarın kontrolüm var. 34+0 olacağım. Muhtemelen de ilk kez nts ye gireceğim. Bakalım ne cıkacak. Çok şükür hiç bir sıkıntım yok +16 kilo halimle her türlü yatıyorum, hani geceleri çişe kalkmasam deliksiz de uyuyacam ama bölünüyo işte..Hele bu sabah bir uyandım sırt üstü yatıyorum. Anam belime de bir iyi gelmiş, soluma donesim gelmedi. Ama mecbur döndüm tabi. Sanki hiç hamile değilmişim gibi öyle güzel yatıyorum ki, hani bilsem zararı yok hiç pozisyonu bozmuycam yani.
ayy ne güzel yazmışsın yaaa, şu yatış pozisyonu çok hoşuma gitti..bu arada dediğin gibi hepimizde bi telaş başladı. bende çanta hazırlamadım daha. benim bu konudaki rahatlığım birazda hastanenin konumundan dolayı oluyo sanırım. tam çarşıda olunca ani bi eksiklikte direk gidilip alınabilir. nst ye grmek için 34. hafta dolmuş mu olmalı biliyo musun ? ya da neye göre giriyoruz sancı olup olmaması durumuna göre mi? :26: benimde yarın var kontrolüm 33+0 olucam, acaba beni de alır mı diye düşündüm..
Aramızda bir hafta varmış, Rabbim sağlıcakla vaktiyle kavustursun insallah hepimizi
Çok güzel olmuşlar, ellerinize sağlık
Fakat böyle küçük küçük nerde kullanacaksın? Bebek şekeri niyetine mi?
ay çok tatlı olmuş minyatür reçeller
günaydınnn, piskolatam ne kaa güzel yazmışın kız, vala içime suları serpiştirdin hee, bide ben hep doğum sonrası hiçbişeye bakamam zamanım olmaz diye düşünüyodum ama bademball ve piskolata buraya yazınca demekki zaman olabiliyo diyorum içimde ve biraz daha rahatlıyorum ohhhhhhhhbende dünkü gazla çantayı hazırladım bir iki eksik var onlarıda bugün alıyorum ve kapatıyorum çantayı hooop arabanın arkasına bundan sona stres olmayayım, hatta dün halılarıda topladım, bugün çaarcam halıcı gelsin alsın piskolata ve badembal sayesinde benim miskinlik bitti yerini atom karınca aldı saf gibi 40ı bekliyom doğum için halbukisi 38-40 arası doğumların çoğu olurmuş e bende 35+3 teyim bugün geriye ne kaldıkiii
yakamoz yoktun uzun süredir, hoşgeldin
Fikrinize sağlık..saol canımevet canım bebek sekerı olarak kullanacagım bunları bı bebek bıbloları aldık yanında da bunları verıcem
hoşgeldinizzz kuzucuklarımohh güsel haberler geliyo yine :) gözünaydın cnm bi sıkıntı olmamasına çok sevindim, dün dediğim gibi bugün bana moral oldu :) yarın bende güsel şeyler duyarım inşallah.. bebikimizede maşallah nst sonucun nasıl kuzum ?
sağol canıminşallah sende çok güzel haberlerle gelicksin.nst sonucum iyi çıktı cnm doktora ben göstermiyorum hemşire gösterdi tmm sorun yokmuş gidebilirsin dedi.nst ye bağlıyken hiç rahat edemedi yavrum tepindide tepindi sımsıkı bağlıyolar yazık çok üzüldüm küçücüğüme :26:
günaydın güzel anneler ve minnak bebişleribugün doktora gittik kızımı görmeye ama fazla göremedim büyüdüğü için artık parça parça gözüküyolar.yüzünüde yandan görebildim sadece neyse sağlık olsun.küçük kızım 2600 gr olmuş nstye de girdik bundan sonra her hafta giricekmişiz.bizde durumlar böle annecikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?