2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ayyyyy sabahh sabahhhh dar geldi sana ankara dınlıyommmmmmm hoplata hoplata pırtlatacammmmmmmm
kızzz Allah iyiliğini versin emiiii
sende benim gibi enerji patlaması yaşıyosun bu sabah sanırım
ama bnm şimcix uykum gelmeye başlamıştı kiiiiiiiiiii sen gözümü açıverdin birden

doğum yapan arkadaşlar olmuş ne güzel,,,
hayırlısı olsun umarım hep iyi haberlerini alırız,,ALLAH bağışlasın hepsini,,

bu arada ben malesef sizin kadar şanslı değilim kızıma büyüyeb beşik almak istedim burda istediğim gbi bulamadım ve internetten aldım,,ancak daha yapılmamış yapılacak da kargoya verilecek de gelecek de kurulacak da kokusu çıkacak da...
bana sanki bitmez bu işler gibi geliyor yaa..35 artı 3 teyim bu ayın sonunda doğumum olacak kısmetse...

bu araada gg dan emzirme atleti aldım..bi tane emzirme südyeni vardı bi tane daha aldım burda bi mağazadan yeni incinin tavsiye ederim çok kaliteli ucu kesinlikle belli etmio,hem de çok güzel toprlıo.

Amin y4zy... :))) en son 15 gün önce gittiğimde doktorum normalde 34.haftadan itibaren nts.ye sokuyoruz. Ama daha onceki haftalarda da kontrol esnasında bir şey görürsek yada gebe şikayeti olursa nts ye erkenden sokuyoruz demişti. Ben de her şey yolunda göründüğü için ve benim de herhangi bir şikayetim olmadığı için nts ye girmedim. Bakalım herhalde yarın gireceğim.
Ve bakalım senin doktorun ne diyecek? :)

kızzz Allah iyiliğini versin emiiii
sende benim gibi enerji patlaması yaşıyosun bu sabah sanırım
ama bnm şimcix uykum gelmeye başlamıştı kiiiiiiiiiii sen gözümü açıverdin birden
hobbaaa hobbaaaa zıplaaaaa oynaaaaa dermişimmmmmdinliyom ama oynayamıyomki anacım bu göbükle bir sürüde işim var kahvaltımı yaptım muftaktayım ama netin başından ayrılamıyom. kociş öğle yemegıne gelıcek yemek yok patates haşladım onu kavurucam hemde ben yıcem yaaa niye çünkü sölemesi ayıp dün ishal oldum gece karnım cok ağrıdı midem bulandı karnım taş gibi sert kasılmalarım oldu doğurucam dıye de korktum. şimdide kalktım oyun havası dinliyomyedim kafayı sanurum

bu durumda büyük ihtimalle sen girersin cnm :) benim sancılar var karnımın altında, onu normal bulursa ve başka da problem çıkmazsa almaz o zaman :) inşallah güzel haberler alırız
vuuuhuuuuuuuuuuuuuu
benim oğluş da sesi duydu heralde hop hop ediyo
vallah bnmde işler var cnm ama kalkasım gelmiyo bu arada geçmiş olsun tatlım patates iyi gelir. geçmezse kuru kahveye bikaç damla limon sık ye. o da iyi gelir. kasılmaların olması normal artıkın bizimde zamanımız geliyo. sen ishal durumundan dolayı da biraz daha fazla endişelendin sanırım ama korkma Rabbim işini bilir, hayırlısıyla gelir bebişler :)

günaydın güzel anneler ve minnak bebişleri bugün doktora gittik kızımı görmeye ama fazla göremedim büyüdüğü için artık parça parça gözüküyolar.yüzünüde yandan görebildim sadece neyse sağlık olsun.küçük kızım 2600 gr olmuş nstye de girdik bundan sonra her hafta giricekmişiz.bizde durumlar böle annecikler.

Kızlar bi'şey sorucam..
Şimdi bu aceleci bebelerin cinsiyeti ne biliyor musunuz? Ona göre telaşımızın dozunu ayarlayalım di mi?
Şimdi ikisi de oğlan derseniz oh ne ala.. kız derseniz ben şimdi işyerinde cıkar evime giderim artıkk!!..

Canım gözunuz aydın. Allah analı babalı buyutsun. Bende normal dogumdan korkanlardanım ama yazdıkların bıraz lsun rahatlattı beni...

hoşgeldinizzz kuzucuklarım ohh güsel haberler geliyo yine :) gözünaydın cnm bi sıkıntı olmamasına çok sevindim, dün dediğim gibi bugün bana moral oldu :) yarın bende güsel şeyler duyarım inşallah.. bebikimizede maşallah nst sonucun nasıl kuzum ?

oğlansa da biz yanarız kız

hade canımm ya ohh ne güzell kurtuldun aynen çok acıyacağını sanmıyorumda onun stresi yetio ya daha doğrusu ben doktorrumdan heralde utanırım diorum:)
Aynen canım oldu bitti. Artık her hafta kontrol var. Her gittiğimde yapar herhalde artık muayeneyi.
bence de takma kafana o zaman..benm hastane biraz mesafeli 30 dk gibi..o bakımdan ne var ne yoksa koyuyorum..
Aynen canım. Benim ki yakın cok sukur.
Doğurdu canım. Hatta bugun 3uncu de doğurmuş diye yazmışlar greathopes diye arkadas. Cok girmiyordu galiba buraya isimden pek çıkaramadım ben çünkü.

Benimki de aşağıda canım. Dr temponu düşür dedi bana. Gerçi ben yine bugun pazara gideceğim. Ama yavaş yavaş yürüyüp dikkatli hareket edeceğim insallah. 37 olsun en azından dedi.

Ya ben hep jiletle aldım. Dun hatta gidip agdaciya ağda yaptırsam mı dedim. Esim de kızdı bana, zaten cocuk aşağı inmiş birde kasarsın orda kendini hic yaptırma diye. Ama ağda iyi olurdu ya hemen çıkmıyor. Birde baksanıza doğumun ne zaman gelecegi belli degil. Jiletle iki günde çıkıyor tüyler.

günaydınnn, piskolatam ne kaa güzel yazmışın kız, vala içime suları serpiştirdin hee, bide ben hep doğum sonrası hiçbişeye bakamam zamanım olmaz diye düşünüyodum ama bademball ve piskolata buraya yazınca demekki zaman olabiliyo diyorum içimde ve biraz daha rahatlıyorum ohhhhhhhh bende dünkü gazla çantayı hazırladım bir iki eksik var onlarıda bugün alıyorum ve kapatıyorum çantayı hooop arabanın arkasına bundan sona stres olmayayım, hatta dün halılarıda topladım, bugün çaarcam halıcı gelsin alsın piskolata ve badembal sayesinde benim miskinlik bitti yerini atom karınca aldısaf gibi 40ı bekliyom doğum için halbukisi 38-40 arası doğumların çoğu olurmuş e bende 35+3 teyim bugün geriye ne kaldıkiii
yakamoz yoktun uzun süredir, hoşgeldin

Evet doğuruyorlar canım. Ne guzel anlatmışsin uyku durumunu.
Cok da kilo almamissin. Bende senin gibi 15-16 kilo aldım.

Canım ben dün ilk defa girdim 34+6ydim dun.
Çalışanlar rapor alabilmek ucun etken giriyor. Ama geri kalanına daha gec de yapabiliyorlar nst'yi.

Hoşbulduk Çullu..
Sorma.. telaş fena.. millet ayağa kalktı walla..

Maşallah kızına canım. Kilosu falan iyi. Bizde dun gittik 2400 bizimki, bizimki de yüzünü göstermedi. Zaten iyice aşağıda oldugu icin pek görmek mümkün degil dedi Dr bir de elleri yüzünün onundeymis. Biz de artık haftada bir gideceğiz kısmetse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…