Maşallah kızına canım. Kilosu falan iyi. Bizde dun gittik 2400 bizimki, bizimki de yüzünü göstermedi. Zaten iyice aşağıda oldugu icin pek görmek mümkün degil dedi Dr bir de elleri yüzünün onundeymis. Biz de artık haftada bir gideceğiz kısmetse.
Cok tatlılar canım. Ellerine saglik. Recelleri de kendin mi yaptin yoksa satin mi? Mevlitte mı vereceksin? Yoksa hastane de mı?
Oh halletmişsin isleri sayılır. Bende dolabın üstünden valizimi indireceğim de kendim uzanmıyorum. Esim de bir is yapacak oyalana oyalana. Dun aksam söyledim hala inmedi. İnsallah aksama indirir artık.günaydınnn, piskolatam ne kaa güzel yazmışın kız, vala içime suları serpiştirdin hee, bide ben hep doğum sonrası hiçbişeye bakamam zamanım olmaz diye düşünüyodum ama bademball ve piskolata buraya yazınca demekki zaman olabiliyo diyorum içimde ve biraz daha rahatlıyorum ohhhhhhhhbende dünkü gazla çantayı hazırladım bir iki eksik var onlarıda bugün alıyorum ve kapatıyorum çantayı hooop arabanın arkasına bundan sona stres olmayayım, hatta dün halılarıda topladım, bugün çaarcam halıcı gelsin alsın piskolata ve badembal sayesinde benim miskinlik bitti yerini atom karınca aldı saf gibi 40ı bekliyom doğum için halbukisi 38-40 arası doğumların çoğu olurmuş e bende 35+3 teyim bugün geriye ne kaldıkiii
yakamoz yoktun uzun süredir, hoşgeldin
Benimki de arada hareketlendi. Dr da soruyor cok mu hareket etti, çıkmak isteyebilir dedi. O yüzden alttan da muayene etti açıklık falan mı diye. Cok sukur açıklık yoktu. İnsallah bekler biraz daga bebeklerimiz. En iyi yer anne karnı şimdilik sonuçta bebeklerimize. Hayırlısı olsun tabii ki yine de.sağol canıminşallah sende çok güzel haberlerle gelicksin.nst sonucum iyi çıktı cnm doktora ben göstermiyorum hemşire gösterdi tmm sorun yokmuş gidebilirsin dedi.nst ye bağlıyken hiç rahat edemedi yavrum tepindide tepindi sımsıkı bağlıyolar yazık çok üzüldüm küçücüğüme :26:
Cok tatlılar canım. Ellerine saglik. Recelleri de kendin mi yaptin yoksa satin mi? Mevlitte mı vereceksin? Yoksa hastane de mı?
Oh halletmişsin isleri sayılır. Bende dolabın üstünden valizimi indireceğim de kendim uzanmıyorum. Esim de bir is yapacak oyalana oyalana. Dun aksam söyledim hala inmedi. İnsallah aksama indirir artık.
Benimki de arada hareketlendi. Dr da soruyor cok mu hareket etti, çıkmak isteyebilir dedi. O yüzden alttan da muayene etti açıklık falan mı diye. Cok sukur açıklık yoktu. İnsallah bekler biraz daga bebeklerimiz. En iyi yer anne karnı şimdilik sonuçta bebeklerimize. Hayırlısı olsun tabii ki yine de.
maşallah kuzucuklarımıza cnm.iyi olsunlarda az kaldı zaten gelmelerine.doya doya görcez inş ALLAH izin verirse.doktor dedi zaten bişey kalmamış bitmiş artık dedi durdu.banada heyecan bastı.seninki doğum pozisyonuna girmişmi canım?
Evet canım aşağı dönümus ve iyice de inmiş. O yüzden Dr alttan falan iyice muayene etti herseyi. Açıklık olmayınca da kimi bebek bu pozisyonu sever ve vaktini de bekler dedi.
Ama tempoyu düşür dedi.
aa çok hareket edince çıkmak mı istiyolarmış :26: az daha dursunlar cnm en azından 3 hafta daha dursunlar ondan sonra buyursun gelsinler
hımm benimki baş aşağı duruyodu ama kanala girmemiş daha yavaş yavaş yerleşiyo dedi alttan da bakmadı ondan demekki.beklesinler vakitlerini inş.aceleye gerek yok.ekmek elden su gölden ohh
ay çok tatlı olmuş minyatür reçellerellerinize fikrinize sağlık
Fikrinize sağlık..
Değişik olmuş. Başarılı..
Oh halletmişsin isleri sayılır. Bende dolabın üstünden valizimi indireceğim de kendim uzanmıyorum. Esim de bir is yapacak oyalana oyalana. Dun aksam söyledim hala inmedi. İnsallah aksama indirir artık.
Benimki de arada hareketlendi. Dr da soruyor cok mu hareket etti, çıkmak isteyebilir dedi. O yüzden alttan da muayene etti açıklık falan mı diye. Cok sukur açıklık yoktu. İnsallah bekler biraz daga bebeklerimiz. En iyi yer anne karnı şimdilik sonuçta bebeklerimize. Hayırlısı olsun tabii ki yine de.
o liste hiç bitmio anam azaldıkça unuttuklarım çıkıo piyasaya geç kaldı kuzum vallagunaydın canım hosgedın allah yardımcın olsun bu donemde calsımak zor
ben lsıte yapmsıtım ona ragmen beynım dondu wallaufak tefek dedım onemsemedım bu zamana bırakmayacaktık
günaydın güzel anneler ve minnak bebişleribugün doktora gittik kızımı görmeye ama fazla göremedim büyüdüğü için artık parça parça gözüküyolar.yüzünüde yandan görebildim sadece neyse sağlık olsun.küçük kızım 2600 gr olmuş nstye de girdik bundan sonra her hafta giricekmişiz.bizde durumlar böle annecikler.
Kızlar hepinize merhaba ..öyle moralim bozuk öyle moralim bozuk ki anlatamam sizinle dertleşmek istedimkayınpederim kalçasını kırdı durumu pek içi acıcı değil 88 yaşında..ne olcak bilmiyoruz doktorlar ameliyat için gün bile vermediler yaşından dolayı ameliyatı kaldırırmı kaldırmazmı biraz tedirginler ameliyat masasında kalabilimiş ama olmazsada tüm organlarını etkiliyor ve bundan sonraki hayatında hep yatalak olma ihtimali olurmuş şu doğum arifemde kötü bişey olmasın eşim çok kötü hep ağlamaklı bende ona moral vericem diye güçlü gözükmeye çalışıyorum ama nafile zaten duygusalım ona çaktırmadan ağlıuorum zaman zaman.. hastane ev mekik dokuyorum resmen çok yoruldum allahım inşallah kızım zamanında gelir erken doğumm yapmaktan çok ama çok korkuyorum ne olur kızlar dua edin bize hamilelerin duası kabul olurmuş allah babamıza şifa versin bu kötü günler geçsin (( kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..
o liste hiç bitmio anam azaldıkça unuttuklarım çıkıo piyasaya geç kaldı kuzum valla
canım maşallah bebegine geçen hafta bugünde benim2400 dü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?