2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

maşallah kuzucuklarımıza cnm.iyi olsunlarda az kaldı zaten gelmelerine.doya doya görcez inş ALLAH izin verirse.doktor dedi zaten bişey kalmamış bitmiş artık dedi durdu.banada heyecan bastı.seninki doğum pozisyonuna girmişmi canım?

Cok tatlılar canım. Ellerine saglik. Recelleri de kendin mi yaptin yoksa satin mi? Mevlitte mı vereceksin? Yoksa hastane de mı?
Oh halletmişsin isleri sayılır. Bende dolabın üstünden valizimi indireceğim de kendim uzanmıyorum. Esim de bir is yapacak oyalana oyalana. Dun aksam söyledim hala inmedi. İnsallah aksama indirir artık.
Benimki de arada hareketlendi. Dr da soruyor cok mu hareket etti, çıkmak isteyebilir dedi. O yüzden alttan da muayene etti açıklık falan mı diye. Cok sukur açıklık yoktu. İnsallah bekler biraz daga bebeklerimiz. En iyi yer anne karnı şimdilik sonuçta bebeklerimize. Hayırlısı olsun tabii ki yine de.

aa çok hareket edince çıkmak mı istiyolarmış :26: az daha dursunlar cnm en azından 3 hafta daha dursunlar ondan sonra buyursun gelsinler

Evet canım aşağı dönümus ve iyice de inmiş. O yüzden Dr alttan falan iyice muayene etti herseyi. Açıklık olmayınca da kimi bebek bu pozisyonu sever ve vaktini de bekler dedi.
Ama tempoyu düşür dedi.

Evet canım aşağı dönümus ve iyice de inmiş. O yüzden Dr alttan falan iyice muayene etti herseyi. Açıklık olmayınca da kimi bebek bu pozisyonu sever ve vaktini de bekler dedi.
Ama tempoyu düşür dedi.

hımm benimki baş aşağı duruyodu ama kanala girmemiş daha yavaş yavaş yerleşiyo dedi alttan da bakmadı ondan demekki.beklesinler vakitlerini inş.aceleye gerek yok.ekmek elden su gölden ohh

kızlar dogumlar başlamış eyvahhh sıra bizlere gelıyo ben 36daym arada adet agrısı gıbı agrılarm oluyo herhalde alıştırma yapıyo dıyom ne güzel dogumları rahat gecmış anladıgım kadarıyla inş bizimde öyle gecer

ay çok tatlı olmuş minyatür reçeller ellerinize fikrinize sağlık

Fikrinize sağlık..
Değişik olmuş. Başarılı..

saolun kızlar begenıdıgınıze sevındım
mevlutte dagıtıcaz canım kendım yaptım canım bıraz el emegı olsun ıstedım

gunaydın canım hosgedın allah yardımcın olsun bu donemde calsımak zor

ben lsıte yapmsıtım ona ragmen beynım dondu wallaufak tefek dedım onemsemedım bu zamana bırakmayacaktık
o liste hiç bitmio anam azaldıkça unuttuklarım çıkıo piyasaya geç kaldı kuzum valla

canım maşallah bebegine geçen hafta bugünde benim2400 dü.

Kızlar hepinize merhaba ..öyle moralim bozuk öyle moralim bozuk ki anlatamam sizinle dertleşmek istedim kayınpederim kalçasını kırdı durumu pek içi acıcı değil 88 yaşında..ne olcak bilmiyoruz doktorlar ameliyat için gün bile vermediler yaşından dolayı ameliyatı kaldırırmı kaldırmazmı biraz tedirginler ameliyat masasında kalabilimiş ama olmazsada tüm organlarını etkiliyor ve bundan sonraki hayatında hep yatalak olma ihtimali olurmuş şu doğum arifemde kötü bişey olmasın eşim çok kötü hep ağlamaklı bende ona moral vericem diye güçlü gözükmeye çalışıyorum ama nafile zaten duygusalım ona çaktırmadan ağlıuorum zaman zaman.. hastane ev mekik dokuyorum resmen çok yoruldum allahım inşallah kızım zamanında gelir erken doğumm yapmaktan çok ama çok korkuyorum ne olur kızlar dua edin bize hamilelerin duası kabul olurmuş allah babamıza şifa versin bu kötü günler geçsin(( kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..

kuzucum reçeller çok güzel olmuş canım ne reçeli onlar bizede göndercenmi

merhaba güzel anneler 3 bebek doğmuş bile heyecan yaptım çok pis
hastane çantam hazır benim

hastane çıkışı (tulum ve altlı üstlü olarak 2 takım zaten onda var)
1 adet daha tam takım
3adet badi
2 bebek çorabı
battaniye
3eldiven
emzik
biberon
göğüs pompası
2adet loğusa pijaması 1 adet elbise
yetişkin hasta bezi
bebek bezi
orkid
4 adet kilot
2adet emzirme sütyeni
göğüs pedi
anne için çorap
bebeğe hırka
fotoğraf makinesi
makyaj malzemesi
ve taç koydum

bide bebeği hastaneden getirmek için portbebe yada anakucağı

slm kızlar ..
doğumlar başlamış bilee
doğum yapan arkadaşlar bebişlerini güle güle büyütsünleerr
benimde çantam hazır kasık agrım var bide( sölemesi ayıp) akıntım rengi deişiyo
doğumları okuyuncaa heyecan bastııbende bugün sancım oldugu için artık agda işine el atıcammne olur ne olmaz bebişlerin sagı solu belli olmuyo karnım baya indi nst girdigimde sancım çıkmıştı

Canım benim moralinin bozuk olması o kadar doğal ki..
Zaten hormanlar bizi son derece kırılgan yaptı, ufacık bir şeyden çöküyoruz. Ama böyle doğum zamanına yakın anne ve baba gibi canların başına kazaların gelmesi gercekten cok zor ve uzucu. Fakat bu kimsenin elinde olan bir şey değil, olacağı varmış. Şu an beklemekten başka careniz yok. İnşallah senin sürecini daha da olumsuz kılıcak gelişmeler yaşamassınız. Kalca kırığı 88 yaş için cok ciddi bir sorun. Allah yardımcınız olsun. Şunu unutma sen ne kadar üzülürsen üzül. sonuç değişmez ve her şey olacağına varır . O yüzden bebeğin için biraz moralli olmaya gayret et. Şu en senin gündemin bebeğin ve onun sağlığı olsun. Allah büyük. Bakalım belki iyi olur. Geçmiş olsun canım.

çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalr versin

o liste hiç bitmio anam azaldıkça unuttuklarım çıkıo piyasaya geç kaldı kuzum valla

canım maşallah bebegine geçen hafta bugünde benim2400 dü.

evet cnm şimdi seninde olmuştur 2600 belkide geçmiştir.iyi beslemişsin dedi doktorum mutlu oldum.şaka gibi ya çok az kaldı kavuşmamıza düşündükçe heyecan basıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…