2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
o liste hiç bitmio anam azaldıkça unuttuklarım çıkıo piyasaya geç kaldı kuzum valla

canım maşallah bebegine geçen hafta bugünde benim2400 dü.

hele doguranları gorunce cok gec kaldık ezıneecımm cookkk...:)

gecmsı olsun allah acıl sıfalar versın

kuzucum reçeller çok güzel olmuş canım ne reçeli onlar bizede göndercenmi
saol canımcımcılek canım gondermemmı hıc sen ıste yeterkı sekerım

çokkk geçmiş olsunn Rabbim acil şifalar versinnn...

merhaba cnm,
ALLAH sabır versin umarım çabucak iyileşir kayınpederin..
durum haliyle eşine yansıyor,eşinden de sana ve çok üzülüyorsun hem de böyle bi, hasaas dönemde..
bak benim dedem de 88 yaşında ve alzaymır hastası bizi tanımıyo çocuklarını tanımıo alıp başını gitmesin diye eve kamera koymuşlar
babam ölüm onun için hayırlıdır diyo..keşke herkes 88 e kadar yaşasa ancak insanın kendi annesi babası olnuca iş değiş,ir tabii istrese 100 yaşında olsun..umarım bir an önce iyileişr.tabi en güzeli..

panikl,c,m senin 2.doğumunh olmalı,,
ilki neydi normal se tekrar nornal doğum yapabilirsin..

kuzucuk ellerine sağlık çok güzel olmuş recelide kendin mi yaptın yoksa hazır mı

pek guzel gozukuyor canım elelrıne sağlık ayrıca susude pek severimmm daha da albenısı olmuş

kızlar 3. kım dogurdu ne kaçrdım ben ya
bende 3.arkadası ılk kez gordum pek gırmıyordu galıba dogum topıgıne yazmıs canım

saolun kızlarbegenmenız benı gercekten cookk utlu ettıı kendım yaptım canım el emegı olsun bıraz oyalanırım zamanda gecer dedım bunlarla oynuyorum sımdı

Son düzenleme:
oh oh bitmiş canım bizimde hazır sayılr
evet cnm şimdi seninde olmuştur 2600 belkide geçmiştir.iyi beslemişsin dedi doktorum mutlu oldum.şaka gibi ya çok az kaldı kavuşmamıza düşündükçe heyecan basıyo.
ne kaldıki en fazla 37 güncük
hele doguranları gorunce cok gec kaldık ezıneecımm cookkk...:)

gecmsı olsun allah acıl sıfalar versın

saol canımcımcılek canım gondermemmı hıc sen ıste yeterkı sekerım

neyseki hala geç kalmış sayılmayız en kısa zamanda tamamlamak gerek
ımmm çilek reçeli Allahtan annemin ellerinden çıkma evde var

kızlar kışın kızıma battanıye örmüştümm kenarları ve içi suslenecektı içini bi abla var ona yaptırıcaktım dun can sıkıntısında aldım elıme başladım yapmaya nasıl olmuş sızce tek pembe yapacaktım ama hazr bır battanıye almış babanesı krelı ve pembelı bende boyle yaptım

doktordan geldim sancılarım başlamış ciğer geliştirici iğne yapıldı. moralim çok bozuk beklemicek sanırım dedi doktor 48 saat içerde tutmamız gerekiyormuş rahim boyu 1.5 cm.heran doğabilirmiş 33+3 teyim şuan

kız durun panıkten dogurcam valla haftasonu tamamlıcam bende cantamı zaten yarın ıcın randevu alacaktım dr ızne cıkmış başkasına gıdıcem dr da yok 1 hafta kızım da dursun durdugu yerde daha anasının cantası hazr değilll

Kızlar birkaç gündür afedersiniz alt kısmım acıyor hareket ederken.kemiklerim. birde yururken tuvaletim var gibi hissediyorum bu bebeğin aşağıya indiğini mi gösterir. Kontrolum haftaya olacak.

Allahtan hayrlısın ıste canımmm uzulme uzntuyle gelır bebek dık dur bakayım gelene hoşgeldın denır değilmi sııntısız olsun doğanlar buyuyyo bi şekılde canım

selam kızlaarrrr
geelen bebişlere sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler inş. tabii anne ve babalarıyla

sezincim çok güzel olmuş eline sağlık. babanneyle aranız iyi değildi diye hatırlıyorum ben yanlış mı hatırlıyorum???:44:

Korkma kuzum,
Ciğer geliştiriciyi aldıktan sonra bir şeycikler olmaz. 32.haftadan sonra her an doğabiliyor yavrucuklar. Arkadaşım 29.hafta doğurdu şu an canavar gibi walla. O yüzden kuzun gelmeye karar vermiş, gelsin. Hoş gelsin sefa gelsin.

çok güzel olmuş canım çok yakışacak kızına :)
üzülme canım inşallah sag salim gelsin bebiş inşallah sen rahat olki bebişte sıkılmasın içerde
:) bizdede eksikler var canım ama artık tamamlamak şart oldu
Kızlar birkaç gündür afedersiniz alt kısmım acıyor hareket ederken.kemiklerim. birde yururken tuvaletim var gibi hissediyorum bu bebeğin aşağıya indiğini mi gösterir. Kontrolum haftaya olacak.

bendede oluyo canım hele kalkarken alt tarafımdan dogrulamıyorum bile

hadi yaa...o kaçıncı haftadaymış acaba:26:

aman cnm yorma kendini..

ben bugün pratik süpürgeyle şööle bi ortalığı aldım üstünkörü..

onda bile bacaklarım kasıldı bi garip oldum..

ağırlaşıyoruz farketmeden..

evet cnm sonra bazısı 40 ı deviriyor öyle olunca da insanlar sabırsızlaşıyor..

en iyisi kafayı dağıtmak..

kız napıyosun nerelerdesın sen kız
evdeyim canımmm sen napıyosun? dün gördük kızımızı 2550 olmuşş ellerini yumruk yapmış yatıyodu. bi ara güler gibi kıpırdattı ağzını gösterisini yaptı bizee senin prenses napıyo ?
evdeyim aama rahat durmuyorum hiç dün hemşire tembihliyo kendinizi yorup bi yerlere uzanıp bebeğin gelişini etkilemeyin diye.bırakın bebekler kendi istedikleri zaman gelsin diyo ama uslu duran var mı acaba baksana millet başladı doğurmaya

benm de bir-iki haftadır öyle cnm..özellikle bu hafta..

az bi gaz olsun afedersin o da iice artırıyo kasık ağrısını..

dr demişti zaten kasıklarda baskı hissedersin die..

ama inmiş olması artık normal dedi..

sennki de normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…