canım çok güzel güle güle kullasın minik prenseskızlar kışın kızıma battanıye örmüştümm kenarları ve içi suslenecektı içini bi abla var ona yaptırıcaktım dun can sıkıntısında aldım elıme başladım yapmaya nasıl olmuş sızce tek pembe yapacaktım ama hazr bır battanıye almış babanesı krelı ve pembelı bende boyle yaptımEki Görüntüle 794372 Eki Görüntüle 794373
üzülme canımmm Allahtan gelene ne denirkii...kasım bebekleri bile doğduu bak.. Rabbim yoluna koymuştur..doktordan geldim sancılarım başlamış ciğer geliştirici iğne yapıldı. moralim çok bozuk beklemicek sanırım dedi doktor 48 saat içerde tutmamız gerekiyormuş rahim boyu 1.5 cm.heran doğabilirmiş 33+3 teyim şuan
doktordan geldim sancılarım başlamış ciğer geliştirici iğne yapıldı. moralim çok bozuk beklemicek sanırım dedi doktor 48 saat içerde tutmamız gerekiyormuş rahim boyu 1.5 cm.heran doğabilirmiş 33+3 teyim şuan
davuklum sen daha izne çıkmadın mı?:44:ne var ne yok görüşmeyeli?saol cnm ya bakalım haftaya salıya dr randevusuna da sağsağlim gidelim inş o gün 37 bitiyo..
hem de rapor alcam izin için o gün..
kızlar kışın kızıma battanıye örmüştümm kenarları ve içi suslenecektı içini bi abla var ona yaptırıcaktım dun can sıkıntısında aldım elıme başladım yapmaya nasıl olmuş sızce tek pembe yapacaktım ama hazr bır battanıye almış babanesı krelı ve pembelı bende boyle yaptımEki Görüntüle 794372 Eki Görüntüle 794373
davuklum sen daha izne çıkmadın mı?:44:ne var ne yok görüşmeyeli?
yok cnm 37 dolana kadar çalışıyorum..ama saolsun bizimkiler bi sorun yapmadı bu hafta gitmiyorum mesela
haftaya salı dr dan rapor alıp onu da verdim mi tamamdır inş..
görüşmeyeli ben iice yatar bi tip oldum..
hemen yoruluyorum..
haftaya salı çatı muayenesinden sonra doğum şekli belli olcak..
benden az haftada olup doğuranları duydukça helecanlanıyorum
sen napıyosun..çalışıyo musun sen hala
cnm korkma üzülme bak 32 den sonra gelişimini baya tamamlamış oluyo sen stres yapma annesi belki bekler birazcık daha bebeğin. beklemesede o kendi hayata tutunur sen hiç merak etme.doktordan geldim sancılarım başlamış ciğer geliştirici iğne yapıldı. moralim çok bozuk beklemicek sanırım dedi doktor 48 saat içerde tutmamız gerekiyormuş rahim boyu 1.5 cm.heran doğabilirmiş 33+3 teyim şuan
benim çantamda hazır degıl oğlumun hazırda benımkının eksıklerı var hafta içi alıcammmm beklesın azıcık daha.kız durun panıkten dogurcam valla haftasonu tamamlıcam bende cantamı zaten yarın ıcın randevu alacaktım dr ızne cıkmış başkasına gıdıcem dr da yok 1 hafta kızım da dursun durdugu yerde daha anasının cantası hazr değilll
adigeeee hoş geldin kızzzzz nerelerdesın sen evde çokmu iş yapıyon yorma kendınıselam kızlaarrrr
geelen bebişlere sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler inş.tabii anne ve babalarıyla
sezincim çok güzel olmuş eline sağlık. babanneyle aranız iyi değildi diye hatırlıyorum ben yanlış mı hatırlıyorum???:44:
Canım benim moralinin bozuk olması o kadar doğal ki..
Zaten hormanlar bizi son derece kırılgan yaptı, ufacık bir şeyden çöküyoruz. Ama böyle doğum zamanına yakın anne ve baba gibi canların başına kazaların gelmesi gercekten cok zor ve uzucu. Fakat bu kimsenin elinde olan bir şey değil, olacağı varmış. Şu an beklemekten başka careniz yok. İnşallah senin sürecini daha da olumsuz kılıcak gelişmeler yaşamassınız. Kalca kırığı 88 yaş için cok ciddi bir sorun. Allah yardımcınız olsun. Şunu unutma sen ne kadar üzülürsen üzül. sonuç değişmez ve her şey olacağına varır . O yüzden bebeğin için biraz moralli olmaya gayret et. Şu en senin gündemin bebeğin ve onun sağlığı olsun. Allah büyük. Bakalım belki iyi olur. Geçmiş olsun canım.
geçmiş olsun yavrukuş, acil şifalar diliyorum inşallah tez zamanda toparlanırsınız, olcakla öleceğin önüne geçilmez diye bi laf vardır, bununda olacağı varmış olmuş, biliorum çok zor bir durum ve ne kadar çabalasanda etkilenirsin ama sen kendini fazla üzmemeye çalış, bebişini düşün, daha zamanı var vaktini doldursun annesinin karnındaKızlar hepinize merhaba ..öyle moralim bozuk öyle moralim bozuk ki anlatamam sizinle dertleşmek istedimkayınpederim kalçasını kırdı durumu pek içi acıcı değil 88 yaşında..ne olcak bilmiyoruz doktorlar ameliyat için gün bile vermediler yaşından dolayı ameliyatı kaldırırmı kaldırmazmı biraz tedirginler ameliyat masasında kalabilimiş ama olmazsada tüm organlarını etkiliyor ve bundan sonraki hayatında hep yatalak olma ihtimali olurmuş şu doğum arifemde kötü bişey olmasın eşim çok kötü hep ağlamaklı bende ona moral vericem diye güçlü gözükmeye çalışıyorum ama nafile zaten duygusalım ona çaktırmadan ağlıuorum zaman zaman.. hastane ev mekik dokuyorum resmen çok yoruldum allahım inşallah kızım zamanında gelir erken doğumm yapmaktan çok ama çok korkuyorum ne olur kızlar dua edin bize hamilelerin duası kabul olurmuş allah babamıza şifa versin bu kötü günler geçsin (( kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..
ellerine sağlık marifetli hatunsun, çok tatlı olmuş rengarenkkızlar kışın kızıma battanıye örmüştümm kenarları ve içi suslenecektı içini bi abla var ona yaptırıcaktım dun can sıkıntısında aldım elıme başladım yapmaya nasıl olmuş sızce tek pembe yapacaktım ama hazr bır battanıye almış babanesı krelı ve pembelı bende boyle yaptımEki Görüntüle 794372 Eki Görüntüle 794373
hiç bozma moralini, bundada vardır bir hayır, çokta erken değil bebişinin zamanı korkma olur mu 30da doğurup sağ salim bebişlerini büyütenler var etrafımda canlı canlı örnekler bunlar hep, seninki 33+3 daha bile ilerde onlardan, rahat ol, belkide beklicek, beklemese bile ciğer geliştiriciyi vurmuşlar o nedenle hiç merak etme sen, herşey güzel olcak, belki 1 hafta daha kalcak orda bebişi stres yaptırma annesidoktordan geldim sancılarım başlamış ciğer geliştirici iğne yapıldı. moralim çok bozuk beklemicek sanırım dedi doktor 48 saat içerde tutmamız gerekiyormuş rahim boyu 1.5 cm.heran doğabilirmiş 33+3 teyim şuan
merhaba cnm,
ALLAH sabır versin umarım çabucak iyileşir kayınpederin..
durum haliyle eşine yansıyor,eşinden de sana ve çok üzülüyorsun hem de böyle bi, hasaas dönemde..
bak benim dedem de 88 yaşında ve alzaymır hastası bizi tanımıyo çocuklarını tanımıo alıp başını gitmesin diye eve kamera koymuşlar
babam ölüm onun için hayırlıdır diyo..keşke herkes 88 e kadar yaşasa ancak insanın kendi annesi babası olnuca iş değiş,ir tabii istrese 100 yaşında olsun..umarım bir an önce iyileişr.tabi en güzeli..
öyle canımm yaşlı olunca daha da zor herşey allah razı olsun çok teşekkür ederim
sezryanı bilmiorum cnm ama benm hastanede normal doğum yapan arkadaşı ziyarete gitmiştim duş aldım dikişleri su almıycak şekilde kapatıp demşti..:26:
hoşbuldum canımm senin nasıl gidiyo ev halicnm korkma üzülme bak 32 den sonra gelişimini baya tamamlamış oluyo sen stres yapma annesi belki bekler birazcık daha bebeğin. beklemesede o kendi hayata tutunur sen hiç merak etme.
benim çantamda hazır degıl oğlumun hazırda benımkının eksıklerı var hafta içi alıcammmm beklesın azıcık daha.
adigeeee hoş geldin kızzzzz nerelerdesın sen evde çokmu iş yapıyon yorma kendınıbende izne ayrıldım on dinleniyom bi iş yapıyom gör
geçmiş olsun yavrukuş, acil şifalar diliyorum inşallah tez zamanda toparlanırsınız, olcakla öleceğin önüne geçilmez diye bi laf vardır, bununda olacağı varmış olmuş, biliorum çok zor bir durum ve ne kadar çabalasanda etkilenirsin ama sen kendini fazla üzmemeye çalış, bebişini düşün, daha zamanı var vaktini doldursun annesinin karnındayaşlılarda kalça kırığı, düşme vb. durumlar çok zordur, bizde yaşadık buna benzer bir durumu anneannemde ama hiç bellide olmuyor biliyomusun tekrar ayaklanadabilir, Allah ömür verdiyse bunun önüne kimse geçemez, içini ferah tut, ne kadar kendini üzsende herşey olacağına varacaktır, tamam mı
çok tşk ederim canım benim moral verdiğin içinn dediğin gibi olucakla ölçeğin gerçekten önüne geçilmiyor dua etmekten başka çaremiz yok allah tüm hastalara acil şifalar versin öpüyorum..
yok canım evdeyim ben 26sından beri
kasık ağrılarına dayanamadım çıktım izne. evde oldugumdan beri ayaklarım hiç şişmediiiii
ama rahat durmuyorum temizlik yemek derken kaşınıyorum çok fena
sen iyi dayandın valla tebrik ediyorum
merhaba cnm,
ALLAH sabır versin umarım çabucak iyileşir kayınpederin..
durum haliyle eşine yansıyor,eşinden de sana ve çok üzülüyorsun hem de böyle bi, hasaas dönemde..
bak benim dedem de 88 yaşında ve alzaymır hastası bizi tanımıyo çocuklarını tanımıo alıp başını gitmesin diye eve kamera koymuşlar
babam ölüm onun için hayırlıdır diyo..keşke herkes 88 e kadar yaşasa ancak insanın kendi annesi babası olnuca iş değiş,ir tabii istrese 100 yaşında olsun..umarım bir an önce iyileişr.tabi en güzeli..
allah razı olsun çok tşk ederim canımm amin inşallah yaşlılık gerçketn çok zor inşallah güzel haberler verririm size
cnm korkma üzülme bak 32 den sonra gelişimini baya tamamlamış oluyo sen stres yapma annesi belki bekler birazcık daha bebeğin. beklemesede o kendi hayata tutunur sen hiç merak etme.
benim çantamda hazır degıl oğlumun hazırda benımkının eksıklerı var hafta içi alıcammmm beklesın azıcık daha.
adigeeee hoş geldin kızzzzz nerelerdesın sen evde çokmu iş yapıyon yorma kendınıbende izne ayrıldım on dinleniyom bi iş yapıyom gör
çok teşekkür ederim arkadaşım allah razı olsuninşallah iyileşir bakalım dediğin giib olacağı varmış allah büyük allah herşeyin hayırlsını versin
canım duş alırsın nasıl yapıyorlar bılıyormusun oraya bır kaç kat streç fılm sarıyorlar o sekılde dus alıyorsun ama normalde 3 gun yasak dusa gırmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?