2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canım çok güzel güle güle kullasın minik prenses

üzülme canımmm Allahtan gelene ne denirkii...kasım bebekleri bile doğduu bak.. Rabbim yoluna koymuştur..

yavrum güzel düşün..başka topikte bi arkadaş 29. haftada yada 30 içindeydi doğurdu..bebek kendi kendine solunumu filan yapıyomuş ii maşallah..1 kilodan biraz fazlaydı hem de..senn daha ileri kilosu da daha çoktur..stres yapma hayırlısıyla sağlıkla gelsin yavrun..

çok beğendim güle güle kullansın kızın.

davuklum sen daha izne çıkmadın mı?:44:ne var ne yok görüşmeyeli?

yok cnm 37 dolana kadar çalışıyorum..ama saolsun bizimkiler bi sorun yapmadı bu hafta gitmiyorum mesela

haftaya salı dr dan rapor alıp onu da verdim mi tamamdır inş..

görüşmeyeli ben iice yatar bi tip oldum..

hemen yoruluyorum..

haftaya salı çatı muayenesinden sonra doğum şekli belli olcak..

benden az haftada olup doğuranları duydukça helecanlanıyorum

sen napıyosun..çalışıyo musun sen hala

yok canım evdeyim ben 26sından beri
kasık ağrılarına dayanamadım çıktım izne. evde oldugumdan beri ayaklarım hiç şişmediiiii
ama rahat durmuyorum temizlik yemek derken kaşınıyorum çok fena
sen iyi dayandın valla tebrik ediyorum

cnm korkma üzülme bak 32 den sonra gelişimini baya tamamlamış oluyo sen stres yapma annesi belki bekler birazcık daha bebeğin. beklemesede o kendi hayata tutunur sen hiç merak etme.

benim çantamda hazır degıl oğlumun hazırda benımkının eksıklerı var hafta içi alıcammmm beklesın azıcık daha.
adigeeee hoş geldin kızzzzz nerelerdesın sen evde çokmu iş yapıyon yorma kendını bende izne ayrıldım on dinleniyom bi iş yapıyom gör

çok teşekkür ederim arkadaşım allah razı olsun inşallah iyileşir bakalım dediğin giib olacağı varmış allah büyük allah herşeyin hayırlsını versin

geçmiş olsun yavrukuş, acil şifalar diliyorum inşallah tez zamanda toparlanırsınız, olcakla öleceğin önüne geçilmez diye bi laf vardır, bununda olacağı varmış olmuş, biliorum çok zor bir durum ve ne kadar çabalasanda etkilenirsin ama sen kendini fazla üzmemeye çalış, bebişini düşün, daha zamanı var vaktini doldursun annesinin karnında yaşlılarda kalça kırığı, düşme vb. durumlar çok zordur, bizde yaşadık buna benzer bir durumu anneannemde ama hiç bellide olmuyor biliyomusun tekrar ayaklanadabilir, Allah ömür verdiyse bunun önüne kimse geçemez, içini ferah tut, ne kadar kendini üzsende herşey olacağına varacaktır, tamam mı
ellerine sağlık marifetli hatunsun, çok tatlı olmuş rengarenk

hiç bozma moralini, bundada vardır bir hayır, çokta erken değil bebişinin zamanı korkma olur mu 30da doğurup sağ salim bebişlerini büyütenler var etrafımda canlı canlı örnekler bunlar hep, seninki 33+3 daha bile ilerde onlardan, rahat ol, belkide beklicek, beklemese bile ciğer geliştiriciyi vurmuşlar o nedenle hiç merak etme sen, herşey güzel olcak, belki 1 hafta daha kalcak orda bebişi stres yaptırma annesi

sezryanı bilmiorum cnm ama benm hastanede normal doğum yapan arkadaşı ziyarete gitmiştim duş aldım dikişleri su almıycak şekilde kapatıp demşti..:26:

canım duş alırsın nasıl yapıyorlar bılıyormusun oraya bır kaç kat streç fılm sarıyorlar o sekılde dus alıyorsun ama normalde 3 gun yasak dusa gırmek

slm kızlar, uzun zamandır yazamadım ama takip ediyorum sizleri. maşallah doğumlar başlamış allah hayırlı eylesin analı babalı büyütsün. benimde c.tesi günü lekelenmelerim oldu. ne zamandır aşağı oturmamıştım hep koşuşturmayla geçmişti birkaç gün ve sanırım vucut bu yorgunluğu kaldıramadı. lekelenmeleri görünce çok korktum vakit geçti dokorumu aramadım hemen acile gittim. nstye bağladılar bebek iyi sancıda yoktu. ebe muayene etmek istedi açıklığa bakmak için muayene olmak istemedim. yarın doktorunla görüş o zman dediler.ertesi gün lekelenmeler devam etti doktorumu aradım izindeymiş hastaneye yönlendirdi baksınlar sana dedi. gittim tekrar nst ye bağladılar yine sancı yok zaten benimde hissettiğim bişey yoktu. ebe muayene edip açıklığa bakmam lazım dedi. bu kez kaçış yok :) içimde şüphe kalmaması için kabul ettim. açıklık yoktu. ultrasyonda bebeğimi görmek istedim. pazar günüydü doktor nöbetçiydi yatış yapılması gerekiyodu muayene için yatış yaptırdık. biraz sonra doktor geldi muayene etti bebeğimi gördüm herşey yolunda dedi ama servikal uzunluğu göremedi idrarım olmadığı için ultrasyonda yarın bakılsın, bu gece kal takip edelim dedi. gece hastanede kaldım sabaha kadar nst ile takip edildi serum takıldı ilaç verildi.. sabah ultrasyona gittim servikal uzunluk 41 cm. rahim ağzı kapalı hiçbir sorun yok dediler. taburcu oldum. 2 gün kullanmam gereken ilaç verdi ohh şimdi iyiyim çok şükür. oturdum hiç bir şey yapmıyom artık uslandım

hoşbuldum canımm senin nasıl gidiyo ev hali geçen hafta misafirlerim vardı daha çok çalışıyodum valla bu hafta yalnızım rahatım. evde kocandan başka biri oldu mu oturamıyosun ki. bu hafta son yalnız haftamız zaten sonra kv gelicek kendi annemler gelir sonra da bebişimiz inş.
bende garip bi enerji var bugünlerde, sizde durumlar nasıl hanımlarrr ????

hıı iyimiş valla..

ben de hepsini atmak istedim öbür tarafa..

ama bu hafta ben de pes ettim de saolsunlar sorun yapan yok şimdilik..

ben de işe gidince ayaklarım şişyo belim sırtım ağrıdan kopuyo..

ben valla evde de öyle ağır bişi yapmıyorum sen de yapma..

kocan yapar, gelen annenler filan yapar olmadı kadın tutarsın yorma kendini..

dinlenin kızım ..size o izinleri evde iş yapın die mi veriyolar..

bi arkdaş dedi ki izne çıkınca çok gezmiş bebeğin gelişimi yavaşlamış dr da kızmış otur oturduğun yerde die..

sadece günlük 30-45 dk yürüyüş hee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…