Çıkmadı sancım canm nst de ıyı kızım 1 kilo almış ben 3 haftadakı kilodayım hatta 1 kışı vermişim bende anlamadım canım bılıyosun ben kılo problemi yasıyordum toplamda 14 kılo almış durumdayım hala ben 1.60 eşim 1.77 zaten Selvi bi kız beklemiyoruz minyon olacak anasıgibi herhalde teyzoşu
selam teyzoşlar biz geldik salya sümükhormonlarım tavan yaptı yineeeee
nee 19 mu :) hem çok zor hem çok güzel olmalı ben geçen yıla kadar rüyamda bebeğim olduğunu gördüğümde uyanıp ağlıyodum kabus gördüm diye o kadar istemiyodum ki yaşım 28:) bu arada kilo konusuna da cevap vermek istiyorum ekim annelerinin kilo rekorunu kimseye kaptırmam 22 kilo aldım ben
Ben 15 kilo aldım canım ve oğlum 2400.artık yapabıldgm kadarıyla canım napalım ben 11 kılo aldım sız kac kılo aldınz bebişm 2500 kgmus az deyılmı ya
merhaba kızlar nasılsınız kontrolden işe geldim daha yeni bilgileri vereyım size dün işe gelememiştim sancıdan bugün baktığında kızın dönmüş sancın büyük ihtimal ondan dedi 2200 olmuş kılosu 45 cmde boyu tabi boy ortalama tam emin olamıyoruz dedı kızım uyuyodu teyzeleri elını yüzüne kapatmış göremedim bu sefer gül cemalıni biraz moralım bozuk 3 hafta sonraya cağırdı ama günde 4 ila 6dan daha fazla kasılman olursa mutlaka gel dedi şimdilik bi sıkıntı görünmüyorum doğum yöntemleri ile ilgili 3 hafta sonraya konusmak üzere gönderdi beni nst de ozaman girecekmişim öle yani kızlar
sezıncım masallah kızcene koca kızz olmusssÇıktık Dr dan kızlar dr hanım çok tatlıydı kızım 2628gr olmuş ve ben hiç kılo almamışım ama kızım 3 haftada 980 gr almış bıraz kafası büyük dedı erkek mi dedi :) sonra karın cevresıde büyük toplu olucak dedı amaboyumuz çok uzun değil 44 cm benden haberler böyle şimdi nstye gırıcem
hosgeldınn canımm kız hormanlar ıyıve cıkdırdı saatımız saatımız tutmuyrGünaydin kizlar..bugün yine biraz mutsuzum nedenini inanin bilmiyorum.oglum dogsada yanimda olsa onun kokusunu icime cektigimde rahatlasam huzur bulsam..sizler nasilsiniz??
oyyy masaallah sezinimm elifcige tabiiki sanadahic kilo almamak cok güzel nasil becerdin kuzum?iyi olmaniza cook sevindim..boyunuda takma gayet normal benim oglumda 47cm di bence gayet normal suanda daha 4 haftan var kuzum insaallah nst de hersey iyi cikar
Canım cok aşağıda falanda açıklık bar mı diye bakabilir. Her an hazırlıklı olmalı.
Oh oh maasallah kızına. Bizimkinin de kafası büyükmüş :) boyu uzun ama kilo fena degil 2400.
Seninkiyle ayniydik bak seninki toparlamış kendini maasallah
Senin almaman da ne guzel olmus
masallah canım bebısıne yok kızzlar tum doktorlar aynını soyluyor yaa kafası buyukk dıyorlar:26:
Günaydın kızlar :)
merhaba kızlar nasılsınız kontrolden işe geldim daha yeni bilgileri vereyım size dün işe gelememiştim sancıdan bugün baktığında kızın dönmüş sancın büyük ihtimal ondan dedi 2200 olmuş kılosu 45 cmde boyu tabi boy ortalama tam emin olamıyoruz dedı kızım uyuyodu teyzeleri elını yüzüne kapatmış göremedim bu sefer gül cemalıni biraz moralım bozuk 3 hafta sonraya cağırdı ama günde 4 ila 6dan daha fazla kasılman olursa mutlaka gel dedi şimdilik bi sıkıntı görünmüyorum doğum yöntemleri ile ilgili 3 hafta sonraya konusmak üzere gönderdi beni nst de ozaman girecekmişim öle yani kızlar
Mutlu cumalar ekim 2013 anneleri..
Dünkü paniğim bugün azaldı cok şükür. Hem burdaki kızların ard arda pırtlatma haberleri hem akşama doğru gebeğimin altında hissettiğim ağırlık ve aşağı cekliyormuş hissi yüzünden baya paniklemiştim. Allahtan bugün kontrolüm vardı da şimdi içim rahatladı şükür. NTS ye girdim. Sancım cıkmadı, bebeğimin hareketleri güzel. 34+0 itibariyle kızım 2,5 kilo olmuş. Suyu da iyi, Bende 73 kiloyum +16 yani. Allah'ıma cok şükür. Doktorcum 4 hafta daha böyle kalsın, 38.haftada alalım, normali beklemeyelim dedi. Ben de dedim artık normalden vazgeçtim. Hayırlsı olsun da. Bir de şekerim var, diyetteyim. Sürekli ölçüyorum. Haftada bir iki kez abartıp 160'ı görüyorum dedim. Diğer zamanlar 110-120. Yok dedi cok abartmış olsan burda suyun fazla olurdu, bebeğin kilosu fazla olurdu, her şey normal görünüyor, demek ki iyi ayarlamışsın sorun yok dedi. Oh dedim. O pazar kahvaltıları ve misafirlikler beni bozuyor arkadaş.
Diyetteki insana sosyal hayat haram nerdeyse, Allah diyettekilere kolaylık versin. Ha bir de o akşamki dolgunluk hissi ve aşağı cekiliyormuş hissi için sana kasılmalar için magnezyum vermiştim alıyormusun dedi, hayır almıyorum cünkü ayağıma kıramp falan girmiyor. Yok dedi onu al cünkü o kasılmalarda magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor, tamam dedim. Şimdi akşam gidince hemen alıcam başkada bir sorun kalmıyor. Geçmişi okudum biraz bugün baya kontrole gidenler olmuş. Onlarında sonuçlar gayet güzel, ohh.. ohh.. hadi bakalım az kaldı kızlar..
ahh bu hırmanlar bıtırdı bızı senın nıye tavan yaptı hormnların canımselam teyzoşlar biz geldik salya sümükhormonlarım tavan yaptı yineeeee
saol canım bende biraz gribinde etkisi var galiba ondan üşüyorum dikkat etmek lazımgeçmiş olsun cnm zaten bende çok çabuk grıp kapabılen bırıyım yanımdan geçseler anında kapıyorum o derece ama çok şukurkı buralar halen yanıyo klımalar açık kapanmıyo dahada kışa çok var burda benıde klıma çarpıyo
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl?? biz uyku yorgunlugu yaşıyoruz gribiz hapşırmaktan korkar oldum bişey olmaz demi
süpriz dogum varmı??
Hosgeldiniz kızlar.mrb kızlarr nasılsınız
Oh oh ne guzel haberler geliyor bugun. Maasallah hepimize :)Mutlu cumalar ekim 2013 anneleri..
Dünkü paniğim bugün azaldı cok şükür. Hem burdaki kızların ard arda pırtlatma haberleri hem akşama doğru gebeğimin altında hissettiğim ağırlık ve aşağı cekliyormuş hissi yüzünden baya paniklemiştim. Allahtan bugün kontrolüm vardı da şimdi içim rahatladı şükür. NTS ye girdim. Sancım cıkmadı, bebeğimin hareketleri güzel. 34+0 itibariyle kızım 2,5 kilo olmuş. Suyu da iyi, Bende 73 kiloyum +16 yani. Allah'ıma cok şükür. Doktorcum 4 hafta daha böyle kalsın, 38.haftada alalım, normali beklemeyelim dedi. Ben de dedim artık normalden vazgeçtim. Hayırlsı olsun da. Bir de şekerim var, diyetteyim. Sürekli ölçüyorum. Haftada bir iki kez abartıp 160'ı görüyorum dedim. Diğer zamanlar 110-120. Yok dedi cok abartmış olsan burda suyun fazla olurdu, bebeğin kilosu fazla olurdu, her şey normal görünüyor, demek ki iyi ayarlamışsın sorun yok dedi. Oh dedim. O pazar kahvaltıları ve misafirlikler beni bozuyor arkadaş.
Diyetteki insana sosyal hayat haram nerdeyse, Allah diyettekilere kolaylık versin. Ha bir de o akşamki dolgunluk hissi ve aşağı cekiliyormuş hissi için sana kasılmalar için magnezyum vermiştim alıyormusun dedi, hayır almıyorum cünkü ayağıma kıramp falan girmiyor. Yok dedi onu al cünkü o kasılmalarda magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor, tamam dedim. Şimdi akşam gidince hemen alıcam başkada bir sorun kalmıyor. Geçmişi okudum biraz bugün baya kontrole gidenler olmuş. Onlarında sonuçlar gayet güzel, ohh.. ohh.. hadi bakalım az kaldı kızlar..
Merhaba güzel anneler ve onların minik bebişleri.ben çok girip yazmasamda sürekli takipdeyim sizleri.bugün itibariyle 34+1 olduk.doktorum ilişkiyi 36 haftada yasaklayacağını söylemişti sizde durumlar nedir? 12 kilo aldım 15le kapatabilsem.ilk bebeğim 42 haftada dogmadı suni sancı verdiler 24 saat çektim acilma olmadı sezeryan olmuştum mecburen.şimdi yine 10 ekimde sezeryan olacağım bi aksilik olmazsa.ama diğer bebeklere özenip erken gelecem dermiki
Hosgeldiniz kızlar.
Biraz daga iyi mısın ezine?
Oh oh ne guzel haberler geliyor bugun. Maasallah hepimize :)
Hayırlısı olsun insallsh canım.
Teşekkürler paylaşım icin. İnsallah bu bebeğini vaktinde alırsın.36+4 haftalıkken dogum yaptım kızlar
o gun sıradan bır gundu zaten sure gelen sancılarım oluyordu ama dr her defasında onların sancı olmadıgını soyluyordu sancı durdurucu ılacı bırakalı 3 gun olmustu msıafırlıkteydım ve asırı derecede tuvalete gıtmem gerektıgını hıssettım kucuk abdest
eve kadar sabrettım ve eve gıdınce tuvalete oturdum sankı buyuk abdestım varmıs gıbı makatta baskı hıssettım ama umursamadım kalktıgımda suyumunda bosaldıgını fark ettım
ve 5-6 saat sonra sezeryanla dogum yaptım
yanı bana gore dogumun en buyuk ısaretı makata baskı
bu seferkı hamılelıımde calısıyorum bakalım ne yapıcam gene erkenden dogururum dıye 32 ısı bırakmayı dusunuyorum ama bılemedım
yazıyım paylasıyım dedım kızlar
Evet dediğin gibi gövdeye gore daha buyuk olurmuş. Aman vücut ve akıl saglıkları yerinde olsun da. Gerisi onemli degil.evet ama zaten bebişlerin kafası biraz büyk olurmuş.hatta başka bi Dr bana bebeğin koca kafalı olması iyidir demişti bilmiyorum ne alaka.ama normal doğum zor olur
Merhaba canım.sezıncım masallah kızcene koca kızz olmussskız bu doktorların kafa takıntısı ne anlamdım benım oglumuda aynın dedı dogum yapan arkadaslar var onlarada demıs ama hıc buyuk deıl kafaları takma ben takmıyorum yanı
hosgeldınn canımm kız hormanlar ıyıve cıkdırdı saatımız saatımız tutmuyr
meraba kızlar masallah bebıslerınızee
ahh bu hırmanlar bıtırdı bızı senın nıye tavan yaptı hormnların canım
iyiyim canım saol baş agrısı ve uçugun sızlaması dışında çok şükür
Ben 15 kilo aldım canım ve oğlum 2400.
Oh maasallah canım. Benimki de donmuş ve aşağı inmiş ve yüzünü kapatmıştı. Bizde goremedik bu sefer maalesef.
Merhaba canım.
İyi hadi. O uçuk da ancak iyileşir. Benim hamileliğin basında olmuştu bir kere. Koca bir dudağım olmuştu.
sezıncım masallah kızcene koca kızz olmussskız bu doktorların kafa takıntısı ne anlamdım benım oglumuda aynın dedı dogum yapan arkadaslar var onlarada demıs ama hıc buyuk deıl kafaları takma ben takmıyorum yanı
hosgeldınn canımm kız hormanlar ıyıve cıkdırdı saatımız saatımız tutmuyr
meraba kızlar masallah bebıslerınızee
ahh bu hırmanlar bıtırdı bızı senın nıye tavan yaptı hormnların canım
İyi iyi maasallah. Dediğin gibi hep bir onay istiyoruz baskasından. Yada hep kıyaslıyoruz. Aslında her bebek kendine özgü. Biz nasıl birbirimizden farkliyiz. Onlar da öyle.saol canım valla dönmüş olmasına sevindim kızımın normal istediğim içinkılosu da ii dimi kızlar ya bilemedim doktor ii dedı ama işte illa birileri de ii desin istiyo insan manyak mıyım neyim
Hep krem falan sür ki yumuşak olsun canım. Yoksa catlar.aynen canım ben grip olmuyum hemen pörtler zaten dudagımda öle hemende geçmio ya
Hayirdir Büşra. Mutsuz olma bak bebisin karnında sağlıklı sihhatli.Hosbulduk kuzuuum vallahi bilmiyorum bi mutsuzum anlamadim gitti hayirlisii
Kızlar biz geldik ama haberler hiç iyi değil benden...psikolojik olarak bitmiş durumdayım..bazen ne kadar şanssız olduğumu düşünmeye başladım...gel gel gel 35-36.haftanda doktor değiştirmek zorunda kal...iki gündür kafayı yiyorum...
Hosgeldin canım.kızlarrrrrr bız geldıkkımse yokmu hu hu napıyonuz bakalım
Agdani yapabiliyorsan ne güzel. Sezin de dün yapmış.Merhaba kızlar ...
Yarın doktor kontrolum var bakalım doktorum bebişime ve bana ne diyecek. Ben bugunden agdamı falan yapıp bı guzel temızlendım muayene falan ederse hazırlıklı olmak lazım...
Kızlar biz geldik ama haberler hiç iyi değil benden...psikolojik olarak bitmiş durumdayım..bazen ne kadar şanssız olduğumu düşünmeye başladım...gel gel gel 35-36.haftanda doktor değiştirmek zorunda kal...iki gündür kafayı yiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?