2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Ohh cok sükür :) evet kuzum biliyorum kiloyu baya takmistin en sonki kontrolünde ama bak harika hic kilo almamissin elifcik almis 1 kilo masaallah oyy teyzosu yesin onu peki cati muayenesi yaptirdinmi sezinim yada dogumla ilgili konustunmu?
selam teyzoşlar biz geldik salya sümükhormonlarım tavan yaptı yineeeee

Hosgeldin kuzum ne oldu

Way canına benim rekor gitti desene.. Ben en baştan şu ana kadar en tonton hamiştim. Şu an 34+0 itibariyle +16 kilo ile 73 oldum.
Fakat kilolarımın coğunu en başta aldım. midem falan bulnamadı inanılmaz bir iştahla ne bulduysam yedim. Yiyordum doymuyordum. Hayır midem dolu ama hala actım. Bir ara ağlayacak gibi oldum. Midem dolu ama acım.. Nasıl bir aclık haliydi ya.. Cok şükür iştahım şu an iyi. Özellikle 28.hafta şeker yüklemesi haftasında şeker çıkınca diyete başladım. İştahım da düzeldi. Şu an o açlık krizlerim yok, ve kilo almam cok yavaşladı. 4 haftada daha ne alırsam o olacak. Kısmet. Senin şeker nasıl cıktı? Şeker de hem anneye hem bebeğe fazla kilo aldırıyor biliyorsun.

artık yapabıldgm kadarıyla canım napalım ben 11 kılo aldım sız kac kılo aldınz bebişm 2500 kgmus az deyılmı ya
Ben 15 kilo aldım canım ve oğlum 2400.

Oh maasallah canım. Benimki de donmuş ve aşağı inmiş ve yüzünü kapatmıştı. Bizde goremedik bu sefer maalesef.

sezıncım masallah kızcene koca kızz olmusss kız bu doktorların kafa takıntısı ne anlamdım benım oglumuda aynın dedı dogum yapan arkadaslar var onlarada demıs ama hıc buyuk deıl kafaları takma ben takmıyorum yanı

hosgeldınn canımm kız hormanlar ıyıve cıkdırdı saatımız saatımız tutmuyr

meraba kızlar masallah bebıslerınızee

ahh bu hırmanlar bıtırdı bızı senın nıye tavan yaptı hormnların canım

saol canım bende biraz gribinde etkisi var galiba ondan üşüyorum dikkat etmek lazım

hayırdır canım kafanı dagıt bişeylerle dün akşamda ben öyleydim hastalıgında etkisiyle

slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl?? biz uyku yorgunlugu yaşıyoruz gribiz hapşırmaktan korkar oldum bişey olmaz demi

süpriz dogum varmı??
mrb kızlarr nasılsınız
Hosgeldiniz kızlar.
Biraz daga iyi mısın ezine?
Oh oh ne guzel haberler geliyor bugun. Maasallah hepimize :)

Hayırlısı olsun insallsh canım.

Teşekkürler paylaşım icin. İnsallah bu bebeğini vaktinde alırsın.
evet ama zaten bebişlerin kafası biraz büyk olurmuş.hatta başka bi Dr bana bebeğin koca kafalı olması iyidir demiştibilmiyorum ne alaka.ama normal doğum zor olur
Evet dediğin gibi gövdeye gore daha buyuk olurmuş. Aman vücut ve akıl saglıkları yerinde olsun da. Gerisi onemli degil.

Hayirdir? hormonlar coştu demek.

Merhaba canım.
iyiyim canım saol baş agrısı ve uçugun sızlaması dışında çok şükür

İyi hadi. O uçuk da ancak iyileşir. Benim hamileliğin basında olmuştu bir kere. Koca bir dudağım olmuştu.

Ben 15 kilo aldım canım ve oğlum 2400.

Oh maasallah canım. Benimki de donmuş ve aşağı inmiş ve yüzünü kapatmıştı. Bizde goremedik bu sefer maalesef.

saol canım valla dönmüş olmasına sevindim kızımın normal istediğim için kılosu da ii dimi kızlar ya bilemedim doktor ii dedı ama işte illa birileri de ii desin istiyo insan manyak mıyım neyim

Hosbulduk kuzuuum vallahi bilmiyorum bi mutsuzum anlamadim gitti hayirlisii

Merhaba kızlar ...
Yarın doktor kontrolum var bakalım doktorum bebişime ve bana ne diyecek. Ben bugunden agdamı falan yapıp bı guzel temızlendım muayene falan ederse hazırlıklı olmak lazım...

Kızlar biz geldik ama haberler hiç iyi değil benden...psikolojik olarak bitmiş durumdayım..bazen ne kadar şanssız olduğumu düşünmeye başladım...gel gel gel 35-36.haftanda doktor değiştirmek zorunda kal...iki gündür kafayı yiyorum...

bu da bizim 32 deki göbeğimiz uzaktan çekıldi bıraz ama paylaşmak istedim :)

Eklentiler

• $1170775_1403612999865132_737679023_n.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 42
saol canım valla dönmüş olmasına sevindim kızımın normal istediğim için kılosu da ii dimi kızlar ya bilemedim doktor ii dedı ama işte illa birileri de ii desin istiyo insan manyak mıyım neyim
İyi iyi maasallah. Dediğin gibi hep bir onay istiyoruz baskasından. Yada hep kıyaslıyoruz. Aslında her bebek kendine özgü. Biz nasıl birbirimizden farkliyiz. Onlar da öyle.
aynen canım ben grip olmuyum hemen pörtler zaten dudagımda öle hemende geçmio ya
Hep krem falan sür ki yumuşak olsun canım. Yoksa catlar.
Hosbulduk kuzuuum vallahi bilmiyorum bi mutsuzum anlamadim gitti hayirlisii
Hayirdir Büşra. Mutsuz olma bak bebisin karnında sağlıklı sihhatli.

Her işte bir hayır vardır.
İnşallah böylesi daha iyi olur.
Sıkma canını.

kızlarrrrrr bız geldık kımse yokmu hu hu napıyonuz bakalım
Hosgeldin canım.
Merhaba kızlar ...
Yarın doktor kontrolum var bakalım doktorum bebişime ve bana ne diyecek. Ben bugunden agdamı falan yapıp bı guzel temızlendım muayene falan ederse hazırlıklı olmak lazım...
Agdani yapabiliyorsan ne güzel. Sezin de dün yapmış.
Tabii hazırlıklı olmak iyi olur.

Niye değiştiriyorsun ki canım. Dr'un gidiyor mu bir yere?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…