evet canım ozamn 19 yasndaydm bıle sımdı 25 yasndaym
evet canım ozamn 19 yasndaydm bıle sımdı 25 yasndaym
7 ile çarpılıyor canım bu arada maşallah bebişine boya çok takılma net bir ölçü vermesi imkansız benim kızımda 32. haftada47 cm çıkmıştı çok korktum aşırı uzun diye doktor bunlar tahmini değerler önemli olan kilo demişti.Kızlar fl yi Usg de kaçla çarpıp boyunu buluyorduk bebeğin
sende bebeğinde çok ideal almışsınız canım .ben 15 aldımartık yapabıldgm kadarıyla canım napalım ben 11 kılo aldım sız kac kılo aldınz bebişm 2500 kgmus az deyılmı ya
nee 19 mu :) hem çok zor hem çok güzel olmalı ben geçen yıla kadar rüyamda bebeğim olduğunu gördüğümde uyanıp ağlıyodum kabus gördüm diye o kadar istemiyodum ki yaşım 28:) bu arada kilo konusuna da cevap vermek istiyorum ekim annelerinin kilo rekorunu kimseye kaptırmam 22 kilo aldım ben
7 ile çarpılıyor canım bu arada maşallah bebişine boya çok takılma net bir ölçü vermesi imkansız benim kızımda 32. haftada47 cm çıkmıştı çok korktum aşırı uzun diye doktor bunlar tahmini değerler önemli olan kilo demişti.
sende bebeğinde çok ideal almışsınız canım .ben 15 aldım
canım 2. benim heralde 15 kilo ile . bu arada bende 28 yaşındayım ilk hamile olduğumu duyunca çok ağladım daha erkendi diiye
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl?? biz uyku yorgunlugu yaşıyoruz gribiz hapşırmaktan korkar oldum bişey olmaz demi
süpriz dogum varmı??
Kızlar fl yi Usg de kaçla çarpıp boyunu buluyorduk bebeğin
cnm nıye bişey olsunkı ılk zamanlar olsa duşuk rıskı falan var dıye ınsan korkardı ama şimdi ne olcakkı sadece sen hapşırınca belkı kasıklarına agrı gırer canın yanar çunku ben hapşırınca kasıklarıma agrı gırıyo
gunaydın kızlar ben anneme geldm görümcemn sünnetı var esım oraya gıtcek balıkesıre dok bana izin vermedı erken dogumu tetıkler dedı onun için annemde kalıym bana 18de dogum için tarıh vercek o gun yapar herhalde catı muayenesı nı yapar dıye düsünym ozaman 38 olcm tabı dogurmazsk ozamana kadar ama ben pek korkmuym ılkınde cok canım yanmamıstı ılk nstde bıraz heyecanlandm ama bı sorun cıkmadı bıraz kanım düşük müs sızden ne haberler var bakalım
o agrı yüzünden dedim canım zaten ne sogudu havalar bi anda bende kaptım şifayı ya ufff
artık yapabıldgm kadarıyla canım napalım ben 11 kılo aldım sız kac kılo aldınz bebişm 2500 kgmus az deyılmı ya
Evde de takma kafana dağınık bile olsa hic önemseme. Biraz toparla bırak.
Bir de ailede koca kafalılar olabilir :) benim kardesim ve esim de buyuk kafaliymis doğduklarında :)
Annem diyor ki kardesimin 37cm çapı varmis benim de 31.
canım 2. benim heralde 15 kilo ile . bu arada bende 28 yaşındayım ilk hamile olduğumu duyunca çok ağladım daha erkendi diiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?