2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
merhaba kızlar nasılsınız kontrolden işe geldim daha yeni bilgileri vereyım size dün işe gelememiştim sancıdan bugün baktığında kızın dönmüş sancın büyük ihtimal ondan dedi 2200 olmuş kılosu 45 cm de boyu tabi boy ortalama tam emin olamıyoruz dedı kızım uyuyodu teyzeleri elını yüzüne kapatmış göremedim bu sefer gül cemalıni biraz moralım bozuk 3 hafta sonraya cağırdı ama günde 4 ila 6dan daha fazla kasılman olursa mutlaka gel dedi şimdilik bi sıkıntı görünmüyorum doğum yöntemleri ile ilgili 3 hafta sonraya konusmak üzere gönderdi beni nst de ozaman girecekmişim öle yani kızlar

evet canım ozamn 19 yasndaydm bıle sımdı 25 yasndaym

nee 19 mu :) hem çok zor hem çok güzel olmalı ben geçen yıla kadar rüyamda bebeğim olduğunu gördüğümde uyanıp ağlıyodum kabus gördüm diye o kadar istemiyodum ki yaşım 28:) bu arada kilo konusuna da cevap vermek istiyorum ekim annelerinin kilo rekorunu kimseye kaptırmam 22 kilo aldım ben

slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl?? biz uyku yorgunlugu yaşıyoruz gribiz hapşırmaktan korkar oldum bişey olmaz demi

süpriz dogum varmı??

Kızlar fl yi Usg de kaçla çarpıp boyunu buluyorduk bebeğin
7 ile çarpılıyor canım bu arada maşallah bebişine boya çok takılma net bir ölçü vermesi imkansız benim kızımda 32. haftada47 cm çıkmıştı çok korktum aşırı uzun diye doktor bunlar tahmini değerler önemli olan kilo demişti.
artık yapabıldgm kadarıyla canım napalım ben 11 kılo aldım sız kac kılo aldınz bebişm 2500 kgmus az deyılmı ya
sende bebeğinde çok ideal almışsınız canım .ben 15 aldım

canım 2. benim heralde 15 kilo ile . bu arada bende 28 yaşındayım ilk hamile olduğumu duyunca çok ağladım daha erkendi diiye

mrb kızlarr nasılsınız

Mutlu cumalar ekim 2013 anneleri..
Dünkü paniğim bugün azaldı cok şükür. Hem burdaki kızların ard arda pırtlatma haberleri hem akşama doğru gebeğimin altında hissettiğim ağırlık ve aşağı cekliyormuş hissi yüzünden baya paniklemiştim. Allahtan bugün kontrolüm vardı da şimdi içim rahatladı şükür. NTS ye girdim. Sancım cıkmadı, bebeğimin hareketleri güzel. 34+0 itibariyle kızım 2,5 kilo olmuş. Suyu da iyi, Bende 73 kiloyum +16 yani. Allah'ıma cok şükür. Doktorcum 4 hafta daha böyle kalsın, 38.haftada alalım, normali beklemeyelim dedi. Ben de dedim artık normalden vazgeçtim. Hayırlsı olsun da. Bir de şekerim var, diyetteyim. Sürekli ölçüyorum. Haftada bir iki kez abartıp 160'ı görüyorum dedim. Diğer zamanlar 110-120. Yok dedi cok abartmış olsan burda suyun fazla olurdu, bebeğin kilosu fazla olurdu, her şey normal görünüyor, demek ki iyi ayarlamışsın sorun yok dedi. Oh dedim. O pazar kahvaltıları ve misafirlikler beni bozuyor arkadaş.
Diyetteki insana sosyal hayat haram nerdeyse, Allah diyettekilere kolaylık versin. Ha bir de o akşamki dolgunluk hissi ve aşağı cekiliyormuş hissi için sana kasılmalar için magnezyum vermiştim alıyormusun dedi, hayır almıyorum cünkü ayağıma kıramp falan girmiyor. Yok dedi onu al cünkü o kasılmalarda magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor, tamam dedim. Şimdi akşam gidince hemen alıcam başkada bir sorun kalmıyor. Geçmişi okudum biraz bugün baya kontrole gidenler olmuş. Onlarında sonuçlar gayet güzel, ohh.. ohh.. hadi bakalım az kaldı kızlar..

slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl?? biz uyku yorgunlugu yaşıyoruz gribiz hapşırmaktan korkar oldum bişey olmaz demi

süpriz dogum varmı??

cnm nıye bişey olsunkı ılk zamanlar olsa duşuk rıskı falan var dıye ınsan korkardı ama şimdi ne olcakkı sadece sen hapşırınca belkı kasıklarına agrı gırer canın yanar çunku ben hapşırınca kasıklarıma agrı gırıyo

Merhaba güzel anneler ve onların minik bebişleri.ben çok girip yazmasamda sürekli takipdeyim sizleri.bugün itibariyle 34+1 olduk.doktorum ilişkiyi 36 haftada yasaklayacağını söylemişti sizde durumlar nedir? 12 kilo aldım 15le kapatabilsem.ilk bebeğim 42 haftada dogmadı suni sancı verdiler 24 saat çektim acilma olmadı sezeryan olmuştum mecburen.şimdi yine 10 ekimde sezeryan olacağım bi aksilik olmazsa.ama diğer bebeklere özenip erken gelecem dermiki

o agrı yüzünden dedim canım zaten ne sogudu havalar bi anda bende kaptım şifayı ya ufff

panıklı sız blk lımısınız?

canım 2. benim heralde 15 kilo ile . bu arada bende 28 yaşındayım ilk hamile olduğumu duyunca çok ağladım daha erkendi diiye [/QUOTE]

ikinci sensen eğer bu çok kötü çünkü ben açıkara farkla birinci oluyorum bu durumda 15 nere 22 nere:) nasıl oldu bilemiyorum durduramıyorum kendimi hayatım boyunca iki kilo alıyım diye çırpındım ben şimdi doktorum yavaş diyo yapabiliceğim bişiy yok karnım aç demek zorunda kalıyorum. 28 i erken bulmak da iyiymiş :)

o agrı yüzünden dedim canım zaten ne sogudu havalar bi anda bende kaptım şifayı ya ufff

geçmiş olsun cnm zaten bende çok çabuk grıp kapabılen bırıyım yanımdan geçseler anında kapıyorum o derece ama çok şukurkı buralar halen yanıyo klımalar açık kapanmıyo dahada kışa çok var burda benıde klıma çarpıyo

36+4 haftalıkken dogum yaptım kızlar
o gun sıradan bır gundu zaten sure gelen sancılarım oluyordu ama dr her defasında onların sancı olmadıgını soyluyordu sancı durdurucu ılacı bırakalı 3 gun olmustu msıafırlıkteydım ve asırı derecede tuvalete gıtmem gerektıgını hıssettım kucuk abdest
eve kadar sabrettım ve eve gıdınce tuvalete oturdum sankı buyuk abdestım varmıs gıbı makatta baskı hıssettım ama umursamadım kalktıgımda suyumunda bosaldıgını fark ettım
ve 5-6 saat sonra sezeryanla dogum yaptım
yanı bana gore dogumun en buyuk ısaretı makata baskı
bu seferkı hamılelıımde calısıyorum bakalım ne yapıcam gene erkenden dogururum dıye 32 ısı bırakmayı dusunuyorum ama bılemedım
yazıyım paylasıyım dedım kızlar

artık yapabıldgm kadarıyla canım napalım ben 11 kılo aldım sız kac kılo aldınz bebişm 2500 kgmus az deyılmı ya

canım 36 haftadasın bebegın 2500 bende 36 dayım benım bebekte 2750 banada zayıflar gıbı geldı ama dr normal zayıf degıl dıyor

evet ama zaten bebişlerin kafası biraz büyk olurmuş.hatta başka bi Dr bana bebeğin koca kafalı olması iyidir demiştibilmiyorum ne alaka.ama normal doğum zor olur

canım 2. benim heralde 15 kilo ile . bu arada bende 28 yaşındayım ilk hamile olduğumu duyunca çok ağladım daha erkendi diiye

ikinci sensen eğer bu çok kötü çünkü ben açıkara farkla birinci oluyorum bu durumda 15 nere 22 nere:) nasıl oldu bilemiyorum durduramıyorum kendimi hayatım boyunca iki kilo alıyım diye çırpındım ben şimdi doktorum yavaş diyo yapabiliceğim bişiy yok karnım aç demek zorunda kalıyorum. 28 i erken bulmak da iyiymiş :)[/QUOTE]

canım evliliğimizn 4. ayında hamile kaldım o açıdan çok erken oldu daha yemek yapmayı yeni öğrenmişken birde bebek olucak haberini alınca şok oldum ama şimdi iyiki olmuş diyorum :) ben çok hızlı kilo aldım bu 15 kiloyu 6. ayımda falan aldım o zamandan beride almıyorum hatta endişelendim bile ben son 1 buçuk aydır hiç kilo almamışım çarşamba kontrole gidicem çok merak ediyorum inşallah kızım alıyordur kilo en son 4 hafta önce 32. haftamda kontrole gitmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…