- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
Her işte bir hayır vardır.
İnşallah böylesi daha iyi olur.
Sıkma canını.
Niye değiştiriyorsun ki canım. Dr'un gidiyor mu bir yere?
bu da bizim 32 deki göbeğimiz uzaktan çekıldi bıraz ama paylaşmak istedim :)
hoşgeldin canım nasılsınkızlarrrrrr bız geldıkkımse yokmu hu hu napıyonuz bakalım
oh dogumu atlatırsın bu temizlikleMerhaba kızlar ...
Yarın doktor kontrolum var bakalım doktorum bebişime ve bana ne diyecek. Ben bugunden agdamı falan yapıp bı guzel temızlendım muayene falan ederse hazırlıklı olmak lazım...
niyeki canım kendi doktoruna ne oldu? vardır bundada bi hayır inşallah kolayca alışırsınKızlar biz geldik ama haberler hiç iyi değil benden...psikolojik olarak bitmiş durumdayım..bazen ne kadar şanssız olduğumu düşünmeye başladım...gel gel gel 35-36.haftanda doktor değiştirmek zorunda kal...iki gündür kafayı yiyorum...
canım oluyo hepimize sıkma canını aç güzel oynak bi müzik keyfin yerine gelirHosbulduk kuzuuum vallahi bilmiyorum bi mutsuzum anlamadim gitti hayirlisii
İyi iyi maasallah. Dediğin gibi hep bir onay istiyoruz baskasından. Yada hep kıyaslıyoruz. Aslında her bebek kendine özgü. Biz nasıl birbirimizden farkliyiz. Onlar da öyle.
Hep krem falan sür ki yumuşak olsun canım. Yoksa catlar.
Hayirdir Büşra. Mutsuz olma bak bebisin karnında sağlıklı sihhatli.
bu da bizim 32 deki göbeğimiz uzaktan çekıldi bıraz ama paylaşmak istedim :)
Hosgeldin canım.
Agdani yapabiliyorsan ne güzel. Sezin de dün yapmış.
Tabii hazırlıklı olmak iyi olur.
canım mecbur değiştirmek zorunda kaldım...başka şeyler var işin içinde artık ne o doktoruma güvenebilirim ki zaten görevde değil..ne de başka bir doktora kafayı yemek üzereyim...
Hosgeldin canım.
Agdani yapabiliyorsan ne güzel. Sezin de dün yapmış.
Tabii hazırlıklı olmak iyi olur.
hoşgeldin canım nasılsın
zovirax diye bi krem var o çok iyi gelio ama agır bi krem ne sürsem bilemedimki
hoşgeldin canım nasılsın
oh dogumu atlatırsın bu temizlikle
niyeki canım kendi doktoruna ne oldu? vardır bundada bi hayır inşallah kolayca alışırsın
canım oluyo hepimize sıkma canını aç güzel oynak bi müzik keyfin yerine gelir
Oh ne guzel. Insan azalttikca listeyi bi rahatliyor.eve yenıce geldım kızlar çok yorulduk elifle
alışveriş yaptım hastaneden sonra emzrme sutyenıyle atletı falan aldım yarında ped med tamamdır akşama cantamı hazr edrım Allahın ıznıyle birde perde siparişi verdım o yuktende kurtuldum ayaklarımı uzatıp bır kahve içmek istıyorum
Cok sukur canim.hosbulduk canım nasılsınız bakalım
hoşgeldin canım uzat ayacıklarını iç kahveni oh keyif sendeeve yenıce geldım kızlar çok yorulduk elifle
alışveriş yaptım hastaneden sonra emzrme sutyenıyle atletı falan aldım yarında ped med tamamdır akşama cantamı hazr edrım Allahın ıznıyle birde perde siparişi verdım o yuktende kurtuldum ayaklarımı uzatıp bır kahve içmek istıyorum
hailelik açısından canım zararlı olabilir bende nivea falan sürüyüm ozaman ne olur ne olmazAgir derken hamilelik acisindan mi zararli anlaminda? Ben normal kremler surmustum canim nivea gibi. Yumusatsin yeter. Cunku hamilelikte ben surmek istememistim. Gerci dra da sormamistim.
hosbulduk canım nasıl olalım toparladık kendımızı cok sukur ıyız sızler ne yaptınız bakalım
Canım cok aşağıda falanda açıklık bar mı diye bakabilir. Her an hazırlıklı olmalı.
Oh oh maasallah kızına. Bizimkinin de kafası büyükmüş :) boyu uzun ama kilo fena degil 2400.
Seninkiyle ayniydik bak seninki toparlamış kendini maasallah
Senin almaman da ne guzel olmus
Günaydın kızlar :)
Canim takma kafana. Hayirlisi olsun insallah. Evet cok zor son haftalarda dr degistirmek. Hele birde herseyini baska bir dr takip etmisken ve senin her turlu sikayetini ve gecmisini biliyorken. Ama yine de kendini uzmeye deymez.
Baska isler varmis isin icinde diyorsun, belki de boylesi daha hayirli olacak.
niyeki canım kendi doktoruna ne oldu? vardır bundada bi hayır inşallah kolayca alışırsın
hoşgeldin canım uzat ayacıklarını iç kahveni oh keyif sende
hailelik açısından canım zararlı olabilir bende nivea falan sürüyüm ozaman ne olur ne olmaz
gribim ben ama iyiyiz oglumla
elifnil yaptımı dogumu acaba ya merak ettim
Oh ne guzel. Insan azalttikca listeyi bi rahatliyor.
Bende dun ped aldim. Orkidin kokulari hapseden ultra gece pedinden aldin. Zaten hastanede veriyorlar bizimkinde bende eve gelirken falan gerekir diye koyacagim. Evde de onu kullanmaya devam ederim herhalde.
Perde isinin bitmesi de iyi olmus.
Cok sukur canim.
kendi doktorum çalışmıyor kuzum artık...
zovirax'ı ben hamileliğimin başında kullandım canım...eczacımız kullanabilirsin demişti ve bir gün içinde toparlandı dudağım sonrada daha çıkmadı...
sezın çatı muayanesi olmadınmı yapmadımı dr
hayırlısı olsun canım umarım bu doktorun daha iyi çıkar
zoviraxı aldırıyım ozaman ben çünkü bütün uçuklarımda kullandım çok iyi geliodu zaten minicik bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?