2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Niye değiştiriyorsun ki canım. Dr'un gidiyor mu bir yere?

canım mecbur değiştirmek zorunda kaldım...başka şeyler var işin içinde artık ne o doktoruma güvenebilirim ki zaten görevde değil..ne de başka bir doktora kafayı yemek üzereyim...

kızlarrrrrr bız geldık kımse yokmu hu hu napıyonuz bakalım
hoşgeldin canım nasılsın
Merhaba kızlar ...
Yarın doktor kontrolum var bakalım doktorum bebişime ve bana ne diyecek. Ben bugunden agdamı falan yapıp bı guzel temızlendım muayene falan ederse hazırlıklı olmak lazım...
oh dogumu atlatırsın bu temizlikle
niyeki canım kendi doktoruna ne oldu? vardır bundada bi hayır inşallah kolayca alışırsın
Hosbulduk kuzuuum vallahi bilmiyorum bi mutsuzum anlamadim gitti hayirlisii
canım oluyo hepimize sıkma canını aç güzel oynak bi müzik keyfin yerine gelir

bu da bizim 32 deki göbeğimiz uzaktan çekıldi bıraz ama paylaşmak istedim :)

zovirax diye bi krem var o çok iyi gelio ama agır bi krem ne sürsem bilemedimki

Hosgeldin canım.

Agdani yapabiliyorsan ne güzel. Sezin de dün yapmış.
Tabii hazırlıklı olmak iyi olur.

Niye değiştiriyorsun ki canım. Dr'un gidiyor mu bir yere?

karsımda aynayla yapabılıyorum cnm hem benım tuyum cok yok zaten. Daha onceden lazer epılasyon yaptırmıstım fakat hamılelıkte hormonlar degıstıgı ıcın tek tek cıkıyolar ıste...

canım mecbur değiştirmek zorunda kaldım...başka şeyler var işin içinde artık ne o doktoruma güvenebilirim ki zaten görevde değil..ne de başka bir doktora kafayı yemek üzereyim...

Canim takma kafana. Hayirlisi olsun insallah. Evet cok zor son haftalarda dr degistirmek. Hele birde herseyini baska bir dr takip etmisken ve senin her turlu sikayetini ve gecmisini biliyorken. Ama yine de kendini uzmeye deymez.
Baska isler varmis isin icinde diyorsun, belki de boylesi daha hayirli olacak.

eve yenıce geldım kızlar çok yorulduk elifle
alışveriş yaptım hastaneden sonra emzrme sutyenıyle atletı falan aldım yarında ped med tamamdır akşama cantamı hazr edrım Allahın ıznıyle birde perde siparişi verdım o yuktende kurtuldum ayaklarımı uzatıp bır kahve içmek istıyorum

hoşgeldin canım nasılsın

Agir derken hamilelik acisindan mi zararli anlaminda? Ben normal kremler surmustum canim nivea gibi. Yumusatsin yeter. Cunku hamilelikte ben surmek istememistim. Gerci dra da sormamistim.

hosbulduk canım nasıl olalım toparladık kendımızı cok sukur ıyız sızler ne yaptınız bakalım

Oh ne guzel. Insan azalttikca listeyi bi rahatliyor.
Bende dun ped aldim. Orkidin kokulari hapseden ultra gece pedinden aldin. Zaten hastanede veriyorlar bizimkinde bende eve gelirken falan gerekir diye koyacagim. Evde de onu kullanmaya devam ederim herhalde.
Perde isinin bitmesi de iyi olmus.

hosbulduk canım nasılsınız bakalım
Cok sukur canim.

hoşgeldin canım uzat ayacıklarını iç kahveni oh keyif sende
Agir derken hamilelik acisindan mi zararli anlaminda? Ben normal kremler surmustum canim nivea gibi. Yumusatsin yeter. Cunku hamilelikte ben surmek istememistim. Gerci dra da sormamistim.
hailelik açısından canım zararlı olabilir bende nivea falan sürüyüm ozaman ne olur ne olmaz
hosbulduk canım nasıl olalım toparladık kendımızı cok sukur ıyız sızler ne yaptınız bakalım

gribim ben ama iyiyiz oglumla

elifnil yaptımı dogumu acaba ya merak ettim

ya zaten gelişim baştan ayaga doğrudur once kafa oluşuyooo canım ama kafası buyuk dıyınce e dedım kımınınkı kucuk kımınınkı buyuk olur dedı kocamda bende buyuk değil amcasınınkı buyuk onlA DALGA GEC GEC ONA BENZICK HeRHALDE NUN ÇOCUKLARI AYNI EŞİM sonra karın capına bakınca hmmm dedı tombiş olacak dedı
kuzuyda oyle demiler baksana koca kafalı ekim bebişlerımı gelıyo ne ay yerım ben onları

bir yandan öyle düşünüyorum canım diğer yandan da yeni doktora nasıl alışacağım nasıl güveneceğim düşüncesi...buldum yeni bir doktor şimdi iizndeymiş ayın 16sına randevu aldım bakalım nasıl geçecek ilk randevu...

niyeki canım kendi doktoruna ne oldu? vardır bundada bi hayır inşallah kolayca alışırsın

kendi doktorum çalışmıyor kuzum artık...
zovirax'ı ben hamileliğimin başında kullandım canım...eczacımız kullanabilirsin demişti ve bir gün içinde toparlandı dudağım sonrada daha çıkmadı...

aman dıkkat et canım kendıne :2:

uzun zamandır yoktur hepınızın ıyı olduguna cok sevındım valla

hayırlısı olsun canım umarım bu doktorun daha iyi çıkar

zoviraxı aldırıyım ozaman ben çünkü bütün uçuklarımda kullandım çok iyi geliodu zaten minicik bişey

hayırlısı olsun canım umarım bu doktorun daha iyi çıkar

zoviraxı aldırıyım ozaman ben çünkü bütün uçuklarımda kullandım çok iyi geliodu zaten minicik bişey

umarım canım hayırlı olur benim için...bakalım kime sorduysam hep o doktoru dediler..biraz zor oldu randevu almak ama aldık...eczacına sor yine de kuzum..ben sorduğumda kullanabilirsin dedi...kafanda soru işareti kalmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…