2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın pimpirikli, heyecanlı, dertli, mutlu vs. anneler çatı muayenesinden söz etmişsiniz bolca herkes normal doğum mu düşünüyo? Ben doktoruma sezeryan istiyorum dedim öyle bi şaşkınlıkla baktı ki bana sanki dokuzuncu ayda kürtaj olmak istiyorum dedim sanırsınız

Günaydın canım. Sen yine de yavaşla. Bende senin gibiydim. Dr bana tempomu düşürmemi söyledi. Aşağı inmiş çünkü oğlum. Senin de erken dogumu tetikler deyip gezmeye göndermediyse evde de dikkatli ol.

günaydın
kararlı olmak da çok çok iyi bi özellik vallahi

merhaba, Uras çok güzel bir isim.. İnsanlar isminin özelliklerini taşırlarmış ya o açıdan da gerçekten anlamlı olmuş...,
Biz daha hamile olduğumu öğrenir öğrenmez adını Tuna koyduk ,ki erkek olacağını hissediyorduk. biz hiç görmedik ama eşimin de benim de atalarımız balkan göçmeni. Hatta eşimin dedisi Tuna boyunda yaşarmış. Hem bu sebeple köklerimizi anımsattığından, hem öztürkçe olduğu için hem de bol bereketli anlamına geldiği için tercih ettik.

korkularda basladı artık canım zaman yaklastıkca bende panık atak var panık yaparm dıye cok korkuym ama dok normal yaparsn dıyo bakıcaz artık son ana kadar ne olucak nstede bıle stresw yaptm valla kalp seslerı cok sıddetlı gelıyodu allah yardımcımz olsun en saglıklısı normal ama napcz bılemyrm

hmm anladım sen dr unu dinlersin cnm..

bebek de yazık annem beni çok istiyor bekletmeyim diye dönmüş yavrumm

bızde eymen düşünyrz kızımn ismi ecrin ona da uyuyo bıde anlamı cok guzel

Canım normal olursa normal yapmak her zaman daha iyi. Ama komplikasyonda vs tabii sezeryan olur. Ben olursa normal istiyorum insallah.
Günaydın anneler
Nasılsınız cumanız mübarek olsun
Keyifler nasıl

Sagol canım senin de cuman mübarek olsun. Keyifler iyi cok sukur senin nasıl?

Bu arada eve çıkanlar buraya eskisi gibi uğramaz oldular :)
Bir de herkesi bir telaş sardı galiba, eksikleri tamamlama telaşı :)

Günaydın canım. Sen yine de yavaşla. Bende senin gibiydim. Dr bana tempomu düşürmemi söyledi. Aşağı inmiş çünkü oğlum. Senin de erken dogumu tetikler deyip gezmeye göndermediyse evde de dikkatli ol.

aynen canım fazla ayakta kalma dedı zaten de evde olmuyokı bırlıktelıgıde yasakladı

Kızlar fl yi Usg de kaçla çarpıp boyunu buluyorduk bebeğin

7 ile cnm.ya sen takma onları bana da Dr kafası onde demişti.ama şunu da söyledi ultrason aletleri Çin'de üretiliyor ee onların kafası küçük onlara göre büyk çıkıyor.ayrıca o buyuk çıkıyor olması 1 mm farkla bile 1 hafta olabiliyor.

sende panik atak olmasına rağmen normal doğum yapabiliceğini söylemesi de ilginç nasıl riske edebilirler ki . o diil bi de sinir oluyorum risk bile olsa illa bi denetiyolar normal doğumu sanki normal doğum dediklerinin bi normalliği kalmış gibi. yok çok uzadı suni sancı verelim yok yarım saatte bi kurcalayıp muayene edelim sürekli nst cabası stres yapmıcağın varsa da yapıyosun o kadar müdahaleye en sonunda o kadar çektirip bi de sezeryana alıyolar apar topar neye uğradığını şaşırıyosun yaşamış gibi anlatıyorum gözümün önünde arkadaşıma oldu çünkü ve bunun gibi yüzlerce doğum hikayesi okudum. doktoruma da söyledim bi de evet on doğumdan ikisi böyle sonuçlanıyo dedi bana sanki çok düşük bi oranmış gibi. bu zamana kadar normal doğum diyodum bende ama soğudum valla yok kalp atışı düştü yok bilmem ne bi de şey var sezeryandan sonra doktorlar iyiki normal denememişiz zaten yapamazmışsın yok rahmin yırtılmış yok bebek çaprazmış yok rahmin tek boynuzmuş. Felaket tellalı gibi oldum sabah sabah kafanızı beyninizi bulandırdıysam kusura bakmayın ama düşünmek lazım herşeyi. Öte yandan sezeryanda kolay diil ama bebek için daha risksiz. yoksa sezeryan sevenler derneği görevlendirmedi beni:)

aynen canım fazla ayakta kalma dedı zaten de evde olmuyokı bırlıktelıgıde yasakladı
Evde de takma kafana dağınık bile olsa hic önemseme. Biraz toparla bırak.

Bir de ailede koca kafalılar olabilir :) benim kardesim ve esim de buyuk kafaliymis doğduklarında :)
Annem diyor ki kardesimin 37cm çapı varmis benim de 31.

tabı dogru söylüyorsn canım ama benm ılk dogum normal oldugu ıcın ben gelıcem yardımcı olucam sana dedı banada sordu sezaryan istyn mu dıye ama ben hayır dedım suan için normal gözüküyo dedı onun için son ana kadar ne olur bılemeyız panık ataklı olup normal doguranlarn hıkayesını okudm cogu oan sancıdan bebegı dusunmekten panık yapmak aklına gelmıyo dıyolar ama genede korkuym işte

ewewt katılıorun sana normal diyip son dakkada bişe çıkarıp sezeryana alıoalar çok duydum yoksa bende normal düşünüorum.en sağlıklısı diolar.

hımm o zaman bişi diyemem senin doğum konusunda tecrüben varmış ben ilk çocuk diye düşündüm inşallah sorunsuz sıkıntısız geçer bu sefer ki de

artık yapabıldgm kadarıyla canım napalım ben 11 kılo aldım sız kac kılo aldınz bebişm 2500 kgmus az deyılmı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…