2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım sordukda kesın bırsey soylemedıler bıze sadece orada kntrl olanla sonradan gıden arasında ücret farkı varmıs onu bılıyorum canım

kimsecikler yok ama:26: kızlar bugün hiç iyi değilim başım çok ağrıyor parlak parlak şeyler uçuşuyor tansiyonum 10a 5 çıkıyor normalde hamişlerde yüksek olurmuş benimkisi düşük:26:

canım benım tansıyonumda hamılelık boyunca hep dusuk ne zaman ölcseler hep 10 7 11 8 cıkıyor

kimsecikler yok ama:26: kızlar bugün hiç iyi değilim başım çok ağrıyor parlak parlak şeyler uçuşuyor tansiyonum 10a 5 çıkıyor normalde hamişlerde yüksek olurmuş benimkisi düşük:26:

Canim benim de hep dusuk cikar. Yuksek cikmasi cok da iyi birsey degil ki. Gerci alisik oldugundan dusuk olursa da sersem gibi olursun. Normalden dusukse tuzlu ayran ic istersen. Ama benim de hep o civarlarda.

iyiyim canım saol baş agrısı ve uçugun sızlaması dışında çok şükür

kaynarsuya metal kaşık batır, dayanabildiğin sıcaklığa uçuğunun üstene tepelik tarafını batır kaşığın.. düzenli yapınca uçuğun şişini indiriyor ve daha çabuk geçiyor... ne kadar sıcak o kadar iyi ama tabi dayanacağın gibi yap yakma dudağını sonra.. bende çok çıkar, ilaç da kullanamayınca ne pis bişi biliyorum...

Canim benim de hep dusuk cikar. Yuksek cikmasi cok da iyi birsey degil ki. Gerci alisik oldugundan dusuk olursa da sersem gibi olursun. Normalden dusukse tuzlu ayran ic istersen. Ama benim de hep o civarlarda.

benim hep 12 8 falan çıkardı bugün 10 5 çıkıyor beni sersem yaptı.bide üst katta eltinin oğlu kızamık çıkarmış 2 yaşında.gitsem bir türlü gitmesem bir türlü ne yapayım sizce.ben kızamık falan hiç öyle şeyler çıkarmadım şimdi hamileyim bulaşırsa netten araştırdım erken doğumu tetiklermiş ve çocukta ciddi enfeksiyon sorunları falan olurmuş bebeğimi riske atmak istemiyorum gitmesem gene ben kötü olcam gelmedi bile olcak

Ay bende gece ruyamda dogum yapmisim sanirim, karnimi tutuyorum bosluk var. Cikmis cocuk. Bir garip geldi bana.
hayırlısıyla zamanları bi gelseydi de dogursaydık saglıkla inşallah
dikkat et canım hafif tuzlu bi ayran iç iyi gelir
canım sordukda kesın bırsey soylemedıler bıze sadece orada kntrl olanla sonradan gıden arasında ücret farkı varmıs onu bılıyorum canım
şimdi ben kontrollerimi orda yaptırmadım diye fiyat farkımı ödücem devletin hastanesine

saol canım hemen deniyorum

sadecık benım nacizane fıkrım gıtme canım....

kızlar cok sukur kı o bunaltıcı sıcaklar gıttı artık serın serın oturuyoruz ben bu durumdan cok memnunum zira oturdugum yerden terden ölüyordum.........

Gözünü seveyim gitme.. Aaaa!!.. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, ne derlerse desinler.. Boşver.. Ac bir telefon gecmiş olsun de.. Gelemiyorum doktorum uzak dur dedi dersin. Anlamaları lazım senin durumunu. Anlamazlarsa da anlamasınlar boşver.. Allah esirgesin, seni düşünmüyorum.. O bebeciğe bir şey olursa burdan üzüntümden perişan olurum. Bak şimdiden gözlerim dolu dolu oldu. Lütfen cıkma.. lütfen..

gitme canım boşver geçirsin bitirsin ondan sonra git eger geçirmediysen tehlikeli hiç bişey oglundan senden önemli degil olduda bulaştı sonra ne olacak eltini ara söyle ben geçirmedim kızamık doktorumda uyardı dersin

sadecik dijitalle ölçmedin değil mi bazen onlar çok yanlış çıkabiliyor bir kez benim de 11 5,5 çıkmıştı ama dışarda ölçtürdüğümde 11 7 çıkmıştı

Bir de aseton yöntemi var. Ama onun için uçuğu tam cıkarken yakalamak gerekir. Mesela gün içinde dudak cevreniz kaşınmaya, pıt pıt atmaya başladı. anladınız ucuk cıkacak. Hemen asetonlu pamukla değdir bırak yapıyorsunuz 1-2 dakika. Oluşumu durduruyorsunuz. Daha oluşmadan sönüyor. Bunu yakaladığım tüm ucuklarımda denedim ve kesin sonuç aldım. Fakat sabah uyandım baktım gece ucuk cıkmış ona care yok. Sadece yumusatıcı kremlerle rahatlatıp gecmesini bekleyeceksiniz. Eczaneden alınan pahalı ucuk kremleri de yine cıkarken etkili cıktıktan sonra iyileşmeyi hızlandırmıyor.

Kızlar son ayda duygusallık ne kadar sık oluyor değil mi ben en çok bu iki ayda ağladım diyebilirim çoğu zaman çok küçük şeylere içerleyip ağlamıştım ama son bir haftadır beni en yakınlarımdan biri üzüyor ve beni üzdüğünün farkında mı değil mi anlayamıyorum az önce de ağladım bebeğimi perşembe günü gördüm hep normaldi suyu bu sefer azalmış ağlayınca su mu kaybettik acaba ben normalde bile çok su içerim aslında

SAKIN OLA Kİ GİTME !!!! ne derse desin bebeğinin sağlığından daha önemli mi? Çok istiyorsan bir kek gibi bişi yap akşam eşinle gönder, telefon et konuş... o da insan değil mi halden anlasın biraz...

evet doğru söylüyosun artık sonlara geldik sanki o çokmu geldi bana tüp bebk olduğunu bildiği halde kapıdan bakmadı varmı ihtiyacın diye kapılatrım değişti ağaç talaşları kapıdan çıktı ev talaştan geçilmedi bütün odalar boyandı kapıdan ne işler yapıyosun yardım edeyim bile demedi kös kös geçti bende şimdi bebeğimi riske atmayayım gitmemişin diyen olursa o çokmu geldi hem ben hamişim diyeyim bak kızdım gene şimdi kadına

geçirmedim canım hatta eşim sen nasıl çocuk oldun dedi bana ya geçirmedim ben öyle şeyler arkadaşlarım geçirmişti sınfta hep birbirinden bulaşmıştı çiçektir kızamıktır öyle şeyler bana hiç bişey olmadıevet netten baktım bayağı tehlikeli bebk için sorunlu oluyormuş bebekler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…