aç canım aç zaten söz konusu bebişler ve onlarla ilgili bişey olunca dünya duruyo
valla soguk canım ya bizim bulundugumuz ilçe daha bi soguk
sen hastaneye benim durumu sormuşmuydun canım ya ben doktoruma sordumda önden bi gözüksen iyi olur dedi 20sinden sonra bi gidiyim diyorum
bende grip olmuyum hemen çıkıo uçuk herkes ezzberledi artık uçuk çıktı deyince hastamısın demeye
aman maşallah diyelimde çıkmasın bendede ne zamandır çıkmıodu hem grip oldum hemde biraz erken dogumlar korkuttu galiba gece gene rüyamda dogum yapıodum
haftaya canım kontroller sanırım haftalık olacak artık sn nasılsın bakalım annesının yiğidi napıyo
kimsecikler yok ama:26: kızlar bugün hiç iyi değilim başım çok ağrıyor parlak parlak şeyler uçuşuyor tansiyonum 10a 5 çıkıyor normalde hamişlerde yüksek olurmuş benimkisi düşük:26:
kimsecikler yok ama:26: kızlar bugün hiç iyi değilim başım çok ağrıyor parlak parlak şeyler uçuşuyor tansiyonum 10a 5 çıkıyor normalde hamişlerde yüksek olurmuş benimkisi düşük:26:
iyiyim canım saol baş agrısı ve uçugun sızlaması dışında çok şükür
Canim benim de hep dusuk cikar. Yuksek cikmasi cok da iyi birsey degil ki. Gerci alisik oldugundan dusuk olursa da sersem gibi olursun. Normalden dusukse tuzlu ayran ic istersen. Ama benim de hep o civarlarda.
ben de 36 dayım ve bebeğim 2200 gr. sizinkiler yine iyi doktorum buna bile pek kötü bir tablo çizmedi düşünün..
hayırlısıyla zamanları bi gelseydi de dogursaydık saglıkla inşallahAy bende gece ruyamda dogum yapmisim sanirim, karnimi tutuyorum bosluk var. Cikmis cocuk. Bir garip geldi bana.
dikkat et canım hafif tuzlu bi ayran iç iyi gelirkimsecikler yok ama:26: kızlar bugün hiç iyi değilim başım çok ağrıyor parlak parlak şeyler uçuşuyor tansiyonum 10a 5 çıkıyor normalde hamişlerde yüksek olurmuş benimkisi düşük:26:
şimdi ben kontrollerimi orda yaptırmadım diye fiyat farkımı ödücem devletin hastanesinecanım sordukda kesın bırsey soylemedıler bıze sadece orada kntrl olanla sonradan gıden arasında ücret farkı varmıs onu bılıyorum canım
kaynarsuya metal kaşık batır, dayanabildiğin sıcaklığa uçuğunun üstene tepelik tarafını batır kaşığın.. düzenli yapınca uçuğun şişini indiriyor ve daha çabuk geçiyor... ne kadar sıcak o kadar iyi ama tabi dayanacağın gibi yap yakma dudağını sonra.. bende çok çıkar, ilaç da kullanamayınca ne pis bişi biliyorum...
benim hep 12 8 falan çıkardı bugün 10 5 çıkıyor beni sersem yaptı.bide üst katta eltinin oğlu kızamık çıkarmış 2 yaşında.gitsem bir türlü gitmesem bir türlü ne yapayım sizce.ben kızamık falan hiç öyle şeyler çıkarmadım şimdi hamileyim bulaşırsa netten araştırdım erken doğumu tetiklermiş ve çocukta ciddi enfeksiyon sorunları falan olurmuş bebeğimi riske atmak istemiyorum gitmesem gene ben kötü olcam gelmedi bile olcak
benim hep 12 8 falan çıkardı bugün 10 5 çıkıyor beni sersem yaptı.bide üst katta eltinin oğlu kızamık çıkarmış 2 yaşında.gitsem bir türlü gitmesem bir türlü ne yapayım sizce.ben kızamık falan hiç öyle şeyler çıkarmadım şimdi hamileyim bulaşırsa netten araştırdım erken doğumu tetiklermiş ve çocukta ciddi enfeksiyon sorunları falan olurmuş bebeğimi riske atmak istemiyorum gitmesem gene ben kötü olcam gelmedi bile olcak
önemlı olan saglıklı olması canım ya....
kaynarsuya metal kaşık batır, dayanabildiğin sıcaklığa uçuğunun üstene tepelik tarafını batır kaşığın.. düzenli yapınca uçuğun şişini indiriyor ve daha çabuk geçiyor... ne kadar sıcak o kadar iyi ama tabi dayanacağın gibi yap yakma dudağını sonra.. bende çok çıkar, ilaç da kullanamayınca ne pis bişi biliyorum...
sadecık benım nacizane fıkrım gıtme canım....
Gözünü seveyim gitme.. Aaaa!!.. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, ne derlerse desinler.. Boşver.. Ac bir telefon gecmiş olsun de.. Gelemiyorum doktorum uzak dur dedi dersin. Anlamaları lazım senin durumunu. Anlamazlarsa da anlamasınlar boşver.. Allah esirgesin, seni düşünmüyorum.. O bebeciğe bir şey olursa burdan üzüntümden perişan olurum. Bak şimdiden gözlerim dolu dolu oldu. Lütfen cıkma.. lütfen..
gitme canım boşver geçirsin bitirsin ondan sonra git eger geçirmediysen tehlikeli hiç bişey oglundan senden önemli degil olduda bulaştı sonra ne olacak eltini ara söyle ben geçirmedim kızamık doktorumda uyardı dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?