hayırlısıyla zamanları bi gelseydi de dogursaydık saglıkla inşallah
dikkat et canım hafif tuzlu bi ayran iç iyi gelir
şimdi ben kontrollerimi orda yaptırmadım diye fiyat farkımı ödücem devletin hastanesine
saol canım hemen deniyorum
sadecik dijitalle ölçmedin değil mi bazen onlar çok yanlış çıkabiliyor bir kez benim de 11 5,5 çıkmıştı ama dışarda ölçtürdüğümde 11 7 çıkmıştı
yok canım dijital değil benim dün gece düşmeye başladı tansiyon bugünde düşük daha önce hep 12 8 falan o aralardı bugün sersem oldum dengesizlik olunca
SAKIN OLA Kİ GİTME !!!! ne derse desin bebeğinin sağlığından daha önemli mi? Çok istiyorsan bir kek gibi bişi yap akşam eşinle gönder, telefon et konuş... o da insan değil mi halden anlasın biraz...
tuzlu ayranı dene bence de ama devam ederse böyle bunun için doktoruna başvur tansiyon ve şeker bebeği çok etkiiliyor benim doktorum özellikle tansiyonu her gün ölçtürmemi ve bir kağıda yazmamı söyledi ben de her gün ölçtürüyorum o yüzden :/
benim hep 12 8 falan çıkardı bugün 10 5 çıkıyor beni sersem yaptı.bide üst katta eltinin oğlu kızamık çıkarmış 2 yaşında.gitsem bir türlü gitmesem bir türlü ne yapayım sizce.ben kızamık falan hiç öyle şeyler çıkarmadım şimdi hamileyim bulaşırsa netten araştırdım erken doğumu tetiklermiş ve çocukta ciddi enfeksiyon sorunları falan olurmuş bebeğimi riske atmak istemiyorum gitmesem gene ben kötü olcam gelmedi bile olcak
aseton yöntemini bende duymuştum canım ama yetişemedim malesef deneyemedim hiçBir de aseton yöntemi var. Ama onun için uçuğu tam cıkarken yakalamak gerekir. Mesela gün içinde dudak cevreniz kaşınmaya, pıt pıt atmaya başladı. anladınız ucuk cıkacak. Hemen asetonlu pamukla değdir bırak yapıyorsunuz 1-2 dakika. Oluşumu durduruyorsunuz. Daha oluşmadan sönüyor. Bunu yakaladığım tüm ucuklarımda denedim ve kesin sonuç aldım. Fakat sabah uyandım baktım gece ucuk cıkmış ona care yok. Sadece yumusatıcı kremlerle rahatlatıp gecmesini bekleyeceksiniz. Eczaneden alınan pahalı ucuk kremleri de yine cıkarken etkili cıktıktan sonra iyileşmeyi hızlandırmıyor.
aman canım benim doktorum ilk gittigimde tahlil sonuçlarına göre uyarmıştı beni sakın kızamık kızamıkçık geçiren çocukların yanına gitme diye bende geçirmemişim. hem eltin zor günlerinde kapını açmamış eger bi laf duyarsan sende onları söylersingeçirmedim canım hatta eşim sen nasıl çocuk oldun dedi bana ya geçirmedim ben öyle şeyler arkadaşlarım geçirmişti sınfta hep birbirinden bulaşmıştı çiçektir kızamıktır öyle şeyler bana hiç bişey olmadıevet netten baktım bayağı tehlikeli bebk için sorunlu oluyormuş bebekler için
20sinden sonra bi gidicem gösteriyim kendimi. sen hangi bölüme gidiosun ben ilk defa gidicem nereye gitcegimi bilmiorumvalla öyle dıye bılıyorum ama bılemem ıstersen gıt bır kere
Kizlar selam,dr kontrolumuz bitti. Hersey yolunda suan sukur.. 3 hafta sonra tekrar cagirdi. Bebisim 1980 gr olmus. 100 gr kadar eksik ama cok onemli bisey degil dogumun kolay olur dedi. Yinede et balik sut ve yogurt ye suyu ihmal etme ve dinlen, ayrica tansiyonun normaldede dusuk oldugundan ani hareketler yapmazsan daha da rahat edersin dedi. Bayramda da dr.um nobetciymis, izni bayramin son gunu basliyomus buna cok sevindim. Bayramin son gunu ben 40.a girmis oluyorum o zmna kadarda bebis olmus olur buyuk ihtimalle.. Ama en az bir ay daha beklemen gerek dogurayim felan deme sakin dedi. İnsallah bebisimde bekler... Simdilik bu kadar yazabildim kizlar, evdeyken girdigimde gorusuruz optum hepinizi..
evet doğru söylüyosun artık sonlara geldik sanki o çokmu geldi bana tüp bebk olduğunu bildiği halde kapıdan bakmadı varmı ihtiyacın diye kapılatrım değişti ağaç talaşları kapıdan çıktı ev talaştan geçilmedi bütün odalar boyandı kapıdan ne işler yapıyosun yardım edeyim bile demedi kös kös geçti bende şimdi bebeğimi riske atmayayım gitmemişin diyen olursa o çokmu geldi hem ben hamişim diyeyim bak kızdım gene şimdi kadına
Bir de aseton yöntemi var. Ama onun için uçuğu tam cıkarken yakalamak gerekir. Mesela gün içinde dudak cevreniz kaşınmaya, pıt pıt atmaya başladı. anladınız ucuk cıkacak. Hemen asetonlu pamukla değdir bırak yapıyorsunuz 1-2 dakika. Oluşumu durduruyorsunuz. Daha oluşmadan sönüyor. Bunu yakaladığım tüm ucuklarımda denedim ve kesin sonuç aldım. Fakat sabah uyandım baktım gece ucuk cıkmış ona care yok. Sadece yumusatıcı kremlerle rahatlatıp gecmesini bekleyeceksiniz. Eczaneden alınan pahalı ucuk kremleri de yine cıkarken etkili cıktıktan sonra iyileşmeyi hızlandırmıyor.
evet doğru söylüyosun artık sonlara geldik sanki o çokmu geldi bana tüp bebk olduğunu bildiği halde kapıdan bakmadı varmı ihtiyacın diye kapılatrım değişti ağaç talaşları kapıdan çıktı ev talaştan geçilmedi bütün odalar boyandı kapıdan ne işler yapıyosun yardım edeyim bile demedi kös kös geçti bende şimdi bebeğimi riske atmayayım gitmemişin diyen olursa o çokmu geldi hem ben hamişim diyeyim bak kızdım gene şimdi kadına
sabhatan beri ayran içiyorum canım evet tansiyon şeker önemliymiş ama yüksek tansiyon riskli diye biliyorum ben canım ben hergün ölçtürmüyordum son zamanlarda dengesizlik olunca başladım
Kizlar selam,dr kontrolumuz bitti. Hersey yolunda suan sukur.. 3 hafta sonra tekrar cagirdi. Bebisim 1980 gr olmus. 100 gr kadar eksik ama cok onemli bisey degil dogumun kolay olur dedi. Yinede et balik sut ve yogurt ye suyu ihmal etme ve dinlen, ayrica tansiyonun normaldede dusuk oldugundan ani hareketler yapmazsan daha da rahat edersin dedi. Bayramda da dr.um nobetciymis, izni bayramin son gunu basliyomus buna cok sevindim. Bayramin son gunu ben 40.a girmis oluyorum o zmna kadarda bebis olmus olur buyuk ihtimalle.. Ama en az bir ay daha beklemen gerek dogurayim felan deme sakin dedi. İnsallah bebisimde bekler... Simdilik bu kadar yazabildim kizlar, evdeyken girdigimde gorusuruz optum hepinizi..
Sadecik sakin gitme canim. Allah korusun o kadar ugras sonrasi bebeginize kavustunuz. Drun izin vermedigini soyle. Zaten vermez arayip sorsan. Anlamazlarsa anlamasinlar. Bebegine zarar gelecegine kotu ol hic onemli degil. Oraya gitmedigin bir gun unutulur, ama bebegine zarar gelse omur boyu unutulmaz.
aseton yöntemini bende duymuştum canım ama yetişemedim malesef deneyemedim hiç
aman canım benim doktorum ilk gittigimde tahlil sonuçlarına göre uyarmıştı beni sakın kızamık kızamıkçık geçiren çocukların yanına gitme diye bende geçirmemişim. hem eltin zor günlerinde kapını açmamış eger bi laf duyarsan sende onları söylersin
20sinden sonra bi gidicem gösteriyim kendimi. sen hangi bölüme gidiosun ben ilk defa gidicem nereye gitcegimi bilmiorum
hoşgeldin canım bebişe maşallah zayıf falan degil normal bence...
evet canım çok mücadele verdim çok acılar çektim çok ağladım o günleri unutamam bebeğim güneş gibi doğdu hanemize daha yüzünü görmeden çok çok değişti evin neşesi bile arttı..bu bebek benim ilk ve son şansım canım tek umudum..çok doğru söylemişsin bebeğime zarar gelse bir ömür unutulmaz ve gene ben suçlu olurum dikkatsiz anne olurum..işte sağlıklı düşünemiyorum çok gelgitler yaşıyorum bu aralar..
aseton yöntemini bende duymuştum canım ama yetişemedim malesef deneyemedim hiç
aman canım benim doktorum ilk gittigimde tahlil sonuçlarına göre uyarmıştı beni sakın kızamık kızamıkçık geçiren çocukların yanına gitme diye bende geçirmemişim. hem eltin zor günlerinde kapını açmamış eger bi laf duyarsan sende onları söylersin
20sinden sonra bi gidicem gösteriyim kendimi. sen hangi bölüme gidiosun ben ilk defa gidicem nereye gitcegimi bilmiorum
hoşgeldin canım bebişe maşallah zayıf falan degil normal bence...
evet canım sustukça eziyolar artık kızımın annesiyim sesimi çıkarmam lazım dimi..sadece kızımı düşünmeliyim diğerlerinden bana ne olmalı..ah sağlıcakla bi doğursak kucağımıza alsak rüyalarımda kaç kez doğmuş gördüm kızımı ama daha zamanı var..
Senin bebek sahibi olamamandan cok memnunmuşlar ki, şimdi içlerine bir kıskançlık çökmüş, bu başka türlü izah edilemez artık acık secik ortada. Bırak fesatlıklarında boğulsunlar.. Sen olması gerekenleri yap, uzaktan gecmiş olsu de. Dr. izin vermiyor de. yeterli. böyle insanlara ne yapsan yaranamazssın ki.. Pek de kızma çünkü yaradılışları böyle demek ki.. böyle insanlara acınır ancak. Ne fena fesatlıkları ve kıskançlık duyguları ile kendi kendilerini yerler. Allah yardımcıları olsun.
haftaya canım kontroller sanırım haftalık olacak artık sn nasılsın bakalım annesının yiğidi napıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?