2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

valla öyle dıye bılıyorum ama bılemem ıstersen gıt bır kere

sadecik dijitalle ölçmedin değil mi bazen onlar çok yanlış çıkabiliyor bir kez benim de 11 5,5 çıkmıştı ama dışarda ölçtürdüğümde 11 7 çıkmıştı

yok canım dijital değil benim dün gece düşmeye başladı tansiyon bugünde düşük daha önce hep 12 8 falan o aralardı bugün sersem oldum dengesizlik olunca

Kizlar selam,dr kontrolumuz bitti. Hersey yolunda suan sukur.. 3 hafta sonra tekrar cagirdi. Bebisim 1980 gr olmus. 100 gr kadar eksik ama cok onemli bisey degil dogumun kolay olur dedi. Yinede et balik sut ve yogurt ye suyu ihmal etme ve dinlen, ayrica tansiyonun normaldede dusuk oldugundan ani hareketler yapmazsan daha da rahat edersin dedi. Bayramda da dr.um nobetciymis, izni bayramin son gunu basliyomus buna cok sevindim. Bayramin son gunu ben 40.a girmis oluyorum o zmna kadarda bebis olmus olur buyuk ihtimalle.. Ama en az bir ay daha beklemen gerek dogurayim felan deme sakin dedi. İnsallah bebisimde bekler... Simdilik bu kadar yazabildim kizlar, evdeyken girdigimde gorusuruz optum hepinizi..

yok canım dijital değil benim dün gece düşmeye başladı tansiyon bugünde düşük daha önce hep 12 8 falan o aralardı bugün sersem oldum dengesizlik olunca

tuzlu ayranı dene bence de ama devam ederse böyle bunun için doktoruna başvur tansiyon ve şeker bebeği çok etkiiliyor benim doktorum özellikle tansiyonu her gün ölçtürmemi ve bir kağıda yazmamı söyledi ben de her gün ölçtürüyorum o yüzden :/

SAKIN OLA Kİ GİTME !!!! ne derse desin bebeğinin sağlığından daha önemli mi? Çok istiyorsan bir kek gibi bişi yap akşam eşinle gönder, telefon et konuş... o da insan değil mi halden anlasın biraz...

canım sizler gitme dedikçe hep düşündüm çok çok haklısınız..bana yaptıkları yada yapmadıkları..kadına aslında aklıma geldikçe öfke duyuyorum..hep söyledim burda o hamileyken kanaması oldu 3 ay boyunca ablalrı ve annesi yakın olmasına rağmen ben onla hastaneye taşındım hepte gece oldu kanamaları gece 3 4 biz hastanelere gittik tam 3 ay boyunca gece sandalye tepesinde sabahladım eşimle evimle koptum resmen hemde benim çocuğum olmuyordu kadındoğum bölümünde hamişler bebkler resmen kafayı sıyırcaktım..ve ben hamiş kaldım 6 sene sonra tüp bebekle o şişirdi kendini hiç gelmedi varmı ihtiyacın demedi temizlik yaptım kös kös geçti bakmadı kapıdan şimdi gene sinirlerim oynadı yerinden aklıma gelince gitmicem ya o neler yaptı bana ben bide bebğimi riske atmayı düşüğnüyorum ya bide beni soran komşular olurmuş nasıl iyimi diye bilmem iyidir herhalde diyomuş sanki hiç görmüyo beni dükkanımızın önünden geçerken..ay bak sinir oldum gene zaten hormonlardan bi dengesiz oldum

sabhatan beri ayran içiyorum canım evet tansiyon şeker önemliymiş ama yüksek tansiyon riskli diye biliyorum ben canım ben hergün ölçtürmüyordum son zamanlarda dengesizlik olunca başladım

Sadecik sakin gitme canim. Allah korusun o kadar ugras sonrasi bebeginize kavustunuz. Drun izin vermedigini soyle. Zaten vermez arayip sorsan. Anlamazlarsa anlamasinlar. Bebegine zarar gelecegine kotu ol hic onemli degil. Oraya gitmedigin bir gun unutulur, ama bebegine zarar gelse omur boyu unutulmaz.

aseton yöntemini bende duymuştum canım ama yetişemedim malesef deneyemedim hiç
aman canım benim doktorum ilk gittigimde tahlil sonuçlarına göre uyarmıştı beni sakın kızamık kızamıkçık geçiren çocukların yanına gitme diye bende geçirmemişim. hem eltin zor günlerinde kapını açmamış eger bi laf duyarsan sende onları söylersin
valla öyle dıye bılıyorum ama bılemem ıstersen gıt bır kere
20sinden sonra bi gidicem gösteriyim kendimi. sen hangi bölüme gidiosun ben ilk defa gidicem nereye gitcegimi bilmiorum

hoşgeldin canım bebişe maşallah zayıf falan degil normal bence...

Senin bebek sahibi olamamandan cok memnunmuşlar ki, şimdi içlerine bir kıskançlık çökmüş, bu başka türlü izah edilemez artık acık secik ortada. Bırak fesatlıklarında boğulsunlar.. Sen olması gerekenleri yap, uzaktan gecmiş olsu de. Dr. izin vermiyor de. yeterli. böyle insanlara ne yapsan yaranamazssın ki.. Pek de kızma çünkü yaradılışları böyle demek ki.. böyle insanlara acınır ancak. Ne fena fesatlıkları ve kıskançlık duyguları ile kendi kendilerini yerler. Allah yardımcıları olsun.

Hamilelikta aseton iyi degil ama bence canim.

Aynen oyle, kiz ve gitme. Gitsen cok da insanliktan anlayacak sanki. Zaten mazeretin var. Sana birsey soyleyenlerinde hic birsey soylemeye haklari yok. Agizlarina tik laflarini.

sabhatan beri ayran içiyorum canım evet tansiyon şeker önemliymiş ama yüksek tansiyon riskli diye biliyorum ben canım ben hergün ölçtürmüyordum son zamanlarda dengesizlik olunca başladım

evet öyle yüksek tansiyon riskli benim ilk üç ay çok düşük çıkıyordu son 2 aydır da sınırda çıkıyor hep 13 8 maalesef (( sıfır tuz dedi dr. artık bana... sana da geçmiş olsun dinlenmen gerekiyordur belki

Maasallah canim. Bebegin de iyi bence. Hic takmaya gerek yok kilosunu. Dikkat edersin yediklerine drun dedigi gibi.

evet canım çok mücadele verdim çok acılar çektim çok ağladım o günleri unutamam bebeğim güneş gibi doğdu hanemize daha yüzünü görmeden çok çok değişti evin neşesi bile arttı..bu bebek benim ilk ve son şansım canım tek umudum..çok doğru söylemişsin bebeğime zarar gelse bir ömür unutulmaz ve gene ben suçlu olurum dikkatsiz anne olurum..işte sağlıklı düşünemiyorum çok gelgitler yaşıyorum bu aralar..

evet canım sustukça eziyolar artık kızımın annesiyim sesimi çıkarmam lazım dimi..sadece kızımı düşünmeliyim diğerlerinden bana ne olmalı..ah sağlıcakla bi doğursak kucağımıza alsak rüyalarımda kaç kez doğmuş gördüm kızımı ama daha zamanı var..

kıyamam canım çocuk sahibi olamamanın ne demek oldugunu çok iyi bilirim 7 senede biz bekledik
çevrede hamile olur biri dogum yapar kapan içine dışarı çıktıgında hamile görürsün herkes sanki bilerek yapıo gibi sen bide bu tür psikolojiyle hamile eltini sabaha kadar hastanelerde beklemişsin ne kadar zordur bilirim
şimdi ne olduda kapını açmıo bu hanım bide senin tüp bebekle gelmiş yavrun hiç bişe demeye hakkı yok

gebe polıkılınıklerı var anatermal dıye oradan bı bolumu secıp gıdeceksın gercı hepsıde aynı ben artık 36 hafta ve uzerıne gıdıyorum tavsıyem mhrs den randevu al sabaha oyle gıt cok kalabalık oluyor cunku randevunuda 1 hafta onceden al tahlıl falan yaparlarsa aksama kalıyorsun zaten yanı ertesı gune kalma dıye sabah daha ıyı oluyor 9 ve 10 arası zaten ogleden sonra asıstan dktr oluyor asıl dktr olmuyor yanı canım

zamanlarında saglıcakla gelsin kıymetlilerimiz canım bende dün gördüm gece rüyamda bende

kaynanam sormuştu bana geldiğinde hiç gelmedi mi dedi bende hayır kapıdan bile bakmadı dedim ben ona öylemi yaptım 3 ay boyunca gece gündüz taşındım hastaneye sandalye tepesinde bekledim ablalrı anası burda genede hep ben gittim yanında o kapıdan bile bakmadı dedim ama hamile kaldığımdan beri aynı ne zmaan hamile kaldım geldim şişirdi kendini bişey söylüyosun ağız ucuyla cevap veriyor allah aşkına farketmedinmi hamile kalınca nasıl şişirdi kendini hamile kaldığımdan beri aynı işte dedim kaynanm köpürdü adı batsın onun dedi bende herkesin çocuğu kendine onun 2 tane oldu ben hiç şişmedim benim olmadığı halde nolmuş beimde olunca dedim o da doğru şişçek şeymi o utanmıyormu herkesin çocuğu kendine dedi kızdı ona.yani sen tanımadığın halde anlamışın canım ben hamile kaldım diye şişti eşim bile diyor o sandı bizim hiç olmayacak hep onun çocukları sevilcek sonra ben ölüp gidince sen alcan çantanı giytcen sana bişey kalamyacak bütün tarlalr evler onalra kalcak onlar bunu istiyordu dedi.çocuk olmayınca eşe bişey kalmıyor eşin kardeşine kalıyor malı.onlar hep bunu düşündü.herkes eltim haklkında sonradan görme diyor.herkese yüksekten bakan küçük gören dünyayı ben yarattım havasında değişik bi insan

haftaya canım kontroller sanırım haftalık olacak artık sn nasılsın bakalım annesının yiğidi napıyo

Benimde her hafta olcak ama cati muayeneside dahil haftaya cuma gitcem ebe bakcak yine aslinda acilman var dese ne güzel olur kizzz cok aceleci davraniyom dayanamiyorum artik göbis aldi basini gidiyor rabbim yardimcimiz olsun..annesi yigidine kurban olsun iyi teyzosu cok sükür annesini cok mutlu ediyor hep huzur veriyor

Canimcimm sen kacinci haftadasin?ama bebisin kilosu iyi bence inan bebisler birden aliyorlar kiloyu takma hic pekmez ye bol bol ve doktorunun dediklerini.. herseyin iyi olmasina sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…