2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kizlar bu tur kundak alan oldu mu? Ben gordum alsam mi diye dusunuyorum.
Kullanilir mi sizce? Anakucagina falan da bununla konulur mu? Gerci konulmaz galiba emniyet kemerleri olmaz o zaman herhalde.

Kullanilir mi sizce? Anakucagina falan da bununla konulur mu? Gerci konulmaz galiba emniyet kemerleri olmaz o zaman herhalde.

Eki Görüntüle 796035

ben aldım canım beyazlı mavilisini yıkadım ütüledim çantasına koydum çok hoşuma gitti anakucagına konulur bence hastane çıkışındada güzel olur dedim aldım

çok zor günler geçirdim ama beni hiç kimse anlamadı ne elti ne kaynanam hiç kimse anlamadı..demedilerki bu kadının olmuyor sen onu götürme ablanlar gitsin yada bebek oldu demediler biraz daha dikkat edelim severken..elti beni gördümü alır yavrularını kucağına ah yavrum canım ah bebeğim şapur şupur kapımdan gecer bebğini seve seve bağıra bağıra eşim kaç kez çıkacaktı kapıya manyakmı bu karı masus yapıyo kapımızın önünde diye ben engelledim..eltinin sabaha kadar başında durdum ogün eve gedlim arkamdan aradılar doğuma alıyolar o kadar uykuusuzum ve yeni doğduğu anı görecek cesaretim yoktu gitmedim her gelene beni sölemiş doğuma gelmedi diye..nankörlük bence..sonradan doktorların olmaz boşuna para harcamyın dediği halde hamile kaldım ve şişti..tüp bebek tedavisinde bişey yoktu normaldi hamile kaldım şişirdi kendini bi surat bi surat..hamileyim diye kapımı açmıyor canım..ben olsam çok büyük bi hata yapan biri bile olsa sırf 3 ay hastanede kahrımı çekti diye hep yardımına giedrdim ki çocuğu olmayan birini asla yanımda taşımazdım mantıklı olan bu..

ne anlayışsızlıktır bu ya canım elti dicem ama benim eltilerim iyidir en sıkıntılı zamanlarımda destek olanlar onlardı bana.
boşver canım unut gitsin yepyeni bi başlangıç yapıcaz bebişler geldikten sonra bütün sıkınıtlarımızı unutucaz ben şimdiden unuttum 7 sene neler çektigimi. bişe duyarsan verirsin agızlarının payını geçer gider kimseye anlayışlı olmak yaramıo

battaniye niyetine krem renginide biz aldıkk..havalar serinlicekk ii olur die düşünüormm
ben aldım canım beyazlı mavilisini yıkadım ütüledim çantasına koydum çok hoşuma gitti anakucagına konulur bence hastane çıkışındada güzel olur dedim aldım
Ay bende alayım o zaman hemen :))

Son düzenleme:

evet canım gerçekten doğru söylüyosun anlayışlı olmak yaramıyor bazen..yaşının kadını değil..hep ben idare ettim alttan aldım artık muameleye muamele..işte ben genede o kadar değişik biriyim ki genede hasta olsa yada çocukları hastalansa giderim bu halde bile gitmeyi düşündüm..nasıl bir yapıdır bilmem başkası olsa taş olsa çatlar benim yerimde ben hala gitsemmi diye düşündüm..bu hamişlik beni dahada saçma sapan yaptı

Ne gereksiz hesaplar..
Oysa gelecek olan bebek, kendi evlatlatlarının kuzenleri, birlikte büyüyecekler, mutlu cocukluk anıları olacak. Annaanne, babaanne, kuzenler, amcalar, halalar, teyzeler bunlar büyük zenginlik, büyük mutluluklar, hele bir cocuğun böyle bir zenginlikde büyümesi kadar keyifli bir şey yoktur. Sevinsin cocuklarıma kuzen geliyor ne güzel diye. Ahmak kadın!.. Neyin kafası bu ya..Ne hesapların peşinde. Allah var yukarda boşver sen. Kendi yuvandaki huzuruna bak, sağlığınız da yerinde olsun gerisi boş. Ha şu mal mülk davası da o kadar boş ki..
Bakalım o çocuklar büyüyene kadar o mal mülk kalacak mı? bunlar kader kısmet işi. Daha o cocuklara gelmeden biter gider belki de belli mi olur? Bir de oyle kalacak malı bekleyene kadar dua etsin evlatları hayata tutunan kimsye muhtac olmadan yaşamayı becerebilen evlatlar olsun. Allah esirgesin hayırsız olsa o kadar mal onlara kalsa ki ne olacak? Bir bilemesin iki sene içinde yer bitirirler. Yok mu böyle ornekler. Allah'dan once hayırlısını dilemek gerekli. Bebeciğini yaradan armağan olarak gonderiyor, mis gibi kokla bağrıan bas. Kulaklarını da herkese kapa. Ohh sefan olsun..

canım öle deme saçma sapanlık bi durum degil bu iyi niyet ne olursa olsun kinlenemiosun işte ihtiyacı olsa gene sen koşarsın kendimden biliorum burcumdanmıdır nedir kimseyi silemem kıramam

mrb kızlar dün gece kasıklrımda ağrı var mesaneme bebek baskı yapıyor demiştim bugünde sabahtan beri yatıyorum gece hiç uyumadım zannedersem üşüttüm yatıom kalkmayacam bugün him sizler nasılsınız aman dikkat edin bu havalara

Eki Görüntüle 796035

Hiç görmedim. Portbebe ye benziyor. Kış bebekleri için kullanışlı olabilir. Fakat onun içinde iken başka bir yere konulamaz gibi duruyor. Ellemek lazım. Evirmek cevirmek lazım.

ya canım ayaklarını sıcak tut bende gribim dikkat etmek lazım. olmadım olmadım son aya giirdik hasta olasım tuttu

maaşalhhhh çok sevindim bebşlerimizi sağlık görünce gidiyorbütün sıkıntılarımızz

ya canım ayaklarını sıcak tut bende gribim dikkat etmek lazım. olmadım olmadım son aya giirdik hasta olasım tuttu

dün misafirlerim vardı sigara içtikleriiçin balkondaydık saçımda ıslaktı herhalde ordan kaptım kızlarda uyarmıştı esiyo kurut saçını diedinlemedim işte

geçmiş olsun o baskıyı ben de haftasonu yaşamıştım üşüttüğüm için gerçekten kötü oluyor iki büklüm olmuştum ama kendini sıcak tutmaya çalış düzelir inşallah en kısa zamanda biz de de duygusallık had safhada

tunada çok güzel beğendim valla bizimkinin adıda emir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…