dün misafirlerim vardı sigara içtikleriiçin balkondaydık saçımda ıslaktı herhalde ordan kaptım kızlarda uyarmıştı esiyo kurut saçını diedinlemedim işte
elti çocuğunu koymuş bebek arabasına gezmeye gidiyor
7 ile çarpılıyor canım bu arada maşallah bebişine boya çok takılma net bir ölçü vermesi imkansız benim kızımda 32. haftada47 cm çıkmıştı çok korktum aşırı uzun diye doktor bunlar tahmini değerler önemli olan kilo demişti.
sende bebeğinde çok ideal almışsınız canım .ben 15 aldım
canım 2. benim heralde 15 kilo ile . bu arada bende 28 yaşındayım ilk hamile olduğumu duyunca çok ağladım daha erkendi diiye
Merhaba güzel anneler ve onların minik bebişleri.ben çok girip yazmasamda sürekli takipdeyim sizleri.bugün itibariyle 34+1 olduk.doktorum ilişkiyi 36 haftada yasaklayacağını söylemişti sizde durumlar nedir? 12 kilo aldım 15le kapatabilsem.ilk bebeğim 42 haftada dogmadı suni sancı verdiler 24 saat çektim acilma olmadı sezeryan olmuştum mecburen.şimdi yine 10 ekimde sezeryan olacağım bi aksilik olmazsa.ama diğer bebeklere özenip erken gelecem dermiki
Kizlar bu tur kundak alan oldu mu? Ben gordum alsam mi diye dusunuyorum.
Kullanilir mi sizce? Anakucagina falan da bununla konulur mu? Gerci konulmaz galiba emniyet kemerleri olmaz o zaman herhalde.
Eki Görüntüle 796035
arkadaslar şimdi ben sezeryanla dogum yapmayı düşünüyorumda o zamn yıne çatı muaynesı yapıyolar mı bıde kacıncı haftada oluyo bu muayne
Kizlar bu tur kundak alan oldu mu? Ben gordum alsam mi diye dusunuyorum.
Kullanilir mi sizce? Anakucagina falan da bununla konulur mu? Gerci konulmaz galiba emniyet kemerleri olmaz o zaman herhalde.
Eki Görüntüle 796035
Way canına benim rekor gitti desene.. Ben en baştan şu ana kadar en tonton hamiştim. Şu an 34+0 itibariyle +16 kilo ile 73 oldum.
Fakat kilolarımın coğunu en başta aldım. midem falan bulnamadı inanılmaz bir iştahla ne bulduysam yedim. Yiyordum doymuyordum. Hayır midem dolu ama hala actım. Bir ara ağlayacak gibi oldum. Midem dolu ama acım.. Nasıl bir aclık haliydi ya.. Cok şükür iştahım şu an iyi. Özellikle 28.hafta şeker yüklemesi haftasında şeker çıkınca diyete başladım. İştahım da düzeldi. Şu an o açlık krizlerim yok, ve kilo almam cok yavaşladı. 4 haftada daha ne alırsam o olacak. Kısmet. Senin şeker nasıl cıktı? Şeker de hem anneye hem bebeğe fazla kilo aldırıyor biliyorsun.[/QUOTE
ben en başından beri hızla kilo alıyorum üstelik ilk üç ay midem bulanırken bile aldım hala da devam ediyorum. hep açım hep açım.. Neyseki hamilelikten önce kilom azdı da şu an 74 kiloyum şöyle bi 80 le falan kapatırım herhalde. bazen keşke şeker çıksaydı bende de diyorum en azından diyet yapmak zorunda kalırdım
Evet cok tatliiii :)):)) al canım çok güzel içinde bebişi düşün bide oyyy
Bunlarda guzel canım.ben bu tarz bişey aldım fermuarlı kadife battaniye anakucağına sığamayabilir ama kullanışlı birşeyEki Görüntüle 796048
Kıs bebekleri icin kullanışlı bence de.Hiç görmedim. Portbebe ye benziyor. Kış bebekleri için kullanışlı olabilir. Fakat onun içinde iken başka bir yere konulamaz gibi duruyor. Ellemek lazım. Evirmek cevirmek lazım.
Aynen öyle canım. Bizim aylara uygun.Bende aldim bunun battaniyesinicook tatli bisey bence kullanisli olur canim kücükken hem kis geliyor zaten tam bizim aylarin bebislerine göre
Bende alayım diyorum.cnm dun komşum geldı tam bu kundaklı battanıyeyı konuştuk bende almadım ama al dedi lazım olur hem bebek ellerını içinden çıkarmaz uykusuda rahat olur bende alcam
Slm kızlar.dünkü kordon olayından sonra başka bir Dr gittim.o da bebeğin 3.200 gr olduğunu böyle giderse normal doğumun zor olduğunu,kordonun da bu sıkıntı olmadıgını soyledi.en azından planlı sezeryan yaparız dedi.bu durumda 2 hafta sonra alırız dedi.ama dünkü kendi Dr bebeğin 2 .700oldugunu söylemişti.ama galiba kendi Dr değil diğer Dr da yapacam doğumu.2 ultrason cihazında ki fark nasıl bu kadar çok olur anlamıyorum.
Arkadaşlar bugün kontrolde bebiş 2900gr çıktı. Tedirgin oldum çünkü normal doğum istiyorum.
36. haftada olan arkadaşların bebişleri nasıl acaba yazar mısınız.
Arkadaşlar bugün kontrolde bebiş 2900gr çıktı. Tedirgin oldum çünkü normal doğum istiyorum.
36. haftada olan arkadaşların bebişleri nasıl acaba yazar mısınız.
Bence iyi ben 35 deyim 2400 oğlum.
hu hu kızlarrnasılsınız bugun uc kez kasıklarımın asagısında agrı gırdı sankı bebek ckacak gıbı adet agrısı gıbı agrılarım da ldu aynı zamanda ılk defa yasadım bende de basladı sanırsam yalancı dgum sancıları esıme dıyrum ıcıme doguyor 3 gun sonra doguracam nasıl korkuyorr garıbımmm
hu hu kızlarrnasılsınız bugun uc kez kasıklarımın asagısında agrı gırdı sankı bebek ckacak gıbı adet agrısı gıbı agrılarım da ldu aynı zamanda ılk defa yasadım bende de basladı sanırsam yalancı dgum sancıları esıme dıyrum ıcıme doguyor 3 gun sonra doguracam nasıl korkuyorr garıbımmm [/benimde basladı canım adet agrısı gıbı oluyo ara ara asagıya baskı oluyo bıde benım bugun carpıntım oluyo annem 4katta oturyo bı cıkıym bıde hareket edınce falan rahatsz ettı cok
Ayvie deme canım. Korkar tabii adamcağız. Yavrum da dinleyip seni çıkarmış. Hazır mı bari çantan falan :)hu hu kızlarrnasılsınız bugun uc kez kasıklarımın asagısında agrı gırdı sankı bebek ckacak gıbı adet agrısı gıbı agrılarım da ldu aynı zamanda ılk defa yasadım bende de basladı sanırsam yalancı dgum sancıları esıme dıyrum ıcıme doguyor 3 gun sonra doguracam nasıl korkuyorr garıbımmm
hu hu kızlarrnasılsınız bugun uc kez kasıklarımın asagısında agrı gırdı sankı bebek ckacak gıbı adet agrısı gıbı agrılarım da ldu aynı zamanda ılk defa yasadım bende de basladı sanırsam yalancı dgum sancıları esıme dıyrum ıcıme doguyor 3 gun sonra doguracam nasıl korkuyorr garıbımmm [/benimde basladı canım adet agrısı gıbı oluyo ara ara asagıya baskı oluyo bıde benım bugun carpıntım oluyo annem 4katta oturyo bı cıkıym bıde hareket edınce falan rahatsz ettı cok
kız benım kıde bu aksam balıkesıre gıttı pazar gelck dogurma ben gelene kadar dıyo bende annemdeym ben tembıhlerm dıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?