2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bende 28 yaşındayımm 10 kilo aldım bende

arkadaslar şimdi ben sezeryanla dogum yapmayı düşünüyorumda o zamn yıne çatı muaynesı yapıyolar mı bıde kacıncı haftada oluyo bu muayne

ya biz çok erken bıraktık o ilişki işini 34 haftalıyom 30 dafalan bırakmıştık bir sıkıntımızda olmadı ama çekindik ne bileyimmm

Kizlar bu tur kundak alan oldu mu? Ben gordum alsam mi diye dusunuyorum.
Kullanilir mi sizce? Anakucagina falan da bununla konulur mu? Gerci konulmaz galiba emniyet kemerleri olmaz o zaman herhalde.

Eki Görüntüle 796035

Bende aldim bunun battaniyesini cook tatli bisey bence kullanisli olur canim kücükken hem kis geliyor zaten tam bizim aylarin bebislerine göre

Slm kızlar.dünkü kordon olayından sonra başka bir Dr gittim.o da bebeğin 3.200 gr olduğunu böyle giderse normal doğumun zor olduğunu,kordonun da bu sıkıntı olmadıgını soyledi.en azından planlı sezeryan yaparız dedi.bu durumda 2 hafta sonra alırız dedi.ama dünkü kendi Dr bebeğin 2 .700oldugunu söylemişti.ama galiba kendi Dr değil diğer Dr da yapacam doğumu.2 ultrason cihazında ki fark nasıl bu kadar çok olur anlamıyorum.

Kizlar bu tur kundak alan oldu mu? Ben gordum alsam mi diye dusunuyorum.
Kullanilir mi sizce? Anakucagina falan da bununla konulur mu? Gerci konulmaz galiba emniyet kemerleri olmaz o zaman herhalde.

Eki Görüntüle 796035

cnm dun komşum geldı tam bu kundaklı battanıyeyı konuştuk bende almadım ama al dedi lazım olur hem bebek ellerını içinden çıkarmaz uykusuda rahat olur bende alcam

Arkadaşlar bugün kontrolde bebiş 2900gr çıktı. Tedirgin oldum çünkü normal doğum istiyorum.
36. haftada olan arkadaşların bebişleri nasıl acaba yazar mısınız.

Arada kestirmisim koltukta :)
:)) al canım çok güzel içinde bebişi düşün bide oyyy
Evet cok tatliiii :))
ben bu tarz bişey aldım fermuarlı kadife battaniye anakucağına sığamayabilir ama kullanışlı birşeyEki Görüntüle 796048
Bunlarda guzel canım.
Hiç görmedim. Portbebe ye benziyor. Kış bebekleri için kullanışlı olabilir. Fakat onun içinde iken başka bir yere konulamaz gibi duruyor. Ellemek lazım. Evirmek cevirmek lazım.
Kıs bebekleri icin kullanışlı bence de.
Bende aldim bunun battaniyesini cook tatli bisey bence kullanisli olur canim kücükken hem kis geliyor zaten tam bizim aylarin bebislerine göre
Aynen öyle canım. Bizim aylara uygun.
cnm dun komşum geldı tam bu kundaklı battanıyeyı konuştuk bende almadım ama al dedi lazım olur hem bebek ellerını içinden çıkarmaz uykusuda rahat olur bende alcam
Bende alayım diyorum.

Canım normalde zaten ölçüm yapıyorlar ya, yanında +- bir raksm yaziyir. Bizimkinde +-350 yazıyordu iki gun once. Belki de senin Dr da gobek cevresini daha küçük olcmuştur. Ama 500 gr fark cok geliyor tabi insana. Senin hangisine icin ısındıysa ona git bence.

hu hu kızlarrnasılsınız bugun uc kez kasıklarımın asagısında agrı gırdı sankı bebek ckacak gıbı adet agrısı gıbı agrılarım da ldu aynı zamanda ılk defa yasadım bende de basladı sanırsam yalancı dgum sancıları esıme dıyrum ıcıme doguyor 3 gun sonra doguracam nasıl korkuyorr garıbımmm

Arkadaşlar bugün kontrolde bebiş 2900gr çıktı. Tedirgin oldum çünkü normal doğum istiyorum.
36. haftada olan arkadaşların bebişleri nasıl acaba yazar mısınız.

Canim benim bebisde 36.haftada yani sali günü 2800 gr di senin bebisinede masaallah hic korkma insaallah istedigin gibi olur hersey

ne korkutuon adamı kız bende eşime erken gelecek diyorum söyleyip durma erkenden gelmesin dio

Ayvie deme canım. Korkar tabii adamcağız. Yavrum da dinleyip seni çıkarmış. Hazır mı bari çantan falan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…