3000kg olsn yeter canm naplım saglık olsn ben her gun temym işte yumurta ama meyve cok yıym zaten normaldede meyve hastasym yemekle zorum yok bnm hayırlısı ya dogsunda emzırırım ben onu görümcemnkıde 2800 dogdu şimdi 1500yasında yasıtlarndan iri tombiş onun içn pek takmıym ben doguma odaklandm korkular heyecanlar basladı ama bıan öncede kavusmak istym hamılelıkten sıkıldm artk ben 20lere düştm zaten inş bıgun bızde dogum hıkayemızı yazarz buraya dogurr dogurmaz yazcm allahım o günlerı gösterr inş
Kizlar bisey sorucam size bugun esimle bebege yastik fln aldik ta orada anakucagi vardi sallanan otomatik fln esim cok begendi alalim dedi ben aldirmadim cok fazla kullanmaz diye bilmiyorum iyimi ettim kotumu cunku biraz hareketlenmeye basladiginda orada durmaz bu veletler siz ne diyosunuz :26:
canım ben de bu resimdekinden aldım fiyatı da uygundu yemek şu bu yaparken bebeği içine koyarım hem otomatik sallanıyor baya işimi görür gibi geldi. İnşallah memnun kalırız..
Eki Görüntüle 796520
bende bundan ıstıyorum kızlar markafonıde gormuştum ama dıkkat etmemiştim bence işimize cok yarar ama magazalarda da gormedım gerçı kışlıklar eylulde gelecek dıyorlardı nerden temın edebılırız nette gören oldumu yasmın nerden alcan canm
Maşallah senin de paşana canım 2600-2900 olmuştur mutlaka. Canım çok korkuyorum normal doğumdan ebe akrabamız var o da kesinlikle önermiyor normal doğumu artık sezeryan çok daha kolay ve rahat diyor normal doğum çok daha sıkıntılı diyor ki onu geçtim ben hayatımda daha hiç iğne bile olmadım, kan aldırmaya bile bu hamileliğimde yaptırmaya çalıştım. Hastaneye girince daha tansiyonum düşüyor midem bulanıyor bebeği de doğuramam fenalaşırım gibi geliyor. O yüzden yani.. hayırlısı bakalım Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah bebeklerimizi..
Evet hepimizin dikkat etmesi gerek.
Evt cnm tan hadtalık havası ve burnum tıkandı gözleriminde içi yanıyor galiba kaptım şifahyı(( sende dikkat et canım kendine:)
Evet canım benimki düştü. Zaten oğlum asagidaymis. O yüzden dinlen dedi Dr.kızlar sızın göbişler düştümü
Maşallah size de canım. Ben de müdür beyle görüştüm artık gelemicem dedim. Nasip böyleymiş napalım. Zaten bu hafta işe başladım ben pazartesi günü salı günü karnım aşağı düştü biraz yürüdüm kendimi yordum diye. Yolda teyzeler çevitiyor artık beni kızım niye geziyorsun sen doğurcaksın diyekarnın aşağı düşmüş diyorlar yok teyze diyorum daha 6 hafta var günümün dolmasına bağırıyorlar bana sen gününü bilmiyorsun en geç 2 haftaya doğar bu bebek git evine yat diyorlar hayırlısı bakalım Allah kurtarsın hepimizi kızlaar.. Bu arada oramda çok ağrı oluyor özellikle yürürken wc ye bile yürümek istemiyorum benim gibi hisseden var mı?:26:
Aynen öyle canım. Minnacik bir hayat bize emanet. Ne buyuk bir mucize.düşünsene hiç anımadıgın bırıı gelıcek ve o senın canından bır parca olucak bı anda senın ve eşinin size muhtaç her şeyini siz yapıcaksınız çaresizce bakacak sana ister emzir ister emzırme sana muhtaççç hep senınle ağlayınca bırıne veremeyecegın ya eşin ya sen bakıcagınız biri olucak evde çok değişik dimi kuzu akadaşın bebegını alıyosun sevıyosun ağlayınca anasına verıyosun bu bızım yenı bı canlı gelıcek dunyaya dedıgın gıbı tanımadıgın bırııı Allaha ınanmayanlar bu olayı nasıl acıklayabılıyorlar ben anlamıyorum ALLAHIMIN bır mucızesı munıcıktı mm di şimdı kuvvetlı tekmleer bızle yaşıyo işte
Canım ben mağazalarda gördüm. Hatta pazarda bile gormuştum bir kere. Ama nette gecen butikbebeye gelmişti o zaman kaçırdım. Arada belli sitelere geliyor.bende bundan ıstıyorum kızlar markafonıde gormuştum ama dıkkat etmemiştim bence işimize cok yarar ama magazalarda da gormedım gerçı kışlıklar eylulde gelecek dıyorlardı nerden temın edebılırız nette gören oldumu yasmın nerden alcan canm
Dediğin gibi her işini kendin gördüğünden daha bir rahatsın demek. Olsun ne guzel iste. Maasallah.kız hıc anlamıyorum neyın nesı bu rahatlık bazen dogum hıkayelerını okuyorum esım okuma kotu etkılenırsın dıyor ama ben hıc etkılenmıyorum ınsallah bu rahatlıga rahat bı dogumum olur bıde hep tek basımaydım hamılelık boyunca bı tas corba yapanım olmadı o ılk donemlerde ozaman dedımkı her ısımı kendım yaparım bu usagı tek basıma catır catır dogururum kımseyede eyvallah etmm bu gurbette olmakta ınsanı herseye karsı bıraz daha guclu yapıyor oglumu bı dogurayım saglıkla daha hayatta sırtım yere gelmez benımm
hosgeldın cnanım aramıza allah saglıkla bebegını kucagına almayı nasıp etsın
anladım canım rabbım bızede evlatlarımızada saglık versınde nasıl geleceklerı ıkıncı planda rabbım herkese hayırlsını nasıp etsın
aynen oyle sezınım ya senden bır parca sana muhtac sana emanet bı varlık bende hep soylerımm cok sukur allaha ınancım vardı ama bu hamılelıkle daha bı ınancım arttı yasadıgım mucızler karsısında allah herkese nasıp etsın bu duyguyu...anneme dıyorum hamılelık bukadar zormus nasıl 4 tane dogurdun dıye sımdı onu daha ıyı anlıyorum ılk evledıgımde ıkı tane felan dıyordum ama sımdı dıyorum 3-4 olur rabbım dogmadan sevgısını verıyor annelık gercekten
Kizlar bisey sorucam size bugun esimle bebege yastik fln aldik ta orada anakucagi vardi sallanan otomatik fln esim cok begendi alalim dedi ben aldirmadim cok fazla kullanmaz diye bilmiyorum iyimi ettim kotumu cunku biraz hareketlenmeye basladiginda orada durmaz bu veletler siz ne diyosunuz :26:
Ben aslında ondan alayım diye düşünüyorum. Çünkü oraya koyarız biz isimizi yaparız o ara. Her gittiğin odaya goturebilirsin. Sanki iyi geldi bana. Gerçi ancak 6 ay falan kullanılır herhalde.
canım ben aynısının krem rengi olanını aldım çok beğendim gören herkes te çok kullanışlı güzel dediler ben btikbebeden almıştımKizlar bu tur kundak alan oldu mu? Ben gordum alsam mi diye dusunuyorum.
Kullanilir mi sizce? Anakucagina falan da bununla konulur mu? Gerci konulmaz galiba emniyet kemerleri olmaz o zaman herhalde.
Eki Görüntüle 796035
Maşallah size de canım. Ben de müdür beyle görüştüm artık gelemicem dedim. Nasip böyleymiş napalım. Zaten bu hafta işe başladım ben pazartesi günü salı günü karnım aşağı düştü biraz yürüdüm kendimi yordum diye. Yolda teyzeler çevitiyor artık beni kızım niye geziyorsun sen doğurcaksın diyekarnın aşağı düşmüş diyorlar yok teyze diyorum daha 6 hafta var günümün dolmasına bağırıyorlar bana sen gününü bilmiyorsun en geç 2 haftaya doğar bu bebek git evine yat diyorlar hayırlısı bakalım Allah kurtarsın hepimizi kızlaar.. Bu arada oramda çok ağrı oluyor özellikle yürürken wc ye bile yürümek istemiyorum benim gibi hisseden var mı?:26:
canım ilk olarak sütün akarsa onu topluyo bide dediğim gibi sürtmeleri filan engellediği için yara olursa acıyı azaltıyormuş gögsün kreminin sağa sola bulaşmasını engelliyormuş
Philips Avent %0 BPA Göğüs Koruyucu Kalkan 2`li - e-bebek.com
günaydın cici annişlerr deyip kaçabilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?