2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Aynen canım ben de çok sıkıldım hamilelikten bir an önce olsun istiyorum bi taraftan benim son günüm 16 ekim ama ben eylül sonu gelsin istiyorum sabrım kalmadı artık. hele ki eşim benden sabırsız çocuğun sakalları bıyıkları çıktı ne zaman doğcak bu diyo

canım ben de bu resimdekinden aldım fiyatı da uygundu yemek şu bu yaparken bebeği içine koyarım hem otomatik sallanıyor baya işimi görür gibi geldi. İnşallah memnun kalırız..

guzelmis canim gule gule kullan sende ben salincak degilde yerde oyun halisi deniliyo ya ondan aldim bunuda esim bugun kafama soktu illla allalim diye ben pek gerek gormedim simdide kafam karisti iste :26:

hayaırlı geceler kızlar

bbeişlerin cicişleri kilolalrı kontrolleri maaşallah hepsine ii haberler almak çok güzel
sağlıkla kucaklayalım hepimiz inş
bizde yarın oğluşumuzu görmeye gidiyoruz bakalım merak ediyorum sizin kontrol haberlerini okuyunca daha bi heyecanlanıyorum bende bi görsem buarada ben hiç paşamın yüzünü göremedim hep dönmüş şekğildeydi süpriz yapıcak bana:)abisine benzer heralde çok meraka ediyorum:)

kızlar ana kucağı gerçekten kullanışlı ve gerekli bişi çünkü koltuk üstünde sürekli yatırılmıyo bide sallanabilen olması harika yeri gelir mutfağa götürürsünüz yeri gelir başka odaya hep göz önünde olur

sezın civil de var fıyatı 35 ytl cnm kızlarda yazmıslar zaten sımdı farkettım kundak dıye gecıyordu

Son düzenleme:

bende bugun tıp fakultesıne gıttım ,gitmez olaydım .Beni sancı odasına aldılar ordaki nts boşmuş.içerde biri öyle çok bağırıyorki ben bakamadım ,kaçıyım dedim .Arkamdan seslendi ,yalvarıyor bana dua et .ağzı yuzu titriyor. o da benim lisede arkadaşımmış .Tuttum elinden az kaldı ,diyorum ama ona bakamadım bile.sonra ben dayanamyıp çıktım dışarı .hemşirelerde keske sen görmeseydın ,zor dusunursun artık normali dediler.yok dedim ben almıyım zaten korkuyordum ,bu da tuz bıberi oldu dedim . kımseyı korkutmak gııbıb bir nıyetım yok ama ben bugun çok etkilendım hala bana yalvarışları geliyor.Sonra ben yemek yemeye çıktıgımda kızı kucagındaydı . :)

Evt cnm tan hadtalık havası ve burnum tıkandı gözleriminde içi yanıyor galiba kaptım şifahyı(( sende dikkat et canım kendine:)
Evet hepimizin dikkat etmesi gerek.
kızlar sızın göbişler düştümü
Evet canım benimki düştü. Zaten oğlum asagidaymis. O yüzden dinlen dedi Dr.

Âmin canım. Allah hepimizi kurtarsın. Bir avazda kolayca doğuralım insallah. Vaktini bekleseler bebisler olur tabii.

Aynen öyle canım. Minnacik bir hayat bize emanet. Ne buyuk bir mucize.
Canım ben mağazalarda gördüm. Hatta pazarda bile gormuştum bir kere. Ama nette gecen butikbebeye gelmişti o zaman kaçırdım. Arada belli sitelere geliyor.
Kundak diye aratıyorsun sitelerde çıkıyor genelde.
Dediğin gibi her işini kendin gördüğünden daha bir rahatsın demek. Olsun ne guzel iste. Maasallah.

Ben de 3 tane istiyorum Allah verirse :)

Ben aslında ondan alayım diye düşünüyorum. Çünkü oraya koyarız biz isimizi yaparız o ara. Her gittiğin odaya goturebilirsin. Sanki iyi geldi bana. Gerçi ancak 6 ay falan kullanılır herhalde.

Ben aslında ondan alayım diye düşünüyorum. Çünkü oraya koyarız biz isimizi yaparız o ara. Her gittiğin odaya goturebilirsin. Sanki iyi geldi bana. Gerçi ancak 6 ay falan kullanılır herhalde.

aynen oyle 6 ay falan ama olsun yetrlı okadar kullanmakta almak işimizi kolaylaştırcak

Kizlar bu tur kundak alan oldu mu? Ben gordum alsam mi diye dusunuyorum.
Kullanilir mi sizce? Anakucagina falan da bununla konulur mu? Gerci konulmaz galiba emniyet kemerleri olmaz o zaman herhalde.

Eki Görüntüle 796035
canım ben aynısının krem rengi olanını aldım çok beğendim gören herkes te çok kullanışlı güzel dediler ben btikbebeden almıştım

Tam beni tarif ediyorsun. Bende aynıyım. Yürürken, , sağa sola dönerken aciyo oram. Sık sık wc ye gitne ihtiyacim oluyo ozellikle yürürken. Ve kontrolum haftaya. Korkuyorum ins. Normaldir bu olanlar

gunaydınn kızlarr bugun bı ayılamdım ya yataktan kalktım koltuga ordan tekrar yataga gozumu acamadım yanı bı turlu bıde gece ruya gordumkı ruya deıl alacakaranlık kusagı

canım kalkan göğsünün hava alıp kurumasını ve cok cabuk iyilrşmesini sağlıyor. aventin paketinden bir de hava aldırmayan cıkıyor. sutun kıyafetini ıslatıyorsa onu takabiliyorsun, onda biriken sutu de verebiliyorsun. hassas meme ucunu kıyafetin temasının yaratacağı acıdan koruyor. çok işe yarıyor. detayını buradan öğrenmiştim ben de: http://www................../2010/09/27/emzirememe-sorunu-ile-basa-cikma-rehberi/

Günaydın kızlar. Buralar artık pek sakin. Haftasonu bugun gerçi ama dun de öyle sayılırdi.
Bizde kahvaltı hazırlayacağız birazdan.
Sonra uğrarım gene insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…