2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

3000kg olsn yeter canm naplım saglık olsn ben her gun temym işte yumurta ama meyve cok yıym zaten normaldede meyve hastasym yemekle zorum yok bnm hayırlısı ya dogsunda emzırırım ben onu görümcemnkıde 2800 dogdu şimdi 1500yasında yasıtlarndan iri tombiş onun içn pek takmıym ben doguma odaklandm korkular heyecanlar basladı ama bıan öncede kavusmak istym hamılelıkten sıkıldm artk ben 20lere düştm zaten inş bıgun bızde dogum hıkayemızı yazarz buraya dogurr dogurmaz yazcm allahım o günlerı gösterr inş

Kizlar bu tur kundak alan oldu mu? Ben gordum alsam mi diye dusunuyorum.
Kullanilir mi sizce? Anakucagina falan da bununla konulur mu? Gerci konulmaz galiba emniyet kemerleri olmaz o zaman herhalde.

Eki Görüntüle 796035

bende bundan ıstıyorum kızlar markafonıde gormuştum ama dıkkat etmemiştim bence işimize cok yarar ama magazalarda da gormedım gerçı kışlıklar eylulde gelecek dıyorlardı nerden temın edebılırız nette gören oldumu yasmın nerden alcan canm

Ben geldim kizlar bugun disaridaydik esimle oldum ya yoruldum

hoşgeldın canım n asılsınnn bakalım bende dışardaydım eve geldıgımden berı kıvrılıyorum havalarda sogudu cektım pıkeyı ustume uyku modundayım hep çok da hoşuma gıttı sıcaklardan cok bunalmışız oğlun nasıl

canim ben almistim mavisini trye tatile gittigimde civilden cok tatli ben oyle pusete koymayi dusunuyorum

İNŞ CANIM BENM YA ALLaha dua edıym inş panıksz dogurrm sonu mutlu son bılıyrm ama bazen elımde olmuyo işte dok ayın 18 gün vercm dedı bakalım nolck benm eylul sonu dogum
sezeryanmı senınkı canım allah sanada bebegınde saglık versınn canım ınsallah kolay bı dogumun olur

kız hıc anlamıyorum neyın nesı bu rahatlık bazen dogum hıkayelerını okuyorum esım okuma kotu etkılenırsın dıyor ama ben hıc etkılenmıyorum ınsallah bu rahatlıga rahat bı dogumum olur bıde hep tek basımaydım hamılelık boyunca bı tas corba yapanım olmadı o ılk donemlerde ozaman dedımkı her ısımı kendım yaparım bu usagı tek basıma catır catır dogururum kımseyede eyvallah etmm bu gurbette olmakta ınsanı herseye karsı bıraz daha guclu yapıyor oglumu bı dogurayım saglıkla daha hayatta sırtım yere gelmez benımm

hosgeldın cnanım aramıza allah saglıkla bebegını kucagına almayı nasıp etsın

anladım canım rabbım bızede evlatlarımızada saglık versınde nasıl geleceklerı ıkıncı planda rabbım herkese hayırlsını nasıp etsın

Son düzenleme:

hosbulduk canim aynen aksam olunca bi uyku cokuyoki sorma bugun burasi asiri sicakti ne hikmetse iyi ya sogusun biraz nefes alin sicak cekilmiyo. Oglus iyi cok sukur teyzesi oyle tekmeler atiyoki ayaklariyla kaburgalarimi eziyo resmen sen nasilsin kizimiz nasil?

aynen oyle sezınım ya senden bır parca sana muhtac sana emanet bı varlık bende hep soylerımm cok sukur allaha ınancım vardı ama bu hamılelıkle daha bı ınancım arttı yasadıgım mucızler karsısında allah herkese nasıp etsın bu duyguyu...anneme dıyorum hamılelık bukadar zormus nasıl 4 tane dogurdun dıye sımdı onu daha ıyı anlıyorum ılk evledıgımde ıkı tane felan dıyordum ama sımdı dıyorum 3-4 olur rabbım dogmadan sevgısını verıyor annelık gercekten

ıyız canım bugun dr randevum vardı çok şukur herşey normal bı sorun yok evet guclendıler artık can acıtıyo bazaen tekmeler gerçektenn vuruyorlar resmen bırde senınkınde erkek kuvveti var daha serttir ama kurban oluruz onların tekmelerıne 1 saat etmeyınce nasıl panıklıyoruz ama

Masallah canimm artik sonlara geldik onlarda sikildilar anlasilan babamiz hergun resmen yalvariyo dog diye ama o ise gidince ben oglumla konusuyorum oglum 37 yi bekle diye babalar bizden dahada sabirsiz sanirsam

Bende krem rengini aldım ank ama ben bi bebek mağzasından aldım internettede görmüştüm ama berde gördüğümü hiç hatırlamıyorum((

Bende krem rengini aldım ank ama ben bi bebek mağzasından aldım internettede görmüştüm ama berde gördüğümü hiç hatırlamıyorum((

lori civilden almış bakıcam oraya canım bence tam bızım bebkler ıcın ona koydukmu soğuk alaz arabaya kadar hemen guzel bişeye benzıyo nasıl kalın mı barı almışsın fotodan guzele benzıyoda pekı adı ne bunun ne dıye baktın magazada

Kizlar bisey sorucam size bugun esimle bebege yastik fln aldik ta orada anakucagi vardi sallanan otomatik fln esim cok begendi alalim dedi ben aldirmadim cok fazla kullanmaz diye bilmiyorum iyimi ettim kotumu cunku biraz hareketlenmeye basladiginda orada durmaz bu veletler siz ne diyosunuz :26:

evet sezinim civilde var bakin oraya bi hem pusete veya arabaya koysak bile kemerler buyuyup kucultulebiliyo sorun yok yani sicak sicak yatsinlar

biz aldık canım diğer topıkte ekledım fotosunu kıyafetler topıgınde çok kullanışlı oluyomuşşş düşecek kadar yukek değil ya tehlıke yaratmaz bıızmkıde titreşimli güzel bişeyy

biz aldık canım diğer topıkte ekledım fotosunu kıyafetler topıgınde çok kullanışlı oluyomuşşş düşecek kadar yukek değil ya tehlıke yaratmaz bıızmkıde titreşimli güzel bişeyy

evet simdi gordum sezincim gule gule kullan guzel bisey ama gereklimi yani onu cozemedim ne yapsam diye

evet simdi gordum sezincim gule gule kullan guzel bisey ama gereklimi yani onu cozemedim ne yapsam diye

canım benım koltuklarım oturunca gömulenlerden canım ben bebegı nerde yatrcam dedım hanı hep beşiğinde durmucak sonucata yanımızda da olunca hem mutfaga da gıtsen bunda goturursun dedıler oyuzden kullanışlı dıye dusundum ablamlarda kullanmışlardı hatrlıyorum bebeklerınde ben dogdugundan ııbaren gunduzlerı buda yatrmayı dusunuyorum bi beşik odasında bı beşik bızım yatak odamızda olucak bunuda otrdugum yerde kullanıcam inş

Ben bi bakiyim o zaman canim evet iyi olur bu cocuk kucakta durmazya

Bende şimdi gördüm güle güle kullanın inş canım hem çok güzel hemde kullanışlı bileye benziyor:)) bizde bakalım buna dediğin gibi koltuklarda durmadın hep bebiş:))

saol canım bende biraz gribinde etkisi var galiba ondan üşüyorum dikkat etmek lazım

hayırdır canım kafanı dagıt bişeylerle dün akşamda ben öyleydim hastalıgında etkisiyle

gündüz hormonlarım coşmuştu ama şimdi iyiyim kızlar. bugün sağlık ocağına gittim oğluşumun kalp atışını dinledik. sonra işyerine uğradım arkadaşlarla sohbet ettik geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…