üzülme annesi en az 3000-3200 doğar bu bebişte her bebek bir değil, Rabbim sağlıklısını versin. Bu ara biraz daha yemeni arttır, mesela doktorum bana hergün 2 yumurta ye demişti ben de bıkmadan usanmadan yedimama artık yemicem her yemeğimi kısıcam doktora göre normalde 6 öğün yemem lazımmış ben 2 öğünde böyle olduysam 6 öğün yersem bi hafta sonra doğar bu bebek dedim Sende hergün 2 yumurta ye ben bide çok meyve yedim günde 3-4 çeşit meyve yiyordum onuda bıraktım tabi bir de bal ve pekmez yedim her sabah kahvaltımda. Sen de ye belki faydası olur için rahatlar en azından.
Kizlar bu tur kundak alan oldu mu? Ben gordum alsam mi diye dusunuyorum.
Kullanilir mi sizce? Anakucagina falan da bununla konulur mu? Gerci konulmaz galiba emniyet kemerleri olmaz o zaman herhalde.
Eki Görüntüle 796035
Ben geldim kizlar bugun disaridaydik esimle oldum ya yoruldum
bende bundan ıstıyorum kızlar markafonıde gormuştum ama dıkkat etmemiştim bence işimize cok yarar ama magazalarda da gormedım gerçı kışlıklar eylulde gelecek dıyorlardı nerden temın edebılırız nette gören oldumu yasmın nerden alcan canm
sezeryanmı senınkı canım allah sanada bebegınde saglık versınn canım ınsallah kolay bı dogumun olurİNŞ CANIM BENM YA ALLaha dua edıym inş panıksz dogurrm sonu mutlu son bılıyrm ama bazen elımde olmuyo işte dok ayın 18 gün vercm dedı bakalım nolck benm eylul sonu dogum
Ne guzel iste canım rahat olmak en güzeli.
Dogum gunun kutlu olsun canım. İyi bari isleri halletmişsin.
Evet bence de canım.
Valla havalar tam hastalık kapma havası. Cok dikkat etmeliyiz. Bende bugun bir kac kere hapsirdim. Bende gece uyurken de iki gecedir üşüyorum. İnce geliyor örtüm demek.
hosgeldın cnanım aramıza allah saglıkla bebegını kucagına almayı nasıp etsınMerhaba Kızlar,
Uzun zamandır ziyaretci olarak bu sayfayı takip ediyordum kullanıcı adı bulmakta zorlandığım için üye olmak bugünlere kısmet oldu.
Ben de bir anne adayıyım Rabbim nasip ederse 21 Ekim'e kadar bebişimizi kucağımıza alırız inşallah,kızımız olacak adını da Şevval Ceren koymayı düşünüyoruz..bugün itibaıyla 33+4'üm şimdiye kadar zaman nasıl geçti pek anlamadım ama tahminimce bundan sonraki süreç bizler için daha zor geçecek..Beklemek gerçekten zor :) Rabbim hepimize hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..İnşallah vakit buldukça ben de konulara katılıp yorum yapabilirim..
bu sayfada olmak güzel.En azından benimle aynı heyecanı taşıyan insanlarla konuşmak paylaşmak daha da mutluluk verici olsa gerek..Şimdilik benden bu kadar :)
anladım canım rabbım bızede evlatlarımızada saglık versınde nasıl geleceklerı ıkıncı planda rabbım herkese hayırlsını nasıp etsınMaşallah senin de paşana canım 2600-2900 olmuştur mutlaka. Canım çok korkuyorum normal doğumdan ebe akrabamız var o da kesinlikle önermiyor normal doğumu artık sezeryan çok daha kolay ve rahat diyor normal doğum çok daha sıkıntılı diyor ki onu geçtim ben hayatımda daha hiç iğne bile olmadım, kan aldırmaya bile bu hamileliğimde yaptırmaya çalıştım. Hastaneye girince daha tansiyonum düşüyor midem bulanıyor bebeği de doğuramam fenalaşırım gibi geliyor. O yüzden yani.. hayırlısı bakalım Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah bebeklerimizi..
hoşgeldın canım n asılsınnn bakalım bende dışardaydım eve geldıgımden berı kıvrılıyorum havalarda sogudu cektım pıkeyı ustume uyku modundayım hep çok da hoşuma gıttı sıcaklardan cok bunalmışız oğlun nasıl
düşünsene hiç anımadıgın bırıı gelıcek ve o senın canından bır parca olucak bı anda senın ve eşinin size muhtaç her şeyini siz yapıcaksınız çaresizce bakacak sana ister emzir ister emzırme sana muhtaççç hep senınle ağlayınca bırıne veremeyecegın ya eşin ya sen bakıcagınız biri olucak evde çok değişik dimi kuzu akadaşın bebegını alıyosun sevıyosun ağlayınca anasına verıyosun bu bızım yenı bı canlı gelıcek dunyaya dedıgın gıbı tanımadıgın bırııı Allaha ınanmayanlar bu olayı nasıl acıklayabılıyorlar ben anlamıyorum ALLAHIMIN bır mucızesı munıcıktı mm di şimdı kuvvetlı tekmleer bızle yaşıyo işte
hosbulduk canim aynen aksam olunca bi uyku cokuyoki sorma bugun burasi asiri sicakti ne hikmetseiyi ya sogusun biraz nefes alin sicak cekilmiyo. Oglus iyi cok sukur teyzesi oyle tekmeler atiyoki ayaklariyla kaburgalarimi eziyo resmen sen nasilsin kizimiz nasil?
ıyız canım bugun dr randevum vardı çok şukur herşey normal bı sorun yok evet guclendıler artık can acıtıyo bazaen tekmeler gerçektenn vuruyorlar resmen bırde senınkınde erkek kuvveti var daha serttir ama kurban oluruz onların tekmelerıne 1 saat etmeyınce nasıl panıklıyoruz ama
bende bundan ıstıyorum kızlar markafonıde gormuştum ama dıkkat etmemiştim bence işimize cok yarar ama magazalarda da gormedım gerçı kışlıklar eylulde gelecek dıyorlardı nerden temın edebılırız nette gören oldumu yasmın nerden alcan canm
Bende krem rengini aldım ank ama ben bi bebek mağzasından aldım internettede görmüştüm ama berde gördüğümü hiç hatırlamıyorum((
lori civilden almış bakıcam oraya canım bence tam bızım bebkler ıcın ona koydukmu soğuk alaz arabaya kadar hemen guzel bişeye benzıyo nasıl kalın mı barı almışsın fotodan guzele benzıyoda pekı adı ne bunun ne dıye baktın magazada
Kizlar bisey sorucam size bugun esimle bebege yastik fln aldik ta orada anakucagi vardi sallanan otomatik fln esim cok begendi alalim dedi ben aldirmadim cok fazla kullanmaz diye bilmiyorum iyimi ettim kotumu cunku biraz hareketlenmeye basladiginda orada durmaz bu veletler siz ne diyosunuz :26:
biz aldık canım diğer topıkte ekledım fotosunu kıyafetler topıgınde çok kullanışlı oluyomuşşş düşecek kadar yukek değil ya tehlıke yaratmaz bıızmkıde titreşimli güzel bişeyy
evet simdi gordum sezincim gule gule kullan guzel bisey ama gereklimi yani onu cozemedim ne yapsam diye
canım benım koltuklarım oturunca gömulenlerden canım ben bebegı nerde yatrcam dedım hanı hep beşiğinde durmucak sonucata yanımızda da olunca hem mutfaga da gıtsen bunda goturursun dedıler oyuzden kullanışlı dıye dusundum ablamlarda kullanmışlardı hatrlıyorum bebeklerınde ben dogdugundan ııbaren gunduzlerı buda yatrmayı dusunuyorum bi beşik odasında bı beşik bızım yatak odamızda olucak bunuda otrdugum yerde kullanıcam inş
canım benım koltuklarım oturunca gömulenlerden canım ben bebegı nerde yatrcam dedım hanı hep beşiğinde durmucak sonucata yanımızda da olunca hem mutfaga da gıtsen bunda goturursun dedıler oyuzden kullanışlı dıye dusundum ablamlarda kullanmışlardı hatrlıyorum bebeklerınde ben dogdugundan ııbaren gunduzlerı buda yatrmayı dusunuyorum bi beşik odasında bı beşik bızım yatak odamızda olucak bunuda otrdugum yerde kullanıcam inş
Ohh cok sükür :) evet kuzum biliyorum kiloyu baya takmistin en sonki kontrolünde ama bak harika hic kilo almamissin elifcik almis 1 kilo masaallahoyy teyzosu yesin onu peki cati muayenesi yaptirdinmi sezinim yada dogumla ilgili konustunmu?
Hosgeldin kuzum ne oldu
sezıncım masallah kızcene koca kızz olmussskız bu doktorların kafa takıntısı ne anlamdım benım oglumuda aynın dedı dogum yapan arkadaslar var onlarada demıs ama hıc buyuk deıl kafaları takma ben takmıyorum yanı
hosgeldınn canımm kız hormanlar ıyıve cıkdırdı saatımız saatımız tutmuyr
meraba kızlar masallah bebıslerınızee
ahh bu hırmanlar bıtırdı bızı senın nıye tavan yaptı hormnların canım
saol canım bende biraz gribinde etkisi var galiba ondan üşüyorum dikkat etmek lazım
hayırdır canım kafanı dagıt bişeylerle dün akşamda ben öyleydim hastalıgında etkisiyle
gündüz hormonlarım coşmuştu ama şimdi iyiyim kızlar. bugün sağlık ocağına gittim oğluşumun kalp atışını dinledik. sonra işyerine uğradım arkadaşlarla sohbet ettik geldim.Teşekkürler paylaşım icin. İnsallah bu bebeğini vaktinde alırsın.
Evet dediğin gibi gövdeye gore daha buyuk olurmuş. Aman vücut ve akıl saglıkları yerinde olsun da. Gerisi onemli degil.
Hayirdir? hormonlar coştu demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?