- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
günaydın serooooo nasılsınız bakıyım
iyiyiz teyzesi çok şükür. uzun zamandır ilk defa bi cumartesi evde yanlızım hafta içide evdeydimya bunalım takılıyorum sanki bugüniyiyiz kuzum siz nasılsınız minnak nasıl keyfiniz nasıl bakalım...
iyiyiz teyzesi çok şükür. uzun zamandır ilk defa bi cumartesi evde yanlızım hafta içide evdeydimya bunalım takılıyorum sanki bugünütüm var ama yapasım yok tembellik edeyrum
o tekmeler hiç durmasın zaten iyiki varlar. benim hafta içi annem gelmişti süpürüp silip gitti şimdi tekrar yapılsa yapılırda koçiş yok bende tek başıma hiç kalkışamam beklesin.daha geçen haftanın ütüleri duruyone bunalımı kuzu hayırdır bunalım munalım yok..hem tek de değilsin tekmeyi yersen tek olmadığını anlarsın...bende evi süpür sil yapcam ama yapacak halin var mı diye sor ..YOK....ama mecbuurm haftaiçi okul var yarında ütü yapcam..kalkıp bir başlasam bir saatte bitiririm ama cesaret lazım ...
slmlar kızlar yeni kalktık bizde nasılsınız??
iyyiz kuzu ilk defa bi hafta sonunu sevmedim izne ayrıldımya bütün hafta evdeydim. eşimde bugün arkadaşlarıyla buluşmaya gitti yanlızım cok sıkıcıslmlar kızlar yeni kalktık bizde nasılsınız??
o tekmeler hiç durmasın zaten iyiki varlar. benim hafta içi annem gelmişti süpürüp silip gitti şimdi tekrar yapılsa yapılırda koçiş yok bende tek başıma hiç kalkışamam beklesin.daha geçen haftanın ütüleri duruyoseninde cnn istemıyosa yapma yarın kocan evde deglmı o yapsın kuzum bosver iyice ağırlaştık artık. bide benim kaç gündür göğüslerim acayip sızlıyor yaaa sütlerimiz oluyo galibaaaa
amin canım hiç durmasın ama beni minnakın tekmeleri artık eskisi gibi sert değil..yeri daraldı herhalde..canım istemiyo ama yapmak zorundayım kuzu..yarın kociş evde değil çalışıyo...
gögüs dedin de..benim dün göğsümden açık kahverengi akıntı gelmiş..çok korktum.ya başına gelen var mı böyle bişi...
günaydın cnm ne gördün kız rüyandagunaydınn kızlarr bugun bı ayılamdım ya yataktan kalktım koltuga ordan tekrar yataga gozumu acamadım yanı bı turlu bıde gece ruya gordumkı ruya deıl alacakaranlık kusagı
benim tekmeler eskisinden dhada sert ya bi vuruyo yamuluyom resmen anlamadım ben bu oğlandaki gücüAllah Allah hiç duymadım cnm yaa benimde uçları beyaz beyaz oldu ama akan bişi yok
hoşgeldiniz canım..bugün herkeste bir tembellik var herhalde...
iyyiz kuzu ilk defa bi hafta sonunu sevmedim izne ayrıldımya bütün hafta evdeydim. eşimde bugün arkadaşlarıyla buluşmaya gitti yanlızım cok sıkıcı
benimde hiçbişi akmıyor ya onu taktım kafaya. ama dedğin gibide kafa karıştırıcı bi doktoruna sor bence.
benimde beyazlanmıştı canım bir aydır var..hatta arada su gibi akıntı geliyordu...kuruyunca beyazlanıyordu..ama dün sanki sulandırılmış kan diyeyim sen öyle anla kahverengi leke vardı..hem çamaşaırımda hem penyemde...
evet cnm inşallah sağ salim kucağımıza alalaımda çok sabırsızlanıyorum artık. gören sen daha doğurmadınmı dıyo. bende sıkıldım hamilelikten. kucağıma almak koklamak ıstıyorum artık...sabah 6da anca uyuyabildim .ignemin alarmına uyandım 12 de. daha kahvaltı yapmadık eşim de evde canım hiç bişe yapmak istemio
yagmurcum son son yanlız günlerin bunlar bak ne kaldı hepimizin doguma bundan sonra yanlız kalmıcaz hiç
benimde hiçbişi akmıyor ya onu taktım kafaya. ama dedğin gibide kafa karıştırıcı bi doktoruna sor bence.
o niye kız hayırdırdoktorum bile yok artık...oyyyy aklıma geldi yine...
aynen canım bi sag salim zamanları gelseydi de dogsalardı inan hergün pertim bendışarı adım atmaya üşeniyorumbenimde hiçbişi akmıyor ya onu taktım kafaya. ama dedğin gibide kafa karıştırıcı bi doktoruna sor bence.
evet cnm inşallah sağ salim kucağımıza alalaımda çok sabırsızlanıyorum artık. gören sen daha doğurmadınmı dıyo. bende sıkıldım hamilelikten. kucağıma almak koklamak ıstıyorum artık...
Selam kızlarrr, iyi haftasonları...
Nasılsınız, minişler nasıl ?
Dün nete girme fırsatım olmadığından tlfndan girip sonucu yazıp cıkmıstım. Dün eşimin babannesigil kurban felan kestiler, bütün aile toplanıldı yemek felan dağıtıldı.. Kontrolden zaten geç döndük, kayınpederinde kontrolü olduğu için beklemek zorunda kalmıştık. Evde biraz dinlenip yemeğe indik mecburen.. Gece 11di eve girdiğimizde.. Nasıl yorulmuşum anlatamam, üzerimi bile zor değiştirdim, ayaklarımı diktim yattım uyumuşum öylece.. Sabahta 8de kalktım kocişi gönderdim, kv ile pazara gittik.. Kurutmalık bişiler aldık kış için, sonrada merkezden gelen kıyafet standlarını dolandık, bebişime bi takım aldım dayanamadım
Sonrasında da kahvaltı faslı felan derken saat 12 olmuş.. Yorgunluğum biraz geçse hemen duşa atıcam kendimi.. Siz neler yaptınız, yeni haberler var mı ?
Selam kızlarrr, iyi haftasonları...
Nasılsınız, minişler nasıl ?
Dün nete girme fırsatım olmadığından tlfndan girip sonucu yazıp cıkmıstım. Dün eşimin babannesigil kurban felan kestiler, bütün aile toplanıldı yemek felan dağıtıldı.. Kontrolden zaten geç döndük, kayınpederinde kontrolü olduğu için beklemek zorunda kalmıştık. Evde biraz dinlenip yemeğe indik mecburen.. Gece 11di eve girdiğimizde.. Nasıl yorulmuşum anlatamam, üzerimi bile zor değiştirdim, ayaklarımı diktim yattım uyumuşum öylece.. Sabahta 8de kalktım kocişi gönderdim, kv ile pazara gittik.. Kurutmalık bişiler aldık kış için, sonrada merkezden gelen kıyafet standlarını dolandık, bebişime bi takım aldım dayanamadım
Sonrasında da kahvaltı faslı felan derken saat 12 olmuş.. Yorgunluğum biraz geçse hemen duşa atıcam kendimi.. Siz neler yaptınız, yeni haberler var mı ?
o niye kız hayırdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?